תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 16:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יו"ר "העבודה" שלי יחימוביץ'
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מדינת ישראל = גן עדן לפוליטיקאים כושלים
לא משנה מה עשית או לא עשית
תמיד ימצאו המטומטמים שימשיכו לתמוך בך
מה הצעד הבא?
קצב בראשות המפלגה לזכויות הגבר?
זה רק כדי להמחיש עד כמה הטיעון בעד מתן הזדמנות שניה הוא אידיוטי
והטיעון בדבר מספר המנדטים לא רק שהוא סופר עניני אלא שהוא היחיד שקובע
השאלה היחידה שמענינת כרגע היא מי יצליח להרים גוש חוסם ועם כל הכבוד הראוי זה לא עמיר פרץ

עמיר פרץ זה מה שיש לך היום. מי כן יכול, שלי? בוז'י? אתה רואה את מצביעי הליכוד מדימונה או הש"סניקים של אור עקיבא מצביעים להם בהמוניהם?! נו באמת.

ותמשיך עם המנטרה של "נכשל כשר בטחון". מתישהו לפני הבחירות לכנסת (אם עמיר יעמוד בראשות העבודה) הנושא יעלה, ייבדק לעומק והרבה אנשים יופתעו לגלות את הפער בין מה שחשבו לבין האמת. עמיר היה שר בטחון טוב, לא פחות מהליצן שהחליף אותו ומכהן בתפקיד עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 17:15 
זה לא משנה כמה פעמים תגיד את זה. הוא היה שר ביטחון כושל.
חוץ מזה שהוא מקצין את דיעותיו לכיוון השמאל הקיצוני ההזוי, וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
זה לא משנה כמה פעמים תגיד את זה. הוא היה שר ביטחון כושל.
חוץ מזה שהוא מקצין את דיעותיו לכיוון השמאל הקיצוני ההזוי, וחבל.

שמאל קיצוני והזוי כמו ליברמן או שמאל קיצוני והזוי כמו ביבי?
זה כבר נהיה מבלבל, כל הסמולנים הקיצונים ההזויים האלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
Frank Serpico כתב:
מהדף האחרון באשכול הזה אני למד שבוזי הרצוג הוא בעצם המפאיניק ביותר מבין ארבעת המועמדים. נושא הגחלת.

אם כבר, מצנע הוא המפא"יניק ביותר מבין הארבעה.
ובוז'י הוא לא ילד שמנת רמת השרון. הוא נולד בצפון ת"א (צהלה) ואח"כ גר במקום יוקרתי אחר, או קיסריה או הרצליה פיתוח. אל תעליבו את הרמת-שרונים :)

mkorman1 כתב:
הפוליטיקה הישראלית היא מין מנהרת זמן שבה אותם אנשים צצים ועולים מחדש אחרי שכבר נקברו
אני ממש לא אתפלא אם גם אולמרט יחזור ואפילו שרון
ומהמשל לנמשל
מה פרץ עוד פעם?
לא הספיק לנו הביזיון מהפעם שעברה?
(שלא לדבר על כך שרב המצביעים עבורו הם מהמגזר ובבחירות האמיתיות הם מצביעים בכלל לרעם בלד)

אם אולמרט יזוכה - הוא יחזור. בדיוק כמו שביבי חזר. כמו שפרץ ומצנע מנסים לחזור. כמו שברק חזר ואפילו כמו שרבין ופרס חזרו. בפוליטיקה הישראלית never say never.
אגב, על איזה ביזיון אתה מדבר? לדעתי פרץ היה יותר מבסדר בקדנציה הקודמת. אל תשמיץ סתם!

teknoboy כתב:
לא חשבתי שזה רק הרצוג.
פשוט כל הקומבינה הזו של להתפקד למפלגה יריבה ולבחור, נניח, במועמד הכי פחות אטרקטיבי על מנת לחבל בסיכוייה - קצת דפוקה בעיניי.
קשה לי להאמין שדברים כאלה קורים באנגליה או בכלל במדינות שבהן יש מסורת דמוקרטית.

