תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 16:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבט, דרור
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 15:07 
moshiko כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
קרו כמה דברים ב-11 השנים האחרונות. אולי כדאי שתתחיל להפנים את זה כי אחרת נגמור רע מאוד - אתה ואנחנו.
אנחנו לא בפאקינג שנות השמונים שתעשה פה ריבים עם כל העולם ותאבד שניים מטובי השחקנים בסגל. הקהל הבליג על יחסי האנוש המחורבנים שלך אז (לא נשכח איך הצלחת לריב אפילו עם שלום!) - היום המצב שונה, תפנים.
נגמרה לנו הסבלנות לפרנציפים המטומטמים שלך, לפני עשור יכולת לחרבן את כפיר אודי כקשר ימני ואת דניס כמגן ימני, להתעקש על אילן בכר בשיא עליבותו - ואנחנו שהיינו יפים צעירים ותמימים, הלכנו כמו עיזים עיוורות אחרי מנהיגותו של המרשל קשטן. מאז לקחנו דאבל היסטורי של קבוצה ששיחקה ברגעיה הגדולים כמו ברזיל, לזה אנחנו משווים אותך, רק שתהיה בעניינים.
כשאתה שם את פרנסמן מגן שמאלי זה לא גורם יותר לרחש ההתפעמות של פעם - "קשטן הגדול, יודע כל, בסוף נבין שהוא צדק" - אלא להיפך, חלקים גדולים מהקהל פשוט רוצים לבעוט במוח הדלעת האטום שלך ויפה שעה אחת קודם.
אני לא יודע אם אתה יכול להשתנות, אבל אני מקווה מאוד - עתידך ועתיד העונה הזו תלוי בכך.

שנת האפס שלך זו עונת הדאבל. משהו בהחלט פעוט בתולדות המועדון. מה לעשות שזה היה אותו קשטן. אחרי הדאבל ההוא גם הספיק להגיע להישג מדהים באירופה. נכון שבחומש ההוא היה יכול להשיג עוד אליפות אחת אך כדאי לספר כל הסיפור.
מה לעשות שמאז אותה שנת אפס שלך, קשטן הספיק לחזור אלנו לעונה אחת בודדת (בין השאר כדי לשקם את הקבוצה) ולקח בדרך גביע אחד.
אהבתי במיוחד הביטוי המסוגנן של "לבעוט במוח הדלעת שלך". אחרי קטע מגניב כזה, אני תמיד שואל את עצמי האם תמיד יש לנו זכות לגלגל על הבבונים של ביתר. יש גם בבונים תוצרת הפועל ת"א.

קצת קשה לי להתייחס להודעה כל כך לא עניינית. גם הביטוי המוזר "שנת האפס שלך" קצת לא ברור לי (האם אתה מניח משום מה ששנת 2000 היתה עונתי הראשונה כאוהד?). הישגיו של קשטן ידועים, ואף אחד לא יקח ממנו את מה שעשה בהפועל תל אביב, ובוודאי לא את בניית המכונה המשומנת שהעיפה את צ'לסי פארמה ולוקומוטיב ב2002. אבל מגרעותיו הידועות של האיש החריפו עם השנים - ואם הוא לא ימצא דרך לרכך אותן, כולנו נשלם את המחיר. העונה רק החלה והוא, במספר "יציאות" קשטניות אופייניות כבר הצליח לגרום לנזקים במערכת.

על המשפט האחרון שכתבת אענה רק שאני מעדיף להיות בבון אדום מאשר סוכן סמוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אני לא מבין עד היום מה ההישג הגדול שהוא השיג בבני יהודה? גיא לוזון עם כימעט אותו סגל, הגיע לאותו "הישג"(חוץ מזה שאצל קשטן הם נשרו באירופה, מול קבוצה צפון אירית קטנה, בשלב מאוד מוקדם).
האם גודל "ההישג" בבני יהודה, הוא יחסי לסיבוב הראשון המזעזע שהיה להם עם אותו קשטן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
אם מה שרדנקו כתב זו "גניבת דעת", אז מה אפשר להגיד על משפט כמו: "שמבחינת הישגים אנחנו כרגע בעונה הכי טובה בשנים האחרונות."??

מה זאת אומרת? 7 מ 9 בליגה. שלב בתים.
אפילו בשוקו עלינו שלב.

אני כולי נפעם.

אין לנתונים האלו שום משמעות כרגע.

וואלה. ולמרות הציניות אני אגיב ברצינות-
רנחנו קבוצה בבנייה.
ההרכב הרגיל שלנו כולל לפחות 6 שחקנים חדשים.
מי שמצפה לתצוגות של כדורגל קבוצתי ושוטף ברמה גבוהה- קצת חי בסרט.
לא שאין לי ביקורת על קשטן. אני לא אוהב אותו ולא את הסגנון שלו, אבל האופנה הזאת של זלזול בו ויצירת תמונת מציאות חלקית שלא לוקחת בחשבון את הנסיבות ממש מעצבנת.
בתור עו"ד אתה בוודאי יודע שלפעמים חצי אמת גרועה משקר.

רק בגלל שאתה אוהב להביא את הטיעון הזה על שחקני ההרכב החדשים, אולי כדאי שתבדוק כמה שחקני הרכב שיחקו בעונה שעברה שלא שיחקו בעונת הדאבל. אני ספרתי 5, וזה בלי להחשיב את זהבי(למרות שבהרבה משחקים בעונת הדאבל הוא לא עלה בהרכב).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 14:23 
לגבי קשטן, הוא מאמן בהחלט טוב בליגה בה איוניר ואלישע מאמנים קבוצות צמרת.
ואגב בליגה בה באדיר,בלם בולט של קבוצה שטוענת לצמרת.
וכמובן, לעבוד תחת טביב זה כמו לאבד לפחות 50% מהאישיות שלך ו-50% מהתקציב שלך.
ומקבל לגמרי מה שאוגוסטוס מזכיר לנו מספר פעמים - זו קבוצה חדשה כולל מאמן חדש. מה קשה להבין בזה ? מישהו הולך למות ? אם לא, שיחכה לפחות עוד 10 מחזורים (ואגב, יראה את התפקוד של ההגנה שטביב ניג'ר).

רצוי שלא לעסוק בעבר. ועדין בלתי נסבל לעבור לסדר היום בפורום של אוהדי הפועל שחלקם מחפשים בנרות איך להקטין את הישגי הקבוצה ש"נגועים במוני" ובלי להזכיר -
אנחנו ב-2011 ואמורים כבר להפנים ששיחקנו באינטנסיביות גם בליגה וגם באירופה.
זה לא היה בלט הרגלים של חיפה ששיחקו יפה אבל בלי נשמה או פוקוס והסתפקו ב- 0-0-0. כי אלישע בחור נחמד ומספיק לו לשחק טוב בליגת העל.
כשחיפה שיחקו ברצינות ועלו, במקביל לנו, בשלב הבתים של אופ"א הם סיימו מספר מקומות תחתנו בליגה.

במדד המשולב של שני אלה היינו גדולים ו"הגול בפוקס של זהבי" לא לעניין ממי שמבין את גודל הטריפל (אליפות, גביע והצלחה משמעותית באירופה כולל הרבה פוקוס והרבה נשמה והרבה מאמץ פיזי).
לא לחינם כולם ציינו שהפועל הקבוצה הטובה בארץ.
ותפסיקו להגיד דאבל. כי עם מילוי הקופה והליכה נגד הזרם של ההפרעות הכרוניות של טביב זה כבר יותר קואטרופול. גם בעונה הראשונה ושלישית בטריפלוגיה השקענו באירופה את כל מה שהיה לנו.

ושוב זה 2011. העונה בה המחלה מתחמשת לקראת תוספת האדריאטית ובונה 2 קבוצות למאמץ הכפול. לקח מאיבוד האליפות באדריאטית הקודמת.
כן, כן, כן. יש דבר כזה שנקרא המאמץ הכפול.
וקשה לי להיזכר בקבוצה ישראלית אחרת, כולל חיפה עם איגביני ובניון, שזכתה בהישגי שיא ב-2 הזירות באותה העונה. וגם אם תימצא ההישג יוצא דופן.
גם לא הפועל עונה אחת אחרי הדאבל הקודם. לא פעם הגענו בעונת רבע גמר אופ"א למשחקים כאילו לא הגענו אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 17:07 
אם הייתם צריכים הוכחה לאיזה בן אדם קטן דרור קשטן -
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3007

טועמה צריך להתנצל בפניו?
איזה בן אדם מבחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 12:35 
הבט דרור, אולי תפסיק כבר להסתכסך עם שחקנים?
הבט דרור, אולי תהיה בנאדם לשם שינוי?
אולי תלך לפסיכיאטר, הבט? סליחה, דרור?
אולי תעשה השתלת אישיות חדשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הבט, דרור
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2011, 13:04 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
הבט דרור, אולי תפסיק כבר להסתכסך עם שחקנים?
הבט דרור, אולי תהיה בנאדם לשם שינוי?
אולי תלך לפסיכיאטר, הבט? סליחה, דרור?
אולי תעשה השתלת אישיות חדשה?

אולי שישאר כמו שהוא רק יעוף מאיתנו המאוס הזה. שיריב עם אשתו האפס הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: