תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 17:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ת-ת-פ-ט-ר
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:39 
chimpfive כתב:

דיברת על יחסי אנוש כמרכיב יסוד לבעיה של קשטן, אז כן, הבאתי לך דוגמת נגד שזה לא הענין המרכזי וזה לא מה שקובע אם הוא ראוי או לא ראוי ואם הוא מאמן כושל או מוצלח. הרי זאת שיטת הניגוח השולטת ביציע, קשטן חרא של בן אדם וזו הסיבה שצריך להעיף אותו. ואני יודע שזה לא הטיעון המרכזי שלך, אבל שוב, אני שומע וקורא את זה בכל פעם. לטעמי זו אימרה פופוליסטית בלי חשיבה יתרה, מי יכול להתווכח עם זה? קשטן עסוק במשחקי כבוד? אתה מכיר מאמן שלא עסוק במשחקי כבוד? בעונה הקודמת שחקנים פרצו את כל הגבולות של כבוד למאמן לאוהדים ולמועדון, כמובן שיש סיבות מקלות הסכסוך בעלים, גוטמן בחר להתעלם קשטן בוחר שלא, זו הדרך שלו, יש שחקנים שמכבדים את זה, למרבא הפלא (לא ממש) אלה השחקנים הזרים, והפרזיטים המקומיים אוהבים לקטר. והוא כן יודע לתת עונש ואחר כך לשחרר, אם רק הכבוד היה משחק אצלו תפקיד קנדה וטועמה היו ביציע לחודשים.

מבחינת בניית הסגל, אתה צודק מאה אחוז שהוא התנהג כמו אדיוט שהתעקש על מבחנים, אין ספק. אבל ניסו להביא כמה שחקנים בהמשך כמו בוזגלו, וכנראה שהחלק של ההנהלה טיפה יותר גדול בכישלון. סמכו על ידין במידה רבה, בדיוק כמו שגוטמן סמך עליו, וכנראה שיש לו סיבות נכונות. לגבי שי, אחרי כל המלחמה שהוא עבר עם ההנהלה והיכולת הטובה באימונים, כנראה שחשבו (ואין לי מושג למה) שהוא מספיק. לחלוטין אשמת מאמן. רק אני לא רואה מאמן אחר שהיה יכול לקבל חיזוק משמעותי מאלי "מציאות" טביב. אם קשטן ימשיך לקדם מספר צעירים כמו גורדנה, אני יותר אעריך את זה מלהביא זר הימור.

כמובן שאני לא מאשים את שי בכל הבעיות של הפועל, למה הוא מוסר אחורה? 1. תמיד יש לצידו שחקן שעושה בשבילו את התפקיד שלו ולכן המשחק שלו מבולבל, מסירה אחורה זה הדבר הכי בטוח שיש, 2. אין לו כושר לרוץ 90 דקות גם בהתקפה וגם בהגנה, ו3 הוא שחקן בינוני שיכול להבריק לכמה דקות ואז לדעוך. המציאות היא שיש לך קבוצה לא מוכשרת במיוחד, ולצפות ממנה לשחק כדורגל זה לא הוגן בשלב הזה של העונה. בני יהודה לא תיפקדה חצי עונה, נכון, חצי שני תיפקדה יפה מאוד. אני לא מוכן לאבד חצי עונה, ובנתיים לא איבדתי, אבל אני מבין שיש קבוצה חדשה שיקח זמן עד שתראה תיאום, עם כל מאמן היתה לך את אותה הבעיה במיוחד אחרי שלוש עונות יוצאת מהכלל. אז כן יש לי סבלנות לתת לקבוצה שלי קצת שקט כדי שיצליחו לעבור את התקופה הלא פשוטה הזאת. וכאן בטח תבוא ותגיד שאנחנו הבעיה האחרונה של הפועל, לדעתי אנחנו חלק מהבעיה.

אני יודע שאתה היית נגדו מהתחלה, ובמידה רבה אולי צדקת, גם אני קיבלתי דיכאון שהבנתי שהוא חוזר. אבל אם כבר הוא המאמן שלנו, ויש לנו את כל הגועל נפש בצורת הנהלה, בואו אנחנו ננסה לדבוק בתדמית (הלא קיימת) שלנו כקהל תומך ומעודד, כזה שלא מקלל שחקנים ומאמן אחרי הפסד - ומי שכתב שזה היה זניח, ממש לא, מאות אנשים בשער שבע מחכים לקשטן לקלל ולשרוק לו בוז כאחרון הבבונים של מכבי בית"ר וחיפה - ננסה לתת לו סיבוב להשלים ואז לעשות את החשבון. בסך הכל אפשר גם טיפה לתת קרדיט שלמרות כל הבלגן בקיץ (מוני לא אשם בכלום, לא אשם בסחיבה של קבוצה שלמה למשפט שאין לו שום סיכוי לנצח, לנסות לערב את הפועל בפלילים, הדלפות לקופמן, לא הוא לא אשם בכלום) בכל זאת הקבוצה בשלב הבתים, אחרי שלושה משחקים קשים במקום שני עם פתיחה הכי טובה מזה זמן רב. או שפשוט נהיה קהל זבלה ישראלי, ונודה בעובדות שזה מה שנהיינו, וחוץ משער חמש תמיד היינו, ועם כל הפסד נקלל את השחקנים ואת קשטן, ואולי קצת את ההנעלה.

הבאת לי את הדוגמא, אבל תשאל את עצמך, האם גוטמן והפועל היו יכולים להצליח יותר אילולא הבעיה הזו? יכול להיות שלא, אני לא יודע. גם במקרה גוטמן היו רמיזות על כל מיני שחקנים שהוא הביא בקומבינות עם סוכנים, היחס לקנדה לדוגמא (שבעיניי היה קריטי בגלל עמדת המגן).
ועם כל הכבוד לבעיית יחסי האנוש של גוטמן (ויש כ-ב-ו-ד), אני חושב שהמקרה אצל קשטן חמור בהרבה. אנשי מוסד ושב"כ פחות חשדנים ממנו וזקנות פולניות פחות ממורמרות.

לגבי הקהל, אני חושב שהוא מתודלק מכל הסיטואציה. קח את מקרה טועמה. מבחינה מקצועית, קשטן עשה החלטה נכונה לדעתי. טועמה על טב"ח עיסקה טובה להפועל. אבל כל ההתנהלות שלו היתה שערורייתית. נכון שגם ההנהלה התנהגה כרגיל בצורה חובבנית, אבל שוב, כמו במקרה אבוקסיס, לקשטן לא היה את האינגריטי הבסיסי לקחת את סלים ולדבר איתו. אחרי זה הוא עוד הצליח להפוך את זה ולהשפיל את סלים לגמרי. אדם קטן, תאמין לי.
הקהל רואה את כל הדברים האלה, רואה כדורגל רע ונשבר לו. נכון, חלק מהם זה קהל מפונק. אני שונא את התארים שמחלקים פה, "מכביסטים", "יציע מזרחי". הם אוהדי הפועל, לטוב ולרע. כמוני, כמוך, כמו האולטראס וכמו יושבי שער 8. רובם המכריע אני מניח אוהדי הפועל ותיקים, בטח לא כאלה שהצטרפו בשנתיים האחרונות.
כתבת לי בשנה הקומת אחרי איזה משחק שהעברתי בו ביקורת שאני כותב תמיד אחרי הפסדים. תיקנו אותך וקיבלת. אז הנה אני אומר לך עכשיו. מבחינת נקודות, להפועל יש את פתיחת העונה הכי טובה משנת 2003 ואני אומר לך שבצורה הזו (ואני מדבר על קטע מקצועי נטו) זה לא יחזיק מים. אז אני לא מהמקללים, אבל ביקורת צריכה להישמע ובקול רם. קשטן צריך להבין שזו לא עונת 2002 ואין לו עדר אברכים שהולך איתו בצורה עיוורת. גם הוא חשוף לביקורת וקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:39 
על סמך מה אתה אומר שקשטן לא רוצה את כל ההגנה?
על סמך מה אתה אומר שהוא לא קובע את הסגל ואת הקו המקצועי?
עובדות, לא קונספירציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
teknoboy כתב:
redrony כתב:
teknoboy כתב:
לא נראה לי שיש מישהו שחושב שגוטמן הוא אלוהים, כמו נימני אצל אוהדי מ*בי (טוב, בטח יש כמה, אבל מטומטמים יש בכל מקום).
לדעתי "מעריצי גוטמן" של היום הם בעצם שונאי קשטן, שכל כך מזועזעים ממנו שהתעורר אצלם געגוע בלתי ניתן לשליטה לדבר הטוב הקודם שהיה (כמו להתאהב מחדש בבת זוג לשעבר לנוכח משבר עם בת הזוג הנוכחית).

בכל מקרה, גם אם קשטן הוא חלק מהבעיה (ואין לי ספק שהוא חלק ממנה) הוא לא הגורם למצב שלנו היום.
הגורם המרכזי הוא כמובן טביב, ונגדו צריך להילחם.

תפרט בבקשה, מה הבעיה של היום?

אווירה גרועה, סגל בעייתי, בלאגן ניהולי, החתמת מאמן לא רלוונטי לעידן בו אנחנו חיים... להמשיך?

לא חייב להמשיך, מסכים איתך בכל מילה. עכשיו תהיה כנה עם עצמך ותגיד לי האם בעיני רב הקהל שלנו ומבחינת האווירה עדיין היתה "בעיה", אם בהפועל היה סגל יותר טוב, כדורגל יותר טוב ותוצאות יותר טובות? אני מניח שאתה מסכים איתי שלא.

אז תבוא ותגיד לי, בצדק, שטביב הוא הראש הוא אחראי באופן עקיף להכל ולחלק מהדברים גם באופן ישיר וגם פה אני אסכים איתך.
טביב מינה את קשטן. כרגע זה מה שיש ולפחות בקטע המקצועי רק לזה אני יכול להתייחס. את הסגל קשטן בנה, הוא החליט באילו תפקידים להביא זרים, הוא לא מביא שחקנים בלי מבחנים (משהו שמשום מה השתנה עם נוסא ואורמוש), הוא אחראי על שיטה וסגנון שלא רלוונטים (כמו שאתה הגדרת).
לבוא עכשיו ולזרוק הכל על טביב, זה לא הוגן.
אני מהיום הראשון ששמעתי את טביב בתקשורת בעניינים של הפועל, אמרתי לעצמי, הבן אדם הזוי. אחרי האליפות בטדי, שהבן אדם עוד לא היה בקבוצה באופן רשמי (זו היתה סוף עונת הצינון) הוא כבר דיבר על לפרוש בשיא. הוא לא מבין מימינו ושמאלו, עילג, בעל מוסר לקוי ויש עוד רשימה ארוכה, תאמין לי. כמו שכתבתי כבר מספיק פעמים פה, עד שלא יוכיחו לי אחרת, אני לא מאמין בתיאוריות הקונספירציה שהוא בא לגנוב כסף מהקופה. אני פשוט חושב שהוא אדם לא מבריק שמנהל קבוצת כדורגל בצורה חובבנית ומוקף באנשים חובבנים (שהכוונה היא יותר לאוסידון וגוורדיית הדוברים. לניר ענבר הייתי נותן תפקיד של יו"ר עכשיו).
אבל, וזה אבל גדול, מהיום שטביב בהפועל (באופן רשמי או לא), הפועל, לדוגמא, נמצאים במאבק על הבאת כל שחקן ישראלי בכיר. לפעמים זה מצליח, לפעמים זה מתפוצץ (טב"ח), לפעמים מאבדים שחקן לטובת קבוצה אחרת (יצחקי), אבל אתה כל הזמן שם וזה משהו שהוא לא טריוויאלי עבור הפועל, בטח לא בשנים שלפני טביב. אז לצד הביקורות (המוצדקות) שמטיחים בו על ימין ועל שמאל, יש גם כמה דברים טובים שאותם כמובן אף אחד לא טורח לציין.
אז זה לא מחפה על כל הבלאגן שיש בקבוצה הזו, אבל אני באמת לא בטוח, שאם אנשים ייבחנו פה עובדות לעומק, זה 100% טביב. למוני הראל יש מניות לא פחותות על מה שהיה פה בעונה הקודמת וכרגע יש גם בעיות מקצועיות שעליהן אחראי באופן ישיר המאמן (ששוב, מונה במינוי שערורייתי ע"י טביב, לא מרע, מחוסר הבנה. אני באמת מאמין שהוא חשב שהוא מביא מאמן טוב).

אז שלא יובן מכאן שאני מסנגר על טביב. כמו שכתבתי, יש לי עליו ביקורות מכאן ועד שכונת "עלייה", אבל ישנם עוד דברים במערכת הזו שלא דופקים שגם איתו, היו יכולים להתנהל אחרת. טביב כרגע בהפועל, זו עובדה, אבל הוא ראוי לביקורת בדיוק כמו האנשים שהוא מעסיק.

כתבתי במפורש שקשטן הוא חלק מהבעיה ואפילו הסברתי למה (כי הוא לא רלוונטי).
אבל עדיין אני מאמין שהדג מסריח מהראש.
הבעיה היא שכמו שכולנו יודעים, קל להחליף מאמן אבל קשה מאוד להחליף בעלים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:50 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

דיברת על יחסי אנוש כמרכיב יסוד לבעיה של קשטן, אז כן, הבאתי לך דוגמת נגד שזה לא הענין המרכזי וזה לא מה שקובע אם הוא ראוי או לא ראוי ואם הוא מאמן כושל או מוצלח. הרי זאת שיטת הניגוח השולטת ביציע, קשטן חרא של בן אדם וזו הסיבה שצריך להעיף אותו. ואני יודע שזה לא הטיעון המרכזי שלך, אבל שוב, אני שומע וקורא את זה בכל פעם. לטעמי זו אימרה פופוליסטית בלי חשיבה יתרה, מי יכול להתווכח עם זה? קשטן עסוק במשחקי כבוד? אתה מכיר מאמן שלא עסוק במשחקי כבוד? בעונה הקודמת שחקנים פרצו את כל הגבולות של כבוד למאמן לאוהדים ולמועדון, כמובן שיש סיבות מקלות הסכסוך בעלים, גוטמן בחר להתעלם קשטן בוחר שלא, זו הדרך שלו, יש שחקנים שמכבדים את זה, למרבא הפלא (לא ממש) אלה השחקנים הזרים, והפרזיטים המקומיים אוהבים לקטר. והוא כן יודע לתת עונש ואחר כך לשחרר, אם רק הכבוד היה משחק אצלו תפקיד קנדה וטועמה היו ביציע לחודשים.

מבחינת בניית הסגל, אתה צודק מאה אחוז שהוא התנהג כמו אדיוט שהתעקש על מבחנים, אין ספק. אבל ניסו להביא כמה שחקנים בהמשך כמו בוזגלו, וכנראה שהחלק של ההנהלה טיפה יותר גדול בכישלון. סמכו על ידין במידה רבה, בדיוק כמו שגוטמן סמך עליו, וכנראה שיש לו סיבות נכונות. לגבי שי, אחרי כל המלחמה שהוא עבר עם ההנהלה והיכולת הטובה באימונים, כנראה שחשבו (ואין לי מושג למה) שהוא מספיק. לחלוטין אשמת מאמן. רק אני לא רואה מאמן אחר שהיה יכול לקבל חיזוק משמעותי מאלי "מציאות" טביב. אם קשטן ימשיך לקדם מספר צעירים כמו גורדנה, אני יותר אעריך את זה מלהביא זר הימור.

כמובן שאני לא מאשים את שי בכל הבעיות של הפועל, למה הוא מוסר אחורה? 1. תמיד יש לצידו שחקן שעושה בשבילו את התפקיד שלו ולכן המשחק שלו מבולבל, מסירה אחורה זה הדבר הכי בטוח שיש, 2. אין לו כושר לרוץ 90 דקות גם בהתקפה וגם בהגנה, ו3 הוא שחקן בינוני שיכול להבריק לכמה דקות ואז לדעוך. המציאות היא שיש לך קבוצה לא מוכשרת במיוחד, ולצפות ממנה לשחק כדורגל זה לא הוגן בשלב הזה של העונה. בני יהודה לא תיפקדה חצי עונה, נכון, חצי שני תיפקדה יפה מאוד. אני לא מוכן לאבד חצי עונה, ובנתיים לא איבדתי, אבל אני מבין שיש קבוצה חדשה שיקח זמן עד שתראה תיאום, עם כל מאמן היתה לך את אותה הבעיה במיוחד אחרי שלוש עונות יוצאת מהכלל. אז כן יש לי סבלנות לתת לקבוצה שלי קצת שקט כדי שיצליחו לעבור את התקופה הלא פשוטה הזאת. וכאן בטח תבוא ותגיד שאנחנו הבעיה האחרונה של הפועל, לדעתי אנחנו חלק מהבעיה.

אני יודע שאתה היית נגדו מהתחלה, ובמידה רבה אולי צדקת, גם אני קיבלתי דיכאון שהבנתי שהוא חוזר. אבל אם כבר הוא המאמן שלנו, ויש לנו את כל הגועל נפש בצורת הנהלה, בואו אנחנו ננסה לדבוק בתדמית (הלא קיימת) שלנו כקהל תומך ומעודד, כזה שלא מקלל שחקנים ומאמן אחרי הפסד - ומי שכתב שזה היה זניח, ממש לא, מאות אנשים בשער שבע מחכים לקשטן לקלל ולשרוק לו בוז כאחרון הבבונים של מכבי בית"ר וחיפה - ננסה לתת לו סיבוב להשלים ואז לעשות את החשבון. בסך הכל אפשר גם טיפה לתת קרדיט שלמרות כל הבלגן בקיץ (מוני לא אשם בכלום, לא אשם בסחיבה של קבוצה שלמה למשפט שאין לו שום סיכוי לנצח, לנסות לערב את הפועל בפלילים, הדלפות לקופמן, לא הוא לא אשם בכלום) בכל זאת הקבוצה בשלב הבתים, אחרי שלושה משחקים קשים במקום שני עם פתיחה הכי טובה מזה זמן רב. או שפשוט נהיה קהל זבלה ישראלי, ונודה בעובדות שזה מה שנהיינו, וחוץ משער חמש תמיד היינו, ועם כל הפסד נקלל את השחקנים ואת קשטן, ואולי קצת את ההנעלה.

הבאת לי את הדוגמא, אבל תשאל את עצמך, האם גוטמן והפועל היו יכולים להצליח יותר אילולא הבעיה הזו? יכול להיות שלא, אני לא יודע. גם במקרה גוטמן היו רמיזות על כל מיני שחקנים שהוא הביא בקומבינות עם סוכנים, היחס לקנדה לדוגמא (שבעיניי היה קריטי בגלל עמדת המגן).
ועם כל הכבוד לבעיית יחסי האנוש של גוטמן (ויש כ-ב-ו-ד), אני חושב שהמקרה אצל קשטן חמור בהרבה. אנשי מוסד ושב"כ פחות חשדנים ממנו וזקנות פולניות פחות ממורמרות.

לגבי הקהל, אני חושב שהוא מתודלק מכל הסיטואציה. קח את מקרה טועמה. מבחינה מקצועית, קשטן עשה החלטה נכונה לדעתי. טועמה על טב"ח עיסקה טובה להפועל. אבל כל ההתנהלות שלו היתה שערורייתית. נכון שגם ההנהלה התנהגה כרגיל בצורה חובבנית, אבל שוב, כמו במקרה אבוקסיס, לקשטן לא היה את האינגריטי הבסיסי לקחת את סלים ולדבר איתו. אחרי זה הוא עוד הצליח להפוך את זה ולהשפיל את סלים לגמרי. אדם קטן, תאמין לי.
הקהל רואה את כל הדברים האלה, רואה כדורגל רע ונשבר לו. נכון, חלק מהם זה קהל מפונק. אני שונא את התארים שמחלקים פה, "מכביסטים", "יציע מזרחי". הם אוהדי הפועל, לטוב ולרע. כמוני, כמוך, כמו האולטראס וכמו יושבי שער 8. רובם המכריע אני מניח אוהדי הפועל ותיקים, בטח לא כאלה שהצטרפו בשנתיים האחרונות.
כתבת לי בשנה הקומת אחרי איזה משחק שהעברתי בו ביקורת שאני כותב תמיד אחרי הפסדים. תיקנו אותך וקיבלת. אז הנה אני אומר לך עכשיו. מבחינת נקודות, להפועל יש את פתיחת העונה הכי טובה משנת 2003 ואני אומר לך שבצורה הזו (ואני מדבר על קטע מקצועי נטו) זה לא יחזיק מים. אז אני לא מהמקללים, אבל ביקורת צריכה להישמע ובקול רם. קשטן צריך להבין שזו לא עונת 2002 ואין לו עדר אברכים שהולך איתו בצורה עיוורת. גם הוא חשוף לביקורת וקשה.

חובה לבקר אותו, שלא יהיה לך ספק. אבל אתה מסכים איתי שיש דרך? לי יש בעיה עם קהל שמקלל מאמן אחרי הפסדים ובפתיחת עונה, שיקללו אותו גם בניצחונות שיראו עמוד שידרה (אם כבר הם בענין של קללות ושריקות בוז) אני אולי חוטא שאני מחלק להם תארים,אבל קשה שלא לראות את כמה שזה דומה למה שהלך בצד השני של הכביש, הגועל נפש שזה מעורר בי, כנראה שאני מצפה מהקהל שלנו לטיפה יותר מהביצתיות של אהדת קבוצת כדורגל ישראלית טיפוסית.
ואגב אני האחרון ששופט את "מבחן התוצאה" אני לא מסונוור מההניצחנות בליגה, אני רק הבאתי את הצד השני של המטבע, הדברים הטובים שיש לנו כרגע עם קשטן כמאמן.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 18 ספטמבר 2011, 08:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:51 
אוגוסטוס היל כתב:
עובדות, לא קונספירציות

אוגוסטוס, אשמח לחלוק אתך דעות.
אבל, לא בנושאים הקשורים ישירות או עקיפות לטביב.

דוגמא לנושאים ענינים: הרכבים ושחקנים ספציפים. או, האם יש לנו סיכוי באירופה ובמאבק על האליפות (לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:55 
chimpfive כתב:

חובה לבקר אותו, שלא יהיה לך ספק. אבל אתה מסכים איתי שיש דרך? לי יש בעיה עם קהל שמקלל מאמן אחרי הפסדים ובפתיחת עונה, שיקללו אותו גם בניצחונות שיראו עמוד שידרה (אם כבר הם בענין של קללות ושריקות בוז) אני אולי חוטא שאני מחלק להם תארים,אבל קשה שלא לראות את כמה שזה דומה למה שהלך בצד השני של הכביש, הגועל נפש שזה מעורר בי, כנראה שאני מצפה מהקהל שלנו לטיפה יותר מהביצתיות של אהדת קבוצת כדורגל ישראלית טיפוסית.
ואגב אני האחרון ששופט את "מבחן התוצאה" אני לא מסונוור מההניצחנות בליגה, אני רק הבאתי את הצד השני של המטבע, הדברים הטובים שיש לנו כרגע עם קשטן כמאמן.

סבבה, מסכים. אז אני שוב אומר, הקהל מתודלק, חלק מזה גם באשמת קשטן. אני חייב להגיד שאני גם לא שמעתי קללות ביציע יותר מהרגיל, חוץ מהקריאות "אלי גוטמן" (שזה באמת לא נעים), אבל פה אני נוטה לקחת את הצד שלך. רב ה"נאצות" שאני שומע זה מהפורום וזה יותר בסגנון של הדברים שאני כותב. אבל שוב, אולי אני מדחיק פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:57 
גבעתיים כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
עובדות, לא קונספירציות

אוגוסטוס, אשמח לחלוק אתך דעות.
אבל, לא בנושאים הקשורים ישירות או עקיפות לטביב.

דוגמא לנושאים ענינים: הרכבים ושחקנים ספציפים. או, האם יש לנו סיכוי באירופה ובמאבק על האליפות (לא).

אתה יצור ענק.
ומתוק שלי, אם אין לך תשובה- תגיד שאין לך תשובה.
תמשיך ליצור לעצמך מציאות פיקטיבית (למשל, שאני תומך בטביב ויש עוד הרבה).
יום טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 09:02 
teknoboy כתב:

נכון. זה עדיין לא אומר, כמו שכתבתי לצ'ימפ שאי אפשר לבקר את קשטן וכל שטות שקשטן עושה צריך לזרוק על טביב. אני לא מכיר את קשטן מהיום וגם אם בהפועל היה היום בעל בית מושלם, עדיין היתה האופציה שהוא היה ממנה את קשטן ותאמין לי, זה היה נראה אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 09:05 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

סבבה, מסכים. אז אני שוב אומר, הקהל מתודלק, חלק מזה גם באשמת קשטן. אני חייב להגיד שאני גם לא שמעתי קללות ביציע יותר מהרגיל, חוץ מהקריאות "אלי גוטמן" (שזה באמת לא נעים), אבל פה אני נוטה לקחת את הצד שלך. רב ה"נאצות" שאני שומע זה מהפורום וזה יותר בסגנון של הדברים שאני כותב. אבל שוב, אולי אני מדחיק פה.

רוני
אתה מדחיק
הקללות והנאצות לקשטן היו כבר באימון הראשון בסוף יוני
מאז הן רק הלכו והתגברו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 09:22 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
teknoboy כתב:

נכון. זה עדיין לא אומר, כמו שכתבתי לצ'ימפ שאי אפשר לבקר את קשטן וכל שטות שקשטן עושה צריך לזרוק על טביב. אני לא מכיר את קשטן מהיום וגם אם בהפועל היה היום בעל בית מושלם, עדיין היתה האופציה שהוא היה ממנה את קשטן ותאמין לי, זה היה נראה אותו דבר.

אפשר ורצוי לבקר את קשטן.
לי אישית גם לא יכאב אם יקללו אותו ויקראו לו להתפטר (חטאתי בזה בעצמי).
אבל לחשוב שהוא המקור לכל הצרות של הפועל? זו לא רק טעות, זה גם מסיט את הדיון מהמקום בו הוא צריך להתמקד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 09:31 
teknoboy כתב:
redrony כתב:
teknoboy כתב:

אפשר ורצוי לבקר את קשטן.
לי אישית גם לא יכאב אם יקללו אותו ויקראו לו להתפטר (חטאתי בזה בעצמי).
אבל לחשוב שהוא המקור לכל הצרות של הפועל? זו לא רק טעות, זה גם מסיט את הדיון מהמקום בו הוא צריך להתמקד.

זה שהוא לא המקור לצרות לא פוטר אותו מאחריות לדרך בה הקבוצה נראית, וזו אחריות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
נכון, זו אחריות שלו.
נכון, עדיף שיהיה לנו מאמן אמיתי מהמאה שלנו ולא שריד ארכיאולוגי.

אבל יש מקור אחר לצרות שלנו, לריח הרע שנודף מהמועדון שלנו ולאיך שאנחנו נראים.
לעצום עיניים ולהפיל הכול על קשטן זה טפשי בדיוק כמו להתעלם מהחלק שלו באחריות על המצב.

ולגבי הפעולה שהאוהדים צריכים לנקוט, זה כבר עניין של סדר עדיפויות. מה יותר חשוב, שיטת משחק מיושנת ומדכאת או ריקבון שעולה מכל מקום במועדון?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 09:37 
בינתיים אבוקסיס בחלק האחרון של הטבלא עם בני יהודה...
היה עדיף אם היינו מסשחקים כדורגל יותר יפה אבל נמצאים במקום של בני יהודה?
השנה הספציפית הזו לאמן את הפועל זו המשימה הכי קשה בליגה, גם כי יש סגל חדש ברובו, גם כי עד אמצע הקיץ לא היה ברור מי הבעלים וגם בגלל השכונה הניהולית
אי לכך ובהתאם זלאת הבחירה של הרסר קשטן לתקפיד הייתה מתאימה
גם ב 2000 לקחנו דאבל עם אחת אפס מגעיל רוב העונה עם קשטן,לא זכור לי שמישהו התלונן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 09:53 
teknoboy כתב:
נכון, זו אחריות שלו.
נכון, עדיף שיהיה לנו מאמן אמיתי מהמאה שלנו ולא שריד ארכיאולוגי.

אבל יש מקור אחר לצרות שלנו, לריח הרע שנודף מהמועדון שלנו ולאיך שאנחנו נראים.
לעצום עיניים ולהפיל הכול על קשטן זה טפשי בדיוק כמו להתעלם מהחלק שלו באחריות על המצב.

ולגבי הפעולה שהאוהדים צריכים לנקוט, זה כבר עניין של סדר עדיפויות. מה יותר חשוב, שיטת משחק מיושנת ומדכאת או ריקבון שעולה מכל מקום במועדון?

זה נכון, אבל למה בכל דיון על קשטן דוחפים את טביב. חלאס, כרגע זה המצב.
לדעתי מחאת אוהדים לא תועיל בכלום לעניין טביב, אולי קצת לקשטן (לא יילך כמובן אבל אולי ישנה התנהגות), גם לא בטוח.

הטעות היא שה"מחאות" הן מאוד יומרניות, היינו- תתפטר. זה חסר תכלית.
דווקא המקרים הנקודתיים (סלים, שי) הראו שכשיש מטרה ברורה והגיונית-לאוהדים יש כח.
חבל מאוד שעל הרכש כמעט אין אף מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
וזה העניין, כשגם שמעט אנשים צועקים "הנהלה זונה" זה בגלל היחס לטועמה ולאבוטבול, ואף אחד בהנהלה לא מבין שהקהל דורש רכש בשביל שיהיה סגל שיוכל לרוץ לאליפות וגם באירופה.
ההנהלה קולטת מהקהל עד עכשיו מספר דברים:
שהקהל מוכן לצאת למלחמה על הסמלים שלו, ושהקהל לא סובל את הכדורגל המשעמם של קשטן.
אז את הסמלים השאירו, רק נשאר מבחינתם לדרוש מקשטן לשחק התקפי עם הסגל הזה.
וכבר עבר מסר כזה היום בעיתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 10:09 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 10:14 
אגב
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/286/894.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 10:35 
mkorman1 כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

רוני
אתה מדחיק
הקללות והנאצות לקשטן היו כבר באימון הראשון בסוף יוני
מאז הן רק הלכו והתגברו

אין לי מושג מה היה שם. אני יודע מה היה הלך הרוח בקרב אוהדי הפועל. מהיום שהוא מונה, היו כאלה שלא אהבו את המינוי, כמוני. לא חיכיתי לסגל שהוא בנה, לא חיכיתי לתוצאה של המשחק הראשון. לא רציתי שהוא יבוא מהתחלה. אם היו כמה כאלה שקיללו באימון זה עדיין לא מייצג את הלך הרוח של אוהדי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 10:39 
פרויס שורט כתב:
בינתיים אבוקסיס בחלק האחרון של הטבלא עם בני יהודה...
היה עדיף אם היינו מסשחקים כדורגל יותר יפה אבל נמצאים במקום של בני יהודה?
השנה הספציפית הזו לאמן את הפועל זו המשימה הכי קשה בליגה, גם כי יש סגל חדש ברובו, גם כי עד אמצע הקיץ לא היה ברור מי הבעלים וגם בגלל השכונה הניהולית
אי לכך ובהתאם זלאת הבחירה של הרסר קשטן לתקפיד הייתה מתאימה
גם ב 2000 לקחנו דאבל עם אחת אפס מגעיל רוב העונה עם קשטן,לא זכור לי שמישהו התלונן..

המשפט הראשון שלך לא קשור לכלום ואני מניח שאתה בעצמך יודע את זה. אני לא נכנס לדיון אם עם אבוקסיס היינו נראים אחרת, אבל רבאק, מה הקשר?

ונמאס כבר שכל פעם כותבים שלקחנו ב-2000 דאבל עם 0:1 מגעיל. לך תעיין בעובדות לפני שאתה פולט דברים כאלה במקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 10:44 
אוגוסטוס היל כתב:

מסכם את הענין יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
פתיחת עונה הכי טובה מזה 9 עונות
תותח! לנבחרת!!!!!1111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 20:09 
נו טוב. האשכול הזה ימתין עוד כמה ימים כדי לחדש את נעוריו. יהיה קשה לדרוש ממאמן להתפטר אחרי נצחון חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 20:11 
גם אחרי היום הייתי שמח אם ''הבט'' היה הולך הביתה,
הפועל נראית רע, חסרת כוח, לא מאומנת וזה כמעט עלה לנו ביוקר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
גם אחרי היום הייתי שמח אם ''הבט'' היה הולך הביתה,
הפועל נראית רע, חסרת כוח, לא מאומנת וזה כמעט עלה לנו ביוקר היום.

||
||
/\

נערך לאחרונה על ידי yos בתאריך 18 ספטמבר 2011, 20:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
נו טוב. האשכול הזה ימתין עוד כמה ימים כדי לחדש את נעוריו. יהיה קשה לדרוש ממאמן להתפטר אחרי נצחון חוץ.

שום קשה ושום נעליים
ראיתי את אותה הקבוצה משני המשחקים האחרונים
רק שהפעם עמדה מולם חבורה של קונוסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 20:22 
איזה שעמום של קבוצה, דיכאון :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
טוב נו זה מה שיש. בואו נקפיץ את האשכול הזה בינואר ואז נדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
ד"א כמה נקודות הוצאנו בשנה שעברה בעכו ?
ד"א 2, כמה נקודות הוצאנו לפני שנתיים בעכו ?

הכלבים נובחים והשיירה עוברת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 00:17 
אדום אופטימי כתב:
ד"א כמה נקודות הוצאנו בשנה שעברה בעכו ?
ד"א 2, כמה נקודות הוצאנו לפני שנתיים בעכו ?

הכלבים נובחים והשיירה עוברת

אז לא שיחקנו בעכו אלא בנצרת עילית, אבל אני צוחק, זה באמת לא משנה.
סה"כ פתיחת עונה מצויינת, שמחתי לראות היום את קשטן עולה בהרכב, החילופים שערך היו במקום...
אבל עכו זה לא מדד.
ועכו של השנה חלשה יותר מעכו של השנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: