תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 16:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ת-ת-פ-ט-ר
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:13 
אנטיגונה כתב:
יש לנו קהל שמצפה שנרוץ לאליפות ועם כדורגל אטרקטיבי.
בלתי ניתן לעמוד בציפיות שלו בסגל הנוכחי ועם האני מאמין של המאמן הנוכחי.

שטויות, תן לקהל שלנו קצת יותר קרדיט.
אם הקבוצה תביא תוצאות יהיה שקט ולא משנה איך היא תשחק.

הזעם הוא לאו דוקא על שיטת המשחק המשעממת (כבר היינו בסרט הזה ועברנו אותו בשלום) אלא על ההתנהלות הכללית מסביב, על הברוגזים, המריבות והסגל הדליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:16 
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:
יש לנו קהל שמצפה שנרוץ לאליפות ועם כדורגל אטרקטיבי.
בלתי ניתן לעמוד בציפיות שלו בסגל הנוכחי ועם האני מאמין של המאמן הנוכחי.

שטויות, תן לקהל שלנו קצת יותר קרדיט.
אם הקבוצה תביא תוצאות יהיה שקט ולא משנה איך היא תשחק.

הזעם הוא לאו דוקא על שיטת המשחק המשעממת (כבר היינו בסרט הזה ועברנו אותו בשלום) אלא על ההתנהלות הכללית מסביב, על הברוגזים, המריבות והסגל הדליל.

הקהל כועס בעיקר מחוסר קורלציה בין מה שיכל להיות למה שיש, אני נותן 60% להנהלה 40% לקשטן באחריות לכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
רק שהקהל של היום בחלקו הגדול הפך לקהל של בית"ר בעונת גוטמן.

וכן, אני חושב שקשטן יכול להוציא את המקסימום מהסגל הזה מבחינת נקודות,
אבל לא הייתי ממליץ לו להמשיך לעבוד קשה בשביל להגיע לזה,
כי במילא הקהל לא יעריך את זה וימשיך להוציא עליו את העצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:20 
אנטיגונה כתב:

תאמין לי שאם ננצח את עכו ואת הפועל חיפה אבל אף אחד לא יצעק לקשטן להתפטר...
גם או גוטמן הפסדנו ואף אחד לא צעק לו להתפטר(טוב היו כאלו אבל בודדים).
השיטה של קשטן, הכדורגל המשעמם, התוצאות הלא טובות(במיוחד הפדיחות באירופה), תוסיף לזה את כל מה שקורה מסביב עם טועמה ועם ההנהלה ותבין שהקהל של הפועל עצבני ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:33 
אנטיגונה כתב:

זה לא נכון. ברור שהכדורגל המשעמם לא מוסיף, אבל מה שגורם לזעם זה כל האווירה המגעילה מסביב והחוסר שקט שיש במועדון.
בלי פרשת טועמה 90 אחוז מהקריאות לא היו נשמעות ביום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
זה היה ברור שבהתחלה הקהל יהיה קצת מפונק ויתגעגע לגוטמן. אבל כמו שאמרו פה זה כל מה שהולך במועדון. פרשת טועמה, התעלמות מצורך מחיזוק, אלי טביב.... יום חמישי היה הקש האחרון לסובלנות של האוהדים, והכדורגל הסריח פשוט גרם לקהל להתפוצץ 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:47 
לירון האדום כתב:
אנטיגונה כתב:

ת אמין לי שאם ננצח את עכו ואת הפועל חיפה אבל אף אחד לא יצעק לקשטן להתפטר...
השיטה של קשטן, הכדורגל המשעמם, התוצאות הלא טובות(במיוחד הפדיחות באירופה), תוסיף לזה את כל מה שקורה מסביב עם טועמה ועם ההנהלה ותבין שהקהל של הפועל עצבני ובצדק.

ברור, וזה בדיוק למה אלה שכן מקללים וקוראים לו להתפטר, זה קהל ישראלי טיפוסי ודי דוחה. נראה אם יקללו אותו במידה וננצח מחר. הקהל עצבני ובצדק? שלא יקנו מנויים, ואם כבר רצו לקנות שיקללו את טביב ואוסידן. את הקללות לקשטן שישמרו לסיבוב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:52 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
אנטיגונה כתב:

ברור, וזה בדיוק למה אלה שכן מקללים וקוראים לו להתפטר, זה קהל ישראלי טיפוסי ודי דוחה. נראה אם יקללו אותו במידה וננצח מחר. הקהל עצבני ובצדק? שלא יקנו מנויים, ואם כבר רצו לקנות שיקללו את טביב ואוסידן. את הקללות לקשטן שישמרו לסיבוב הבא.

אני לא מקלל אותו וקורא לו להתפטר, אבל ביום שהודיעו על המינוי שלו הבנתי כבר את הברוך וגם כתבתי את זה איפה שרק אפשר. גם אם ננצח מחר את עכו וגם אם ננצח את חיפה, יש תמונה גדולה יותר. אדם כמו קשטן, גם מבחינת הכדורגל שלו וגם מבחינת יחסי האנוש שלו, כמעט בלתי אפשרי שיצליח. אם זה יקרה, אם הפועל יתחילו לשחק כדורגל, אני הראשון שישמח וגם יגיד שהוא טעה. מכיוון שאני קצת מכיר את קשטן ועוקב אחריו, אני יודע שהסיכוי שזה יקרה הוא קטן מאוד.
אז גם עכשיו, לא יודע אם זה שהוא יתפטר זה הפתרון האולטמטיבי, אבל הביקורת שלי כלפיו היא עצומה ובכל מה שקשור לאיך שהקבוצה נראית הוא הכתובת העיקרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 00:07 
redrony כתב:
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
אנטיגונה כתב:

אני לא מקלל אותו וקורא לו להתפטר, אבל ביום שהודיעו על המינוי שלו הבנתי כבר את הברוך וגם כתבתי את זה איפה שרק אפשר. גם אם ננצח מחר את עכו וגם אם ננצח את חיפה, יש תמונה גדולה יותר. אדם כמו קשטן, גם מבחינת הכדורגל שלו וגם מבחינת יחסי האנוש שלו, כמעט בלתי שיצליח. אם זה יקרה, אם הפועל יתחילו לשחק כדורגל, אני הראשון שישמח וגם יגיד שהוא טעה. מכיוון שאני קצת מכיר את קשטן ועוקב אחריו, אני יודע שהסיכוי שזה יקרה הוא קטן מאוד.
אז גם עכשיו, לא יודע אם זה שהוא יתפטר זה הפתרון האולטמטיבי, אבל הביקורת שלי כלפיו היא עצומה ובכל מה שקשור לאיך שהקבוצה נראית הוא הכתובת העיקרית.

"היחסי אנוש שלו" תריץ שנתיים אחורה תראה מה כתבו על ה"גונב דעת" ויחסי האנוש שלו, ותדבר עם שחקנים ששיחקו בשבילו ואתה יודע מצוין את כמות הטינופת שתצא מהם. הענין של סלים הוא ענין מורכב, ואתם נותנים לגיטמציה לשחקנים מסוימים בקבוצה להטיל את כל האשמה על קשטן. דרך אגב, שיטת משחק וכו', כל עוד הקשרים שלך הם שי אבוטבול וידין איזה משחק צירופים אתה מצפה לראות? יש לך שחקן יצירתי סטייל גילי וזהבי? יכול להיות שאורמש יתחיל להראות ניצצות ואולי נתחיל לראות קבוצה יותר חכמה. חוטבא עושה עבודה טובה בימין, בשמאל אתה נשארת עם אותם בעיות שהיו גם אצל גוטמן. יכול להיות וקשטן מיושן, אבל בני יהודה של שנה שעברה ממש לא שיחקו לרוחב, תראה את המשחק נגדנו שנה שעברה שהם ניצחו אותנו הם היו בשתי רמות מעלינו עם משחק צירופים יפה, אני נותן לו קרדיט שהוא מבין את הבעיה בקבוצה ומנסה לשנות עכשיו נגד עכו.
מפריע לי שמגן אחד נשאר מאחור בעוד השני עולה למעלה, אבל בנתיים אין ברירה כי ההתקפה שלנו לא מתפקדת יותר מדי, וההגנה חלשה. אני לא חושב שהוא מאמן מושלם, וישנם דברים שהוא מאוד מיושן, אבל העליהום על קשטן הוא מדהים. האש צריכה להיות מכוונת לטביב ולשקרן אוסידון, על שהם לא עושים שום מאמץ לחזק את הקבוצה הזאת, וצורת הניהול ההרסנית שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 00:14 
זוכרים את קשטן מהדברים הטובים והפחות טובים.
קשטן היה שם כדי להציל את הקבוצה אחרי הברוך של משה סיני את אליהו עופר. קשטן היה שם בדאבל ובאירופה. היה גם כאשר פספס שוב ושוב עוד אליפות אחת לפחות בכהונת החומש. היה שם שוב אחרי שייע עם גביע.
קשטן בגילו כבר לא יפתיע.
יחד עם זאת מה שאנו חווים כיום זה מעבר לביקורת על המאמן וסגנונו. אנו עדים לתופעה חדשה בקבוצת הפועל ת"א. תופעה של כאן ועכשיו. קהל שעושה "בלאגנים" ומגרש את המאמן על ידי הזכורו של המאמן הקודם.
כל זה אל אחרי 7-9 מחזורים שאנו מתחת לקו האדום. לא אחרי הפסד מביך בדרבי ב3-5 שערי הפרש.
כל זה כאשר בקושי רץ המחזור השני או השלישי.
מה אומרים? אין שיטה, אין תנועה, הצבת שחקנים מוזרה, הגנה מסננת וכו'.
מעניין מי מתי אוהדי הפועל ת"א בברוגז כי הקבוצה לא משחקת טיקי-טקה.
מעניין מי מתי אוהדי הפועל ת"א מוחים כי אין משולשים ומשחקי אגפים מהירים. זה אותם האוהדים שהכתירו את אנטבי מלך השכונה במשך עשור והפגינו כי לא רצו לשדרג את שי.
אני בהחלט מבין מה רדרוני כותב כי אני שותף לניתוח המקצועי לגבי שיטותיו של קשטן. אני לא קונה שהמניעים של האוהדים כל כך טהרים. אני לא קונה שלא חדרה אלנו רוח ביתרית צ'חצ'חית.
שמסלקים מאמן אחרי שלשה מחזורים (ואני מאמין שבקצב הזה אכן קשטן יסולק), מה יעשו עם המאמן הבא? מה יעשו אתו אם הקבוצה לא תשחזר את המשולשים של גילי-שכטר-זהבי (שדרך אגב התרחשו בקושי במהלך עונה אחת בלבד)? אחרי קשטן, יביאו גאון תורן חדש (אלי כהן?עזורי?אוחנה?סיני?גיא לוי?רוני לוי?) וכמה זמן יתנו לו כדי להעתיק את שיטותיו של אלי גוטמן (שנמצא בדרך הבטוחה לנבחרת)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שאתה צודק, מאמן כמו גוטמן ושחקנים כמו זהבי כנראה לעולם לא נקבל.
אני רק מבקש שהפועל לא תהפוך להיות מצורעת. אתה יודע, כזאת שנתבעת ע"י שחקנים, קבוצות, מלונות, ספונסרים...

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 01:15 
chimpfive כתב:

"היחסי אנוש שלו" תריץ שנתיים אחורה תראה מה כתבו על ה"גונב דעת" ויחסי האנוש שלו, ותדבר עם שחקנים ששיחקו בשבילו ואתה יודע מצוין את כמות הטינופת שתצא מהם. הענין של סלים הוא ענין מורכב, ואתם נותנים לגיטמציה לשחקנים מסוימים בקבוצה להטיל את כל האשמה על קשטן. דרך אגב, שיטת משחק וכו', כל עוד הקשרים שלך הם שי אבוטבול וידין איזה משחק צירופים אתה מצפה לראות? יש לך שחקן יצירתי סטייל גילי וזהבי? יכול להיות שאורמש יתחיל להראות ניצצות ואולי נתחיל לראות קבוצה יותר חכמה. חוטבא עושה עבודה טובה בימין, בשמאל אתה נשארת עם אותם בעיות שהיו גם אצל גוטמן. יכול להיות וקשטן מיושן, אבל בני יהודה של שנה שעברה ממש לא שיחקו לרוחב, תראה את המשחק נגדנו שנה שעברה שהם ניצחו אותנו הם היו בשתי רמות מעלינו עם משחק צירופים יפה, אני נותן לו קרדיט שהוא מבין את הבעיה בקבוצה ומנסה לשנות עכשיו נגד עכו.
מפריע לי שמגן אחד נשאר מאחור בעוד השני עולה למעלה, אבל בנתיים אין ברירה כי ההתקפה שלנו לא מתפקדת יותר מדי, וההגנה חלשה. אני לא חושב שהוא מאמן מושלם, וישנם דברים שהוא מאוד מיושן, אבל העליהום על קשטן הוא מדהים. האש צריכה להיות מכוונת לטביב ולשקרן אוסידון, על שהם לא עושים שום מאמץ לחזק את הקבוצה הזאת, וצורת הניהול ההרסנית שלהם.

אתה נותן לי דוגמא לא טובה על מישהו אחר בשביל להגיד לי שקשטן בסדר?
קשטן אדם שכבר עשר שנים עסוק במשחקי כבוד, בלהיות ממורמר ובלריב עם מי שרק אפשר. שלושה שבועות איבדת כי הוא חייב להתעקש על מבחנים. בשביל מה? מה הוא רוצה לראות אצל שחקן בשלושה ימים, בכושר של תחילת עונה שהוא עוד לא מחובר לקבוצה? אם הוא יודע להקפיץ כדור?
לגבי הקטע המקצועי, נו באמת, בוא נתחיל מבניית הקבוצה: אם אבוטבול וידין הם בעיה (והם אכן בעיה) לא לא הבאת שחקנים לעמדות האלה?
אין לך ישראלים מספיק טובים? תביא זרים. אה, אי אפשר להביא זרים כי 3 אתה מבזבז על שוער ושני בלמים, שאחד מהם ברמה של ליגה לאומית.
סדר עדיפויות, ידידי. קבוצה קמה ונופלת על הקישור שלה. אתה רואה שהקישור האחורי חלש, תחזק אותו. זו שגיאה בבניית הקבוצה והאחריות היא רק על קשטן.
האלה, שיטת משחק. שי אבוטבול, לפחות עד מחר, שחקן הרכב קבוע. נכון, לא האופציה הכי טובה, מוגבל, אבל למה אני צריך לראות ממנו כל משחק 6-7 כדורים ארוכים שלא קשורים לכלום? אז או שקשטן מעיר לו והוא עושה בכל זאת, או שקשטן לא מבין כמה צורת המשחק הזו נוראית. תחליט אתה מה יותר גרוע.
וזה לא הכל אשמת שי. ממש לא. שי מסתסך עם כדורים ארוכים גם כי הוא מוגבל אבל גם כי הפועל קבוצה שלא יודעת מה זה תנועה בלי כדור. אין תנועה בלי כדור, אין אופציות מסירה, אין אופציות מסירה, מעיפים כדורים למעלה וככה זה נראה. וככה קשטן נראה בכל השנים האחרונות.
בני יהודה? חצי עונה לא תיפקדו שם וכן, בחצי השני של העונה הם השתפרו. אתה מוכן לאבד חצי עונה עד שהכשרון שבכל זאת יש בהפועל יתחיל להידבק? אצל בני יהודה זה הגיע לשיא עם נצחון על הפועל ועוד כמה נצחונות שהם חיברו. אתה מוכן להסתפק בזה?

אני שוב אומר לך. אני לא הייתי צריך לחכות לתחילת העונה הזו ולרמה הזו של הכדורגל. אני הבנתי את התמונה ביום שמינו את קשטן. לצערי, זה כרגע נראה שהפחדים הכי גדולים שלי מתממשים. הפועל קבוצה משעממת, אפורה, שתנצח פה ושם משחקים, תיתן מדי פעם הצגות, אבל אני חושש שרב העונה תראה ממנה מה שראית מתחילת העונה. לא היה חסר שהפועל יהיו היום עם 9 נקודות ליגה ונצחון על הרומנים. סה"כ המשחק נגד בית"ר והמשחק נגד הרומנים זה מבחינתי אותו משחק. באחד הצלחת להבקיע מאיזו פעולה אישית ובשני לא. זה ההבדל. אליפות ככה לא תיקח בחיים.
הלוואי שאני טועה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 01:24 
moshiko כתב:
קשטן היה שם כדי להציל את הקבוצה אחרי הברוך של משה סיני את אליהו עופר. קשטן היה שם בדאבל ובאירופה. היה גם כאשר פספס שוב ושוב עוד אליפות אחת לפחות בכהונת החומש. היה שם שוב אחרי שייע עם גביע.
קשטן בגילו כבר לא יפתיע.
יחד עם זאת מה שאנו חווים כיום זה מעבר לביקורת על המאמן וסגנונו. אנו עדים לתופעה חדשה בקבוצת הפועל ת"א. תופעה של כאן ועכשיו. קהל שעושה "בלאגנים" ומגרש את המאמן על ידי הזכורו של המאמן הקודם.
כל זה אל אחרי 7-9 מחזורים שאנו מתחת לקו האדום. לא אחרי הפסד מביך בדרבי ב3-5 שערי הפרש.
מעניין מי מתי אוהדי הפועל ת"א מוחים כי אין משולשים ומשחקי אגפים מהירים. זה אותם האוהדים שהכתירו את אנטבי מלך השכונה במשך עשור והפגינו כי לא רצו לשדרג את שי.
אני בהחלט מבין מה רדרוני כותב כי אני שותף לניתוח המקצועי לגבי שיטותיו של קשטן. אני לא קונה שהמניעים של האוהדים כל כך טהרים. אני לא קונה שלא חדרה אלנו רוח ביתרית צ'חצ'חית.
שמסלקים מאמן אחרי שלשה מחזורים (ואני מאמין שבקצב הזה אכן קשטן יסולק), מה יעשו עם המאמן הבא? מה יעשו אתו אם הקבוצה לא תשחזר את המשולשים של גילי-שכטר-זהבי (שדרך אגב התרחשו בקושי במהלך עונה אחת בלבד)? אחרי קשטן, יביאו גאון תורן חדש (אלי כהן?עזורי?אוחנה?סיני?גיא לוי?רוני לוי?) וכמה זמן יתנו לו כדי להעתיק את שיטותיו של אלי גוטמן (שנמצא בדרך הבטוחה לנבחרת)?

יעני מה שאתה אומר, זה שקשטן חסין. כל מה שלא יהיה זה בסדר כי אין מישהו יותר טוב.
ברור, אנחנו מחזור שני, שלישי. זו גם השנה הראשונה של קשטן בהפועל ואף אחד לא רואה מה קורה איתו כבר עשור כמעט.
ומה הקו האדום? הפסד בדרבי. ברור לי שהפסד בדרבי זה הקו האדום עבור רב האוהדים פה וזה מה שעצוב. יש גם תופעה חדשה פה, להפוך את הקהל של הפועל לקהל של מכבי או בית"ר כי העיניים שלו פקוחות. ברור, הקהל של הפועל צריך להשלים עם מה שהוא רואה כי הוא "יותר טוב" מהקהלים האחרים. הוא מקבל ומעודד את הקבוצה בכל מחיר.
מספיק לראות את מקרה קשטן-אבוקסיס. לא לוקח פה עמדה אם קשטן היה צריך או לא צריך לקחת את התפקיד. מספיק להבין שאדם שאמור להיות חבר שלך ויודע שאתה במו"מ עם קבוצה, בא וחותם במקומך בלי להרים לך אפילו טלפון בשביל להבין מי זה.
לקשטן חשוב רק דבר אחד: קשטן. כסף ואגו. זה בא על חשבון הקבוצה, השחקנים והמערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 02:02 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 04:56 
אם מישהו מצא מאמן בלי אגו, נא לדווח למשטרה כי מחפשים אותו מאז קום המדינה.
יוסי דחף את גילי החוצה וגם את לוזון הוא "עזר" וכעת קשטן דחף אותו החוצה. גרנט דחף את קשטן החוצה וכעת קשטן דחף את חברו. לא מכיר מאמן אחד לרפואה שמוכן להמתין בבית מובטל עד שכל המאמנים יסיימו את החוזה שלהם כדת וכדין ורק אז יגישו את המועמדות למכרז פתוח. עולם המאמנים היה ונשאר מכוער.

אם המחאה נגד קשטן תגבר (עוד עלולים לנצח בצורה מכוערת את עכו 1-0, שלא לדבר על תיקו), קשטן יסיים וישבור את שיאו של גילי לגבי זמן השארות בתקפיד. יבאו במקומו "תותח" חדש שיהיה חייב תוך שניים-שלשה מחזורים להחזיר את הבלט של גוטמן. לא יצליח? יחפשו "תותח" חדש. אחרי זה יתחילו עם הקללות לשחקנים "שלא מתאמצים מספיק". לקראת ינואר יקבעו מי נשאר ומי עוזב.

היה גרפיטי מוצלח : " אני הייתי בטדי".
כעת לא צריך : טדי זה כאן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 06:25 
זה גרוע מטדי
זו התנהגות מכביסטית דוחה
אלא שלאלוהים אצלנו לא קוראים נמני אלא גוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 06:57 
redrony כתב:
moshiko כתב:
קשטן בגילו כבר לא יפתיע.

ברור, אנחנו מחזור שני, שלישי. זו גם השנה הראשונה של קשטן בהפועל ואף אחד לא רואה מה קורה איתו כבר עשור כמעט.
ומה הקו האדום? הפסד בדרבי. ברור לי שהפסד בדרבי זה הקו האדום עבור רב האוהדים פה וזה מה שעצוב. יש גם תופעה חדשה פה, להפוך את הקהל של הפועל לקהל של מכבי או בית"ר כי העיניים שלו פקוחות. ברור, הקהל של הפועל צריך להשלים עם מה שהוא רואה כי הוא "יותר טוב" מהקהלים האחרים. הוא מקבל ומעודד את הקבוצה בכל מחיר.
מספיק לראות את מקרה קשטן-אבוקסיס. לא לוקח פה עמדה אם קשטן היה צריך או לא צריך לקחת את התפקיד. מספיק להבין שאדם שאמור להיות חבר שלך ויודע שאתה במו"מ עם קבוצה, בא וחותם במקומך בלי להרים לך אפילו טלפון בשביל להבין מי זה.

בגדול זה די קרוב למציאות, לדעתי, אבל בדיוק בגלל שאת קשטן מעניין בעיקר קשטן - יש לו אינטרס, יותר מלכל אחד אחר, לעשות פה עונה גדולה. הוא הרי מבין מה הולך ומת לסתום את הפה לכולם.
מי שמסתכל טוב יכול לראות שיש סוג של שינוי מסויים אצלו. לפני 10 שנים הוא לא היה שם זין על הביקורת, ורץ על אותו מערך כדי להראות לכולם שהוא צדק מלכתחילה והוא יודע יותר טוב מכולם. היום אתה רואה דברים שלא היית רואה.
הרכש שהוא הביא (מבחינת איכות שחקנים) הוא בהחלט טוב. חוטאבא, אורמוש, נוסא, דמארי (טוב, דמארי לא ממש קשור אליו). לדעתי גם מחמוד עבאס, אבל ימים יגידו.

זו גם לא חדשה מרעישה שקשטן הוא מאמן "איטי". אני די משוכנע שבסיבוב השני הפועל תהיה קבוצה טובה ומאומנת. השאלה אם זה לא יהיה מאוחר מדי. כלומר, השאלה היא האם יש לנו מספיק כשרון בקבוצה כדי לנצח משחקים חלשים (כמו בעונה שעברה) והאם קשטן יידע להשתמש בו. כרגע זאת עדיין שאלה פתוחה. לכן כרגע הדבר היחיד שחשוב זה צבירת נקודות וכרגע אנחנו עומדים לא רע בעניין הזה.
אני גם חושב שהיתה הגזמה פרועה בביקורת על המשחק מול רפיד (סו של תסביך עדר שמזין את עצמו). משחק גדול זה בטח לא היה אבל היו רגעים של כדורגל סביר לגמרי, לא פחות טוב ממשחקים רבים בעונה הקודמת עם סגל שרץ כבר שנתיים יחד. בטח יותר טוב מהחצי הראשון נגד בית"ר. היינו שווים נצחון ולולא יום גדול של השוער שלהם (או חוסר ריכוז של תמוז את טועמה מול השער) זה גם היה קורה. הצד החיובי הוא שאם היינו מנצחים לא היית רואה את הביקורת ואת הדיבורים על רכש וכו'
אני מנסה לחפש נקודות אור כי הסיכוי שקשטן יילך הוא אפסי לדעתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 07:00 
מה שהכי חסר בהפועל זה שכל לאוהדים ולא מאמן.

קשטן אינו חסין, אבל הוא לא בחר את הסגל. לדוגמא, לטעמו נידרש להחליף את 3 הבלמים. וחוסר יציבות בהגנה משליכה על כל הקבוצה.
הקבוצה משחקת בסגנון מעורב של ספורטאים-עבדים. המורל והפוקוס שלה אבדו מאז שטביב הגיע וקבע נורמות חדשות:
1 לא חשוב מה טוב לקבוצה, חשוב מי איש של טביב. הדוגמא האופינית היא ההתנכלות לגוטמן מההתחלה עד לפיטורים.
2 התנהלות רכש שערוריתית שמאופיינית ברכש-שנים תמוהים ממכבי פ"ת ובמקביל ברכש זערורי שמותיר למרות הרכש השערוריתי את ה-50 מליון עוד קודם קבלת הכנסות השנה.
3 טביב הוא המנג'ר ומחליט על הקו המקצועי ועל כיווני הרכש. ואינו מתחשב בדעה של המאמן.
4 ניהול טמבלי שמשתין על כולם כמו מניעת סנדביצ'ים בסוף האימון משחקנים שאירופה מחזרת אחריהם ובכלל כאשר אצל המתחרים יש ארוחה חמה.
בקיצור, קבוצת עבדי טביב, שמדי פעם שורה עליהם הרוח ומבריקים נגד חלשים (בסך הכל יש בניהם מספר כשרונות וחלקם רוצה אירופה ותתפלאו חלקם מתעניין בכדורגל). בקיצור, קבוצת נמני.
הפועל עבדי טביב.

לכן, המאמן לא עמד בשום מבחן כי לא היו לו כלים נורמטיבים.
האוהדים מחוץ לפורום לא עמדו במבחן כי, ונעזוב את התופעה הדוחה של רובוטי הפורום שלא מאפשרת להתייחס ברצינות לפורום בנושאי הקשורים ישירות או עקיפות לטביב, לא השכילו לשים את האצבע על הנקודה שהיא כל כך ברורה מהרגע שטביב מינה את קצרה וזה התחיל "לפעול".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 07:21 
גבעתיים כתב:

קשטן אינו חסין, אבל הוא לא בחר את הסגל. לדוגמא, לטעמו נידרש להחליף את 3 הבלמים. וחוסר יציבות בהגנה משליכה על כל הקבוצה.
הקבוצה משחקת בסגנון מעורב של ספורטאים-עבדים. המורל והפוקוס שלה אבדו מאז שטביב הגיע וקבע נורמות חדשות:
1 לא חשוב מה טוב לקבוצה, חשוב מי איש של טביב. הדוגמא האופינית היא ההתנכלות לגוטמן מההתחלה עד לפיטורים.
2 התנהלות רכש שערוריתית שמאופיינית ברכש-שנים תמוהים ממכבי פ"ת ובמקביל ברכש זערורי שמותיר למרות הרכש השערוריתי את ה-50 מליון עוד קודם קבלת הכנסות השנה.
3 טביב הוא המנג'ר ומחליט על הקו המקצועי ועל כיווני הרכש. ואינו מתחשב בדעה של המאמן.
4 ניהול טמבלי שמשתין על כולם כמו מניעת סנדביצ'ים בסוף האימון משחקנים שאירופה מחזרת אחריהם ובכלל כאשר אצל המתחרים יש ארוחה חמה.
בקיצור, קבוצת עבדי טביב, שמדי פעם שורה עליהם הרוח ומבריקים נגד חלשים (בסך הכל יש בניהם מספר כשרונות וחלקם רוצה אירופה ותתפלאו חלקם מתעניין בכדורגל). בקיצור, קבוצת נמני.
הפועל עבדי טביב.

האוהדים מחוץ לפורום לא עמדו במבחן כי, ונעזוב את התופעה הדוחה של רובוטי הפורום שלא מאפשרת להתייחס ברצינות לפורום בנושאי הקשורים ישירות או עקיפות לטביב, לא השכילו לשים את האצבע על הנקודה שהיא כל כך ברורה מהרגע שטביב מינה את קצרה וזה התחיל "לפעול".

אל תתן לעובודות להפריע לך. זה שטביב בעלים גרוע שצריך ללכת זה נכון, רק לא צריך לעוות את המציאות (ולהמציא אמיתות) בשביל להצדיק את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 07:49 
moshiko כתב:
אם מישהו מצא מאמן בלי אגו, נא לדווח למשטרה כי מחפשים אותו מאז קום המדינה.
יוסי דחף את גילי החוצה וגם את לוזון הוא "עזר" וכעת קשטן דחף אותו החוצה. גרנט דחף את קשטן החוצה וכעת קשטן דחף את חברו. לא מכיר מאמן אחד לרפואה שמוכן להמתין בבית מובטל עד שכל המאמנים יסיימו את החוזה שלהם כדת וכדין ורק אז יגישו את המועמדות למכרז פתוח. עולם המאמנים היה ונשאר מכוער.

אם המחאה נגד קשטן תגבר (עוד עלולים לנצח בצורה מכוערת את עכו 1-0, שלא לדבר על תיקו), קשטן יסיים וישבור את שיאו של גילי לגבי זמן השארות בתקפיד. יבאו במקומו "תותח" חדש שיהיה חייב תוך שניים-שלשה מחזורים להחזיר את הבלט של גוטמן. לא יצליח? יחפשו "תותח" חדש. אחרי זה יתחילו עם הקללות לשחקנים "שלא מתאמצים מספיק". לקראת ינואר יקבעו מי נשאר ומי עוזב.

היה גרפיטי מוצלח : " אני הייתי בטדי".
כעת לא צריך : טדי זה כאן".

שוב, נותן דוגמא רעה אחת בשביל להצדיק משהו רע אחר. לא מעניין אותי מה עשה אבוקסיס ואני לא הסנגור ואני בטח לא רואה איך זה רלוונטי.
קשטן אמור להיות חבר של אבוקסיס.
קשטן לא יפוטר, אל תדאג. אין סיכוי שזה יקרה. הדבר היחיד שקשטן צריך להבין זה שאין לו חסינות וקרדיט בלתי מוגבל כמו שהיו לו בעונות האחרות שלו בקבוצה. שהקהל של הפועל קצת מבין כדורגל וגם מבין מתי העסק לא דופק. הוא גם צריך להבין שבמשך 8 השנים האחרונות לא ישנו כאן, התעוררו השנה, והדברים היחידים שיש בזכרון אלה עונות הדאבל וגביע האירופה. הבנו שאפשר גם לראות כדורגל אחר וזה מה שהקהל דורש ובצדק.
גם אם הפועל ינצחו את עכו היום 0:5 וגם אם ינצחו את הפועל חיפה, וכל הפורום פה כבר יתחיל להגיד: "הנהֿ, אין לכם סבלנות וכו'...", אני עדיין ארצה שתדברו איתי במחזור 20-25. אני ארצה לראות שהפועל משחקים כדורגל נורמלי, שמאבק האליפות עדיין רלוונטי.
שלושת המשחקים האחרונים של הפועל היו נוראיים. 3 וחצי בעיטות לשער במצטבר. זה נכון שאני בא עם מטען אדיר כלפי קשטן והכדורגל שלו, אבל זה משהו שהוא הרוויח ביושר רב ולצערי, לפחות עד עכשיו, הוא לא הוכיח לי אחרת.
לשמוע אותו אומר שהפועל עמדו טוב ושיחקו טוב אחרי המשחק עם הרומנים זה מספיק בשביל להבין שיש בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:

הפועל עבדי טביב.

לקשטן אין כלים נורמטיבים?
אין לו את היכולת לאמן את הקבוצה בצורה שהוא רואה לנכון?
לך הביתה.
אתה לא גיא לוזון בן 40 שחייב להישאר בכל מקרה בשביל הרזומה שלך,ואולי גם בשביל הכסף.
עשית חבילות של כסף,קטפת מלא תארים,יש לך השגים כאלה ואחרים - בקיצור,שיחקת אותה.
אבל אם כנראה הוא עדיין פה,גם בסיטואציה הנוכחית - אז מתאים לו להיות בובה והוא מראה שמה שחשוב לו זה האגו שלו והכסף המחורבן,ושום דבר מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 07:55 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
moshiko כתב:
קשטן בגילו כבר לא יפתיע.

בגדול זה די קרוב למציאות, לדעתי, אבל בדיוק בגלל שאת קשטן מעניין בעיקר קשטן - יש לו אינטרס, יותר מלכל אחד אחר, לעשות פה עונה גדולה. הוא הרי מבין מה הולך ומת לסתום את הפה לכולם.
מי שמסתכל טוב יכול לראות שיש סוג של שינוי מסויים אצלו. לפני 10 שנים הוא לא היה שם זין על הביקורת, ורץ על אותו מערך כדי להראות לכולם שהוא צדק מלכתחילה והוא יודע יותר טוב מכולם. היום אתה רואה דברים שלא היית רואה.
הרכש שהוא הביא (מבחינת איכות שחקנים) הוא בהחלט טוב. חוטאבא, אורמוש, נוסא, דמארי (טוב, דמארי לא ממש קשור אליו). לדעתי גם מחמוד עבאס, אבל ימים יגידו.

זו גם לא חדשה מרעישה שקשטן הוא מאמן "איטי". אני די משוכנע שבסיבוב השני הפועל תהיה קבוצה טובה ומאומנת. השאלה אם זה לא יהיה מאוחר מדי. כלומר, השאלה היא האם יש לנו מספיק כשרון בקבוצה כדי לנצח משחקים חלשים (כמו בעונה שעברה) והאם קשטן יידע להשתמש בו. כרגע זאת עדיין שאלה פתוחה. לכן כרגע הדבר היחיד שחשוב זה צבירת נקודות וכרגע אנחנו עומדים לא רע בעניין הזה.
אני גם חושב שהיתה הגזמה פרועה בביקורת על המשחק מול רפיד (סו של תסביך עדר שמזין את עצמו). משחק גדול זה בטח לא היה אבל היו רגעים של כדורגל סביר לגמרי, לא פחות טוב ממשחקים רבים בעונה הקודמת עם סגל שרץ כבר שנתיים יחד. בטח יותר טוב מהחצי הראשון נגד בית"ר. היינו שווים נצחון ולולא יום גדול של השוער שלהם (או חוסר ריכוז של תמוז את טועמה מול השער) זה גם היה קורה. הצד החיובי הוא שאם היינו מנצחים לא היית רואה את הביקורת ואת הדיבורים על רכש וכו'
אני מנסה לחפש נקודות אור כי הסיכוי שקשטן יילך הוא אפסי לדעתי...

אני מבין שאתה מחפש נקודות אור, אבל אני מצטער, המשחק נגד הרומנים היה קסטרופלי. משחק בית נגד קבוצה בינונית, תסכים איתי. עד הדקה ה-85 הפועל עשו שני מצבים. אחד בכדור חופשי של אבוטבול בחצי הראשון ואחרי כמה דקות ההתקפה הנורמלית היחידה במשחק שאורמוש מצא את תמוז. שני המצבים היו בחמש דקות הסבירות הבודדות של הפועל בחצי הראשון.
נכון שבחצי השני, אחרי שידין החליף את לאלא וקשטן ירד מהמערך ההזוי שלו (אין לי מילה אחרת) של שלושה חלוצים שמשחקים קילומטר וחצי מהקישור, זה כבר היה יותר דומה לכדורגל, אבל עדיין היה רע ובלי מצבים. בחמש דקות האחרונות, עם הבלאגן ועם המקריות, הפועל הגיעו לעוד שני מצבים. מעט מדי ומאוחר מדי.
לא הבנתי את החילופים שלו, אני לא מבין מה הוא עושה איתם באימונים ואני לא מבין למה פעם אחרי פעם אני רואה את אותן טעויות של כדורגל בסיסי. יכול להיות שהוא אומר להם משהו אחד והם עושים הכל הפוך. יש מצב.
דווקא היום לקראת עכו, עושה רושם שלפחות מבחינת הרכב הוא עושה נכון. נקווה לטוב, מה אני אגיד לך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:01 
mkorman1 כתב:
זה גרוע מטדי
זו התנהגות מכביסטית דוחה
אלא שלאלוהים אצלנו לא קוראים נמני אלא גוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שיש מישהו שחושב שגוטמן הוא אלוהים, כמו נימני אצל אוהדי מ*בי (טוב, בטח יש כמה, אבל מטומטמים יש בכל מקום).
לדעתי "מעריצי גוטמן" של היום הם בעצם שונאי קשטן, שכל כך מזועזעים ממנו שהתעורר אצלם געגוע בלתי ניתן לשליטה לדבר הטוב הקודם שהיה (כמו להתאהב מחדש בבת זוג לשעבר לנוכח משבר עם בת הזוג הנוכחית).

בכל מקרה, גם אם קשטן הוא חלק מהבעיה (ואין לי ספק שהוא חלק ממנה) הוא לא הגורם למצב שלנו היום.
הגורם המרכזי הוא כמובן טביב, ונגדו צריך להילחם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:10 
teknoboy כתב:
לא נראה לי שיש מישהו שחושב שגוטמן הוא אלוהים, כמו נימני אצל אוהדי מ*בי (טוב, בטח יש כמה, אבל מטומטמים יש בכל מקום).
לדעתי "מעריצי גוטמן" של היום הם בעצם שונאי קשטן, שכל כך מזועזעים ממנו שהתעורר אצלם געגוע בלתי ניתן לשליטה לדבר הטוב הקודם שהיה (כמו להתאהב מחדש בבת זוג לשעבר לנוכח משבר עם בת הזוג הנוכחית).

בכל מקרה, גם אם קשטן הוא חלק מהבעיה (ואין לי ספק שהוא חלק ממנה) הוא לא הגורם למצב שלנו היום.

תפרט בבקשה, מה הבעיה של היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:12 
teknoboy כתב:

מה זה "המצב"? קשטן הוא האחראי העיקרי לאיך שהקבוצה נראית. נהיינו פה פורום של ייעוץ אסטרטגי. טביב בעלים רע שאני מקווה שהוא יילך אם כי אני לא מאמין שזה יקרה בקרוב. זה מה יש.
גם עם הרכש הלא מספק, לקשטן יש מספיק כלים כדי להעמיד קבוצה עם יכולת הרבה הרבה הרבה יותר גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
teknoboy כתב:

אווירה גרועה, סגל בעייתי, בלאגן ניהולי, החתמת מאמן לא רלוונטי לעידן בו אנחנו חיים... להמשיך?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:20 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

אתה נותן לי דוגמא לא טובה על מישהו אחר בשביל להגיד לי שקשטן בסדר?
קשטן אדם שכבר עשר שנים עסוק במשחקי כבוד, בלהיות ממורמר ובלריב עם מי שרק אפשר. שלושה שבועות איבדת כי הוא חייב להתעקש על מבחנים. בשביל מה? מה הוא רוצה לראות אצל שחקן בשלושה ימים, בכושר של תחילת עונה שהוא עוד לא מחובר לקבוצה? אם הוא יודע להקפיץ כדור?
לגבי הקטע המקצועי, נו באמת, בוא נתחיל מבניית הקבוצה: אם אבוטבול וידין הם בעיה (והם אכן בעיה) לא לא הבאת שחקנים לעמדות האלה?
אין לך ישראלים מספיק טובים? תביא זרים. אה, אי אפשר להביא זרים כי 3 אתה מבזבז על שוער ושני בלמים, שאחד מהם ברמה של ליגה לאומית.
סדר עדיפויות, ידידי. קבוצה קמה ונופלת על הקישור שלה. אתה רואה שהקישור האחורי חלש, תחזק אותו. זו שגיאה בבניית הקבוצה והאחריות היא רק על קשטן.
האלה, שיטת משחק. שי אבוטבול, לפחות עד מחר, שחקן הרכב קבוע. נכון, לא האופציה הכי טובה, מוגבל, אבל למה אני צריך לראות ממנו כל משחק 6-7 כדורים ארוכים שלא קשורים לכלום? אז או שקשטן מעיר לו והוא עושה בכל זאת, או שקשטן לא מבין כמה צורת המשחק הזו נוראית. תחליט אתה מה יותר גרוע.
וזה לא הכל אשמת שי. ממש לא. שי מסתסך עם כדורים ארוכים גם כי הוא מוגבל אבל גם כי הפועל קבוצה שלא יודעת מה זה תנועה בלי כדור. אין תנועה בלי כדור, אין אופציות מסירה, אין אופציות מסירה, מעיפים כדורים למעלה וככה זה נראה. וככה קשטן נראה בכל השנים האחרונות.
בני יהודה? חצי עונה לא תיפקדו שם וכן, בחצי השני של העונה הם השתפרו. אתה מוכן לאבד חצי עונה עד שהכשרון שבכל זאת יש בהפועל יתחיל להידבק? אצל בני יהודה זה הגיע לשיא עם נצחון על הפועל ועוד כמה נצחונות שהם חיברו. אתה מוכן להסתפק בזה?

אני שוב אומר לך. אני לא הייתי צריך לחכות לתחילת העונה הזו ולרמה הזו של הכדורגל. אני הבנתי את התמונה ביום שמינו את קשטן. לצערי, זה כרגע נראה שהפחדים הכי גדולים שלי מתממשים. הפועל קבוצה משעממת, אפורה, שתנצח פה ושם משחקים, תיתן מדי פעם הצגות, אבל אני חושש שרב העונה תראה ממנה מה שראית מתחילת העונה. לא היה חסר שהפועל יהיו היום עם 9 נקודות ליגה ונצחון על הרומנים. סה"כ המשחק נגד בית"ר והמשחק נגד הרומנים זה מבחינתי אותו משחק. באחד הצלחת להבקיע מאיזו פעולה אישית ובשני לא. זה ההבדל. אליפות ככה לא תיקח בחיים.
הלוואי שאני טועה...

דיברת על יחסי אנוש כמרכיב יסוד לבעיה של קשטן, אז כן, הבאתי לך דוגמת נגד שזה לא הענין המרכזי וזה לא מה שקובע אם הוא ראוי או לא ראוי ואם הוא מאמן כושל או מוצלח. הרי זאת שיטת הניגוח השולטת ביציע, קשטן חרא של בן אדם וזו הסיבה שצריך להעיף אותו. ואני יודע שזה לא הטיעון המרכזי שלך, אבל שוב, אני שומע וקורא את זה בכל פעם. לטעמי זו אימרה פופוליסטית בלי חשיבה יתרה, מי יכול להתווכח עם זה? קשטן עסוק במשחקי כבוד? אתה מכיר מאמן שלא עסוק במשחקי כבוד? בעונה הקודמת שחקנים פרצו את כל הגבולות של כבוד למאמן לאוהדים ולמועדון, כמובן שיש סיבות מקלות הסכסוך בעלים, גוטמן בחר להתעלם קשטן בוחר שלא, זו הדרך שלו, יש שחקנים שמכבדים את זה, למרבא הפלא (לא ממש) אלה השחקנים הזרים, והפרזיטים המקומיים אוהבים לקטר. והוא כן יודע לתת עונש ואחר כך לשחרר, אם רק הכבוד היה משחק אצלו תפקיד קנדה וטועמה היו ביציע לחודשים.

מבחינת בניית הסגל, אתה צודק מאה אחוז שהוא התנהג כמו אדיוט שהתעקש על מבחנים, אין ספק. אבל ניסו להביא כמה שחקנים בהמשך כמו בוזגלו, וכנראה שהחלק של ההנהלה טיפה יותר גדול בכישלון. סמכו על ידין במידה רבה, בדיוק כמו שגוטמן סמך עליו, וכנראה שיש לו סיבות נכונות. לגבי שי, אחרי כל המלחמה שהוא עבר עם ההנהלה והיכולת הטובה באימונים, כנראה שחשבו (ואין לי מושג למה) שהוא מספיק. לחלוטין אשמת מאמן. רק אני לא רואה מאמן אחר שהיה יכול לקבל חיזוק משמעותי מאלי "מציאות" טביב. אם קשטן ימשיך לקדם מספר צעירים כמו גורדנה, אני יותר אעריך את זה מלהביא זר הימור.

כמובן שאני לא מאשים את שי בכל הבעיות של הפועל, למה הוא מוסר אחורה? 1. תמיד יש לצידו שחקן שעושה בשבילו את התפקיד שלו ולכן המשחק שלו מבולבל, מסירה אחורה זה הדבר הכי בטוח שיש, 2. אין לו כושר לרוץ 90 דקות גם בהתקפה וגם בהגנה, ו3 הוא שחקן בינוני שיכול להבריק לכמה דקות ואז לדעוך. המציאות היא שיש לך קבוצה לא מוכשרת במיוחד, ולצפות ממנה לשחק כדורגל זה לא הוגן בשלב הזה של העונה. בני יהודה לא תיפקדה חצי עונה, נכון, חצי שני תיפקדה יפה מאוד. אני לא מוכן לאבד חצי עונה, ובנתיים לא איבדתי, אבל אני מבין שיש קבוצה חדשה שיקח זמן עד שתראה תיאום, עם כל מאמן היתה לך את אותה הבעיה במיוחד אחרי שלוש עונות יוצאת מהכלל. אז כן יש לי סבלנות לתת לקבוצה שלי קצת שקט כדי שיצליחו לעבור את התקופה הלא פשוטה הזאת. וכאן בטח תבוא ותגיד שאנחנו הבעיה האחרונה של הפועל, לדעתי אנחנו חלק מהבעיה.

אני יודע שאתה היית נגדו מהתחלה, ובמידה רבה אולי צדקת, גם אני קיבלתי דיכאון שהבנתי שהוא חוזר. אבל אם כבר הוא המאמן שלנו, ויש לנו את כל הגועל נפש בצורת הנהלה, בואו אנחנו ננסה לדבוק בתדמית (הלא קיימת) שלנו כקהל תומך ומעודד, כזה שלא מקלל שחקנים ומאמן אחרי הפסד - ומי שכתב שזה היה זניח, ממש לא, מאות אנשים בשער שבע מחכים לקשטן לקלל ולשרוק לו בוז כאחרון הבבונים של מכבי בית"ר וחיפה - ננסה לתת לו סיבוב להשלים ואז לעשות את החשבון. בסך הכל אפשר גם טיפה לתת קרדיט שלמרות כל הבלגן בקיץ (מוני לא אשם בכלום, לא אשם בסחיבה של קבוצה שלמה למשפט שאין לו שום סיכוי לנצח, לנסות לערב את הפועל בפלילים, הדלפות לקופמן, לא הוא לא אשם בכלום) בכל זאת הקבוצה בשלב הבתים, אחרי שלושה משחקים קשים במקום שני עם פתיחה הכי טובה מזה זמן רב. או שפשוט נהיה קהל זבלה ישראלי, ונודה בעובדות שזה מה שנהיינו, וחוץ משער חמש תמיד היינו, ועם כל הפסד נקלל את השחקנים ואת קשטן, ואולי קצת את ההנעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:27 
teknoboy כתב:
redrony כתב:
teknoboy כתב:

אווירה גרועה, סגל בעייתי, בלאגן ניהולי, החתמת מאמן לא רלוונטי לעידן בו אנחנו חיים... להמשיך?

לא חייב להמשיך, מסכים איתך בכל מילה. עכשיו תהיה כנה עם עצמך ותגיד לי האם בעיני רב הקהל שלנו ומבחינת האווירה עדיין היתה "בעיה", אם בהפועל היה סגל יותר טוב, כדורגל יותר טוב ותוצאות יותר טובות? אני מניח שאתה מסכים איתי שלא.

אז תבוא ותגיד לי, בצדק, שטביב הוא הראש הוא אחראי באופן עקיף להכל ולחלק מהדברים גם באופן ישיר וגם פה אני אסכים איתך.
טביב מינה את קשטן. כרגע זה מה שיש ולפחות בקטע המקצועי רק לזה אני יכול להתייחס. את הסגל קשטן בנה, הוא החליט באילו תפקידים להביא זרים, הוא לא מביא שחקנים בלי מבחנים (משהו שמשום מה השתנה עם נוסא ואורמוש), הוא אחראי על שיטה וסגנון שלא רלוונטים (כמו שאתה הגדרת).
לבוא עכשיו ולזרוק הכל על טביב, זה לא הוגן.
אני מהיום הראשון ששמעתי את טביב בתקשורת בעניינים של הפועל, אמרתי לעצמי, הבן אדם הזוי. אחרי האליפות בטדי, שהבן אדם עוד לא היה בקבוצה באופן רשמי (זו היתה סוף עונת הצינון) הוא כבר דיבר על לפרוש בשיא. הוא לא מבין מימינו ושמאלו, עילג, בעל מוסר לקוי ויש עוד רשימה ארוכה, תאמין לי. כמו שכתבתי כבר מספיק פעמים פה, עד שלא יוכיחו לי אחרת, אני לא מאמין בתיאוריות הקונספירציה שהוא בא לגנוב כסף מהקופה. אני פשוט חושב שהוא אדם לא מבריק שמנהל קבוצת כדורגל בצורה חובבנית ומוקף באנשים חובבנים (שהכוונה היא יותר לאוסידון וגוורדיית הדוברים. לניר ענבר הייתי נותן תפקיד של יו"ר עכשיו).
אבל, וזה אבל גדול, מהיום שטביב בהפועל (באופן רשמי או לא), הפועל, לדוגמא, נמצאים במאבק על הבאת כל שחקן ישראלי בכיר. לפעמים זה מצליח, לפעמים זה מתפוצץ (טב"ח), לפעמים מאבדים שחקן לטובת קבוצה אחרת (יצחקי), אבל אתה כל הזמן שם וזה משהו שהוא לא טריוויאלי עבור הפועל, בטח לא בשנים שלפני טביב. אז לצד הביקורות (המוצדקות) שמטיחים בו על ימין ועל שמאל, יש גם כמה דברים טובים שאותם כמובן אף אחד לא טורח לציין.
אז זה לא מחפה על כל הבלאגן שיש בקבוצה הזו, אבל אני באמת לא בטוח, שאם אנשים ייבחנו פה עובדות לעומק, זה 100% טביב. למוני הראל יש מניות לא פחותות על מה שהיה פה בעונה הקודמת וכרגע יש גם בעיות מקצועיות שעליהן אחראי באופן ישיר המאמן (ששוב, מונה במינוי שערורייתי ע"י טביב, לא מרע, מחוסר הבנה. אני באמת מאמין שהוא חשב שהוא מביא מאמן טוב).

אז שלא יובן מכאן שאני מסנגר על טביב. כמו שכתבתי, יש לי עליו ביקורות מכאן ועד שכונת "עלייה", אבל ישנם עוד דברים במערכת הזו שלא דופקים שגם איתו, היו יכולים להתנהל אחרת. טביב כרגע בהפועל, זו עובדה, אבל הוא ראוי לביקורת בדיוק כמו האנשים שהוא מעסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 08:31 
teknoboy כתב:
redrony כתב:
teknoboy כתב:

א"ב של ניהול - המנהל הוא האחראי להכל, והכוונה למנהל שמעורב ברמה שבה טביב מעורב.
מרגע, שלדוגמא, המאמן שלם רק עם חוטבא מבין כל שחקני ההגנה והשאר נכפה עליו, המנהל נושא באחריות.
גם מורל הקבוצה, שנמצא עפי"ר באחריות המאמן, נקבע אצלנו במידה ע"י הבעלים שהפך את המאמן לשקוף בנושאים רבים והכניס את הפוליטיקה במקום הספורטיביות והמאמץ הקבוצתי והאוירה הקבוצתית. וכל צעדיו, כמו רכש קמצני ולא ראוי למרות קופה מפוצצת ועזיבה מסיבית, מעידים שאינו באמת מתענין בקבוצה. וזה משודר לשחקנים חזק מאוד, הכרתית ותת הכרתית.
בשעתו כתבתי "קללת גוטמן" והסברתי שהקללה אינה נובעת ממיסטיקה אלא, שכמו ב"קללת קשטן", מצביעה על מערכת כושלת.

מציע שאלה שלא הבינו עד היום איך נמני הרג את מכמבי, יעברו לנושא הבא.
בעיקר שתמיד טביב ימצא "אשם". היום זה קשטן, מחר זה יהיה "מרד שחקנים" או שחקן ספציפי. זו מהות הפוליטיקאי ואיש העסקים המלוכלך.
ובפרום הזה תמיד ימצאו פוליטרוקי טביב.

מובן שגם לקשטן יש אחריות מסוימת אבל היא חלקית ביותר ולא מוגדרת בבירור.
אלא שאני מניח שהוא נשאר מאמן מעל לממוצע כשם שטביב נשאר ויהיה לעולם מנג'ר הרבה מתחת לממוצע שאינו מתאים למשהו יותר מהפועל כ"ס או מכבי פ"ת, והנה אנחנו בדרך המלך להיות עוד מכבי פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: