תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 13/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 21:57 
אנטיגונה כתב:
בן דיין רק מקבל משכורת עדיין מהקבוצה, הוא בכלל לא אופציה.
הביאו במקומו מישהו שחשבו שיוכל למלא את התפקיד כשגל שיש פצוע.
כנראה שהוא לא הראשון ולא האחרון שהוחתם בקבוצה מסוימת, ולא מראה באימונים הראשונים שהוא מתאים לפתוח בהרכב.
ויכול להיות, ואפילו סביר להניח, שזה לא קשור לאימונים ראשונים, אלא הוא לא מתאים בכלל.
ואם קשטן חושב כך, הוא יגיד את זה להנהלה, ובמקרה הטוב יביאו לו מגן שמאלי ביום האחרון של העברות.
אבל לפני כן יש משחק וצריך למלא את העמדה הזאת.

אבל אלה הם דברים מובנים מאליהם, רק מה שלא ברור זה איך הגענו למצב הזה.
איך יכול להיות שמגן ליגה סביר, גם אם השיא מאחוריו מקבל שחרור מבלי שמגיע לו מחליף ראוי, כשהמאמן היסודי והקפדן, שלא מוכן להחתים זרים בלי לבחון אותם, מבקש להחתים מגן שהוא לא מתאים להרכב?
שלא לדבר על כך שדדי עדיין בקבוצה ולא היה קורה שום דבר אם היו משתמשים בו, גם אם הוא לא בתוכניות של קשטן.

ההודעות האלה, שהולכות ומתרבות ומשלימות עם המצב המגוחך הזה של הקבוצה, מדכאות אותי אפילו יותר מהמחשבה על המנהלים של הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 21:58 
redead כתב:
chimpfive כתב:
redead כתב:
chimpfive כתב:
אנטיגונה כתב:
כנראה שהוא לא הראשון ולא האחרון שהוחתם בקבוצה מסוימת, ולא מראה באימונים הראשונים שהוא מתאים לפתוח בהרכב.
ויכול להיות, ואפילו סביר להניח, שזה לא קשור לאימונים ראשונים, אלא הוא לא מתאים בכלל.
ואם קשטן חושב כך, הוא יגיד את זה להנהלה, ובמקרה הטוב יביאו לו מגן שמאלי ביום האחרון של העברות.

אם פרנסמן יכול להיות מגן שמאלי, שים את אלרואי שם, כמה גרוע הוא כבר יכול להיות? נגיד ויגיע לרמות מוגבלות של פרנסמן, עדיין יכול להיות שיתגלה אצלו יכולות כלשהן.

למה בחרת דווקא אלרואי ?
בוא נשים את טוטו שם

כי הוא יכול לפרוץ באגף ומי יודע אולי יצא לו הרמה אחת טובה מ5? זה מה שהתרגלתי מקנדה, דדי ושיש. בהגנה הוא עושה את העבודה לא רע, ויש לו רגל שמאל לא רעה. טוטו תמוז לא יכול לפרוץ אין לו טכניקה ולא עושה הגנה.

שהוא משחק כקשר הוא לא פורץ באגף
בוא ניקח אותו 30 מטר אחורה ונגיד לו לעשות גם הגנה בתיאום עם שאר החברים שם, זה בטח יוציא ממנו פריצות בהתקפה

אם סלים ישחק בצד שלו, אולי הוא יוכל לפנות לו שטח לפריצות, לא מדבר על התועלת בפריצות האלה, כי זה משהו שהוא עדיין לא הצליח לשכלל, במשחק האחרון הוא כל הזמן שיחק על האגף עם פריצות אז אני לא כל כך יודע מאיפה קבעת את העובדה הזאת.
לא, לא, בוא ניקח את פרנסמן לשמאל ויהיה לו אחלה "תיאום" עם שני בלמים כשהוא עדיין חושב שהוא בלם, כי נגד בית"ר התיאום עבד בשוטף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 22:10 
מי היה מאמין שנדבר על שיבוצו של פרנסמן כמגן שמאלי בליגה האירופאית, אכלנו את כל הגפילטע !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אנטיגונה כתב:

אבל אלה הם דברים מובנים מאליהם, רק מה שלא ברור זה איך הגענו למצב הזה.
איך יכול להיות שמגן ליגה סביר, גם אם השיא מאחוריו מקבל שחרור מבלי שמגיע לו מחליף ראוי, כשהמאמן היסודי והקפדן, שלא מוכן להחתים זרים בלי לבחון אותם, מבקש להחתים מגן שהוא לא מתאים להרכב?
שלא לדבר על כך שדדי עדיין בקבוצה ולא היה קורה שום דבר אם היו משתמשים בו, גם אם הוא לא בתוכניות של קשטן.

ההודעות האלה, שהולכות ומתרבות ומשלימות עם המצב המגוחך הזה של הקבוצה, מדכאות אותי אפילו יותר מהמחשבה על המנהלים של הפועל תל אביב.

אני פשוט לא רואה טעם להתעסק בפורום רק בתלונות של איך ולמה הגענו למצב הזה.
כרגע המצב ידוע, מה מצוי לעמדה הזאת ביום חמישי, ולכן לא רואה סיבה להלם ולדפיקת הראש בקיר כששומעים שכנראה גם ביום חמישי פרנסמן יפתח בעמדה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 22:28 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אני באמת חלש בקריאייטב, אבל יש תחושה שהקטע של הרכש עובר מאוד בשקט מבחינת האוהדים. גם כאן בפורום. סוג של השלמה שבדיוק ממנה פחדתי לפני חודשיים.
ברור לכולם שחסרים שחקנים.
ברור לכולם שיש כסף.
כן יעזור או לא יעזור, לא יודע, אבל צריך להעביר מסר שאם לא יגיע רכש זה ביזיון מבחינת האוהדים.
אם אני בהנהלה אני מקבל רושם שזה לא ממש מזיז.
בעקרון שחר צודק לגבי המנויים, אבל אם יהיו קצת יציעים ריקים בחמישי (ויש הרבה מקומות פנויים בלאן) ולזה תתווסף מחאה ברורה מאסכולת "איפה הרכש", אולי זה יעורר משהו

מה זה יעורר בדיוק?

אני באמת לא מבין אותך, חודשים אנחנו מדברים פה על זה שההנהלה עושה צחוק מכולם , מחלישה את הקבוצה ואתה כל הזמן דברת על סבלנות ובוא נחכה לדד ליין.
עכשיו אתה מתלונן שהקטע של הרכש עבר בשקט?
לא שמת לב שמי שהיה צריך והתכוון לעשות רכש כמו המחלה וחיפה כבר עשה את זה מזמן?

חוץ מזה, גם אם מתכוונים לעשות וגם אם לא זה יקרה כמה שעות לפני הדד ליין.

עכשיו זה הדדליין. עכשיו. מה אתה מצפה שאני אחכה ואז אבקר בדיעבד? זה או להתנפל מהתחלה או לשתוק עד הסוף?
במקום להתסכל על המציאות ולהגיב לה, רוב האוהדים עסוקים הלשמור על האגנדה שלהם כי היא יותר חשובה מהכל. אוהדים שרק מחכים שנפסיד כדי להגיד "אמרנוו לכם". ויש כאלה לא מעט.
הקטע של הרכש היה סביר עד הישורת האחרונה. בדרך שכונתית, בעסקאות מוזורת. הכל נכון. עדיין הביאו לך שני זרים טובים (טפו טפו), חלוץ מצויין, מגן ימני טוב מאוד ועוד כמה סימני שאלה (אדל, עבאס, אטיה) ולכל אלה תוסיף את גורדנה וללה שחזרו לסגל. סה"כ 9 שחקנים חדשים בסגל. זה לא מעט.
כרגע ברור שזה לא מספיק. אולי בקונסטלציה אחרת זה היה עובר (אם אטיה היה שחקן טוב, פרנסמן מתחיל לשחק כדורגל ואלרואי היה פורץ) . זה לא קרה ויש זמן לתקן. אז אני אשתוק כי אמרתי שההתנפלות המוקדמת מוגזמת?
אני לא מסכים עם הטענה כאן שההנהלה עושה צחוק מהאוהדים, שמה זין וכו', אבל באמת שאין לי כח להיכנס שוב לוויכוח על האג'נדות.
ואגב, אם טב"ח ומתן אוחיון היו מגיעים (וזה לא היה רחוק, לפי התקשורת), קשה היה לבוא בטענות.
מה שקרה זה בדיוק מה שאמרתי שיקרה מהשניה הראשונה. האוהדים הנמיכו ציפיות ומסתפקים במןעט ומתעסקים בכל מיני שטויות כדי להצדיק את האג'נדה שלהם רק שכחו את הקבוצה.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 22:38 
לי נראה יותר הגיוני לשים את פצ'לקה מגן שמאלי מאשר את פרנסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
לי נראה יותר הגיוני לשים את פצ'לקה מגן שמאלי מאשר את פרנסמן.

לי נראה יותר הגיוני לשים את קובי ברדה (הדובר) מגן שמאלי מאשר את פרנסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור
תודה רבה לאוסידון על הבלם , המגן השמאלי והחלוץ הרביעי

מודים לך מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 22:50 
קשטן פוחד לשים שחקן עם אוריינטציה התקפית (נניח אלרואי) ולא נשארה לו אלרטנטיבה ראויה.
המצב שלנו בצד שמאל רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 22:51 
אלרואי לעמדת המגן השמאלי! שווה לפחות ניסיון... גם אם לא יילך , יותר גרוע מפרנסמן הוא לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
בקיצור
תודה רבה לאוסידון על הבלם , המגן השמאלי והחלוץ הרביעי

מודים לך מאוד

אם הייתי אוסידון הייתי אומר: בכיף, תודה על המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 06:51 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אני באמת חלש בקריאייטב, אבל יש תחושה שהקטע של הרכש עובר מאוד בשקט מבחינת האוהדים. גם כאן בפורום. סוג של השלמה שבדיוק ממנה פחדתי לפני חודשיים.
ברור לכולם שחסרים שחקנים.
ברור לכולם שיש כסף.
כן יעזור או לא יעזור, לא יודע, אבל צריך להעביר מסר שאם לא יגיע רכש זה ביזיון מבחינת האוהדים.
אם אני בהנהלה אני מקבל רושם שזה לא ממש מזיז.
בעקרון שחר צודק לגבי המנויים, אבל אם יהיו קצת יציעים ריקים בחמישי (ויש הרבה מקומות פנויים בלאן) ולזה תתווסף מחאה ברורה מאסכולת "איפה הרכש", אולי זה יעורר משהו

מה זה יעורר בדיוק?

אני באמת לא מבין אותך, חודשים אנחנו מדברים פה על זה שההנהלה עושה צחוק מכולם , מחלישה את הקבוצה ואתה כל הזמן דברת על סבלנות ובוא נחכה לדד ליין.
עכשיו אתה מתלונן שהקטע של הרכש עבר בשקט?
לא שמת לב שמי שהיה צריך והתכוון לעשות רכש כמו המחלה וחיפה כבר עשה את זה מזמן?

חוץ מזה, גם אם מתכוונים לעשות וגם אם לא זה יקרה כמה שעות לפני הדד ליין.

עכשיו זה הדדליין. עכשיו. מה אתה מצפה שאני אחכה ואז אבקר בדיעבד? זה או להתנפל מהתחלה או לשתוק עד הסוף?
במקום להתסכל על המציאות ולהגיב לה, רוב האוהדים עסוקים הלשמור על האגנדה שלהם כי היא יותר חשובה מהכל. אוהדים שרק מחכים שנפסיד כדי להגיד "אמרנוו לכם". ויש כאלה לא מעט.
הקטע של הרכש היה סביר עד הישורת האחרונה. בדרך שכונתית, בעסקאות מוזורת. הכל נכון. עדיין הביאו לך שני זרים טובים (טפו טפו), חלוץ מצויין, מגן ימני טוב מאוד ועוד כמה סימני שאלה (אדל, עבאס, אטיה) ולכל אלה תוסיף את גורדנה וללה שחזרו לסגל. סה"כ 9 שחקנים חדשים בסגל. זה לא מעט.
כרגע ברור שזה לא מספיק. אולי בקונסטלציה אחרת זה היה עובר (אם אטיה היה שחקן טוב, פרנסמן מתחיל לשחק כדורגל ואלרואי היה פורץ) . זה לא קרה ויש זמן לתקן. אז אני אשתוק כי אמרתי שההתנפלות המוקדמת מוגזמת?
אני לא מסכים עם הטענה כאן שההנהלה עושה צחוק מהאוהדים, שמה זין וכו', אבל באמת שאין לי כח להיכנס שוב לוויכוח על האג'נדות.
ואגב, אם טב"ח ומתן אוחיון היו מגיעים (וזה לא היה רחוק, לפי התקשורת), קשה היה לבוא בטענות.
מה שקרה זה בדיוק מה שאמרתי שיקרה מהשניה הראשונה. האוהדים הנמיכו ציפיות ומסתפקים במןעט ומתעסקים בכל מיני שטויות כדי להצדיק את האג'נדה שלהם רק שכחו את הקבוצה.
חבל.

אג'נדה, אג'נדה, נהייה מין טרנד כזה לשלוף את המילה אג'נדה בכל פעם שאין משהו חכם במיוחד לאמר.
הדד ליין בכל מה שקשור לאוהדים וללחץ עבר כבר מזמן.
אתה זה שהתלוננת שהקטע של הרכש עבר בשקט בפורום, עכשיו אתה אומר שסה"כ הכל בסדר חוץ מה"ישורת האחרונה"..
אם טב"ח ואוחיון היו מגיעים, עדיין פרנסמן היה פותח היום בתור מגן שמאלי והיה חסר לך שחקן התקפי לסגל אחרי ששבחון וסלים היו משוחררים.
אפשר לספור בקלות ולראות שהסגל שלנו הדלדל משמעותית, אבל אין בזה טעם אם כל מה שתגיב יהיה אג'נדה, אג'נדה..בלה בלה בלה..בהצלחה בתיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 07:08 
אתה אשכרה שומע מה שבא לך לשמוע וזאת לא הפעם הראשונה. הזכרתי את המילה אגנדה בהקשר ספציפי במשפט האחרון וזה מה שיש לך להגיד. יופי.
קצת מתסכל (שלא נאמר בלתי אפשרי) להיכנס איתך לדיון. אני מבין שאני כנראה מעצבן אותך, אבל אם אין לך משהו ענייני להגיש אתה לא חייב. אתה רוצה להראות שאתה מבין, אתה יודע אתה קורא מהלכים סבבה. גבר גבר. רק רצוי להקשיב לצד שאתה מגיב לו.
אולי אתה צריך תרגום בגוף הסרט. לא יודע.
ממה זה התחיל- מזה שאמרתי (ועדיין אומר) שצריך להפעיל לחץ על ההנהלה בנוגע לרכש. במקום להתעסק בפוליטיקה פנימית ולזכור שבסוף אנחנו קבוצת כדורגל לפני הכל.
אני מעולם לא אמרתי להיות בשקט בנוגע לסגל. אמרתי שלא צריך להיסתף בביקורת.
אגב, אני זה שאמרתי כבר לפני חודשיים שמגן שמאלי זו העמדה הכי הדחופה שלנו ורוב הפורום ביטל אותי.

לפני חודש הייתי יותר רגוע והיו עסקאות שנפלו. לדעתי כרגע זה זמן שצריך להגביר לחץ. אתה לא חושב ככה. תגיד או שאל תגיב.

אה-וברור שהסגל נחלש, אחרת לא הייתי לוחץ על רכש? אבל אל תתן לעובדות להפריע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 13:02 
הזכרת את המילה אג'נדה שלוש פעמים בהודעה שלך, אולי תקרא מה שאתה כותב לפני שתבוא בטענות להבנת הנקרא של אחרים?

אני לא זוכר בדיוק את המילים הספציפיות שהזכרת, אבל בהחלט הנימה היתה שמי שמתלונן הוא היסטרי, שיש לך אמון מלא במערכת ושכדאי להמתין בסבלנות, אפילו עשית ספירה לאחור מידי פעם.
בזמן אמת, כששוק ההעברות היה ער, כששחקנים היו פנויים להעברה ולפני שנגמר חלון ההעברות האירופאי, שנתןם גם סיבות לשחקנים לחתום, הקבוצה לא התחזקה ואז עוד היה לאוהדים מה לאמר למרות שלדעתי ברגע שרוכשים כל קיץ כמות מטורפת של מנויים על עיוור, אין לאוהדים יותר דרך להשפיע או ללחוץ, אבל זה דיון שחוק ומעייף.
עכשיו אתה במילותיך, טוען שהפורום שקט, שהאוהדים צריכים לפעול וללחוץ ואפילו לא מסביר איך זה עומד עם המציאות ואת מי בכלל אפשר להחתים בשלב הזה.

אני לא יודע על איזה פוליטיקה אתה מדבר ואיזה צד אני לוקח בפוליטיקה הזו, אני רק יודע שכל נורות ההאזהרה הבהבו מהקיץ ומי שחיכה עד עכשיו ומופתע הוא נאיבי במקרה הטוב. ממש לא צריך לקרוא מהלכים או להיות מגלה עתידות כדי לראות את זה.
אני חושב שאני עונה לך בצורה עניינית, רק לא בטוח שהדברים האלה נעימים לך לאוזן או לעין, אבל זו כבר לא אשמתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 13:17 
שחר כתב:
הזכרת את המילה אג'נדה שלוש פעמים בהודעה שלך, אולי תקרא מה שאתה כותב לפני שתבוא בטענות להבנת הנקרא של אחרים?

אני לא זוכר בדיוק את המילים הספציפיות שהזכרת, אבל בהחלט הנימה היתה שמי שמתלונן הוא היסטרי, שיש לך אמון מלא במערכת ושכדאי להמתין בסבלנות, אפילו עשית ספירה לאחור מידי פעם.
בזמן אמת, כששוק ההעברות היה ער, כששחקנים היו פנויים להעברה ולפני שנגמר חלון ההעברות האירופאי, שנתןם גם סיבות לשחקנים לחתום, הקבוצה לא התחזקה ואז עוד היה לאוהדים מה לאמר למרות שלדעתי ברגע שרוכשים כל קיץ כמות מטורפת של מנויים על עיוור, אין לאוהדים יותר דרך להשפיע או ללחוץ, אבל זה דיון שחוק ומעייף.
עכשיו אתה במילותיך, טוען שהפורום שקט, שהאוהדים צריכים לפעול וללחוץ ואפילו לא מסביר איך זה עומד עם המציאות ואת מי בכלל אפשר להחתים בשלב הזה.

אני לא יודע על איזה פוליטיקה אתה מדבר ואיזה צד אני לוקח בפוליטיקה הזו, אני רק יודע שכל נורות ההאזהרה הבהבו מהקיץ ומי שחיכה עד עכשיו ומופתע הוא נאיבי במקרה הטוב. ממש לא צריך לקרוא מהלכים או להיות מגלה עתידות כדי לראות את זה.
אני חושב שאני עונה לך בצורה עניינית, רק לא בטוח שהדברים האלה נעימים לך לאוזן או לעין, אבל זו כבר לא אשמתי.

יש לי אמון מלא במערכת? פחחח בחיים לא אמרתי את זה. אולי אמרתי שאחרי חודש אי אפשר לשפוט הנהלה ומאחר והם הצהירו שפועלים (ואכן הביא ושחקנים), חשבתי שאין צורך להפעיל לחץ כי הנושא היה "בטיפול" (להזכירך, ההנהלה הזאת קיימת בערך חודשיים)
הפוליטיקה לא קשורה אליך והטענות הן לא לפורום. בכלל, אין לי טענות אלא ניסיון לעורר.
הטענות הן לאווירת ההשלמה שנובעת מהיחס להנהלה. הנהלה חרא-==>אין למה לצפות-===>זה מה יש===> תודה שהבאת את X YZ, "זה יותר טוב מכלום"
אם הטענה המקצועית שלך היא שכרגע זה מאוחר מדי, את זה אני יכול להבין וגם להסכים במידה מסויימת. זה שההתנהלות הכללית היא נוראית זה ברור. זה שהיו צריכים להיות פה יותר שחקנים זה גם ברור. אני מווכן להודות שציפיתי שבשלב זה המצב יהיה טוב יותר מבחינת רכש.
אבל היום זאת המציאות. אני משתדל להתאים את התגובות שלי למציאות ולא למילה הזאת שחזרתי עליה יותר מדי.
ועדיין, יש לך 8 ימים ויש שחקנים ספציפיים שאפשר להביא (אוחיון/עזרא/בן הרוש/דוודידאזה/ וכו').
אז אתה מציע מה (אם היתה לך שליטה על התנהגות האוהדים, נניח)? ללהשלים עם זה? לשבת בשקט? להעביר את הזמן ולחכות ליום שאחרי כדי לבקר אותם?

אני לא מתלהם ולא כולם, אני מרגיש שאין שום עיסוק של האוהדים בנושא הרכש והמוקד הוא בנושאים "עקרוניים".

בקצרה- כשאתה אומר לי שאתה מטפל ברכש ויביא ושחקנים וכו'- אין לי מה לצעוק "רכש רכש" כי כבר אמרת שאתה מטפל (בין אם בצורה טובה או לא- בזה אין לי שליטה). כשאתה לא אומר כלום למרות שאני חושב שצריך רכש- זה הזמן לצעוק "רכש רכש". זו כל הלוגיקה שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 13:40 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:

יש לי אמון מלא במערכת? פחחח בחיים לא אמרתי את זה. אולי אמרתי שאחרי חודש אי אפשר לשפוט הנהלה ומאחר והם הצהירו שפועלים (ואכן הביא ושחקנים), חשבתי שאין צורך להפעיל לחץ כי הנושא היה "בטיפול" (להזכירך, ההנהלה הזאת קיימת בערך חודשיים)
הפוליטיקה לא קשורה אליך והטענות הן לא לפורום. בכלל, אין לי טענות אלא ניסיון לעורר.
הטענות הן לאווירת ההשלמה שנובעת מהיחס להנהלה. הנהלה חרא-==>אין למה לצפות-===>זה מה יש===> תודה שהבאת את X YZ, "זה יותר טוב מכלום"
אם הטענה המקצועית שלך היא שכרגע זה מאוחר מדי, את זה אני יכול להבין וגם להסכים במידה מסויימת. זה שההתנהלות הכללית היא נוראית זה ברור. זה שהיו צריכים להיות פה יותר שחקנים זה גם ברור. אני מווכן להודות שציפיתי שבשלב זה המצב יהיה טוב יותר מבחינת רכש.
אבל היום זאת המציאות. אני משתדל להתאים את התגובות שלי למציאות ולא למילה הזאת שחזרתי עליה יותר מדי.
ועדיין, יש לך 8 ימים ויש שחקנים ספציפיים שאפשר להביא (אוחיון/עזרא/בן הרוש/דוודידאזה/ וכו').
אז אתה מציע מה (אם היתה לך שליטה על התנהגות האוהדים, נניח)? ללהשלים עם זה? לשבת בשקט? להעביר את הזמן ולחכות ליום שאחרי כדי לבקר אותם?

אני לא מתלהם ולא כולם, אני מרגיש שאין שום עיסוק של האוהדים בנושא הרכש והמוקד הוא בנושאים "עקרוניים".

בקצרה- כשאתה אומר לי שאתה מטפל ברכש ויביא ושחקנים וכו'- אין לי מה לצעוק "רכש רכש" כי כבר אמרת שאתה מטפל (בין אם בצורה טובה או לא- בזה אין לי שליטה). כשאתה לא אומר כלום למרות שאני חושב שצריך רכש- זה הזמן לצעוק "רכש רכש". זו כל הלוגיקה שלי

הבעיה שלמה שאתה קורא אג'נדה זה ככל הנראה המציאות, מה ששחר מנסה לומר זה שמה שאתה קורא לזה מציאות כיום היה גם בעבר ולשיטתך(אם הבנתי נכון) אג'נדה.
בפרקטיקה על אוחיון אומרים יקר,עזרא ובן הרוש ע"ע נתניה ודוידדזאה הוא שחקן מחליף בבאר שבע שיש לו כמה ממליצים פה בפורם, בנושא זרים אתה בבעיה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 14:43 
אין לי מושג מה הקשר למה שאמרת. מה אג'נדה? כל מה שאמרתי הוא המשפט האחרון בהודה הקודמת:

ציטוט:
כשאתה אומר לי שאתה מטפל ברכש ויביא ושחקנים וכו'- אין לי מה לצעוק "רכש רכש" כי כבר אמרת שאתה מטפל (בין אם בצורה טובה או לא- בזה אין לי שליטה). כשאתה לא אומר כלום למרות שאני חושב שצריך רכש- זה הזמן לצעוק "רכש רכש". זו כל הלוגיקה שלי

שחר מנסה להראות שאני לא עקבי בכך שעכשיו אני קם וצועק בעוד לפני חודש הרגעתי את האוהדים האחרים. אני מנסה להסביר לו איך הראש שלי עובד ושאין פה שום סתירה.
זה כל הסיפור.
במקום להתעסק בעיקר מתעסקים שלוגיקה שלי. יופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 14:46 
אוגוסטוס היל כתב:
אין לי מושג מה הקשר למה שאמרת. מה אג'נדה? כל מה שאמרתי הוא המשפט האחרון בהודה הקודמת:

ציטוט:
כשאתה אומר לי שאתה מטפל ברכש ויביא ושחקנים וכו'- אין לי מה לצעוק "רכש רכש" כי כבר אמרת שאתה מטפל (בין אם בצורה טובה או לא- בזה אין לי שליטה). כשאתה לא אומר כלום למרות שאני חושב שצריך רכש- זה הזמן לצעוק "רכש רכש". זו כל הלוגיקה שלי

שחר מנסה להראות שאני לא עקבי בכך שעכשיו אני קם וצועק בעוד לפני חודש הרגעתי את האוהדים האחרים. אני מנסה להסביר לו איך הראש שלי עובד ושאין פה שום סתירה.
זה כל הסיפור.
במקום להתעסק בעיקר מתעסקים שלוגיקה שלי. יופי

לא משנה זה כבר ארוך מידי , מה שניסיתי לומר שאתה רצית להרגיע אנשים אחרים וטענת שהם תקועים באג'נדה בעוד אני אומר שזו לא היתה אג'נדה אלא המציעות שהיום מתבררת כנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 15:40 
מה מציאות? איך זה קשור בכלל?
אני לא יודע מה המציאות אבל ברור שההתנהלות של ההנהלה היא שכונתית. אפשר להתווכח על המניעין עד מחר, אין לזה תכלית.

העניין פה לא שייך ל"מציאות", אלא ליכולת השפעה של האוהדים על ההנהלה. הכיוון שאליו הולך הדיון הזה הוא בדיוק הכיוון חסר התכלית שאליו הולך הקהל.
אני אנסה שוב- אם הילד שלי אומר " אני הולך לצחצח שניים", אין לי סיבה להגיד לו "לך צחצח שיניים" (הוא כבר הולך). אם הוא מתעסק בדברים אחרים בשעה שהוא מצחצח שיניים- זה יהיה הרבה יותר הגיוני להגיד לו את זה.
במקרה הרכש יש מידור גבוה ויכולת מגובלת שלנו להבין באמת מה קןרה ולשלוט באיכוץ הרכש. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לייצר דיבור סביב זה. שאם אוסידון יתראיין בתכנית רדיו, יעמתו אותו מול טענות האוהדים על הרכש.

אז במקום להתעסק בזה, אנחנו מתווכחים על מתי כן צריך להגיד לו, למה לא אמרת לו קודם ומי מבין נכון את המציאות.
אשר יגורתי בא לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
החלו העדכונים הישירים בדף הפייסבוק של האתר

אדום עולה - עדכונים בזמן אמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 15:47 
מה רע באג'נדה?

http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=5079

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 15:51 
אוגוסטוס היל כתב:
אני לא יודע מה המציאות אבל ברור שההתנהלות של ההנהלה היא שכונתית. אפשר להתווכח על המניעין עד מחר, אין לזה תכלית.

העניין פה לא שייך ל"מציאות", אלא ליכולת השפעה של האוהדים על ההנהלה. הכיוון שאליו הולך הדיון הזה הוא בדיוק הכיוון חסר התכלית שאליו הולך הקהל.
אני אנסה שוב- אם הילד שלי אומר " אני הולך לצחצח שניים", אין לי סיבה להגיד לו "לך צחצח שיניים" (הוא כבר הולך). אם הוא מתעסק בדברים אחרים בשעה שהוא מצחצח שיניים- זה יהיה הרבה יותר הגיוני להגיד לו את זה.
במקרה הרכש יש מידור גבוה ויכולת מגובלת שלנו להבין באמת מה קןרה ולשלוט באיכוץ הרכש. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לייצר דיבור סביב זה. שאם אוסידון יתראיין בתכנית רדיו, יעמתו אותו מול טענות האוהדים על הרכש.

אז במקום להתעסק בזה, אנחנו מתווכחים על מתי כן צריך להגיד לו, למה לא אמרת לו קודם ומי מבין נכון את המציאות.
אשר יגורתי בא לי

טוב ,אנחנו לא משדרים על אותו גל בנושא ,כבר לפני חודשים היה צריך לומר לילד שלך לצחצח שיניים (בפרפרזה) זה הכל אני לא טוען שעכשיו לא צריך ,שחר לעומת זאת טוען שזה מאוחר מידי ,כי הילד גדול ולא יקשיב לך (בפרפרזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 15:51 
moshiko כתב:

יקר, אבל סושי טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 15:59 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אשר יגורתי בא לי

טוב ,אנחנו לא משדרים על אותו גל בנושא ,כבר לפני חודשים היה צריך לומר לילד שלך לצחצח שיניים (בפרפרזה) זה הכל אני לא טוען שעכשיו לא צריך ,שחר לעומת זאת טוען שזה מאוחר מידי ,כי הילד גדול ולא יקשיב לך (בפרפרזה)

אתה לא עוקב ומפרש את האנלוגיה לפי צרכיך. הרי לפני חודשיים הוא אמר שהוא הולך לצחצח. במה האמירה שלי היתה עוזרת? אדרבה, ברמה הטקטית היה לו הרבה יותר פשוט להתמודד איתה והוא גם עשה את זה.
מאוחר מדי? לא יודע. מה בדיוק יש לך להפסיד? יש שחקנים שאפשר להביא. ככל שהלחץ יגבר הסיכוי שיביאו יעלה. אתה יודע מה, הוא בטח לא יירד.
בחיי שאני לא מבין מה אתם רוצים חוץ מלהתנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 16:04 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אשר יגורתי בא לי

אתה לא עוקב ומפרש את האנלוגיה לפי צרכיך. הרי לפני חודשיים הוא אמר שהוא הולך לצחצח. במה האמירה שלי היתה עוזרת? אדרבה, ברמה הטקטית היה לו הרבה יותר פשוט להתמודד איתה והוא גם עשה את זה.
מאוחר מדי? לא יודע. מה בדיוק יש לך להפסיד? יש שחקנים שאפשר להביא. ככל שהלחץ יגבר הסיכוי שיביאו יעלה. אתה יודע מה, הוא בטח לא יירד.
בחיי שאני לא מבין מה אתם רוצים חוץ מלהתנצח.

זה מה שטוב באנלוגיה ,לא ?
אתה מאמין לכל מה שהילד שלך אומר ? מנסים להסביר איך נכון להתנהל (לפי ראות עייני) בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 16:13 
עזוב, זה וויכוח מיותר שיכול להמישך עד מחר.
שורה תחתונה, אני מקווה שמי שיכול להשפיע ולהפעיל לחץ על ההנהלה בעניין הרכש יעשה זאת ושכמו שהאוהדים ידעו למחות על עניין סלים, יעשו זאת בעניין הרכש בכל הכח ובלי רמזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 16:23 
אוגוסטוס היל כתב:
עזוב, זה וויכוח מיותר שיכול להמישך עד מחר.
שורה תחתונה, אני מקווה שמי שיכול להשפיע ולהפעיל לחץ על ההנהלה בעניין הרכש יעשה זאת ושכמו שהאוהדים ידעו למחות על עניין סלים, יעשו זאת בעניין הרכש בכל הכח ובלי רמזים

אם יפעילו לחץ כמו שהיה במקרה שי ו/או מקרה טועמה, יהיה חיזוק נוסף.
דעתי (אפשר יהיה לשלוף את התייחסותי בהמשך) שיהיה חיזוק משמעותי.
ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: