תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 17:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מפגינים מצרים פרצו לשגרירות ישראל במצרים
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2011, 23:26 
Officer Barbrady כתב:
גיא האדום כתב:
השאלה היא למה מישהו שמונה לראש ממשלת טורקיה שלוש שנים לפני שאולמרט מונה לראש ממשלת ישראל וששולט במדינה כבר 8 שנים שינה פתאום את עורו ובשנה שנתיים האחרונות החליט להיות צ'אבז?

אם אני לא טועה, בבחירות לפני שנתיים המפלגה שלו קיבלה אחוז גבוה ואז הוא גם החליט להפוך את טורקיה למדינה דתית. בנוסף, הוא נדחה ע"י האיחוד האירופאי ובאותה תקופה איראן התחילה להשתלט על האיזור. אלה אירועים קצת יותר משמעותיים מהעלייה של ביבי לשלטון.

בשנת 2007, אולמרט עדיין ראש ממשלה די טרי, מפלגתו של ארדואן קיבלה 46.7% מהקולות. הבחירות שאחרי זה היו לפני שלושה חודשים (ואז הוא קיבל 3% יותר). אז התאריכים לא ממש מסתדרים. משאל העם החוקתי (שנראה פחות רלוונטי) היה לפני שנה.
אשר ל"נדחה ע"י האיחוד האירופאי", זאת טענה שעולה מידי פעם. אפשר לינק? לא מכיר החלטה של האיחוד שלא לקבל את טורקיה. התהליך אמנם איטי אבל בשום שלב הוא לא היה אמור להיות מהיר.
"איראן התחילה להשתלט על האזור"? הא? איך איראן יותר משתלטת על האזור כיום בהשוואה לעבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
בלונדיני יקר, זה שאני לא מסכים למהלכים של ביבי וחושב שליברמן הוא הימליך של הרי אורל זה ידוע לך,
ובכל זאת, מה היה קורה אילו... אני לא יכול לדעת וגם אתה לא, המגמה אבל שהובילה למצב הקיים התחילה כבר ממזמן.

ללא ההפיכה במצרים, אתה בטוח שהקשר החם עם מובארק והשיטלון הצבאי שם לא ממשיך? כי לכאורה זה הדבר היחידי שהחזיק
ומחזיק את הרגיעה איתם, לזה אין קשר למשא ומתן מול הפלשתינאים.

ברק, שרון, אולמרט, ביבי, פרס ורבין ניסו להגיע להסדר עם הפלשתינאים, משום מה כולם נכשלו, למה אתה חושב שאם ביבי היה
רוצה לעשות שלום (והוא לא) הוא היה מצליח?

לגבי טורקיה, בשנים הראשונות ארדואן התעסק בעיקר במדיניות הפנים ובשינוי החוקה, מתוך תקווה שזה יקדם אותו לאיחוד האירופאי,
ההצבעה על הרפורמה הסתיימה לפני כשנה בדיוק (יום א' ה 12/9/10), המשט לעזה היה כמה חודשים לפני זה, ואם אני לא טועה
כמה חודשים אחרי זה האיחוד האירופאי העביר מסר לא מעודד לטורקיה לגבי שאיפות ההצטרפות שלהם. בכל זה ביבי ושות' לא
מהווים באמת פקטור משמעותי (למרות שהטיפול במשט היה מתחת לכל ביקורת).

הבעיה היא שלכל זה מצטרף גם הכישלון במשק הפנים, להלן אשכול 90+ הדפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 07:24 
אז אחרי שהבלוף עם מצרים התפוצץ
וטורקיה עכשיו במאמצים קדחתניים לנקום את נקמת גניבת הברזים במלונות "הכל כלול"

אנחנו בבידוד אזורי מוחלט.

אז אולי כל אחד ייקח על עצמו איזה כמה פרקי תהילים למען עם ישראל מעומקא דלבא
בכל יום ויום.
כי בתכלס לפי איך שהמצב נראה המלחמה הגדולה בדרך ואפילו יכול להיות עניין של ימים.
כל פיפס קטן יכול להצית את האיזור.

וידוע שמלחמה גשמית השורש שלה הוא רוחני לכן צריך לחזק את התחום הרוחני.
ולבקש את משיח צדקנו שיבוא כבר תכף ומיד ממש.
ונזכה לרקוד ברייקדאנס בבית המקדש השלישי.
ולאכול את סעודת שור הבר והלויתן ויין המשומר.

שבוע טוב.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 07:36 
אני תוהה מתי תגיע הדרישה להתנצל
בפני המצרים על השחרור הברוטאלי של אנשי השגרירות שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
אז אחרי שהבלוף עם מצרים התפוצץ
וטורקיה עכשיו במאמצים קדחתניים לנקום את נקמת גניבת הברזים במלונות "הכל כלול"

אנחנו בבידוד אזורי מוחלט.

אז אולי כל אחד ייקח על עצמו איזה כמה פרקי תהילים למען עם ישראל מעומקא דלבא
בכל יום ויום.
כי בתכלס לפי איך שהמצב נראה המלחמה הגדולה בדרך ואפילו יכול להיות עניין של ימים.
כל פיפס קטן יכול להצית את האיזור.

וידוע שמלחמה גשמית השורש שלה הוא רוחני לכן צריך לחזק את התחום הרוחני.
ולבקש את משיח צדקנו שיבוא כבר תכף ומיד ממש.
ונזכה לרקוד ברייקדאנס בבית המקדש השלישי.
ולאכול את סעודת שור הבר והלויתן ויין המשומר.

שבוע טוב.

בזמן שאנחנו נלחם, מה אתה תעשה? אתה מבטיח לקרוא בספר שלך בשביל להציל את נשמתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 07:56 
el dudernio כתב:
בלונדיני יקר, זה שאני לא מסכים למהלכים של ביבי וחושב שליברמן הוא הימליך של הרי אורל זה ידוע לך,
ובכל זאת, מה היה קורה אילו... אני לא יכול לדעת וגם אתה לא, המגמה אבל שהובילה למצב הקיים התחילה כבר ממזמן.

ללא ההפיכה במצרים, אתה בטוח שהקשר החם עם מובארק והשיטלון הצבאי שם לא ממשיך? כי לכאורה זה הדבר היחידי שהחזיק
ומחזיק את הרגיעה איתם, לזה אין קשר למשא ומתן מול הפלשתינאים.

ברק, שרון, אולמרט, ביבי, פרס ורבין ניסו להגיע להסדר עם הפלשתינאים, משום מה כולם נכשלו, למה אתה חושב שאם ביבי היה
רוצה לעשות שלום (והוא לא) הוא היה מצליח?

לגבי טורקיה, בשנים הראשונות ארדואן התעסק בעיקר במדיניות הפנים ובשינוי החוקה, מתוך תקווה שזה יקדם אותו לאיחוד האירופאי,
ההצבעה על הרפורמה הסתיימה לפני כשנה בדיוק (יום א' ה 12/9/10), המשט לעזה היה כמה חודשים לפני זה, ואם אני לא טועה
כמה חודשים אחרי זה האיחוד האירופאי העביר מסר לא מעודד לטורקיה לגבי שאיפות ההצטרפות שלהם. בכל זה ביבי ושות' לא
מהווים באמת פקטור משמעותי (למרות שהטיפול במשט היה מתחת לכל ביקורת).

הבעיה היא שלכל זה מצטרף גם הכישלון במשק הפנים, להלן אשכול 90+ הדפים.

גם אם נניח שכל האנשים האלו ניסו להגיע להסדר עם הפלסטינאים (וחלקם, כמו שרון, לא באמת ניסו) וגם אם נניח שביבי היה נכשל אם היה מנסה, השאלה היותר מעניינת היא איך זה שכל הרשימה הארוכה הזאת לא הייתה מצורעת בקהילה הבינ"ל כמו ביבי. ברק, שרון ואולמרט הצליחו לא לתת לפלסטינים ולו גרגיר מארץ ישראל ועדיין להיתפס בעולם כאנשים סבירים, פרגמטיים והגיוניים ואפילו רודפי שלום. איך ביבי לא מצליח בזה?
אני עוד פעם לא מבין מאיפה האמירות על טורקיה והאיחוד. מזה 15 שנה לפחות (האמת שהרבה יותר) שטורקיה עושה מאמצים אדירים להיכנס לאיחוד ובכל השנים האלו הסיכויים שלהם היו בין נמוכים לבינוניים. למיטב הבנתי אלו עדיין הסיכויים של טורקיה גם היום. מה זה רלוונטי לנושא? ביבי ושות' לא משפיעים על הכניסה של הטורקים לאיחוד אבל בטח משפיעים, למשל ע"י הטיפול במשט, על היחס הטורקי המשתנה לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
המדיניות של ביבי לא עוזרת ואני לא מסכים איתה אבל להאשים אותו בתמורות שחלות בשנה וחצי האחרונות במזרח התיכון זה שטות.
דר"א אתה בטוח שבקהילה הכלכלית ביבי מוקצה?

לגבי טורקיה, לפי מה שידוע לי הסירוב של האיחוד לקבל את טורקיה היה שהיא מדינה תחת שילטון צבאי, הרפורמה בחוקת טורקיה
שינתה את התמונה, ו"נתנו" לארדואן להבין שזה הצעד שמתבקש לקבלה לאיחוד. הבעיה היא שגם לאחר הרפורמה ענו לו שם שיש
עוד דרך ארוכה, ואז במקום לפנות עוד יותר מערב הוא מנסה ל"הלחיץ" אותם עם אירנזציה ואיסלמיזציה גוברת.
ישראל כבסיס הקידמי של המאבק הזה (מערב VS איסלם) פשוט סופגת את כל הריקושטים.

כמובן שההתנהגות של ביבי, למשל עצירת המשט במים בין לאומים, לא תורמת לתהליך אלא רק מאיצה אותו ופוגעת בישראל, אבל
היא לא הגורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2011, 08:32 
קומוניסים כתב:
אני תוהה מתי תגיע הדרישה להתנצל
בפני המצרים על השחרור הברוטאלי של אנשי השגרירות שלנו...

המצרים כבר התנצלו ביוזמתם וגינו את פעולותיהם של האספסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: