NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
NARKOTIKA כתב:
כיפה אדומה כתב:
אשכול מביך.
גם לי יש ביקורת על הדרך, גם אני בן אדם של תהליכים ולא של תוצאות (או לא רק), אבל אי אפשר לפטור בהינף משפט כזה את הטענה הפשוטה שהובאה כאן.
מביך שהביקורתיים מבינינו צריכים להצטדק ולתרץ את הביקורת שלנו אחרי התצוגה שראינו היום בבלומפילד.
יש אוהדים שתמיד מחפשים את הרע זה נכון, זה מתוך אהבה, אבל להתנצח כאן מול אוהדים שנכנסים עם ראש בקיר ומנסים בכח לדלל את הביקורת של הקהל על הקבוצה, ובכך לחזק את עמדת ההנהלה ואלי טביב שהקבוצה הזאת לא צריכה חיזוק, למרות שכל מי שיש לו חמישה אחוזים של הבנת כדורגל יכול לראות שהקבוצה הזאת לא מספיק טובה.
שיחקנו היום מול קבוצה פח, שכל הליגה נותנת לה בראש, וזה יכל להיגמר 2-0 להם בדיוק באותה צורה.
ניצחון במזל.
לא הגענו למצבים. אנחנו חושך. ולא בפעם הראשונה.
יופי טופי עכשיו אנחנו מקום ראשון. בנתיים באירופאית אנחנו עושים בושות וגם בליגה זה עניין של זמן אם זאת היכולת שנראה. הויכוחים האלה הם כל כך בזבוז אוויר, אני לא יודע למה אני טורח בכלל. מי שיוצא להגנת היכולת של הקבוצה הוא עיוור או טמבל.
אתה הרי יודע שאני מהצד שלך בעניין הזה, אבל אתה קצת מגזים, לדעתי.
יש לנו קבוצה חדשה- סגל חדש, מאמן חדש (וגם ישן), הנהלה חדשה (ומזעזעת).
היכולת לא משהו, אבל כרגע צריך לבנות את הקבוצה ובשביל זה צריך שעות מנוע. קשטן ידוע כמאמן שלוקח לו זמן לבנות את המערכת. אני טענתי מהתחלה- סיבוב שני נהיה קבוצה טובה. לא לפני. לכן, צבירת הנקודות זה הדבר הכי חשוב כרגע. הציפיות שלנו בשמים, וזה בסדר, אבל צריך לקחת בחשבון שיש פער מסויים בינם לבין המציאות.
העובדות הן שספגנו הכי מעט שערים בליגה וצברנו הכי הרבה נקודות. לא צריך לעשות יותר ממה שזה, כי אם היכולת הזאת תמשיך, זה לא יימשך לעולם (בטח שאין לך מגן שמאלי ראוי ואתה עם 3 חלוצים בסגל), אבל זה לא סתם צירוף מקרים (מה גם שעל הנייר ההגרלה שלנו היתה הכי קשה מבין הגדולות).
אגב, גם אתמול חצי ראשון שיחקנו לא רע ואני ראיתי התקדמות. לא היו הרבה הזדמנויות, אבל ב"ש שיחקה סוג של בונקר, כך שזה לא פשוט. יש בעיה בתנועה ללא כדור ובהנעת כדור, אבל יש שיפור מסוים.
חצי שני אומרוש נפצע ואח"כ קשטן הוציא את עבאס וזה הרס לנו את כל המשחק. כששניהם היו על המגרש זה נראה הרבה יותר טוב.