תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 15:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ת-ת-פ-ט-ר
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 04:22 
מאמן אפס שאין לו מושג,לך הבייתה וכמה שיותר מהר,לעשות לו תמוות!!!!!
טביב מאחל לך רק רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 05:58 
10 קבען של זבל ירדו לעולם.
9 לקח טביב ואחד לקח קשטן.

איך טביב יצא בשלום וכמעט כל הזעם כלפי קשטן ?
אין מצב שקשטן מרצונו היה משחק עם מספר שחקנים מהסגל ונתחיל ב-3 ה"בלמים". בלם בעייתי משפיע על כל הקבוצה כי היא פחות משוחררת.

והעיקר טביב לקח את הנשמה מהקבוצה ומגוכך שבפורום זה לא בא לביטוי.
אל תעיפו אותו, אבל לפחות תשנאו אותו. ואל תשנאו אותו אבל לפחות להיות מודעים שהוא לקח את הנשמה מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
קשטן כתב:
הקהל משלם וזכותו להביע מחאה רק שיש לי הרגשה שמדובר ב אנשים עם אינטרס שלא קשור רק לתוצאות.
רק על המשפט הזה מגיע לו בוז מתמשך מעתה ועד עולם. כן, בטח גוטמן שילם לאלפי אנשים לקרוא בשמו. קשטן כנראה סובל מדמנציה, זה כבר יותר הגיוני ממה שהוא אמר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 07:51 
its-sick כתב:
קשטן כתב:
הקהל משלם וזכותו להביע מחאה רק שיש לי הרגשה שמדובר ב אנשים עם אינטרס שלא קשור רק לתוצאות.
רק על המשפט הזה מגיע לו בוז מתמשך מעתה ועד עולם. כן, בטח גוטמן שילם לאלפי אנשים לקרוא בשמו. קשטן כנראה סובל מדמנציה, זה כבר יותר הגיוני ממה שהוא אמר.

דווקא בקטע שהשריקות לא קשורות לתוצאות הזקן צודק
הבט דרור, זה באמת לא התוצאות, זו הדרך המשעמעמת והשיטה המיושנת
גם אחרי ביט"ר היית צריך לקבל בוז
יאללה שחרר אותנו כבר ומהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 09:09 
אמנם קשטן השאיר את הפועל ליגה ועל כך מעריכים אותו מאוד כמו על הדאבל ועל ההגעה לשלב רבע גמר אופ"א. אבל, מה שהיה טוב והלך בזמנו לא מתאים לעידן של היום. פעם קבוצות חששו לעלות על נתיבי איילון בגלל הפועל המפחידה והשנה נגיע עוד למצב והלוואי שאני טועה שהן יבואו להתאושש על הגב של הפועל. אל תגידו לי שהתרגלתי לשלושה וארבעה שערים בכל משחק זה לא נכון אבל מה שכן נכון זה שהתרגלתי לסדר בקבוצה מבחינת השחקנים. שנה שעברה כמה מריבות היו בין מוני הראל לאלי טביב אבל אלי גוטמן לא נתן לבלאגן להשפיע על השחקנים והשנה רק מחפשים במי לפגוע. התחיל באבוקסיס, המשיך לשי אבוטבול אחר כך טועמה ועדיין אנחנו לא יודעים אל מי זה עוד יגיע והיכן זה יסתיים. אי אפשר לתפקד בצורה כזו.
חייבים בכל משחק לקרוא בשמו של אלי גוטמן עד אשר קשטן יקלוט את המסר ויניח את המפתחות על השולחן וילד.
אם לוני הרציקוביץ' הלך אחרי מה שאוהדי מ**י עשו לו אז אין שום סיבה שקשטן לא ילך ורצוי שיעשה את זה כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 09:36 
מודה לאוהדים האדומים כתב:
אמנם קשטן השאיר את הפועל ליגה ועל כך מעריכים אותו מאוד .

גם שייע את תקווה השאירו אותנו ליגה

אולי נביא אותם

המאמן תקוע בכדורגל מלפני יותר מעשור שהשתנה מאז מאד
אז תודה על התקופות הטובות,

וד"ש לתומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 09:44 
הדבר הכי גרוע שיכול לקרות להפועל ת"א היום זה שקשטן יילך הביתה

א. אין אלטרנטיבה טובה בשוק
ב. מהלך שכזה יכניס את המערכת לסיחרור ופאניקה
ג. אם בוחנים את מצבנו במבחן התוצאה אז מצבנו טוב

צריך לזכור שאנחנו קבוצה חדשה, וקשטן הוא מאמן שלוקח זמן להתסגל אליו.
ראו בני יהודה עונה שעברה שאחרי חצי עונה ראשון צולע נתנו חצי שני מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
שיקאגו כתב:
הדבר הכי גרוע שיכול לקרות להפועל ת"א היום זה שקשטן יתפטר.

זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות . למה ?
א . אלי גוטמן
ב . מהלך כזה יכניס חשק לשחקים שבעצמם הודו היום שאין להם חשק לאימונים .
ג . מבחן התוצאה זה דבר שאי אפשר לסמוך עליו . (ע"ע פרננדז בנבחרת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 09:47 
שיקאגו כתב:
הדבר הכי גרוע שיכול לקרות להפועל ת"א היום זה שקשטן יילך הביתה

אתה לא בני יהודה. אם הפועל יתחילו לשחק כדורגל אחרי חצי עונה, זה כבר לא יהיה רלוונטי לכלום.
עברו שלושה מחזורים, אי אפשר עדיין להגיד כלום לגבי מבחן התוצאה. הפועל היו יכולים להיות היום עם 9 נקודות וגם לנצח אתמול ועדיין הייתי אומר לך שהפועל בצרות. הכדורגל הזה לא יכול להחזיק גם אם פה ושם אתה מנצח בטעות.
אם הפועל יהיו במחזור ה-20 במרחק נגיעה מהמקום הראשון וישחקו את הכדורגל הזה, אז תוכל להגיד שיש הצלחה במבחן התוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
עלאק קהל תומך, קהל מסור ושאר קלישאות
אתם מכביסטים מטונפים
אחד אחד
וזה שאתם שמחים כשמכבי מפסידה ימי חמישי ביד ושם לא הופך אתכם להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 09:54 
מי שמשלה את עצמו שאלי גוטמן יגיע להפועל חיי בללה לנד.
אלי גוטמן חזק בתמונת המשרה לאימון הנבחרת, אלי גוטמן בחר שלא להמשיך בין השאר בגלל שאלי טביב הפך לבעלים יחיד, אז עכשיו יבוא באמצע העונה?
הוא בעצמו אמר שמיצה. צאו מהסרט שאלי גוטמן יבוא.

לא יודע על סמך מה החלטת שלשחקנים אין חשק, מי זה השחקנים, ואיזה כתב חצר הפיץ את זה, אבל יהיה בסדר, המשכורת דופקת, עברנו את פרעה ונעבור גם את זה.

פרננדז הוא דוגמא למבחן התוצאה ? איך בדיוק ? אם כבר ההפך, השחקנים מאוד אוהבים את פרננדז, הוא סאחבק, וצחוקים איתו...רק מה, במבחן התוצאה הוא נכשל כישלון צורב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 09:56 
redrony כתב:
הכדורגל הזה לא יכול להחזיק גם אם פה ושם אתה מנצח בטעות.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:09 
Jugband כתב:
אתם מכביסטים מטונפים
אחד אחד

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:16 
Jugband כתב:
אתם מכביסטים מטונפים
אחד אחד

הם לא מכביסטים, סתם אוהדי כדורגל ממוצעים עם זיכרון קצר.
תדפדף פה אחורה ותחפש אשכולות על דאגלס בתחילת דרכו- ביזבוז של זר, אין לו מושג, וכו'
ערן זהבי- קבלת החלטות דפוקה, אגואיסט, דפוק בראש וכו', ורמוט- לקח לו חצי עונה בלי לצאת מההרכב עד שהתחיל לפרוע את החובות. כל האשכולות האלה הם גחמות לא רציונאליות, דרך פורקן על בסיס משחקים בודדים.
לאנשים יש זיכרון קצר ונטייה להתגעגע למה שכבר חלק מדפי ההיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
שיקאגו כתב:
Jugband כתב:
אתם מכביסטים מטונפים
אחד אחד

הם לא מכביסטים, סתם אוהדי כדורגל ממוצעים עם זיכרון קצר.
תדפדף פה אחורה ותחפש אשכולות על דאגלס בתחילת דרכו- ביזבוז של זר, אין לו מושג, וכו'
ערן זהבי- קבלת החלטות דפוקה, אגואיסט, דפוק בראש וכו', ורמוט- לקח לו חצי עונה בלי לצאת מההרכב עד שהתחיל לפרוע את החובות. כל האשכולות האלה הם גחמות לא רציונאליות, דרך פורקן על בסיס משחקים בודדים.
לאנשים יש זיכרון קצר ונטייה להתגעגע למה שכבר חלק מדפי ההיסטוריה.

ואו,מדוייק להפליא :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:22 
כרגע , שאני מסתכל על שוק המאמנים בארץ אני לא רואה מאמן אחר (חוץ מאבוקסיס וגוטמן) שאני מוכן שיהיה בהפועל.

אין שום מאמן מקצועי פנוי.

כמה שאני סובל מקשטן , חייבים לתת לו זמן ולא לשפוט לפי 3 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:26 
גם ב"הנעלה" תוקפים את קשטן.

אנחנו במסלול הבטוח (והמאוד צפוי לצערי) לפיצוץ.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 07007.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:26 
אבי כתב:
Jugband כתב:
אתם מכביסטים מטונפים
אחד אחד

מה קשור זכרון קצר? הבעת ביקורת על הדרך שבה המועדון מתנהל, על איך שהקבוצה נראית , על האוירה.
אני לא מתגעגע לאלי גוטמן, אני לא מתגעגע למוני הראל, אני גם לא מתגעגע לזהבי,ורמוט ושכטר. אני לא חשבתי לרגע שאראה קבוצה באותה רמה השנה.
יחד עם זאת לא חשבתי שאראה קבוצה שפופה, שמפסידה במשחקים מצחיקים באירופה , שמזה שלושה משחקים בעטה במצטבר אולי 5 פעמים למסגרת, ובעיקר מאמן שככל שהזמן עובר מתחזקת לו ההרגשה שהוא יודע הכל וכל העולם טועה.
לא שרקתי אתמול, לא צעקתי על אף אחד להתפטר, ויותר מסביר להניח שאגיע למשחקים הקרובים ואעודד ואמחא כפיים די כרגיל, אבל אני חושב על העונה הארוכה שמחכה ונורא מתבאס. לא אכפת לי שלא ניקח כלום, אני גם יודע שמתישהו נפסיד דרבי (יש גבול כמה הם יכולים להיות סמרטוטים) , וגם לא נעלה שלב באירופה. אין לי עם זה בעיה, אני פשוט רוצה לתמוך בקבוצה שאני מאמין בה וזה רחוק מהמצב בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:33 
שחר כתב:

איזה חבורה של ליצנים ,אם לא צריך חיזוק ויש לנו את הסגל הכי טוב בארץ ,למה ניסתם להביא את אוחיון ואת טב"ח ב 1.5 מליון יורו ?
כמה זמן עוד ימשיכו למכור לנו את הלוקשים האלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
אבי כתב:
Jugband כתב:
אתם מכביסטים מטונפים
אחד אחד

מה קשור זכרון קצר? הבעת ביקורת על הדרך שבה המועדון מתנהל, על איך שהקבוצה נראית , על האוירה.
אני לא מתגעגע לאלי גוטמן, אני לא מתגעגע למוני הראל, אני גם לא מתגעגע לזהבי,ורמוט ושכטר. אני לא חשבתי לרגע שאראה קבוצה באותה רמה השנה.
יחד עם זאת לא חשבתי שאראה קבוצה שפופה, שמפסידה במשחקים מצחיקים באירופה , שמזה שלושה משחקים בעטה במצטבר אולי 5 פעמים למסגרת, ובעיקר מאמן שככל שהזמן עובר מתחזקת לו ההרגשה שהוא יודע הכל וכל העולם טועה.
לא שרקתי אתמול, לא צעקתי על אף אחד להתפטר, ויותר מסביר להניח שאגיע למשחקים הקרובים ואעודד ואמחא כפיים די כרגיל, אבל אני חושב על העונה הארוכה שמחכה ונורא מתבאס. לא אכפת לי שלא ניקח כלום, אני גם יודע שמתישהו נפסיד דרבי (יש גבול כמה הם יכולים להיות סמרטוטים) , וגם לא נעלה שלב באירופה. אין לי עם זה בעיה, אני פשוט רוצה לתמוך בקבוצה שאני מאמין בה וזה רחוק מהמצב בפועל.

אז אתה לא הבעיה, אבל תרשה להזכיר לך שהפועל אף פעם לא הייתה מאריות אירופה, והייתה מפסידה גם במשחקים מצחיקים לפעמים וגם לקבוצות חלשות. החרא שאתם מאכילים את קשטן יכול להפוך את העונה הזאת לכל כך הרבה יותר גרועה שאתם בכלל לא מבינים את זה
הוא אוכל חרא גם מההנהלה וגם מהקהל ובסוף הוא יתפוצץ ויישבר והמרחק בין הפיצוץ הזה לשמוליק חנין הוא קטן מאוד.
אבל מה פתאום! אנחנו רוצים את גוטמן, רוצים טוטאל פוטבול ועל הזין שלנו העובדות (והמציאות)
זה נקרא להפוך למכביסטים
להתרגל לטוב ולא לקבל את הרע ככורח המציאות
וחלק מאוהדי הפועל בהחלט הפכו לכאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:50 
שחר כתב:

הסגל הכי טוב בארץ השקרים.
איכסה על החלאות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
שחר כתב:

הסגל הכי טוב בארץ השקרים.
איכסה על החלאות האלה.

חבורה של כלומניקים עבריינים. להעיף אותם הרבה לפני קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:58 
Jugband כתב:
איתי כתב:
אבי כתב:
Jugband כתב:
אתם מכביסטים מטונפים
אחד אחד

אז אתה לא הבעיה, אבל תרשה להזכיר לך שהפועל אף פעם לא הייתה מאריות אירופה, והייתה מפסידה גם במשחקים מצחיקים לפעמים וגם לקבוצות חלשות. החרא שאתם מאכילים את קשטן יכול להפוך את העונה הזאת לכל כך הרבה יותר גרועה שאתם בכלל לא מבינים את זה
הוא אוכל חרא גם מההנהלה וגם מהקהל ובסוף הוא יתפוצץ ויישבר והמרחק בין הפיצוץ הזה לשמוליק חנין הוא קטן מאוד.
אבל מה פתאום! אנחנו רוצים את גוטמן, רוצים טוטאל פוטבול ועל הזין שלנו העובדות (והמציאות)
זה נקרא להפוך למכביסטים
להתרגל לטוב ולא לקבל את הרע ככורח המציאות
וחלק מאוהדי הפועל בהחלט הפכו לכאלה

מתי תהפכו להיות אמיצים ? לא אגואיסטים ? חלאס כבר ,אני באמת חושב שאם קשטן ילך המצב יהיה גרוע, אבל גם אם לא ילך הבעיה לא שם ,המועדון צריך זעזוע בעמדת הבעלים,אחרת יעברו פה 90 מאמנים וזה יראה אותו הדבר ,מנותק מהמציאות ,עלק הסגל הכי טוב בארץ ןלא צריך חיזוק ,אני בטוח שאפילו קשטן דופק את הראש בקיר :bang: אחרי שהוא קרא את הדברים האלו , אני מקווה שהוא יבין את הרמז לבד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
אמיצים? אמיצים אתה אומר לי? אז מתי אתם תפסיקו להיות מטומטמים ולהבין שהבעיה היא לא בעמדת המאמן, אלא בעמדת הבעלים?
וכל עוד עשרת אלפים איש קוראים אלי גוטמן ואף אחד לא מבין מה הם רוצים חוץ מלהחליף את קשטן, שאוכל חרא גם מההנהלה (הסגל הכי טוב בארץ, כמו שאמרת) וגם מהקהל. אז אל תגיד לי שהבעיה לא שם, כי שם אנשים רואים את הבעיה
לטביב צריך לעשות את המוות, לא לאיש הזה שהוא היחידי שיכול לנסות לסדר משהו מהפועל המחורבנת הזאת
את מי תביא? את אלי מחפוד? בחייאת ראבק אתם ליצנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
יוחזרו קדוש ולירוי צעירי לבני יהודה! כי הזיכרון של האוהדים פה הוא עד כדי כך קצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 11:06 
Jugband כתב:
אמיצים? אמיצים אתה אומר לי? אז מתי אתם תפסיקו להיות מטומטמים ולהבין שהבעיה היא לא בעמדת המאמן, אלא בעמדת הבעלים?
וכל עוד עשרת אלפים איש קוראים אלי גוטמן, אז אף אחד לא מבין מה הם רוצים חוץ מלהחליף את קשטן, שאוכל חרא גם מההנהלה (הסגל הכי טוב בארץ, כמו שאמרת) וגם מהקהל.
לטביב צריך לעשות את המוות, לא לאיש הזה שהוא היחידי שיכול לנסות לסדר משהו מהפועל המחורבנת הזאת
את מי תביא? את אלי מחפוד? בחייאת ראבק אתם ליצנים.

ליצן זה מי שקורא משפט אחד ומגיב, כמוך בדיוק אני לא חושב שהעפת קשטן זה הפתרון ,אבל גם לא מסכים אם הגישה שלך בעניין "יהיה יותר גרוע אם נעיף את קשטן" יהיה גרוע בלי שום קשר אליו ,אמיצים זה לקחת בחשבון שיהיו הקרבות בדרך על מנת לשחרר אותנו מעונשו של זה (טביב) "יהיה יותר גרוע" ? אז יהיה
a small burden to bear

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אז אל תגיד לי שהבעיה לא שם, כי שם אנשים רואים את הבעיה

that "small burden" has nothing to do with kashtan

זה ברור שאחרי שקשטן יילך גם המאמן הבא יהיה חרא וגם אותו יקללו וגם הוא יפוטר וכך נמשיך להסתובב במעגלים, עד שהקונצנזוס יהיה שטביב הוא הבעיה.

ואגב, לגבי המשפט הראשון שלך עם הליצן וזה- כנראה שלא ראית את העריכה (של שתי שניות אחרי)

ציטוט:
אז אל תגיד לי שהבעיה לא שם, כי שם אנשים רואים את הבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 11:16 
Jugband :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 11:18 
100%anti beitar כתב:
Jugband :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 11:26 
איך אתם מסוגלים להגיד שקשטן לא הבעיה? הסממנים לבעיה באימון כל כך בולטים שזה כמו לשים סמיכה על הפנים ולהתעלם מכמה שזה נראה חרא. האמת שההנהלה שלנו בטוח לא עוזרת לאף אחד אבל סבלנו מהתנהלויות גרועות אבל בסה"כ הם לא קובעים את צורת המשחק של הפועל, על אף התערבות פה ושם. בוא רגע נפרק את לגורמים את ה"ההצלחה" של קשטן בבני יהודה, פתיחת עונה נוראית וסיום עונה סביר שהביאו אותו למקום שבני יהודה פחות או יותר מסיימת כל עונה, ואז עוד קשטן קיבל את החיזוק הכי משמעותי מכל המאמנים. עכשיו נעבור רגע למשחק של הפועל, אם אתם לא רואים בעיית אימון במשחק שמבוסס על כדורים ארוכים לשני חלוצים והתמודדות בעיקר במאבקים עם הבלמים, משחק שבו אין חילופי מקומות, התנועה בלי כדור בו לוקה וחסרה, משחק סטטי שבו עם המגן מצד אחד עולה אז השני נשאר אז יש לכם בעיה. בכדורגל המודרני אי אפשר להיות מקובע, קבוצות סבירות מינוס למדו להחזיק כדור ולהעמיד קו הגנה נורמלי ככה שכדורים ארוכים הם לרוב מתכון לאימון הבלמים של היריבה, בנוסף עמידה סטטית במקום מאפשר סגירה הרבה יותר קלה של שחקני המפתח, גם אם פה ושם יש איזה מהלך להיט בגלל השתחררות של שחקן באחד על אחד זה עדיין רחוק מלהיות משמעותי כי אפשר לבנות על דריבלים כדי לנצח משחקים. לא משנה כמה שחקנים איבדנו קיבלנו בסה"כ תחליפים ברמה סבירה מאוד ובטח בטח לליגת העל, אתמול נניח הקבוצה הזאת לא הייתה יותר טובה מאיתנו מבחינת סגל אבל המשחק שלה היה יותר חכם, ואותו דבר נגד ביתר, שאתה מחזיק כדור בצורה כל כך איטית אז חטיפות כדור הן דבר בלתי נמנע וככה אתה אוכל במתפרצות, יום ראשון ביתר סבלו מחוסר התקפה, היום התמודדת מול התקפה סבירה ואכלת אותה.
להאשים את ההנהלה אפשר בהרבה דברים אבל להוריד אשמה מקשטן מהצורה שבה הפועל משחקים זה בושה, אדון קשטן צריך להבין שנגמרו הימים האלה של לנצח בכדור ארוך ושכולם יהיו מרוצים, אנשים פה בצדק מצפים למשהו אחר ורוצים משהו אחר אז או שמהר מאוד ילמד ויסתגל או שישים את המפתחות וניתן הזדמנות למישהו שרוצה באמת לשנות.
בקיצור תשתנה מהר או ת-ת-פ-ט-ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: