הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
קרו כמה דברים ב-11 השנים האחרונות. אולי כדאי שתתחיל להפנים את זה כי אחרת נגמור רע מאוד - אתה ואנחנו.
אנחנו לא בפאקינג שנות השמונים שתעשה פה ריבים עם כל העולם ותאבד שניים מטובי השחקנים בסגל. הקהל הבליג על יחסי האנוש המחורבנים שלך אז (לא נשכח איך הצלחת לריב אפילו עם שלום!) - היום המצב שונה, תפנים.
נגמרה לנו הסבלנות לפרנציפים המטומטמים שלך, לפני עשור יכולת לחרבן את כפיר אודי כקשר ימני ואת דניס כמגן ימני, להתעקש על אילן בכר בשיא עליבותו - ואנחנו שהיינו יפים צעירים ותמימים, הלכנו כמו עיזים עיוורות אחרי מנהיגותו של המרשל קשטן. מאז לקחנו דאבל היסטורי של קבוצה ששיחקה ברגעיה הגדולים כמו ברזיל, לזה אנחנו משווים אותך, רק שתהיה בעניינים.
כשאתה שם את פרנסמן מגן שמאלי זה לא גורם יותר לרחש ההתפעמות של פעם - "קשטן הגדול, יודע כל, בסוף נבין שהוא צדק" - אלא להיפך, חלקים גדולים מהקהל פשוט רוצים לבעוט במוח הדלעת האטום שלך ויפה שעה אחת קודם.
אני לא יודע אם אתה יכול להשתנות, אבל אני מקווה מאוד - עתידך ועתיד העונה הזו תלוי בכך.
שנת האפס שלך זו עונת הדאבל. משהו בהחלט פעוט בתולדות המועדון. מה לעשות שזה היה אותו קשטן. אחרי הדאבל ההוא גם הספיק להגיע להישג מדהים באירופה. נכון שבחומש ההוא היה יכול להשיג עוד אליפות אחת אך כדאי לספר כל הסיפור.
מה לעשות שמאז אותה שנת אפס שלך, קשטן הספיק לחזור אלנו לעונה אחת בודדת (בין השאר כדי לשקם את הקבוצה) ולקח בדרך גביע אחד.
אהבתי במיוחד הביטוי המסוגנן של "לבעוט במוח הדלעת שלך". אחרי קטע מגניב כזה, אני תמיד שואל את עצמי האם תמיד יש לנו זכות לגלגל על הבבונים של ביתר. יש גם בבונים תוצרת הפועל ת"א.
קצת קשה לי להתייחס להודעה כל כך לא עניינית. גם הביטוי המוזר "שנת האפס שלך" קצת לא ברור לי (האם אתה מניח משום מה ששנת 2000 היתה עונתי הראשונה כאוהד?). הישגיו של קשטן ידועים, ואף אחד לא יקח ממנו את מה שעשה בהפועל תל אביב, ובוודאי לא את בניית המכונה המשומנת שהעיפה את צ'לסי פארמה ולוקומוטיב ב2002. אבל מגרעותיו הידועות של האיש החריפו עם השנים - ואם הוא לא ימצא דרך לרכך אותן, כולנו נשלם את המחיר. העונה רק החלה והוא, במספר "יציאות" קשטניות אופייניות כבר הצליח לגרום לנזקים במערכת.
על המשפט האחרון שכתבת אענה רק שאני מעדיף להיות בבון אדום מאשר סוכן סמוי.