זה אצל כולם. גם בליכוד וגם בעבודה. גם אצל בוז'י אבל גם אצל עמיר או שלי. זו השיטה הדפוקה. אנגליה? קח את ארה"ב, שם הפריימריז פתוחים לקהל הרחב ומאורגנים ע"י המדינה. שם אין סיכוי ל"קבלן קולות מהמגזר" לקבוע מי המועמד. אבל גם שם לא הכל נוצץ. ראה את השחיתות בשיקגו לטובת קנדי בבחירות 1960 נגד ניקסון. ראה סימני השאלה שהיו בבחירתו של בוש הבן בבחירות 2000 מול אל גור, לגבי אי סדרים שהיו בקלפיות במדינת פלורידה, שם המושל הוא אחיו של בוש (ושם גר גם מושחת אחר שכולנו מכירים העונה לשם "אליהו" או "שאלתיאל", תלוי מי שואל...)

דובראש כתב:
הארץ מדווח שבמחוז הקיבוצים רק 3 הצביעו לעמיר פרץ!!!
שונאי ספרדים..מזל שברחתי משם

אני לא בטוח שזה רק עניין עדתי. ב-2011 יש גם בני עדות מזרח בקיבוצים. אני מניח שזה פשוט הרגל פוליטי כלשהו, בדומה אגב לעובדה שמסורתית ה"ספרדים" מהשכונות ועיירות הפיתוח מצביעים לליכוד או לש"ס, הגם שביבי וישי הם השניים שגורמים להם את הכי הרבה נזק. גם פה, פרץ הסוציאליסט שבעבר היה עובד אדמה בניר עקיבא לבטח יותר קרוב להתיישבות העובדת מאשר ילד השמנת, הנסיך הרצוג, או התל אביבית המלוקקת מערוץ 2. אבל הם קיבלו את הקולות, לא פרץ ואפילו לא מצנע שנולד בקיבוץ... לך תבין.

דבר ראשון, זה לא הפוליטיקאים שחוזרים.
זה הדבר המטומטם הזה שנקרא הציבור שמחזיר אותם כל פעם מחדש.

דבר שני, אין פלא שהתפלגות הקולות באבודה הולכת יותר לפי המוצא מאשר לפי ההגיון.
בכל זאת מדובר במפלגה גזענית, רקובה מן היסוד, ושחייבת להיעלם מן המפה הפוליטית היישר לפח הזבל של ההיסטוריה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

עמיר פרץ זה מה שיש לך היום. מי כן יכול, שלי? בוז'י? אתה רואה את מצביעי הליכוד מדימונה או הש"סניקים של אור עקיבא מצביעים להם בהמוניהם?! נו באמת.

ותמשיך עם המנטרה של "נכשל כשר בטחון". מתישהו לפני הבחירות לכנסת (אם עמיר יעמוד בראשות העבודה) הנושא יעלה, ייבדק לעומק והרבה אנשים יופתעו לגלות את הפער בין מה שחשבו לבין האמת. עמיר היה שר בטחון טוב, לא פחות מהליצן שהחליף אותו ומכהן בתפקיד עד היום.

צ'רלי יקר,
בד"כ הצבעתי בעבר לעבודה, כשפרץ היה בראשות העבודה לא הצבעתי לו כמו גם בבחירות האחרונות.

כפעיל של פרץ אני מציע לך לשכנע למה פרץ מתאים ולא "למה הוא פחות גרוע מהאחרים". זה שברק אולי שר ביטחון גרוע לא אומר שפרץ כן ראוי לתפקיד. גישת "הפחות גרוע" היא גישה שמובילה לבינוניות שכל כך מאפיינת את הפוליטיקה הישראלית, ועוד החמאתי לה כאן.

בהחלט מגיע לאנשים צ'נס נוסף. אם זאת אני מעדיף כאלה שיש סיכוי טוב שיצליחו ( בעלי פוטנציאל) ועדיין לא איכזבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי חביב,
טענתי שפרץ תיפקד לא פחות טוב מברק. אנשים אולי מחפשים איזה בן גוריון חדש, אבל גם באמריקה רוצים איזה רוזוולט ומסתפקים באובמה. ירידת הדורות, אין מה לעשות. מהמבחר שיש לנו היום בפוליטיקה בכלל ובמפלגת העבודה בפרט, אני סבור שפרץ הוא הטוב ביותר לישראל כיום. זה לא שהוא גרוע פחות, הוא טוב יותר. ושוב, לדעתי הוא עשה דברים יפים בקדנציה הקודמת שלו, גם במפלגה וגם בממשלה, למרות הרושם שדאגה התקשורת להשאיר לרבים.

ולך אומר - גם אני נמנעתי מלהצביע לעבודה בבחירות האחרונות. אלא שמצבה של ישראל, מבחינה חברתית ומדינית נהיה קשה מיום ליום, ואין לנו את הפריווילגיה לתת ליוצאי תנועת החרות השונים (הליכוד, קדימה או ישראל ביתנו - שלושתן אותו הדבר וההבדלים ביניהם מינוריים, בעיקר ברטוריקה וממילא כולם עברו במצודת זאב) להמשיך ולמשול בכיפה עוד קדנציה. למעשה, מאז ממשלת רבין ה-2 עברו 15 שנה בהן לא היה בלוק חוסם לשמאל. האם ב-15 השנה הללו הוטב מצבנו החברתי והמדיני? הגיע זמן המהפך! גם בפעם האחרונה עברו 15 שנה מאז 77' ועד לניצחון של רבין. אני מקווה שגם הפעם נחליף את השלטון ואת דרכה של ישראל. ובעיני היחיד שיכול לשבור את הרוב של גוש הימין-חרדים הוא פרץ, בדיוק כמו רבין בשעתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
האזרחים בישראל לא מספיק בוגרים בשביל מצנע חבל. הוא הכי ראוי היום להיות ראש ממשלה.

אולי אני אצביע עבודה, אולי מרצ ואולי לאף אחת מהן אם לא יהיה יו"ר מספיק ראוי ואז אני כבר אצביע לעלה ירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אני מת לדעת למי הצביעו באזור שלי, אין איפה לראות תוצאות של כל הקלפיות?

מעניין כמה חברי עבודה נשארו בקיבוץ שלי ולמי הם הצביעו.

http://www.kibbutz.org.il/politit-takam ... zaot-1.htm

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 17:15 
שנאוצר כתב:
האזרחים בישראל לא מספיק בוגרים בשביל מצנע חבל. הוא הכי ראוי היום להיות ראש ממשלה.

אולי אני אצביע עבודה, אולי מרצ ואולי לאף אחת מהן אם לא יהיה יו"ר מספיק ראוי ואז אני כבר אצביע לעלה ירוק.

עלה ירוק :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
שנאוצר כתב:

עלה ירוק :SMOKE:

;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
שנאוצר כתב:

אולי אני אצביע עבודה, אולי מרצ ואולי לאף אחת מהן אם לא יהיה יו"ר מספיק ראוי ואז אני כבר אצביע לעלה ירוק .

1. מצנע בהחלט ראוי אבל כמו מרידור בליכוד - אין לו כח במפלגה כדי להיות מועמד מטעמה לראשות הממשלה.
2. מה זה משנה מי היו"ר? מילא בעבודה אבל במרצ? יהיו בעבודה עוד 20 חכי"ם חוץ מהיו"ר. למרצ יהיו עוד 4-5 חכי"ם נוספים לדעתי וע"פ הסקרים. יו"ר זה לא הכל. יש דרך, יש חכי"ם.
3. עלה ירוק? התכוונת שתצביע לאלי ישי וליברמן. כי הקול שלך ילך לאיבוד = קול פסול = כאילו הצעת לש"ס או לישראל ביתנו. אם אתה תומך בבחורי הישיבות ובא"י השלמה - לך על זה. אם לא - פשוט חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
צ'רלי יקר.
לא הצבעתי לפרץ בסיבוב הקודם שלו ולא רואה סיבה מיוחדת להצביע לו הפעם.
אם מצנע היה ניבחר יש סיכוי טוב שמחוסר ברירה טובה יותר הייתי מצביע לעבודה.
פרץ ויחימוביץ אינם ראווים בשלב זה לקול שלי. אני מאוד מקווה שמופז לא ינצח בקדימה כי אז תהיה לי בעיה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
if voting changed anything, they'd make it illegal.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
צ'רלי יקר.
לא הצבעתי לפרץ בסיבוב הקודם שלו ולא רואה סיבה מיוחדת להצביע לו הפעם.
אם מצנע היה ניבחר יש סיכוי טוב שמחוסר ברירה טובה יותר הייתי מצביע לעבודה.
פרץ ויחימוביץ אינם ראווים בשלב זה לקול שלי. אני מאוד מקווה שמופז לא ינצח בקדימה כי אז תהיה לי בעיה אמיתית.

מצנע הודיע הערב על תמיכתו בעמיר.

אני לא מבין אנשים כמוך, שיצביעו קדימה אם לבני (שאתה לא יכול להשוות בינה לשלי, זה עלבון לשלי. לבני היא פוליטיקאית חלולה מריונטה של אדלר וארד) תעמוד בראש המפלגה אבל לא אם מופז. כאילו שהיו"ר מנותק משאר החברים.
חביבי, הצבעת קדימה? הצבעת לבני. וגם מופז, וגם הנגבי, וגם שנלר המתנחל, וגם רוחמה אברהם בלילא, וגם אלי אפללו, וגם רוני בר-און, וגם מאיר שטרית, וגם שמואלוב הפסיכית וגם יואל חסון ועוד ועוד.
זה כמו שמישהו יאמר שהוא מצביע ל"דב חנין". אין דבר כזה. יש להצביע לחד"ש, ומי שמצביע "ו" מצביע למעשה למפלגה ערבית אנטי ציונית קומוניסטית שמצאה איזה יהודון שיהיה ברשימה שלה, בין אם זה וילנר, גוז'נסקי או חנין.

אני בטח נתכתב פה בשנה הבאה לפני הבחירות. אם או בלי לבני בראש, אני לא רואה מצב שמישהו שמגדיר את עצמו מרכז-שמאל יצביע לליכוד ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
יש עוד מפלגות שקיים בהן תפקיד כזה כמו "תועמלן פורום"?
ומה סדר הגודל של השכר?
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
צ'רלי יקר,
זה שמצנע החליט לתמוך בפרץ יביא לו כניראה את הניצחון על יחימוביץ. אני מעריך את מצנע אבל לא מעריץ או גרופי שלו, ולכן אין להחלטתו זו שום משמעות בעיני.

אני מבין שכאשר אין לך מועמד טוב ב"שפיץ" אז מנהסים להקהות זאת על ידי הצגת החברים להנהגה.
לטעמי יש משמעות לעומד בראש הרשימה, והוא לא עוד חבר בכיר ברשימה/מפלגה.
אני יודע שציפי היא עוד פוליטיקאית אבל יחסית , במיוחד בעת הרכבת הממשלה האחרונה, הראתה רמה מסויימת של יושרה ולא הסכימה להיכנע לסחתנות של הדתיים. אז יוכלו לאמר שהיא הציבה רף שכזה כאשר היה ברור לה שבפועל דרכה לאופוזציה. אחרים לא עשו זאת לפניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2011, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
זה שמצנע החליט לתמוך בפרץ יביא לו כניראה את הניצחון על יחימוביץ.

ממש לא. רוב בוחריו של מצנע יצביעו בעדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
הגב' לבני היתה מוכנה לשלם לדתיים הרבה הרבה מאד כדי שיצטרפו אליה אחרי שאולמרט התפטר. הסיבה שהם לא הלכו איתה לא קשורה אליה בכלל. ישי פשוט רצה להקדים את הבחירות כדי לחסום את דרעי ולהרוויח עוד קדנציה כשדרעי בחוץ. ואני אומר לך את זה ממקור בתוך ש"ס. לכן, זה לא שלבני לא נכנעה לסחטנות הדתית, היא כן, אלא שזה לא עזר בגלל שיקולים אחרים שהיו לש"ס ואגו"י ממילא לא היתה חלק מהקואליציה של אולמרט ולא היתה מצטרפת ללבני ללא ש"ס.

לגבי מצנע - מחד, המצביעים שלו "באופן טבעי" יעדיפו את יחימוביץ' אלא שיתכן ויהיו אנשים שיחשבו פעמיים כשיראו שבפרץ תומכים חה"כ כבל, מג'אדלה ובן סימון, תמיכה שקטה של פואד וכן עכשיו מצנע, כאשר בוז'י החליט שלא לתמוך בשלי (שוב, "בחירה טבעית" שהיתה אמורה להיות לו) והיא נשארת רק עם עופר עייני, שיותר משהוא תומך בה, הוא מתעב את פרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 11:49 
הסיבה השנייה בחשיבותה שבגללה אני מייחל לכך שיחימוbitch תפסיד היא שהכותרת של האשכול הזה תתברר כעוד נאחס מפואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 12:00 
חזון אחרית הימים של השבט הלבן
בראש העבודה עמיר פרץ
בראש קדימה שאול מופז
הליכוד הוא לא אופציה
מה נשאר? רק ליברמן כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 12:04 
רק הגיוני שגזענים פאשיסטים יצביעו ליברמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 12:56 
אבל הוא סוכן זר (לפי השמועה)
אז אנה ילכו כל אלה שתכננו להצביע קדימה או עבודה?
ולא, לא מדובר כאן על 7000 (נניח) מצביעי חד"ש שאינם ערבים שרק הם כנראה אינם מתוייגים אצל החבר סו אלן כגזענים פשיסטיים אלא על מאות אלפים של "גזענים פשיסטיים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ולא, לא מדובר כאן על 7000 (נניח) מצביעי חד"ש שאינם ערבים שרק הם כנראה אינם מתוייגים אצל החבר סו אלן כגזענים פשיסטיים אלא על מאות אלפים של "גזענים פשיסטיים"

אכן, בעיה להיות היום גזען אשכנזי שונא רוסים. אין אופציה טבעית להצבעה לכנסת.
אני מציע שלא תלכו להצביע. סוג של מחאה.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 13:03 
mkorman1 כתב:

התפקוד המופתי שלו כשר חוץ? זה מה ששכנע אותך לתת לו את הקול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
mkorman1 כתב:

עזוב אותך ליברמן, הדבר החם הבא זה דני איילון. הוא מופיע בסרטונים מגניבים וצעירים, כוכב עולה בשמי הפוליטיקה הישראלית. יחד עם המבטא האמריקאי המצוחצח והכריזמה הנוטפת, אני לא רואה מצב שבו הוא לא נבחר לראש הממשלה הבא.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 13:09 
zink כתב:
mkorman1 כתב:

מה גרם לך להבין שהוא מהווה אופציית הצבעה בשבילי?
כל חיי הצבעתי עבודה ומרצ ורק בבחירות האחרונות הצבעתי קדימה
היום יש לי בעיה כמו לאופטימי וכאמור לעוד אי אילו אנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 13:11 
mkorman1 כתב:
zink כתב:
mkorman1 כתב:

מה גרם לך להבין שהוא מהווה אופציית הצבעה בשבילי?
כל חיי הצבעתי עבודה ומרצ ורק בבחירות האחרונות הצבעתי קדימה
היום יש לי בעיה כמו לאופטימי וכאמור לעוד אי אילו אנשים

הרגע אמרת שהוא אופציה, חשבתי שברצינות.
שמח לשמוע שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 13:13 
עיקר שכחתי
אני אמנם לא סובל רוסים אבל מאד אוהב רוסיות
ואוקראיניות ומולדובניות ובלטיות וכו׳ :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אופטימי,
הגב' לבני היתה מוכנה לשלם לדתיים הרבה הרבה מאד כדי שיצטרפו אליה אחרי שאולמרט התפטר. הסיבה שהם לא הלכו איתה לא קשורה אליה בכלל. ישי פשוט רצה להקדים את הבחירות כדי לחסום את דרעי ולהרוויח עוד קדנציה כשדרעי בחוץ. ואני אומר לך את זה ממקור בתוך ש"ס. לכן, זה לא שלבני לא נכנעה לסחטנות הדתית, היא כן, אלא שזה לא עזר בגלל שיקולים אחרים שהיו לש"ס ואגו"י ממילא לא היתה חלק מהקואליציה של אולמרט ולא היתה מצטרפת ללבני ללא ש"ס.

לגבי מצנע - מחד, המצביעים שלו "באופן טבעי" יעדיפו את יחימוביץ' אלא שיתכן ויהיו אנשים שיחשבו פעמיים כשיראו שבפרץ תומכים חה"כ כבל, מג'אדלה ובן סימון, תמיכה שקטה של פואד וכן עכשיו מצנע, כאשר בוז'י החליט שלא לתמוך בשלי (שוב, "בחירה טבעית" שהיתה אמורה להיות לו) והיא נשארת רק עם עופר עייני, שיותר משהוא תומך בה, הוא מתעב את פרץ.

ידידי,
אני התייחסתי לאי הכניעה לדתיים לאחר הבחירות ולא לפניהם כאשר אולמרט היתפטר. יכול להיות שבמקרה זה אתה צודק. אני רק זוכר והיטב שאחרי הבחירות לא.

לגבי מה שכתבת על מערך הכוחות בעבודה, אתה בוודאי יותר בקיא ממני. לצערי הרב רוב הסיכויים שאף אחד מהמתמודדים לא יקבל את קולי.
כפי שכתבתי רק מופז יוכל לטרוף לי את הקלפים במקרה זה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 18 ספטמבר 2011, 13:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2011, 13:45 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: