שחר כתב:
הזכרת את המילה אג'נדה שלוש פעמים בהודעה שלך, אולי תקרא מה שאתה כותב לפני שתבוא בטענות להבנת הנקרא של אחרים?
אני לא זוכר בדיוק את המילים הספציפיות שהזכרת, אבל בהחלט הנימה היתה שמי שמתלונן הוא היסטרי, שיש לך אמון מלא במערכת ושכדאי להמתין בסבלנות, אפילו עשית ספירה לאחור מידי פעם.
בזמן אמת, כששוק ההעברות היה ער, כששחקנים היו פנויים להעברה ולפני שנגמר חלון ההעברות האירופאי, שנתןם גם סיבות לשחקנים לחתום, הקבוצה לא התחזקה ואז עוד היה לאוהדים מה לאמר למרות שלדעתי ברגע שרוכשים כל קיץ כמות מטורפת של מנויים על עיוור, אין לאוהדים יותר דרך להשפיע או ללחוץ, אבל זה דיון שחוק ומעייף.
עכשיו אתה במילותיך, טוען שהפורום שקט, שהאוהדים צריכים לפעול וללחוץ ואפילו לא מסביר איך זה עומד עם המציאות ואת מי בכלל אפשר להחתים בשלב הזה.
אני לא יודע על איזה פוליטיקה אתה מדבר ואיזה צד אני לוקח בפוליטיקה הזו, אני רק יודע שכל נורות ההאזהרה הבהבו מהקיץ ומי שחיכה עד עכשיו ומופתע הוא נאיבי במקרה הטוב. ממש לא צריך לקרוא מהלכים או להיות מגלה עתידות כדי לראות את זה.
אני חושב שאני עונה לך בצורה עניינית, רק לא בטוח שהדברים האלה נעימים לך לאוזן או לעין, אבל זו כבר לא אשמתי.
יש לי אמון מלא במערכת? פחחח בחיים לא אמרתי את זה. אולי אמרתי שאחרי חודש אי אפשר לשפוט הנהלה ומאחר והם הצהירו שפועלים (ואכן הביא ושחקנים), חשבתי שאין צורך להפעיל לחץ כי הנושא היה "בטיפול" (להזכירך, ההנהלה הזאת קיימת בערך חודשיים)
הפוליטיקה לא קשורה אליך והטענות הן לא לפורום. בכלל, אין לי טענות אלא ניסיון לעורר.
הטענות הן לאווירת ההשלמה שנובעת מהיחס להנהלה. הנהלה חרא-==>אין למה לצפות-===>זה מה יש===> תודה שהבאת את X YZ, "זה יותר טוב מכלום"
אם הטענה המקצועית שלך היא שכרגע זה מאוחר מדי, את זה אני יכול להבין וגם להסכים במידה מסויימת. זה שההתנהלות הכללית היא נוראית זה ברור. זה שהיו צריכים להיות פה יותר שחקנים זה גם ברור. אני מווכן להודות שציפיתי שבשלב זה המצב יהיה טוב יותר מבחינת רכש.
אבל היום זאת המציאות. אני משתדל להתאים את התגובות שלי למציאות ולא למילה הזאת שחזרתי עליה יותר מדי.
ועדיין, יש לך 8 ימים ויש שחקנים ספציפיים שאפשר להביא (אוחיון/עזרא/בן הרוש/דוודידאזה/ וכו').
אז אתה מציע מה (אם היתה לך שליטה על התנהגות האוהדים, נניח)? ללהשלים עם זה? לשבת בשקט? להעביר את הזמן ולחכות ליום שאחרי כדי לבקר אותם?
אני לא מתלהם ולא כולם, אני מרגיש שאין שום עיסוק של האוהדים בנושא הרכש והמוקד הוא בנושאים "עקרוניים".
בקצרה- כשאתה אומר לי שאתה מטפל ברכש ויביא ושחקנים וכו'- אין לי מה לצעוק "רכש רכש" כי כבר אמרת שאתה מטפל (בין אם בצורה טובה או לא- בזה אין לי שליטה). כשאתה לא אומר כלום למרות שאני חושב שצריך רכש- זה הזמן לצעוק "רכש רכש". זו כל הלוגיקה שלי