תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ת-ת-פ-ט-ר
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
ובקשר למאמנים תחת חוזה, למה לא?
מי לא ירצה לקחת קבוצה כמו הפועל, שמשחקת בקביעות באירופה ומתמודדת כל שנה על האליפות?

כי הם תחת חוזה!
הפועל היא לא "קבוצה שמשחקת בקביעות באירופה ומתמודדת כל שנה על האליפות".
הפועל היא קבוצה "קבוצה שמשחקת בקביעות באירופה ומתמודדת כל שנה על האליפות" וטביב הוא הבעלים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
קהל שקונה 8 אלף מנוים אחרי עונה של מקום שני והדרדרות מקצועית רצינית הוא לא קהל הצלחות, קהל שדורש כדורגל טוב מהקבוצה שלו הוא לא קהל הצלחות, הוא קהל שבא לראות את הקבוצה שלו משחקת כדורגל. בניגוד לדעת הרבה אנשים לא תמיד האמצעי מקדש את המטרה, אנשים יעדיפו להפסיד כמה משחקים מיותרים ולראות כדורגל התקפי ומהיר על פני עונות כדורגל אפור ועייף (מכבי חיפה אלופה כמעט כל שנה ועדיין אין לה ממוצע אוהדים כמו שלנו). זה לא קהל הצלחות זה קהל שיודע איזה כדורגל הוא רוצה לקבל ולא מוכן לוותר על זה וגם אין סיבה שיעשה זאת.

רוב הדברים שכתבת נכונים ומדוייקים.
מצד שני הקהל האדום הפך לקהל חסר סבלנות מנימלית שמאפיין מאוד קהל של הצלחות.
זה היה במשך שנים הסימפטום במחלה שהביא לכישלון. שם הערצה של שחקן לא ראוי (שחקן מעולה אבל לא ראוי מבחינת היתנהגותו) ואצלינו הערצה למאמן לא ראוי ( מאמן מעולה אבל לא ראוי מבחינת התנהגותו).

שלא לדבר על הבבונים מירושלים שנתנו לגוטמן צ'נס הרבה יותר גדול ממה שאתה וחבריך נותנים לקשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
שלושה מחזורים בתפקיד? נסה 4 קדנציות
כולנו מכירים, שבעים ומקיאים דרור קשטן
לא היה צריך להתמנות וחוסר הסבלנות היה קיים כבר מההתחלה
הסלידה מצדיקה את עצמה עד עכשיו, הכדורגל גרועה בצורה קיצונית ולכן זה יוצא כ"כ מוקדם ואותי אישית זה לא מפתיע

כל מאמן אחר היה מקבל קרדיט עצום.. את קשטן אנחנו לא סובלים כבר 5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
sylar כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
RedAlert כתב:
חבורת אפסים מגעילים אין לי מילים לתאר את ההתנהגות המגעילה הזאת
מחזור 4 יבושה,שחקנים שפעם ראשונה משחקים בהרכב
2 שחקני הרכב פצועים,אין לו ברירה אלא לשים את פרנסמן
אלי גוטמן היה עושה בדיוק אותו דבר תרדו ממנו ,בושה ואכזבה ענקית מכול מי ששר לאלי גוטמן,אתם מגעילים

מחזור 3
הפסד ראשון העונה
העפלנו לשלב הבתים
ויש לכם תלונות ,כבר להתפטר

הדאבל העיף אותכם,כולכם מגעילים אותו

דרור קשטן :HEART2: :ROSE:
אסור לשכוח מה שהוא עשה להפועל,ולקלל אותו זה עובר כול גבול
תנו לו זמן אפסים

עצוב שאנחנו כזה מיעוט... אתמול הבנתי שכל ה"עקרונות" שלנו שווים לתחת. עלק מעודדים בהפסדים. אתמול הייתי מאוכזה מהקהל הרבה יותר מהקבוצה. אנשים שחכו מה זה להפסיד. וכותב לכם את זה ילד בן 16

RedAlert, אל תשלה את עצמך.
אנחנו משחקים נורא ואיום.
עם גוטמן היינו משחקים יותר טוב גם בהרכב הזה.
זה בסדר גמור לקלל את קשטן או כל אחד גם כשמנצחים 5-0.

נשיקה צרפתית, אנשים לא שכחו מה זה להפסיד, הם פשוט לא אוהבים את זה במיוחד. כמו כולם.
הבעיה היא ביכולת. ושהיכולת פושרת, לרוב האצבע המאשימה היא כלפי המאמן.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני האחרון שיקרא לפיטורי מאמן. גם בתקופת לוזון לא דרשתי את פיטוריו.
אני כנראה יותר אופטימי או יותר סבלני.

לא חושב שגוטמן היה לוקח אותנו אתמול לתצוגה סוחפת של 5-0.
גם ניצחון היה רחוק עם גוטמן
הוא לא קוסם ולא כלום
אבל היה לו שחקנים אדירים שלקשטן אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 12:51 
IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:
לא מבין את האוהדים שקוראים לתת זמן לקשטן.
אתם לא מכירים את הכדורגל שלו? אתם לא מכירים את הפרנציפים שלו? זה אותו קשטן, רק יותר גרוע.
הסגל אולי פחות טוב משנה שעברה, אבל זאת לא סיבה שנראה כמו קבוצה עם 0 יצירתיות בהתקפה, קבוצה שמפסידה לנמושות כמו ואדוז ואקרנס. קבוצה קשטנית.

ב"בוז" ובקריאות "אלי גוטמן" אנחנו לא מכניסים רק לקשטן (ולא מגיע לו שיכנסו בו, כי כולנו ידענו מי הוא ומה הוא), אנחנו גם מכניסים לאלי טביב, שחושב שהוא יודע יותר טוב מכולם, ולמרות ההצלחה הענקית של אלי גוטמן התעקש שקשטן הוא המאמן הכי טוב בארץ.
הנה טביבי, אכלת צינור, צינור של 200 אלף דולר לעונה. :LAGUH!:

אתה ישבת איתי בשבע, ושמעת את הקהל קורא בוז לאלה שצעקו הנהלה זונה, הבוז לקשטן כוון אליו ולא לטביב, יותר קל לקלל את טביב, לא נראה לי שזה מתוך תחכום. ויופי נפטר את קשטן, את מי תביא? אלי כהן?

אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני דפקתי חרופ של החיים...
אם לוזון לא יקח את גוטמן לנבחרת, אז גוטמן.
אחרת, שולף את עטר מנתניה לפני שיענקל'ה יתעורר. (למרות שאם אני מבין נכון, עטר לא ממש מסמפט אותנו)

אז כנראה שלא שמעת, לפני שהמשחק מתחיל שער חמש בשירה חלשה משהו של "הנהלה זונה" תגובה ששמעתי מעלי "מה הנהלה זונה עכשיו? מה הם רוצים?" ומתחתי "בוזזזזזזזזזזזזזזז" של כמה דרעקים.
והכתבה ששחר הביא רק מחזק את מה שאני טוען, קהל מפונק שבע ולא יעזור שום עטיפות שמנסים להסתיר את המציאות. תעמדו מאחורי הקבוצה שלכם גם ברגעים של חרא, אל תיתנו לגיטימציה לשחקנים לשחרר זבל על המאמן שלהם ולברוח מאחריות כי הם מרגישים שעכשיו הקהל נגד המאמן. צריך לחכות לפחות סיבוב ואז להסיק מסקנות, מקסימום יביאו את הגואל רוני לוי.
ועטר יסבול את הפועל אם יתנו לו הצעה. אבל הוא לא יעזוב את נתניה בשביל זה, כי יש מצב שיש לו אינטגריטי ומחויבות למעסיק שלו.

הקהל אכן מפונק. כבר בעונת הדאבל לפני שנתיים, מחזור 2, דקה 15, בוז מחריש אוזניים אחרי עוד מסירה לא טובה של ביברס. אז אי אפשר להגיד שהקהל הזה לא היה מפונק אף פעם והוא פתאום נהיה כזה. אבל העונה זה לא קשור. העונה נתנו לקהל את כל הסיבות להיות חסר סבלנות: זרקו מאמן מצליח עבור מאמן מיושן ומשעמם, מכרו שחקנים ולא הביאו מספיק שחקנים חדשים ובכך דיללו את הסגל.
בקיצור, "בוז" אחד גדול לאלי טביב.

ובקשר למאמנים תחת חוזה, למה לא? מי לא ירצה לקחת קבוצה כמו הפועל, שמשחקת בקביעות באירופה ומתמודדת כל שנה על האליפות?

צודק, כנראה שזה התחיל הרבה לפני, והבוז לביבראס התחיל לסמן את השינוי. אולי נתנו לקהל את כל הסיבות להיות חסר סבלנות, אבל אם היתה אידואלוגיה סביב השריקות בוז, הן היו באות גם בניצחונות ולא רק בהפסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 15:51 
מאמן כדורגל אמור להיות הבמאי של ההצגה וכדי שאנשים יבואו לראות את ההצגה היא צריכה להיות טובה, תקרא לזה ססמא אבל זאת ססמא נכונה מאוד, המאמן כרגע לא עושה שום רושם שלא לנסות להביא הצגה טובה אלא בעיקר לנצח במבחן התוצאה, תמו הימים האלה של מבחן התוצאה בלבד וטוב שכך, בבקשה אל תחזירו אותנו 4 שנים אחורה, תמיד התלוננו למה בארץ לא משחקים מהר, למה המשחקים בארץ איטיים יותר מבכל מקום אחר וראינו שעם השיטה הנכונה בהחלט אפשר לראות כדורגל מהיר וקצבי, אז חלאס לבקש מאיתנו סבלנות מבן אדם שלא נראה לרגע כאילו הוא מעוניין להביא לנו את זה, בן אדם שידוע מה תקבל ממנו, בן אדם שמשחק כדורגל שאולי היה טוב ל10 שנה אחורה אבל היום הוא כבר קל לצפייה ולסגירה, דרור קשטן כבר 10 שנים לא התקדם ולא ריענן בקצת את הכדורגל שלו אפילו אז דיי לבקש מהאוהדים סבלנות כי סבלנות נותנים לבן אדם שנראה שהוא מנסה. אם יהיה לך עובד חרא בחברה ותראה שהוא שם זין אתה גם תפטר אותו אחרי יומיים. הקהל יעמוד מאחורי הקבוצה תמיד אבל לא מאחורי מאמן שמהתחלה לא היה רצוי ומהתחלה ידענו שנלך אחורה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 20:28 
"תחייך תחייך תחייך" מישהו זוכר את השיר הזה ?
קשטן היה בתקופתו מאמן העל בהפועל. אני לא מרוצה מהתפקוד שלו, אך מנגד אני לא יכול לשכוח את הימים הטובים שלו.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 20:31 
Red Nightmare כתב:
קשטן היה בתקופתו מאמן העל בהפועל. אני לא מרוצה מהתפקוד שלו, אך מנגד אני לא יכול לשכוח את הימים הטובים שלו.

גם אני זוכר את הימים היפים אבל אני מתעסק בעכשיו.
באדם הבלתי נסבל שהוא נהיה (גם פעם הוא היה אדם נורא, אבל נסבל) ומאמן הלא טוב שהוא עכשיו.

פעם שרתי עם כולם ''תחייך'', היום אני מוכן לשיר ''תתפטר''.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 20:41 
אני מאלה שנגד קשטן ורואה בו אחראי ליכולת אבל תנו לו עוד קצת צ'אנס בכל זאת ישלו קבלות... נתחיל מזה שמחר סוף סוף הוא מעלה הרכב נכון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
מקורב כתב:
אני מאלה שנגד קשטן ורואה בו אחראי ליכולת אבל תנו לו עוד קצת צ'אנס בכל זאת ישלו קבלות... נתחיל מזה שמחר סוף סוף הוא מעלה הרכב נכון...

אני לא יודע אם לשים את עבאס קשר אמצע(הוא קשר קדמי) ואת אגייבור קשר קדמי(קשר אמצע) + לפתוח אם פרנסמן זה הרכב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 21:12 
YardenDe כתב:
מקורב כתב:

אני לא יודע אם לשים את עבאס קשר אמצע(הוא קשר קדמי) ואת אגייבור קשר קדמי(קשר אמצע) + לפתוח אם פרנסמן זה הרכב טוב.

וואן וספורט 5 לא אחידים : לדעתי פרנסמן לא פותח אלא באדיר ושיש שמאלי , בקישור זה נוסא וידין מאחורה עבאס שמאל ומירקו ימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 21:32 
צור ש. כתב:
Red Nightmare כתב:

גם אני זוכר את הימים היפים אבל אני מתעסק בעכשיו.
באדם הבלתי נסבל שהוא נהיה (גם פעם הוא היה אדם נורא, אבל נסבל) ומאמן הלא טוב שהוא עכשיו.

פעם שרתי עם כולם ''תחייך'', היום אני מוכן לשיר ''תתפטר''.

אני לא יכול, אני מכבד את הבנאדם הזה יותר מדי.
מגיע לו עשה בהפועל המון דברים יפים. גם אם התקופה האחרונה מביישת את העבר.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:13 
עשה המון דברים לצד המון דברים מבישים, ואני יכול לתתת הרבה דוגמאות, אבל עזוב -
בוא נלך שבוע אחורה, בגלל אגו ומשחקי כבוד הוא אעלה את סלים (שחקן הרכב שלו) ליציע, במשחק סופר חשוב מול בית''ר.

מאמן כזה אני לא רוצה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:21 
צור ש. כתב:
בוא נלך שבוע אחורה, בגלל אגו ומשחקי כבוד הוא אעלה את סלים (שחקן הרכב שלו) ליציע, במשחק סופר חשוב מול בית''ר.

גם לגוטמן היו קטעים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:24 
Red Nightmare כתב:
צור ש. כתב:

גם לגוטמן היו קטעים כאלו.

לא בדיוק כאלה, אבל אין ספק שאם זה הפרמטר הקובע- יש פה תחרות קשה בין שניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:29 
קשטן בחודש וחצי בקבוצה הספיק להסתסכך ולחנך שחקנים והיה מעורב ביותר תקריות מכל הקדנציה של גוטמן בהפועל .

מייד יופיעו כמה תגובות בהן תופיע המילה "אג'נדה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:30 
התחיל משהו די חדש במשחק האחרון וזה לקרוא בשמו של אלי גוטמן.
צריכים להראות גם לקשטן וגם להנהלה שאנחנו רוצים לראות דרך בקבוצה לפני התוצאות.
אי אפשר לשחק ולשים שחקנים בעמדות שלא היו רגילים לשחק בתקפקידים האלו.
גם עם גוטמן לא ניצחנו כל משחק ובטח שהקבוצה לא כבשה בכל משחק רביעיות או חמישיות אבל היה הרצון להילחם ולנצח בשביל הסמל.
לא יכול להיות שמאמן מצד אחד יגיב בתקשורת שזה לגיטימי שקהל מוחה נגדו ומצד שני ירד נמוך מדי ןיתלונן על היחס שהוא מקבל מהקהל.
הקהל הוא הקהל של הפועל תל וכמו שהקהל יודע לשמוח בהצלחות הוא גם יכול להביע את דעותיו בכשלונות.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:32 
שחר כתב:
קשטן בחודש וחצי בקבוצה הספיק להסתסכך ולחנך שחקנים והיה מעורב ביותר תקריות מכל הקדנציה של גוטמן בהפועל .

דווקא פה זה פחות קשור...
אצל גוטמן הדפוס היה שונה לגמרי, אבל מי שטוען שהוא לא פוליטיקאי חי בהכחשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן היה אחושרמוטה פוליטקאי וזה אחד הדברים שהכי הציקו אצלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:35 
הבעיה הקריטית זה חדר ההלבשה , קבוצה לא שמחה כך גם המשחק שלה ,לא שמח !
ועדיין לא הייתי רוצה שיפטרו את קשטן אלא אם כן יחליט להתפטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:38 
סימרוטיץ כתב:

ואם, חלילה, יפטרו את מי יביאו? או א"א או מ"ס
(ואני מצטער על הרגע שקשטן הגיע, זה לא שייך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:

דווקא פה זה פחות קשור...
אצל גוטמן הדפוס היה שונה לגמרי, אבל מי שטוען שהוא לא פוליטיקאי חי בהכחשה

אתה מכיר מאמן טוב שהוא לא פוליטיקאי?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
עדיף פוליטיקאי ממאמן שמשניא את עצמו על כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:45 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

כפי שכבר אתה יודע את דרך חשיבתי ,אני באמת לא בטוח שיש מאמן אחד שיוכל לעבוד תחת התנאים הנוכחים ,התפטרותו של קשטן יחזיר לי קצת אמון בו.
בקשר לקבוצה אני לא רואה שום עתיד עם הבעלים הקיימים,לכן אני לא משקיע מחשבה במה יקרה אם קשטן ילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:53 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

כפי שכבר אתה יודע את דרך חשיבתי ,אני באמת לא בטוח שיש מאמן אחד שיוכל לעבוד תחת התנאים הנוכחים ,התפטרותו של קשטן יחזיר לי קצת אמון בו.
בקשר לקבוצה אני לא רואה שום עתיד עם הבעלים הקיימים,לכן אני לא משקיע מחשבה במה יקרה אם קשטן ילך

קשטן לא יתפטר.
לגבי טביב, אתה דיברת על זהות וכו'. הקבוצה היתה לפני ותהיה אחרי. הזהות, ההיסטוריה, המורשת, האוהדים הרבה יותר חזקים מבעלים זה או אחר (ע"ע שאול).
כל מה שאני מצפה מבעלים הוא ניהול מקצועני, אנושיות וכבוד לשחקנים ולעובדים, כבוד לאוהדים וכבוד למורשת.
כל השאר לא מענין . טביב, כמובן, לא עומד בסטנדרטים האלה אבל כרגע זה מה שיש ואני לא רואה את זה משתנה.
אגב, החתימה שלך חייבת להתחלף. למה מי זה טביב שינתק אותך מהקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שיתפטר אם לא מביאים לפחות עוד שני שחקנים בימים הקרובים.
בשביל מה לו להישאר בקבוצה שאין לה סיכוי להגיע לכלום באירופה ובליגה, ועם קהל שלא סובל אותו.
חבל על הבריאות והעצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:01 
אנטיגונה כתב:
בשביל מה לו להישאר בקבוצה שאין לה סיכוי להגיע לכלום באירופה ובליגה, ועם קהל שלא סובל אותו.
חבל על הבריאות והעצבים.

נראה לי שהוא יהיה מוכן לספוג את זה בשביל הכסף.
ואם הוא יביא תוצאות, יאהבו אותו הרוב. זה עד כדי כך פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו קהל שמצפה שנרוץ לאליפות ועם כדורגל אטרקטיבי.
בלתי ניתן לעמוד בציפיות שלו בסגל הנוכחי ועם האני מאמין של המאמן הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:07 
אנטיגונה כתב:
חבל על הבריאות והעצבים.

אם לא מגיע עוד רכש, אחרי שהוא אמר בפומבי שצריך להתחזק (וזה גם די ברור) הוא חייב להתפטר. זה גם יוציא אותו טוב וגם יוציא את ההנהלה רע.
לקבוצה זה יעשה רע בטווח המיידי. מעבר לזה קשה לצפות לאן זה יילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 23:09 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

קשטן לא יתפטר.
לגבי טביב, אתה דיברת על זהות וכו'. הקבוצה היתה לפני ותהיה אחרי. הזהות, ההיסטוריה, המורשת, האוהדים הרבה יותר חזקים מבעלים זה או אחר (ע"ע שאול).
כל מה שאני מצפה מבעלים הוא ניהול מקצועני, אנושיות וכבוד לשחקנים ולעובדים, כבוד לאוהדים וכבוד למורשת.
כל השאר לא מענין . טביב, כמובן, לא עומד בסטנדרטים האלה אבל כרגע זה מה שיש ואני לא רואה את זה משתנה.
אגב, החתימה שלך חייבת להתחלף. למה מי זה טביב שינתק אותך מהקבוצה?

מצטער אוגוסטוס ,החתימה שלי מראה בדיוק את הפסימיות שלי בנושא טביב ,אני מאמין שאייתו זו לא הפועל ,ועוד מעט הוא יצליח לגרום להרבה אנשים להרגיש ככה ,ככל שהזמן עובר אני מרגיש כאילו קורה לנו בדיוק אותו תהליך כמו בכדורסל ,אני תמיד יהיה אדום והפועל זו הקבוצה שלי, לא טביב .
דרך אגב ,אחד הנתונים המעניינים ביותר שאפשר לקחת מתקופתו בכפ"ס זו הירידה במספר הצופים בצורה דרסטית ,נראה לי שהמשחק מול בוקרשט מדליק נורת אזהרה בנוגע לתחום הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: