איתי כתב:
אבי כתב:
Jugband כתב:
עלאק קהל תומך, קהל מסור ושאר קלישאות
אתם מכביסטים מטונפים
אחד אחד
וזה שאתם שמחים כשמכבי מפסידה ימי חמישי ביד ושם לא הופך אתכם להפועל

מה קשור זכרון קצר? הבעת ביקורת על הדרך שבה המועדון מתנהל, על איך שהקבוצה נראית , על האוירה.
אני לא מתגעגע לאלי גוטמן, אני לא מתגעגע למוני הראל, אני גם לא מתגעגע לזהבי,ורמוט ושכטר. אני לא חשבתי לרגע שאראה קבוצה באותה רמה השנה.
יחד עם זאת לא חשבתי שאראה קבוצה שפופה, שמפסידה במשחקים מצחיקים באירופה , שמזה שלושה משחקים בעטה במצטבר אולי 5 פעמים למסגרת, ובעיקר מאמן שככל שהזמן עובר מתחזקת לו ההרגשה שהוא יודע הכל וכל העולם טועה.
לא שרקתי אתמול, לא צעקתי על אף אחד להתפטר, ויותר מסביר להניח שאגיע למשחקים הקרובים ואעודד ואמחא כפיים די כרגיל, אבל אני חושב על העונה הארוכה שמחכה ונורא מתבאס. לא אכפת לי שלא ניקח כלום, אני גם יודע שמתישהו נפסיד דרבי (יש גבול כמה הם יכולים להיות סמרטוטים) , וגם לא נעלה שלב באירופה. אין לי עם זה בעיה, אני פשוט רוצה לתמוך בקבוצה שאני מאמין בה וזה רחוק מהמצב בפועל.
אז אתה לא הבעיה, אבל תרשה להזכיר לך שהפועל אף פעם לא הייתה מאריות אירופה, והייתה מפסידה גם במשחקים מצחיקים לפעמים וגם לקבוצות חלשות. החרא שאתם מאכילים את קשטן יכול להפוך את העונה הזאת לכל כך הרבה יותר גרועה שאתם בכלל לא מבינים את זה
הוא אוכל חרא גם מההנהלה וגם מהקהל ובסוף הוא יתפוצץ ויישבר והמרחק בין הפיצוץ הזה לשמוליק חנין הוא קטן מאוד.
אבל מה פתאום! אנחנו רוצים את גוטמן, רוצים טוטאל פוטבול ועל הזין שלנו העובדות (והמציאות)
זה נקרא להפוך למכביסטים
להתרגל לטוב ולא לקבל את הרע ככורח המציאות
וחלק מאוהדי הפועל בהחלט הפכו לכאלה