תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 06:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש 23-24-9 (דיונים)
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 17:20 
el dudernio כתב:
שחר כולנו, טוב 99% מאיתנו היו שמחים לבעלים אחר.
הבעיה היא שהביקורת שלכם כרגע על הקבוצה היא נטו בגלל זהות הבעלים ואם הוא היה שונה כנראה שהביקורת הייתה הרבה פחות נחרצת.

בסדר, הביקורת שלנו על הסגל החסר היא בגלל טביב וגם של מאמן הקבוצה. הסגל שלנו הוא עמוס לעייפה עם 80 שחקנים, ארתור הוא מחליף ראשון אלרואי כהן חלוץ, ויהודה חוטא וגל שקרכלשהו הם מחליפים לגיטימיים על הספסל ובכלל, לא ברור למה להביא שחקנים אם ממילא אפשר לעלות את כל קבוצת הנוער לבוגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 17:21 
אני חוזר ואומר מה שבן אדם קרוב מאוד לטביב (ואז כמובן התרחק מממנו) אמר לי , טביב יעשה רק מה שטוב לטביב לא לפני לא אחרי ולא ליד ,קודם כל הוא וגם על חשבון הקבוצה, צר לי על כל אלה שחושבים שהוא שם קצוץ על הצלחת הקבוצה ,קבוצה מצליחה לא בהכרח מטרתו ,היא תהפוך לכזו רק עם טביב יחשוב שזה יתרום לו ,ואני ממש לא בטוח(על פי התנהלותו) שהוא חושב שכך הוא ירוויח יותר .
סופ"ש נעים ,אה דה דירלה דדה בלומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
el dudernio כתב:
שחר כולנו, טוב 99% מאיתנו היו שמחים לבעלים אחר.
הבעיה היא שהביקורת שלכם כרגע על הקבוצה היא נטו בגלל זהות הבעלים ואם הוא היה שונה כנראה שהביקורת הייתה הרבה פחות נחרצת.

בסדר, הביקורת שלנו על הסגל החסר היא בגלל טביב וגם של מאמן הקבוצה. הסגל שלנו הוא עמוס לעייפה עם 80 שחקנים, ארתור הוא מחליף ראשון אלרואי כהן חלוץ, ויהודה חוטא וגל שקרכלשהו הם מחליפים לגיטימיים על הספסל ובכלל, לא ברור למה להביא שחקנים אם ממילא אפשר לעלות את כל קבוצת הנוער לבוגרת.

נחמד שאתה מגבי לזה ולא להודעה המקצועית יותר,
כנראה שפיתרון ואמירה מה כן אין, אלא בעיקר מה לא.
הנה הרכבתי לך אתה הסגל שביקשת, ואתה עדין ממשיך עם אלרואי כחלוץ (למרוץ שמי שמחליף זה לאלא והוא רק אופציה רביעית)
וחוטא כבלם למרות שהוא בכלל המחליפ הרביעי/חמישי.
על הספסל של הפועל נכו להיום יש את:
קלינמן (שוער), באדיר, עבאס, שי, גורדנה טועמה ולאלא.
ביציע יש את אלרואי, דדי ועטיה וחוטבא פצוע.
תמשיך לקשקש על שקר כלשהו כגיבוי לשטויות שאתה כותב, זה יראה יותר אמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 17:40 
לא מבין את קשטן, למה הוא נשאר באותו הרכב? הוא לא יודע שיש לו גם משחק באירופה? למה הוא שיחק את השחקנים, הוא בהחלט יכול להעמיד הרכב יותר חלש למשחק ביתי מול הקבוצה החלשה בליגה, בהחלט לא מובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 17:43 
מה דדי, איזה דדי.

דדי קיבל שחרור מהקבוצה ולא בתוכניות.
מתי קשטן ספר או נתן דקות לחוטא?
כתבת את גיל גילקרוב כחלוץ רביעי, זה ילד בן 18 שהיה שחקן ספסל בנוער בעונה שעברה וכבש כמות אסטרונומית של 2 שערים.
הוא יהיה המחליף הראשון לחלוצים על הספסל מול אייינדהובן כשאחד משלושת החלוצים שלנו ייפצע או מורחק? אני בספק אם הוא בכלל חלוץ.

ההודעות שלך הזויות וקשה להתייחס אליהם בצורה עניינית. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 18:52 
מביך שיש אנשים שעדיין חושבים שדדי מתאים לשחק כדורגל מקצועני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 18:58 
אל דודרינו, אני באמת לא מצליח להבין את הנקודה שלך.
גם בנוער יש 18 שחקנים בסגל, אז מה?
השאלה מה האיכות שלהם. אני לא חושב שההרכב של מכבי הרבה יותר טוב משל הפועל, אבל הסגל שלהם בהחלט כן.
להפועל יש בעיה גדולה במס' עמדות, שלחלקן, משום מה, אף אחד לא מתייחס.
להפועל יש רוטציה של 4-5 שחקנים בקישור האחורי, אבל אפילו לא אחד שראוי לשחק בקבוצה שרצה לאליפות, אז מה זה נותן לי בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 19:01 
לגבי הסגל שלנו: אני חושב שהיו חייבים להביא עוד שניי שחקנים ישראלים לחיזוק הסגל. במיוחד בגלל העומס של ליגה+אירופה. קשר אחורי וקשר "יצירתי". בטוח שכל אחד כאן יכול להוסיף רשימה של עוד ועוד עמדות נחוצות. עם זאת כדאי להבין שסגל כמו של חיפה או מכבי ת"א 22-26 שחקנים "לגיטימים" מזמין צרות למאמן ("מקופחים", רוטציה גבוהה, חוסר יציבות).
קשטן נקט בגישה של להתמיד עם הרכב אחד למרות הכל. כנראה שהחליט לתת עדיפות לליגה ע"ח אירופה. אני מעריך שבמשחק הבא באירופה נראה חילופים/רוטציה. בנושא רוטציה יש שתי גישות בולטות : להתמיד עם הרכב אחד (נהוגה על ידי רוב הקבוצות הבכירות באירופה) או רוטציה חדה באירופה (בניטז בליברפול). הייתי מצפה מקשטן ללכת עם ההרכב הקבוע פלוס שניים-שלשה שחקנים "שנופלים מהרגליים".
לפי דעתי קשטן בתוך תוכו קיבל החלטה להתמקד בליגה המקומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
אם קשטן לא היה עולה למשחק ליגה עם ההרכב הטוב ביותר והחזק ביותר מבחינתו,
אז בפעם הראשונה העונה גם אני הייתי מקלל אותו.
אין שום רוטציות ושום בטיח במשחקי ליגה.
גם לא בגביע המדינה נגד קבוצה מליגה ז'.
שבמשחקים במפעלים אחרים יתנו מנוחה אם צריך.
ובעיקר - שיפסיקו לבכות ויתחילו לעבוד.
הם מקבלים הרבה כסף.
אז יש תקופה קצת לחוצה. למי אין כזאת בעבודה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 19:29 
היום גם זה נראה הכי שקר כלשהו העסקה עם טב״ח, נראה היום הכי מדיף ריח של ספין משובח, והנהלה זונה שלא עשתה רכש, המניעים ברורים, קמצנות.
בלם - אנחנו בבעיה גדולה עם פצ׳לקה
מגן שמאלי
חלוץ רביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 19:44 
אנטיגונה כתב:
אם קשטן לא היה עולה למשחק ליגה עם ההרכב הטוב ביותר והחזק ביותר מבחינתו,
אז בפעם הראשונה העונה גם אני הייתי מקלל אותו.
אין שום רוטציות ושום בטיח במשחקי ליגה.
גם לא בגביע המדינה נגד קבוצה מליגה ז'.
שבמשחקים במפעלים אחרים יתנו מנוחה אם צריך.
ובעיקר - שיפסיקו לבכות ויתחילו לעבוד.
הם מקבלים הרבה כסף.
אז יש תקופה קצת לחוצה. למי אין כזאת בעבודה שלו?

לכולנו, וכשיש תקופה קצת לחוצה בעבודה, כולנו עושים אותה קצת פחות טוב.
אז הם יבואו לעבודה, כלומר יעלו לשחק, אבל הם לא יוכלו לתת 100 אחוז, כמו כל עובד שנמצא בעומס ולא ישן מספיק.

לכן בחברות גדולות יש הרבה עובדים שהנטל מתחלק וככה התפוקה נשארת פחות או יותר על אותה כמות. נחש מה צריך לקרוא בקבוצות גדולות כדי שהעומס לא ישפיע על היכולת שלה להמשיך באותו קצב של צבירת נקודות, וחס וחלילה לא לסיים את המשחק הבא בתיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 19:47 
chimpfive כתב:
היום גם זה נראה הכי שקר כלשהו העסקה עם טב״ח, נראה היום הכי מדיף ריח של ספין משובח, והנהלה זונה שלא עשתה רכש, המניעים ברורים, קמצנות.
מגן שמאלי
חלוץ רביעי

נראה: שניסו לרקום עסקת טל בן חיים, כתבו כאן שעוד קומבינה מארץ הקומבינות קמה לנגד עיניינו. פתאום טביב את לוזון מוותרים על עמלות שמנות והכל מתפוצץ? סופה של קונספירציה? מה פתאום! קמה קונספירציה חדשה: הכל היה ספין אחד גדול שנבנה על ידי לוזון וטביב כדי....?טוב לא ברור מה היה היעד של הספין.
עכשיו הגיע תורה של הקמצנות. מצד אחד טענו כאן שהרכש של אלרואי כהן ודמארי הנו מזימה כדי להבריח כסף בדרכים לא דרכים. שלא החתימו עוד שחקנים זה מתוך כוונה לא להוציא כסף מהמועדון.
נסתרות דרכי טביב. אבל תמיד, תמיד קומבינטור. רוצו ל-FBI, הדיו של האישור שלו טרם התייבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
כן, ראיתי את מכבי עפים מהגביע מול הפועל פ"ת בגלל רוטציה,
וגם בוינטר בשבת.

מחפשים מתחילת העונה הרכב.
שינויים רבים היו בהרכב ובהחלפת תפקידים בתוך המגרש.
קשטן חושב שהוא מצא את ההרכב בשני המשחקים האחרונים, אז שימשיך איתו.
לאן הגענו, דרישות לרוטציה במחזור חמישי במשחק ליגה חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
איך יכול להיות שהמשחק חוץ שלנו משודר בערוץ בתשלום !??!?!?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 20:16 
moshiko כתב:
chimpfive כתב:
מגן שמאלי
חלוץ רביעי

נראה: שניסו לרקום עסקת טל בן חיים, כתבו כאן שעוד קומבינה מארץ הקומבינות קמה לנגד עיניינו. פתאום טביב את לוזון מוותרים על עמלות שמנות והכל מתפוצץ? סופה של קונספירציה? מה פתאום! קמה קונספירציה חדשה: הכל היה ספין אחד גדול שנבנה על ידי לוזון וטביב כדי....?טוב לא ברור מה היה היעד של הספין.
עכשיו הגיע תורה של הקמצנות. מצד אחד טענו כאן שהרכש של אלרואי כהן ודמארי הנו מזימה כדי להבריח כסף בדרכים לא דרכים. שלא החתימו עוד שחקנים זה מתוך כוונה לא להוציא כסף מהמועדון.
נסתרות דרכי טביב. אבל תמיד, תמיד קומבינטור. רוצו ל-FBI, הדיו של האישור שלו טרם התייבש.

אני אעזור לך, הפוך גוטה, ושוב זה לכאורה, ככה זה מרגיש לי היום, שאל את עצמך את השאלה הפשוטה - 15 מיליון על טב״ח מוכנים להוציא, 0 ₪ על שלושה שחקנים שאתה חייב.
נוסיף לזה את הענין שכבר אז נראה לי בלתי הגיוני שעמוס לוזון יוותר על 15 מיליון ש"ח על טב"ח בגלל טועמה, אם זה נראה לך הכל הגיוני, אני אשמח שתסביר את הלוגיקה, כי אני באמת לא מצליח להבין אותה.
ואת הטיעון שלך לגבי אלרואי ודמארי זה טיעון מגוחך במקרה הטוב, חסר מחשבה במקרה הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 22:49 
villa crespo כתב:
אל דודרינו, אני באמת לא מצליח להבין את הנקודה שלך.
גם בנוער יש 18 שחקנים בסגל, אז מה?
השאלה מה האיכות שלהם. אני לא חושב שההרכב של מכבי הרבה יותר טוב משל הפועל, אבל הסגל שלהם בהחלט כן.
להפועל יש בעיה גדולה במס' עמדות, שלחלקן, משום מה, אף אחד לא מתייחס.
להפועל יש רוטציה של 4-5 שחקנים בקישור האחורי, אבל אפילו לא אחד שראוי לשחק בקבוצה שרצה לאליפות, אז מה זה נותן לי בדיוק?

אני מוכן להתנדב לעמדת המגן השמאלי (למרות שאני בועט בימין, ובערך בגיל של וואליד).
יש מצב שאני מדיח את דדי מהסגל?

וברצינות- אתה צודק. יש לנו בעיה ב3-4 עמדות שלא קשוה לכמות הגיבוי מהספסל אלא לאיכות השחקנים.
מגן שמאלי, קשר אחורי, קשר שמאלי, בלם. זה ככה בשלוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2011, 23:40 
moshiko כתב:
chimpfive כתב:
מגן שמאלי
חלוץ רביעי

לא צריך קונספירציה כדי להבין שיש דברים לא כשרים בטביב ,איך אני יודע ? כי זה קרה לא מזמן והוא גם הורשע ,דבר נוסף וזה חוק לא כתוב ,תמיד כשיש יותר שאלות (באחוזים גבוהים כמובן) מאשר תשובות כנראה שיש אמת בחששות.
1.למה לא הגיע חיזוק למרות דרישת המאמן ?
2.למה העסקאות היחידות של טביב שבהם הוא יוצא מהנרטיב הן מול פ"ת ?

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 24 ספטמבר 2011, 08:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 01:16 
סימרוטיץ כתב:
moshiko כתב:
chimpfive כתב:
מגן שמאלי
חלוץ רביעי

לא צריך קונספירציה כדי להבין שיש דברים לא קשרים בטביב ,איך אני יודע ? כי זה קרה לא מזמן והוא גם הורשע ,דבר נוסף וזה חוק לא כתוב ,תמיד כשיש יותר שאלות (באחוזים גבוהים כמובן) מאשר תשובות כנראה שיש אמת בחששות.

הקטע של שאילות מול תשבובות, לא הבנתי.
מה לעשות שעד כה טביב עמד בכל המבחנים שהציבה הבקרה. יכול להיות שזה לא מספיק אבל הוא משחק לפי הכללים הקיימים.
למה לא הגיע חיזוק? יכול להיות שהחליט שמסגרת השכר שקיימת במועדון אחרי כל הצירופים, הנה המירבית שהוא מוכן להקצות. יכול להיות שלפי דעתך היא נמוכה, יחד עם זאת יש בעלים והוא קובע. הסיכון הכספי הנו שלו. תגיד שאין סיכון העונה בגלל עודפים אבל הוא צריך להביט לעתיד גם. יעקב שחר לא נהג אחרת בשתי העונות הקודמות.
לגבי רכש: קנה גם משרצקי יחד עם מוני ומלוזון לבד. מה עוד קנה שאפשר לשפוט ולהחליט שרק מלוזון מוכן לקנות? עובדה שעסקת בן חיים נפלה למרות סכום אסטרונומי. הכל נחמד אבל עסקת טל בן חיים מקלקלת הניחושים של קונספירציה. אבל זה מה שיפה בקונספירציות: אפשר לכתוב הכל ולהמציא הכל. הנייר סובל הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 01:34 
moshiko כתב:
סימרוטיץ כתב:
moshiko כתב:
chimpfive כתב:
מגן שמאלי
חלוץ רביעי

לא צריך קונספירציה כדי להבין שיש דברים לא קשרים בטביב ,איך אני יודע ? כי זה קרה לא מזמן והוא גם הורשע ,דבר נוסף וזה חוק לא כתוב ,תמיד כשיש יותר שאלות (באחוזים גבוהים כמובן) מאשר תשובות כנראה שיש אמת בחששות.

מה לעשות שעד כה טביב עמד בכל המבחנים שהציבה הבקרה. יכול להיות שזה לא מספיק אבל הוא משחק לפי הכללים הקיימים.
למה לא הגיע חיזוק? יכול להיות שהחליט שמסגרת השכר שקיימת במועדון אחרי כל הצירופים, הנה המירבית שהוא מוכן להקצות. יכול להיות שלפי דעתך היא נמוכה, יחד עם זאת יש בעלים והוא קובע. הסיכון הכספי הנו שלו. תגיד שאין סיכון העונה בגלל עודפים אבל הוא צריך להביט לעתיד גם. יעקב שחר לא נהג אחרת בשתי העונות הקודמות.
לגבי רכש: קנה גם משרצקי יחד עם מוני ומלוזון לבד. מה עוד קנה שאפשר לשפוט ולהחליט שרק מלוזון מוכן לקנות? עובדה שעסקת בן חיים נפלה למרות סכום אסטרונומי. הכל נחמד אבל עסקת טל בן חיים מקלקלת הניחושים של קונספירציה. אבל זה מה שיפה בקונספירציות: אפשר לכתוב הכל ולהמציא הכל. הנייר סובל הכל.

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 08:05 
moshiko כתב:
סימרוטיץ כתב:
moshiko כתב:
chimpfive כתב:
מגן שמאלי
חלוץ רביעי

כרגיל מושיקו המון פלפולי לשון אבל בלי שום תוכן אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 08:31 
אני לא בדעה של סימרוטיץ שמשהו לא כשר, ואני מודה שזו לחלוטין תאורית רונספירציה, רק במקרה של טב״ח אני חושב שזה היה ספין למטרת להוכיח לקהל שיש נכונות להוציא כספים רק לוזון האכזר מנע זאת מאיתנו, לוזון קיבל התענינות שאולי תעזור לו למכור את בן חיים בינואר טביב כנראה רצה להראות לאוהדים שהוא כן רוצה להשקיע, סחבו את הענין כמה שאפשר, אחרי שהגיעו כמה נצחונות הוא הבין שאפשר גם לא לבצע רכש כי הקהל רגוע. קרא לזה מה שאתה רוצה, לי עדיין לא ברור איך 15 מיליון ש״ח חצי תקציב של פ״ת קיבלו סירוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מה דדי, איזה דדי.

דדי קיבל שחרור מהקבוצה ולא בתוכניות.
מתי קשטן ספר או נתן דקות לחוטא?
כתבת את גיל גילקרוב כחלוץ רביעי, זה ילד בן 18 שהיה שחקן ספסל בנוער בעונה שעברה וכבש כמות אסטרונומית של 2 שערים.
הוא יהיה המחליף הראשון לחלוצים על הספסל מול אייינדהובן כשאחד משלושת החלוצים שלנו ייפצע או מורחק? אני בספק אם הוא בכלל חלוץ.

ההודעות שלך הזויות וקשה להתייחס אליהם בצורה עניינית. מצטער.

כי אתה מתייחס למה שנוח לך או למה שאתה מסוגל להתייחס.
נכון דדי "שוחרר" - לא בדיוק כי אין לו קבוצה ולכן במידת הצורך הוא יהיה בהפועל ואפילו ישחק, אבל דדי הוא שחקן שהיה בסגל ו"שוחרר" רק לאחרונה.
קשטן אולי לא סופר את חוטא, אבל את מי הוא כן היה סופר? את אוחיון? שהיה עושה רוטציה עם באדיר על הספסל? תתן תשובה הגיונית? האם המחסור
בסגל שלך הוא העובדה שאין לך אף בלם בכיר שיושב ביציע? מדי משחק?
אותו דבר לגבי חלוץ רביעי, גיל הוא חלוץ, וגם עדן שרם, ואלו החלוצים שיש לנו בנוער, אני מבין שמבחינתך החלוץ הרביעי אמור להיות אחמד סבא ולאלא אמור
להריץ דאחקות עם באדיר ביציע.
לרגע לא אמרתי שהסגל מושלם, אבל בנסיבות הקיימות הוא ממש לא רע כמו שאתה עושים ממנו, והראיה הטובה ביותר לכך אתה לא רושם מה אמור להיות
השינוי, ואיך הוא יבוא לידי ביטוי בהרכב ובספסל של הפועל. אתה מדבר כאילו הליגה והשחקנים זה תוכנית כבקשתך ואפשר לשלם 100K+ ל 25 שחקנים
והושיב בדרך קבע 7 מהם ביציע, בקיצר אתה מדבר הזוי ולא פרקטי כי פתרון פרקטי אין לך., ואתה יודע שאין בדיוק אחד כזה בנמצא.
כמו שכבר אמרתי באשכול הזה, זה נכון שהיו יכולים לבנות סגל מאוזן יותר, ולבצע שינויים פרסונלים קטנים, פה ושם (בלם זר במקום פרנסמן, הרוש במקום עטיה, ולהביא מראש את את בן חיים/עזרא במקום עבאס), אבל הסגל כמו שהוא עם נקודות החולזה שלו זה ירושה שקיבלנו מקשטן.

villa crespo,
אני משסכים איתך שיש בעיה של איכות בקרב כמה עמדות, רק שהיכולת לשפר אותה היא בעיתית.
בעמדת הבלם - חוץ מבן חיים ודקל קינן אין באמת שחקן ישראלי מוכח שהיה משפר אותנו שם משמעותית, והשניים שצינתי לא ראליים מבחינת תקציב.
לכן היכולת לשדרוג מקצועי היא החלפת אחד הזרים, שגוטמן הביא ולכן הביקורת צריכה להיות עליו, אבל הבאת זר זה סיכון, וההגנה שלנו לא גרועה כמו
שאתם עושים ממנה, והתוצאות שנה שעברה והשנה עד כה תומכות בזה.
בעמדת המגן - אין עודף מגנים ישראלים, ולכן היכולת לשידרוג היא הבאתו של מגן ישראלי צעיר מבטיח (הרוש/דוידזאדה) ולתת לשיש להיות גיבוי מהספסל,
אבל בינינו אם היו בונים על דויזאדה וחוטבא מראש כמגנים שלנו מה הייתם אומרים? ועד כמה הם באמת שיפור למזה הקיים?
קשר שמאלי - יש לנו את טועמה ואלרואי כהן, תן לי קשר שמאלי ישראלי שבאמת היה משדרג אותנו לעומתם? וגם הם, ירושה שקשטן קיבל מגוטמן.
קישור אחורי - תן לי שם שקשר אחורי ישראלי שהיית מביא במקום שי / ידין? וכאמור הבאת גם זר לעמדה.

כלומר בגדול המצב לא אופטימאלי, אבל כי אופטימלי הוא יכל להיות רק בעולם אופטימאלי ואנחנו ממש רחוקים משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 08:39 
chimpfive כתב:
אני לא בדעה של סימרוטיץ שמשהו לא כשר, ואני מודה שזו לחלוטין תאורית רונספירציה, רק במקרה של טב״ח אני חושב שזה היה ספין למטרת להוכיח לקהל שיש נכונות להוציא כספים רק לוזון האכזר מנע זאת מאיתנו, לוזון קיבל התענינות שאולי תעזור לו למכור את בן חיים בינואר טביב כנראה רצה להראות לאוהדים שהוא כן רוצה להשקיע, סחבו את הענין כמה שאפשר, אחרי שהגיעו כמה נצחונות הוא הבין שאפשר גם לא לבצע רכש כי הקהל רגוע. קרא לזה מה שאתה רוצה, לי עדיין לא ברור איך 15 מיליון ש״ח חצי תקציב של פ״ת קיבלו סירוב.

אני מקווה שאתה מבין שאני מתכוון בלא כשר ,לזה שהמהלכים שנעשים לטעמי הם לא לטובת הקבוצה אלא לטובת אלי טביב,הכוונה שלי היא לא בפן החוקי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 09:21 
התעודה שהציגו פה היא לא מה-FBI אלא מגורם מקומי במיאמי ומסומן עליה "no local record", כך שאני ממש לא בטוח שהיא אותה תעודה שמדברים עליה ונראה לי שהתעודה המדוברת עדיין חסרה (אגב, קודם הוא טען שאין אפשרות לקבל תעודה כזו כי זה לא קיים).

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
הארווי כתב:
התעודה שהציגו פה היא לא מה-FBI אלא מגורם מקומי במיאמי ומסומן עליה "no local record", כך שאני ממש לא בטוח שהיא אותה תעודה שמדברים עליה ונראה לי שהתעודה המדוברת עדיין חסרה (אגב, קודם הוא טען שאין אפשרות לקבל תעודה כזו כי זה לא קיים).

זה אפילו לא ממדינת פלורידה, רק מהעיר מיאמי.
שמחנו ללמוד שהוא שילם את כל דוחו"ת החניה שלו בזמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 11:02 
קלדרון כתב:
הארווי כתב:

זה אפילו לא ממדינת פלורידה, רק מהעיר מיאמי.
שמחנו ללמוד שהוא שילם את כל דוחו"ת החניה שלו בזמן...

אתם טועים ,יש מסמך נוסף שהוא הציג שנקרא "background check" או "Fingerprint clearance" שבאמת מוכיח שאין רישום פלילי שלו או שלפחות הוא לא נעצר בשנות שהותו בארה"ב .
תמונה
כפי שכבר כתבתי בעבר אני מאמין שיהיה מי שיערער גם על מסמך זה ,ימים יגידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא לא במאגר של ה-FBI אז אין לו עבר פלילי בארה"ב.
לא מאמין שהוא טיפש ברמה של לזייף פרינט של ה-FBI.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 11:18 
סימרוטיץ כתב:
chimpfive כתב:

אני מקווה שאתה מבין שאני מתכוון בלא כשר ,לזה שהמהלכים שנעשים לטעמי הם לא לטובת הקבוצה אלא לטובת אלי טביב,הכוונה שלי היא לא בפן החוקי .

זה משהו אחר ממה שהבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
הדשא הסינטטי החדש לנוער אם מישהו עוד לא ראה, מאלבומו של צביקה הלפרין האגדי

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 11:43 
רגע.
המגרש הזה הוא כאילו מגרש חדש שהוסיפו, או שרק החליפו בו את הדשא למעשה?
בכל מקרה יישר כוח להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: