תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בשקט בשקט, עם כל הבכי, ה-'הנהלה זונה' וה-'קשטן תתפטר'
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
תרשום 14 נקודות עד הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 01:26 
כלומר, 27 מ36? קונה. קצב של אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 02:08 
סמל אישי של המשתמש
משחק הבא שרים לקשטן... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 02:18 
סמל אישי של המשתמש
זה לא שאנחנו טובים
זה שהאחרים גרועים יותר ואנחנו גרועים פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 07:01 
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
NARKOTIKA כתב:
כיפה אדומה כתב:
אשכול מביך.

גם לי יש ביקורת על הדרך, גם אני בן אדם של תהליכים ולא של תוצאות (או לא רק), אבל אי אפשר לפטור בהינף משפט כזה את הטענה הפשוטה שהובאה כאן.

מביך שהביקורתיים מבינינו צריכים להצטדק ולתרץ את הביקורת שלנו אחרי התצוגה שראינו היום בבלומפילד.

יש אוהדים שתמיד מחפשים את הרע זה נכון, זה מתוך אהבה, אבל להתנצח כאן מול אוהדים שנכנסים עם ראש בקיר ומנסים בכח לדלל את הביקורת של הקהל על הקבוצה, ובכך לחזק את עמדת ההנהלה ואלי טביב שהקבוצה הזאת לא צריכה חיזוק, למרות שכל מי שיש לו חמישה אחוזים של הבנת כדורגל יכול לראות שהקבוצה הזאת לא מספיק טובה.

שיחקנו היום מול קבוצה פח, שכל הליגה נותנת לה בראש, וזה יכל להיגמר 2-0 להם בדיוק באותה צורה.
ניצחון במזל.
לא הגענו למצבים. אנחנו חושך. ולא בפעם הראשונה.

יופי טופי עכשיו אנחנו מקום ראשון. בנתיים באירופאית אנחנו עושים בושות וגם בליגה זה עניין של זמן אם זאת היכולת שנראה. הויכוחים האלה הם כל כך בזבוז אוויר, אני לא יודע למה אני טורח בכלל. מי שיוצא להגנת היכולת של הקבוצה הוא עיוור או טמבל.

אתה הרי יודע שאני מהצד שלך בעניין הזה, אבל אתה קצת מגזים, לדעתי.
יש לנו קבוצה חדשה- סגל חדש, מאמן חדש (וגם ישן), הנהלה חדשה (ומזעזעת).
היכולת לא משהו, אבל כרגע צריך לבנות את הקבוצה ובשביל זה צריך שעות מנוע. קשטן ידוע כמאמן שלוקח לו זמן לבנות את המערכת. אני טענתי מהתחלה- סיבוב שני נהיה קבוצה טובה. לא לפני. לכן, צבירת הנקודות זה הדבר הכי חשוב כרגע. הציפיות שלנו בשמים, וזה בסדר, אבל צריך לקחת בחשבון שיש פער מסויים בינם לבין המציאות.
העובדות הן שספגנו הכי מעט שערים בליגה וצברנו הכי הרבה נקודות. לא צריך לעשות יותר ממה שזה, כי אם היכולת הזאת תמשיך, זה לא יימשך לעולם (בטח שאין לך מגן שמאלי ראוי ואתה עם 3 חלוצים בסגל), אבל זה לא סתם צירוף מקרים (מה גם שעל הנייר ההגרלה שלנו היתה הכי קשה מבין הגדולות).

אגב, גם אתמול חצי ראשון שיחקנו לא רע ואני ראיתי התקדמות. לא היו הרבה הזדמנויות, אבל ב"ש שיחקה סוג של בונקר, כך שזה לא פשוט. יש בעיה בתנועה ללא כדור ובהנעת כדור, אבל יש שיפור מסוים.
חצי שני אומרוש נפצע ואח"כ קשטן הוציא את עבאס וזה הרס לנו את כל המשחק. כששניהם היו על המגרש זה נראה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
פציעה אחת, ואני לא מדבר על פציעה של טוטו שגומרת תסיפור, פציעה אחת של שחקן ואין לו מחליף.
לא צריך חיזוק, נחכה לראות מה יהיה ונתפלל.

תן לי שחקן שנפצע ואין לו מחילף, תן שם...

קלינמן הוכיח כי הוא חילוף ראוי לאדל.
לא משנה מי מבין פרנסמן, באדיר, מריו יהיה פצוע (מריו כבר היה) השנים האחרים הם שחקני הרכב לגיטימים ביותר.
מגן ימין? חוטבא פצוע, ואופס יש לנו קנדה.
מגן שמאל? שיש נפצע והסתדרנו לא רע עם פרנסמן, בנוסף יש את דדי שחוזר מפציעה ואת אטיה שהביאו לפני שבועיים.
קישור אחורי? שי, גורדנה, עבאס, ידין, נוסא - 5 שחקנים שיכולים לשחק (וגם כבר שיחקו השנה) ב 2 עמדות.
קישור שמאל? אלרואי, טועמה ואורמוש, לעמדה 1.
קישור ימין? אורמוש, עבאס ונוסא, לעמדה אחת.
חלוצים? אני מבין שלאלא כבר לא מספיק טוב להיות חלוץ מחליף.

בקיצור איפה האמירה שלך שאצה חוזר עליה יחד עם 80% מהפורום כאילו יש לנו בעית סגל ועומק באה לידי ביטוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 07:22 
danired כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
zink כתב:
Officer Barbrady כתב:
ואוו, מחזור חמישי אנחנו מקום ראשון. יאללה להכין את הבמות ולהזמין את דודו אהרון.

אתה צודק, מה שצריך זה לפטר את קשטן. זה מה שיעזור לנו עכשיו.

לא היה צריך להחתים אותו.
קשטן כמו טביב סובל מזה שאוהדי הפועל (אני לא יוצא מן הכלל), כמו חמורים, לא אוהבים לשנות את דעתם, קשטן בונקריסט מקובע וסנילי, זאת הדעה והוא יכול תמיד לנסות לשנות את הדעה, אבל הסיכויים שלו קטנים עד לא קיימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 07:24 
קודם כל כל הכבוד.

פרופורציה -
1 הליגה השנה חלשה מתמיד.
רואים זאת גם במפגשים באירופית שם רק מכמבי הצליחה במחזור הקודם. אבל, בכושר שבו הייתה לפני מספר שבועות הייתה נשארת במקום הראשון.
2 הליגה חלשה כאשר חיפה, שהיחתה הקבוצה השנייה ברמה דומה לשלנו בשנים האחרונות מקרטעת.
וכך אנחנו משיגים את מכבי פ"ת ובית"ר ב-3 נקודות.
3 יש לנו מזל שאיווניר מאמן מכמבי. ההישגים שיגיעו הם עם סגל טוב ומועדון מסודר. אבל מוערכים בעיקר על רקע תקופת נמני.
4 אנחנו רק אחרי 5 מחזורים וטרם התמודדות עם 2 היריבות הגדולות שלנו.

והסיכום ?
עם בחירתו של קשטן והתחלת הרכש של טביב היה ברור שנהיה קבוצה פחות טובה ממה שהורגלנו וממה שיכולנו להיות. ובפרט, ההגנה טרם עמדה במבחן רציני.
אבל, כמו כנכתב מיידית עם בחירתו, שנהיה קבוצה טובה.
אם ב"ה ובניגוד לשנים הקודמות נעוף בלי להתאמץ מהאירופית, אנחנו יכולים להתמודד בהצלחה עם אפרוריות הליגה.
השאלה היא יותר מה יקרה עם 2 היריבות הגדולות שלנו. אם אחת מהן תגיע לרמת אחת מ-2 הקבוצות הטובות בארץ בשנים האחרונות לא נשתתף במאבק האליפות.

והבינוניוות, אוי הבינוניות.
מרוב שקיעה במי האפסים של הליגה שטובי שחקניה עוזבים אותה, נשכח מהלב שאין סיבה שלא נתקדם לכיוון הדרג השלישי באירופה. וזה המבחן האמיתי שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
צודק. ניצחנו במזל מגול מקרי ביותר בדקה ה85 קבוצה מאוד גרועה שצברה עד כה 0 נקודות שיכלה באותה מידה לנצח אותנו, תוך כדי שאנחנו נראים רע מאוד.
מה אני אגיד לך, קואדרופל קל.

אנשים פה חיים בסרט רציני. כשנשחק מול קבוצות קצת פחות נאיביות מב"ש ועכו אנחנו הולכים למצוא את עצמנו שואלים איפה היינו כשלא הביאו רכש בספטמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 07:49 
דימיטאר ברבא-טוב כתב:
צודק. ניצחנו במזל מגול מקרי ביותר בדקה ה85 קבוצה מאוד גרועה שצברה עד כה 0 נקודות שיכלה באותה מידה לנצח אותנו, תוך כדי שאנחנו נראים רע מאוד.
מה אני אגיד לך, קואדרופל קל.

אנשים פה חיים בסרט רציני. כשנשחק מול קבוצות קצת פחות נאיביות מב"ש ועכו אנחנו הולכים למצוא את עצמנו שואלים איפה היינו כשלא הביאו רכש בספטמבר.

אתה מתכוון לבוקרשט ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
תרשום 14 נקודות עד הדרבי.

16

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 08:10 
el dudernio כתב:
גביזון כתב:
פציעה אחת, ואני לא מדבר על פציעה של טוטו שגומרת תסיפור, פציעה אחת של שחקן ואין לו מחליף.

לא משנה מי מבין פרנסמן, באדיר, מריו יהיה פצוע (מריו כבר היה) השנים האחרים הם שחקני הרכב לגיטימים ביותר.
מגן שמאל? שיש נפצע והסתדרנו לא רע עם פרנסמן, בנוסף יש את דדי שחוזר מפציעה ואת אטיה שהביאו לפני שבועיים.
קישור אחורי? שי, גורדנה, עבאס, ידין, נוסא - 5 שחקנים שיכולים לשחק (וגם כבר שיחקו השנה) ב 2 עמדות.

בקיצור איפה האמירה שלך שאצה חוזר עליה יחד עם 80% מהפורום כאילו יש לנו בעית סגל ועומק באה לידי ביטוי?

אתה רציני???????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
הלבשה זונה:
תמונה

Uploaded with ImageShack.us
(צילום: צביקה הלפרין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
הלבשה זונה:
תמונה

Uploaded with ImageShack.us
(צילום: צביקה הלפרין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדוםבשחור כתב:
el dudernio כתב:
גביזון כתב:

אתה רציני???????

הסתדרנו מצויין עם פרנסמן .
רק הפסדנו משחק ליגת האירופאית וכמעט גם לא ניצחנו את בית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אדוםבשחור כתב:
el dudernio כתב:
גביזון כתב:

אתה רציני???????

כמו שרשמתי, יש לנו בסגל 3 מגנים שמאלים, אחד היה המגן השמאלי של הנבחרת עד לפני 3 חודשים, אחד שחקן בית שלפני שנה כולנו רצינו
שיזכה ליותר דקות, והשלישי שחקן צעיר שנרכש השנה. בנוסף יש לנו בלם שכבר שיחק בתפקיד הזה כגיבוי, כלומר בעיית עומק אין. עכשיו ניתן
לדבר על בעיית האיכות, להגיד ששיש לא מספיק איכותי בשביל להיות מגן פותח בהפועל, אבל גם אם היית מביא את הרוש במקום עטיה לא היית
מעבה את הסגל, והרי הטענות הן שיש לנו שמיכה קצרה.
בנוסף כמו שכבר אמרתי, נגיד היינו מביאים את הרוש, מה היית עושה עם שיש? ספסל (במקום מי)? יציע?

דר"א לגבי הסתדנו מצויין עם פרנסמן, אני כתבתי לא רע, במיוחד שנגד בית"ר פרנסמן הציל כמגן שמאל לא מעט שערים ובטח לא היה הבעיה שלנו
(דר"א בית"ר כרגע נמצא במקום השלישי בליגה) והוא ממש לא היה הבעיה נגד הרומנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 09:18 
el dudernio כתב:
אדוםבשחור כתב:
el dudernio כתב:
גביזון כתב:

אתה רציני???????

כמו שרשמתי, יש לנו בסגל 3 מגנים שמאלים, אחד היה המגן השמאלי של הנבחרת עד לפני 3 חודשים, אחד שחקן בית שלפני שנה כולנו רצינו
שיזכה ליותר דקות, והשלישי שחקן צעיר שנרכש השנה. בנוסף יש לנו בלם שכבר שיחק בתפקיד הזה כגיבוי, כלומר בעיית עומק אין. עכשיו ניתן
לדבר על בעיית האיכות, להגיד ששיש לא מספיק איכותי בשביל להיות מגן פותח בהפועל, אבל גם אם היית מביא את הרוש במקום עטיה לא היית
מעבה את הסגל, והרי הטענות הן שיש לנו שמיכה קצרה.
בנוסף כמו שכבר אמרתי, נגיד היינו מביאים את הרוש, מה היית עושה עם שיש? ספסל (במקום מי)? יציע?

דר"א לגבי הסתדנו מצויין עם פרנסמן, אני כתבתי לא רע, במיוחד שנגד בית"ר פרנסמן הציל כמגן שמאל לא מעט שערים ובטח לא היה הבעיה שלנו
(דר"א בית"ר כרגע נמצא במקום השלישי בליגה) והוא ממש לא היה הבעיה נגד הרומנים.

בכלל אני לא חושב שיש בעיה בסגל של הקבוצה.
חלוץ רביעי? שים שם את באדיר, יש מי שיחליף.
עושה משחק? שום בעיה שים שם את פרנסמן, שמעתי שבדרום אפריקה כשהוא לא שיחק מגן שמאלי הוא שיחק פליימקר.
עד כאן בנוגע לסגל המעובה מאוד שיש לנו, עכשיו אם אתה רוצה לדבר על האיכות זה כבר משהו אחר.
ואני רוצה לדבר על איכות, נניח וגל שיש, שאני באמת אוהב אותו, עובר כמגן שמאלי (אגב, נראה לי שמבאר שבע דיברו על דוידזאדה ולא על הרוש), אבל מי המחליף הראוי שלו? וכשאתה אומר פרנסמן, אתה פשוט מעליב את כל מי שראה אותו משחק בתפקיד הזה.
כך גם בנוגע לחלוץ רביעי ולפליימקר, השאלה היא מי משחק בתפקיד הזה, ואם יש שחקן מי המחליף הראוי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
למה לשים את באדיר חלוץ רביעי? מה רע בעדן שרם? מה רע באלרואי / אורמוש כחלוצים לעת צרה?
למה לשלם עכשיו למישהו שכר של 100K לעונה ולקנות אותו בעוד 400K כדי להושיב אותו 90% מהזמן ביציע?
איפה ההגיון הזה? הנה חיפה קנו וקנו, לכן הם עכשיו משחררים ומשחררים כי אתה לא יכול להחזיק סגל כזה,
לא הגיוני פשוט.

למה לשחק עם פרנסמן כעושה משחק? מה רע שי/נוסא/גורדנה/עבאס/טועמה? בעצם לא רע אבל כשהיא אי
אפשר לדבר מקצועי זורקים שטויות,צ לפחות היו לך דוגמאות נורמאליות.

לגבי האיכות, בוא ותגיד לי איזו איכות יוצאת דופן יש בעמדת המגן השמאלי בארץ, יש לך בסגל 3 כאלו (שיש, דדי ועטיה),
עולים כרגע 2 שמות חיזוק, הרוש מנתניה והדוידזאדה הזה מבאר שבע, שחקן בן 18 שעוד לא קרע זוג נעלים.
יכול להיות שהוא באמת טוב, אבל בתחילת העונה היית שם עליו מליון שקל שיהיה המגן הפותח? היית מוריד את שיש לספסל?
זורק אותו ואת דדי ליציע? המצב לא כזה פשוט.

באשכול אחר ציינתי את ההרכב והמחליפים שלנו נכון לכרגע, תעבור עליו רגע, תראה איך הקבוצה נראת במציאות ולא בעינים
האדומות מכעס והרואות שחורות שלך, ותבין שבגדול המצב ממש לא רע (וזה שהוא יכל להיות יותר טוב אני מסכים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 09:31 
אין גם שום דבר רע להשים את בוריס קליימן כחלוץ, אבל יש את העניין הפעוט הזה שזה לא התפקיד שלו. כפי שזה לא התפקיד של אלרואי או אורמוש שרק לפני חודש היה בכלל מגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
בן דיין הוא חלוץ טבעי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 09:35 
אנטיגונה כתב:
בן דיין הוא חלוץ טבעי...

ודרור קשטן הוא קשר אחורי טבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
בגלל זה רשמתי בברירת מחדל, האופציה הטבעית היא עדן שרם מהנוער.

אני באמת שואל אותך אדוני המלומלד איזה חלוץ היית מביא כחלוץ רביעי ומה היתה המשכורת שלו?
כמה היית משלם עבורו וכמה פעמים הוא היה זוכה ללבוש חולצה, במשחק שהוא לא גביע השוקו?
בהחלט האופציה של טל בן חיים כחלוץ/קיצוני היא טובה, אבל השאלה אם הוא לפני לאלא ברוטציה או אחריו?
ואם לפניו האם זה אומר שלאלא ביציא או שטועמה/אלרואי? או שבכלל אתה בעד לותר על אחד מהשניים
ואז את בעצם לא מעבה את הסגל, וזאת בעצם הבעיה שלכם לא? הסגל דליל.
בקיצור תחליטו מה הבעיה ועל זה נדון כרגע את מציעים לשלם מאות אלפי שקלים עבור חלוץ שרוב הזמן יהיה ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 09:43 
el dudernio כתב:
למה לשים את באדיר חלוץ רביעי? מה רע בעדן שרם? מה רע באלרואי / אורמוש כחלוצים לעת צרה?
למה לשלם עכשיו למישהו שכר של 100K לעונה ולקנות אותו בעוד 400K כדי להושיב אותו 90% מהזמן ביציע?
איפה ההגיון הזה? הנה חיפה קנו וקנו, לכן הם עכשיו משחררים ומשחררים כי אתה לא יכול להחזיק סגל כזה,
לא הגיוני פשוט.

למה לשחק עם פרנסמן כעושה משחק? מה רע שי/נוסא/גורדנה/עבאס/טועמה? בעצם לא רע אבל כשהיא אי
אפשר לדבר מקצועי זורקים שטויות,צ לפחות היו לך דוגמאות נורמאליות.

לגבי האיכות, בוא ותגיד לי איזו איכות יוצאת דופן יש בעמדת המגן השמאלי בארץ, יש לך בסגל 3 כאלו (שיש, דדי ועטיה),
עולים כרגע 2 שמות חיזוק, הרוש מנתניה והדוידזאדה הזה מבאר שבע, שחקן בן 18 שעוד לא קרע זוג נעלים.
יכול להיות שהוא באמת טוב, אבל בתחילת העונה היית שם עליו מליון שקל שיהיה המגן הפותח? היית מוריד את שיש לספסל?
זורק אותו ואת דדי ליציע? המצב לא כזה פשוט.

באשכול אחר ציינתי את ההרכב והמחליפים שלנו נכון לכרגע, תעבור עליו רגע, תראה איך הקבוצה נראת במציאות ולא בעינים
האדומות מכעס והרואות שחורות שלך, ותבין שבגדול המצב ממש לא רע (וזה שהוא יכל להיות יותר טוב אני מסכים).

טוב, אם נוריד קצת את הציניות.
עדן שרם חלוץ רביעי, מקובל. חשוב לתת הזדמנויות לנוער. אורמוש ואלרואי, לא אופציה, הם פשוט לא חלוצים ולא יכולים לתפקד ככאלה.
פרנסמן כפליימקר זו ציניות לשמה, אבל כל אחד מהשמות שמנית אינו פליימקר טבעי (פליימקר: ורמוט, ברקוביץ'. מה שמכונה בכדורגל 'מספר 10'), כזה שיכול להזין את החלוצים בכדורים טובים.
אז יש סגל סביר, ואפילו טוב יחסית לליגה שלנו, אבל איך שלא נהפוך את זה אי אפשר להתעלם מהבעיות הקיימות, החיסרון בעושה משחק (כנ"ל), החיסרון במגן שמאלי ברמה טובה, ולא היה מזיק בלם פותח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 09:50 
אמנם כל זמן שטביב, אוסידון וקשטן בכושר משחק, אני לא מודאג מהסגל.

בינתיים שיחקנו נגד בית"ר אחרי משבר ועם חלוץ אחד, בני יהודה בהרכב חסר (לא זוכר מי, אבל חילצנו תיקו), עכו בהרכב הרפתקני מלא (זלזלו בנו ?), פ"ת במשחק חלשלוש שלטעמי טעון בירור וב"ש ללא סגל התקפי. וראפיד במערך "תיקו במשחק חוץ".
כאשר 5 מתוך 6 משחקים בבלומפילד. אפילו נגד עלובות אירופה היה לנו פער ענק בין משחקי הבית והחוץ.

כתבתי כל הכבוד על המקום הראשון ואני מתכוון לזה. אבל, כתבתי גם שעדין מוקדם לסכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אנחנו מדברים.
קשטן לא משחק עם עושה משחק, העושי משחק של קשטן זה הקשרים האחוריים (יוסי אבוקסיס כדוגמא), בעמדה הזאת גם נוסא, גם שי, גם גורדנה
וגם עבאס הם שחקנים עם קונטציה התתקפית מובהקת שיכולים לספק את הסחורה, בנוסף לכך יש את אורמוש שהוא השחקן היצרתי בקו, ואת טועמה /
אלרואי שאמורים לעזור ולהניע את הכדור וגם להם יש את היכולת לתת פס לשער.
לגבי בלם, אמרתי לפני תחילת העונה שאם רוצים לחזק את ההגנה בבלם, הפיתרון הוא אחד, החלפת פרנסמן בבלם אחד, מריו הוא הטוב מבין השלושה,
ויש לך את באדיר, חוטא ומור שושן כגיבוי בסגל (השנים האחרונים לא רואים ספסל), ואין אף ישראלי שבאמת היה משדרג אותך ומאפשר לך לוותר על
זר בעמדה הזאת (קינן ובן חיים לא רלוונטים לנו).
אז כאן בהתאם לנסיבות (מכבי עם חוזי עתק וחיפה ב"ליגת האלופות" :LOL2: ) לא יכלת לבנות סגל הרבה יותר טוב.
כן כמו שכבר אמרתי אולי היה נכון להביא במקום את עבאס את בן חיים (מהלוזוניה) דבר שהיה יוצר סגל מואזן יותר, את השאר קשטן קיבל
פחות או יותר מגוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק אתמול דיברנו על זה שעם כל הבעסה והתחושה שהקבוצה "גונבת" ניצחונות,
בינתיים זאת הפתיחה הכי טובה שלנו לפחות בחמש השנים האחרונות.

אבל הקבוצה לא נראית טוב, אם לא השערים שבאו ממכות נייחות
אני לא רואה את הפועל מבקיעים גם עוד שעתיים של משחק
וזה בהמשך ישיר למשחק נגד הרומנים.
אז קשטן יכול להמשיך לטעון שקבוצות מסתגרות ועשרה שחקנים מאחורי הכדור
אבל שורה תחתונה, הקבוצה מאוד תקועה.

קשטן מסתמך על קישור אחורי שדוחף קדימה, וכתחליף, משחק אגפים של המגינים.
אבל כרגע כמעט אף קשר אחורי לא מצליח לעשות את זה.
ידין מגרזן,
שי בעיקר מסתמך על מסירות ארוכות מאוד מעל האמצע (וטוטו מאוד מתקשה להוריד לעצמו כדורים כאלה לרגל)
ולגבי המגינים, כשחוטאבה לא על המגרש, אין מגן שיכול לתת הרמה סבירה תוך כדי תנועה...

אוף טופיק - דודריניו, איפה היית אתמול? לא השגת טרמפ מי"ם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
אורומוש ספק פצוע ואם יש לו שבר בכף הרגל הוא יעדר תקופה ארוכה.
יבוא פותח האשכול ויגיד בבקשה לבכיינים מי המחליף לאורומוש? כן כן, כולה 5 מחזורים, והופ! בעיה רצינית.
אבל אנחנו בכיינים.
אגב, פציעה הבאה מעניין כמה ישארו באג'נדה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 15:15 
el dudernio
אתה צודק בכל אמירותיך אולם מתווכח עם חבורת ילדים מפונקים שלא נותנים למציאות לשנות את דעותיהם המקובעות.
גם אם קשטן יביא אליפות השנה הם יצעקו "אלי גוטמן"
אלו לא אוהדים שראו את הפועל אפילו לא עשור רצוף אלה טרמפיסטים של השנתים האחרונות.
בתור אחד שרואה את הפועל 30 שנה רצוף התרגלתי ל אחד אפס קטן ולא לתצוגות של 3 4 אפס.
היוצא מהכלל היתה השנה של הדאבל, וזה מה שקורה אחת לעשור, קבוצה מדהימה שלא תשוב עוד שנים רבות.
הכלל הוא הכדורגל של השנה. קבוצה אפרוה, בלי שחקנים מבריקים אבל עקשנית, נלחמת עד הדקה הארחונה ועושה את העבודה.

במבט לשנה שעברה הרי ברור לכולם שגוטמן נכשל מקצועית בגדול שלא לקח אליפות, בוא נתסכל אחורה בערגה איזה שחקנים עמוד לרשותו והוא פישל:
ורמוט, זהבי, בן סהר ,טוטו, שכטר אם כי לחלק קטן מהעונה.. היום ברור שעם קאדר כזה הוא היה חייב לקחת אליפות !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
הנהלה בהחלט זונה,אבל קשטן להתפטר?אתם בושה לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
דורון הידוע בכינויו פרוויס,30 שנה אתה אוהד הפועל?
ואני מסכים איתך שאלי גוטמן שנה שעברה נכשל כשלון חרוץ

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: