גיא האדום כתב:
בינמן כתב:
מוציאים את החשק כי בצורה הקשטנית הזו: אנחנו נרגיש אחרי נצחונות בדיוק מה שהרגשנו אחרי הנצחון על בית"ר. כלום. בטח שלא מה שהרגשנו גם בהפסדים עם גוטמן.
ברור. הרבה יותר שמחתי כשהפסדנו את האליפות בשנה שעברה בהשוואה לדאבל ההגנתי של שנת 2000. מה זה השטויות האלו? נצחון זה נצחון.
האם כיום גוטמן מאמן טוב מקשטן? בטח. הוא גם יותר טוב מכל שם אחר שהוזכר כאן. האם טביב גורם לקבוצה נזקים גדולים? ברור. האם בטווח הארוך יש סיכוי לא מבוטל שהוא יחריב את המועדון? בהחלט. זה הכל ידוע ועדיין צריך לקחת את הדברים בפרופורציה. מאמן חדש. קבוצה די חדשה. וזה בסה"כ המפעל השלישי בחשיבותו של המועדון.
ניכר מדברך כאילו אמרתי באיזשהו שלב לפטר את קשטן. ולא אמרתי.
הייתי מסביר לך בדיוק כמה זהות המאמן לטעמי היא סימפטום למחלה סופנית שהביא איתו טביב ממיאמי,
אבל עשה את זה טוב ממני קלדרון באשכול של "תתפטר".
עם זאת, בגלל שאין אלטרנטיבות כרגע - כל עוד טביב בראש המערכת, שיסגור כבר את הסגל. רבאק. ההצהרה היום שקשטן קיבל כל מי שהוא רצה, ו"אם בכלל צריך חיזוק", פשוט מוכיחה כמה הוא באמת משוכנע שהאוהדים מטומטמים.
ואני לא סתם אומר שאני באמת הרגשתי אדיש אחרי הנצחון על בית"ר. ההשוואות שנתת די מגוחכות, כי אני דיברתי על משחקים, ואתה על הישגים. ואם הפועל הייתה נראית כמו שהיא נראית היום בעונה שבה איבדנו את האליפות לחיפה, אז ניחא, הייתי אומר "לא הגיע לנו". אבל זה לא המצב. הקבוצה של גוטמן הייתה הרבה יותר אטרקטיבית ומעניינת. יעידו בכל הליגה.
אני יודע שקבוצה אטרקטיבית, שמשחקת כדורגל עדכני, כבר לא נראה. מאלפי סיבות שונות. ואני גם יודע שעם חומר השחקנים שהיה לגוטמן בשנה שעברה, סביר להניח שהיית רואה את אותה טביעת היד האפורה של קשטן.