תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 9/9-10/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ע"פ האתר legalmetric טביב היה מעורב בשנים האחרונות בכמה תיקים בבימ"ש בפלורידה ובטקסס, אני לא מצליח להבין מהקישורים האלה אם יש שם משהו פלילי ואם הוא הואשם.

http://www.legalmetric.com/cases/copyri ... 00057.html
http://www.legalmetric.com/cases/copyri ... 22508.html
http://www.legalmetric.com/cases/copyri ... 00230.html

מאוד מפתיע שאיש עסקים כזה מכובד וממולח מגיע למצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 09:29 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
עמוס לוזון הוא כזה דביל שאין דברים כאלה. פשוט אדיוט (זה לא מפחית מהאחריות של ההנהלה המגעילה שלנו).
אה כן- בלם, מגן שמאלי, קשר שמאלי, חלוץ. אם אטיה לא מספיק טוב וקנדה משוחרר להביא גם מגן ימני.
עוד 13 ימים

מה אתה רוצה מעמוס לוזון? הוא חייב משהו להפועל תל אביב? הוא פירסם שהעסקה סגורה באתר הרשמי?

כל פעם מישהו אחר אשם בהתנהלות של ההנעלה שלנו. אני לא קונה את השטויות האלה שהתפרסמו שם. מי שאשם זו אך ורק חבורת הזבל.

נחמד שאתה קורא מה כתבתי.
אם עמוס לוזון רצה לעשות ביזנס והתקשר לסלים על דעת עצמו לפני שדיברו איתו מהפועל הוא אדיוט (בהנחה שבשלב זה הוא עוד רצה בעסקה).
זה לא גורע מההתנהלות הנוראית של ההנהלה.

די נמאס שבגלל שיש הנהלה גרועה אי אפשר להגיד שום דבר רע על גורמים שהוא לא הנהלה בלי לקבל תגובה מהסוג הזה.
זה שההנהלה שלנו מתנהלת כמו בסטה בשוק לא הופך את שאר העולם לצדיקים או לגאונים.
חלאס

דוקא קראתי. עמוס לוזון קיבל אישור לנהל מו"מ עם סלים טועמה והוא לא חייב ליישר קו לפי המדיניות המעוותת של הפועל תל אביב ולדבר איתו כשנוח להפועל תל אביב. הפועל היו צריכים לעדכן את השחקן עוד לפני המו"מ או מקסימום בזמן הדיונים עצמם. גם אם לוזון לא היה מדבר איתו הוא היה שומע על זה מהתקשורת. אין בעל בית, אין הנהלה, הכל שכונה. אבל עמוס לוזון אידיוט.

זה פשוט מצחיק שיש ציטוט של אנשי הפועל תל אביב שאשימים את עמוס לוזון שהוא פנה מהר מידי לסלים ואח"כ אתה כותב שהוא אידיוט.

בדיוק ,כשקשטן דיבר עם טועמה ואמר לו שהוא לא בתוכניות המקצועיות שלו(אני הבנתי שהוא הודיע לו את זה טלפונית ולא בשיחת פנים אל פנים) ,הוא לא אמר לו לרגע שכרגע במקביל נסגרת עסקה או שנסגרה בין מכבי פ"ת להפועל ת"א וכי הוא עומד לעבור למכבי פ"ת.במקרה הטוב קשטן לא סיפר לטועמה את כל האמת.מנקודת מבטי הוא שיקר לטועמה ונהג בו בחוסר יושר, ועל זה יצא זעמו של טועמה על קשטן.
השלישיה טביב ,אוסידון,קשטן שותפים אחראים לכל הסיפור הזה.
ללא קשר,מי שביטל בסופו של דבר את העסקה היה עמוס לוזון שלמחרת בבוקר קם ושינה את דעתו.אני יודע ממקורות יוצאי דבר כי במקום טועמה הוצעו לו עוד 200,000 יורו וכי כרטיס השחקן של מרעי גם יעבור לרשום מכבי פ"ת(כיום מרעי מושאל)

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 09:30 
שחר כתב:
ע"פ האתר legalmetric טביב היה מעורב בשנים האחרונות בכמה תיקים בבימ"ש בפלורידה ובטקסס, אני לא מצליח להבין מהקישורים האלה אם יש שם משהו פלילי ואם הוא הואשם.

ממה שהצלחתי להבין מהלינקים, 3 תביעות על זכויות יוצרים.
2 תביעות נסגרו בפשרה ואחת עדיין פתוחה.
מאחר והרישומים הם משנת 2008, אני לא יכול לקבוע אם עדיין התביעה פתוחה.
אני בספק רב אם הרצון למציאת רישום פלילי יבוא מהתביעות שבלינקים.
ההתאחדות אומרת שאליעזר עומד בזמנים, אז למה להתחיל להתדיין בנושא שייתכן וייסגר בימים הקרובים.
המשחק מול בית"ר ביום ראשון, כרגע יותר מעניין.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 09:36 
dino כתב:
שחר כתב:

מאוד מפתיע שאיש עסקים כזה מכובד וממולח מגיע למצב כזה.

אתה עושה צחוק? אלה תיקים שיש לכל איש עסקים ממוצע. אם כבר האישום הפלילי שיש לו בארץ יותר גרוע מהתיקים האלה.
מי שמכיר את הבירוקרטיה בארה"ב במיוחד אחרי ספטמבר 11 יודע שלהביא מסמכים כאלה לוקח עם עו"ד מהשורה הראשונה במקרה הטוב חודשיים, אל דאגב טביב יביא את המסמכים וצנציפר והדובר "בתשלום" קופמן יצטרכו לחפש משהו חדש ויותר מענין, אני מקווה שהם יחזרו לתיק המדובר שמוני פתח נגד טביב בהאשמת זיוף חתימה בעסקה של דמארי, אני לא כל כך מבין איך הענין הזה עבר מהעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 09:37 
בלומי האדום כתב:
שחר כתב:

ממה שהצלחתי להבין מהלינקים, 3 תביעות על זכויות יוצרים.
2 תביעות נסגרו בפשרה ואחת עדיין פתוחה.
מאחר והרישומים הם משנת 2008, אני לא יכול לקבוע אם עדיין התביעה פתוחה.
אני בספק רב אם הרצון למציאת רישום פלילי יבוא מהתביעות שבלינקים.
ההתאחדות אומרת שאליעזר עומד בזמנים, אז למה להתחיל להתדיין בנושא שייתכן וייסגר בימים הקרובים.
המשחק מול בית"ר ביום ראשון, כרגע יותר מעניין.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

אני לא חושב שעו"ד שמטפלים בסוגייה, מבססים את הטענות שלהם על "לינקים".

עם כל הכבוד למשחק מול בית"ר, יש דברים שהרבה יותר מעניינים וחשובים, אפילו מכל העונה הזו.

כפי שכולנו זוכרים מפרשת דמארי, ההתאחדות היא לא ממש צד אובייקטיבי בכל ההתנהלות מול טביב ולא בטוח שאם צוות עו"ד היו יושבים להם על הזנב זה היה מפריע למישהו להעביר את הבעלות לטביב עם או בלי תעודת יושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:00 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
עמוס לוזון הוא כזה דביל שאין דברים כאלה. פשוט אדיוט (זה לא מפחית מהאחריות של ההנהלה המגעילה שלנו).
אה כן- בלם, מגן שמאלי, קשר שמאלי, חלוץ. אם אטיה לא מספיק טוב וקנדה משוחרר להביא גם מגן ימני.
עוד 13 ימים

מה אתה רוצה מעמוס לוזון? הוא חייב משהו להפועל תל אביב? הוא פירסם שהעסקה סגורה באתר הרשמי?

כל פעם מישהו אחר אשם בהתנהלות של ההנעלה שלנו. אני לא קונה את השטויות האלה שהתפרסמו שם. מי שאשם זו אך ורק חבורת הזבל.

נחמד שאתה קורא מה כתבתי.
אם עמוס לוזון רצה לעשות ביזנס והתקשר לסלים על דעת עצמו לפני שדיברו איתו מהפועל הוא אדיוט (בהנחה שבשלב זה הוא עוד רצה בעסקה).

די נמאס שבגלל שיש הנהלה גרועה אי אפשר להגיד שום דבר רע על גורמים שהוא לא הנהלה בלי לקבל תגובה מהסוג הזה.
חלאס

דוקא קראתי. עמוס לוזון קיבל אישור לנהל מו"מ עם סלים טועמה והוא לא חייב ליישר קו לפי המדיניות המעוותת של הפועל תל אביב ולדבר איתו כשנוח להפועל תל אביב. הפועל היו צריכים לעדכן את השחקן עוד לפני המו"מ או מקסימום בזמן הדיונים עצמם. גם אם לוזון לא היה מדבר איתו הוא היה שומע על זה מהתקשורת. אין בעל בית, אין הנהלה, הכל שכונה. אבל עמוס לוזון אידיוט.

זה פשוט מצחיק שיש ציטוט של אנשי הפועל תל אביב שאשימים את עמוס לוזון שהוא פנה מהר מידי לסלים ואח"כ אתה כותב שהוא אידיוט.

כלומר, אם ההתנהלות ביזיונית, מכאן נובע ששאר המוערבים הם סבבה לגמרי. לוגיקה בריאה.
ההתנהלות ביזיונית. נקודה
אם עמוס לוזון פנה לטועמה לפני הפועל, על דעת עצמו וחשב שהוא מסייע לעסקה ככה הוא דביל/ אדיוט/חמור.

מה פה לא ברור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:05 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
עוד 13 ימים

נחמד שאתה קורא מה כתבתי.

חלאס

כלומר, אם ההתנהלות ביזיונית, מכאן נובע ששאר המוערבים הם סבבה לגמרי. לוגיקה בריאה.
ההתנהלות ביזיונית. נקודה
אם עמוס לוזון פנה לטועמה לפני הפועל, על דעת עצמו וחשב שהוא מסייע לעסקה ככה הוא דביל/ אדיוט/חמור.

מה פה לא ברור?

אוגוסטוס אתה צודק ,אבל השאלה הנשאלת מתי לוזון פנה לטועמה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:10 
לא יודע. אני יודע מה פורסם (וגם זה לא עקבי).
אם (אני בנייד ולא יכול להדגיש...) לוזון פנה על דעת עצמו הוא אדיוט לא משנה מתי.
במקביל וללא קשר זה שההנהלה שלנו לא טרחה לסגור את הפינה הזאת מול לוזון (תן לנו לדבר איתו), לא דיברו מייד עם טועמה בצורה מכובדת (באופטימאלי- כמה ימים קודם), מחזק את הטענה שהם חבורה של חובבנים חסרי מושג שפוגעים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:21 
קצת מיטשטשת פה העובדה כי זה היה מו"מ ספונטני ולא הפועל ת"א היא זו שבחרה להקריב את טועמה, אלא לוזון דרש אותו כתנאי לביצוע העיסקה (ויש גורמים במכבי פ"ת שטוענים שבעיקר - להכשלתה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:21 
אוגוסטוס היל כתב:
לא יודע. אני יודע מה פורסם (וגם זה לא עקבי).
אם (אני בנייד ולא יכול להדגיש...) לוזון פנה על דעת עצמו הוא אדיוט לא משנה מתי.
במקביל וללא קשר זה שההנהלה שלנו לא טרחה לסגור את הפינה הזאת מול לוזון (תן לנו לדבר איתו), לא דיברו מייד עם טועמה בצורה מכובדת (באופטימאלי- כמה ימים קודם), מחזק את הטענה שהם חבורה של חובבנים חסרי מושג שפוגעים בקבוצה.

אם עמוס לוזון פנה לטועמה (ואת זה הוא לא יכול לעשות לפני שהוא מדבר עם הפועל תל אביב והרעיון הזה הועלה) ובגלל זה פוצצה העסקה, הוא לא אידיוט כי יכול להיות שלעמוס לוזון הרבה יותר חשוב לוודא שהאינטרסים של מכבי פתח תקוה לא ייפגעו.

לגבי הטענה שלך, הסאגה של טועמה מוכיחה שמדובר באנשים רעים, חסרי לב, נקמנים שמה שמעניין אותם זו פנקסנות וסגירת חשבונות.
לא חובבנות ולא בטיח, אחרת הם היו דואגים שטועמה יתאמן ויהיה בסגל והאינטרסים של הפועל לא ייפגעו.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 09 ספטמבר 2011, 10:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:23 
עפר דגמי לעולם כתב:
קצת מיטשטשת פה העובדה כי זה היה מו"מ ספונטני ולא הפועל ת"א היא זו שבחרה להקריב את טועמה, אלא לוזון דרש אותו כתנאי לביצוע העיסקה (ויש גורמים במכבי פ"ת שטוענים שבעיקר - להכשלתה).

אז מי פירסם באתר הרשמי שלו (אני מעתיק, זה עדיין כתוב שם שחור על גבי לבן):

ציטוט:
עיסקת העברתו של טל בן-חיים לקבוצת הפועל תל אביב, אשר נחתמה אמש לאחר משא ומתן ארוך בין הנהלת הקבוצה למכבי פתח תקווה, לא תצא לבסוף אל הפועל לאחר ששחקן הקבוצה סלים טועמה סירב להסכם ההעבר

עמוס לוזון? סלים טועמה? דרור קשטן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:25 
עפר דגמי לעולם כתב:

אתה ממש לא ברור, איך היא מטשטשת בדיוק ? מה קשור ספונטני לטועמה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
טועמה לא בסגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
בסכומים האלה לא היה פשוט יותר להביא את בוזגלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:35 
azran כתב:
טועמה לא בסגל?

איך יהיה בסגל אם לא התאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
azran כתב:
טועמה לא בסגל?

איך יהיה בסגל אם לא התאמן.

שימותו.
כוס אמא שלך קשטן,כוס אמא שלך טביב,כוס אמא שלך אוסידון.
מוציאים כל חשק לכדורגל
סלים :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:47 
חייבים אבל חייבים בכל הכח לפני המשחק לשיר את השיר השחקן של סלים כמה וכמה פעמים יחד עם שירת ההנהלה זונה !!
חלאס ההנהלה משתינה עליינו ואנחנו חושבים שזה גשם..

נ.ב- יותר מידי שמועות אני שומע לאחרונה על כך שטב"ח יגיע להפועל ת"א עוד בחלון ההעברות הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
חייבים אבל חייבים בכל הכח לפני המשחק לשיר את השיר השחקן של סלים כמה וכמה פעמים יחד עם שירת ההנהלה זונה !!

נ.ב- יותר מידי שמועות אני שומע לאחרונה על כך שטב"ח יגיע להפועל ת"א עוד בחלון ההעברות הקרוב.

להרעיד את המגרש. אם לא שום דבר אחר, לפחות לשמח קצת את :HEART2: סלים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
תקנו מנוי לאירופה, זה חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
סמור כתב:

כבר קנית את שלך? קראתי שמכרו אצלם כבר כמעט 9000 והולכים לכיוון של סולד אאוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
סמור כתב:

כבר קנית את שלך? קראתי שמכרו אצלם כבר כמעט 9000 והולכים לכיוון של סולד אאוט.

אני מחכה שמיץ' יארגן לי חינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 11:26 
למי שמעוניין, ידיעות אחרונות בהרחבה (לא רשמתי באשכול מידע בשביל לא להקפיץ פה את כולם.. עיקר הדברים רשומים שם):
בהתאחדות דורשים תצהיר מטביב.
כדי להעביר אליו את הבעלות על הפועל ת"א, יידרש לחתום על תצהיר לפי התגורר רק במאימי.
אלי טביב צפוי לנחות בחמישי הקרוב ולהיפגש עם אנשי ההתאחדות לכדורגל, במטרה להציג בפניהם את הדרישות שהוצבו בפניו, בין היתר המצאת תעודת יושר מארה"ב, זאת על מנת להעביר אליו את זכויות הבעלות בהפועל ת"א.
טביב העביר עד כה להתאחדות תעודת יושר מהעיר מאימי בלבד, ובהתאחדות ביקשו ממנו לחתום על תצהיר שבו יתחייב כי במשך כל שנותיו בארה"ב התגורר במאימי.
בסביבתו של טביב מעריכים כי מדובר בהליך שייפתר בתוך שבוע.
על פי רישומי ההתאחדות, חברת הראל אחזקות מחזיקה בבעלות על הפועל ת"א, כשמחצית ממנה שייך לטביב והחצי השני להראל.
כזכור, ב18 ביולי, קבעה השופטת רות רונת כי הבעלות עוברת באופן בלעדי לטביב, אבל בפסק הדין מצוין כי ההסכם בין טביב למוני הראל צריך להתבצע בתוך 30 יום.
מאחר וטביב לא השיג את האישורים הנדרשים מההתאחדות תוך פרק זמן שהוקצב לו (עברו 50 יום), בית המשפט לא מכיר בהעברת הבעלות
מוני הראל הבהיר: "אני לא חוזר להפועל בכל מקרה. מאמין שטביב יעבור את הוועדה, ואם לא, שהקבוצה תלך למכרז".
בסביבתו של טביב בטוחים כי עם הגעתו לארץ הסוגיה תיפתר עם הצגת האישורים הרלוונטים.

- "היום אתה גם לא יוצא החוצה"- זה המסר ששלח אתמול דרור קשטן לסלים טועמה, לקראת אימון הערב דרך גורמים בקבוצה.
אחרי שהקשר רץ מסביב למגרש בנפרד, הפעם קשטן לא אישר לו זאת, והוא נשאר להתאמן בחדר הכושר.
טועמה לא מבין את הסטטוס שלו ובכל מקרה לא מעוניין לעזוב למכמבי פתח תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 11:38 
לירון האדום כתב:

אבל הוא לא מתלבש, אז למה שנשיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 11:38 
יש משהו בנוגע לרכש של נגיד בלם? חלוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 11:39 
chimpfive כתב:
יש משהו בנוגע לרכש של נגיד בלם? חלוץ?

מחכים בצורה ממולחת לחמש שעות לפני הדד ליין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 11:40 
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:

אממממ למה שנשיר?
אמממ בוא נחשוב יחד...
אני מוכן לתת לך שני ניחושים בלבד, נראה לי שתצליח להבין למה צריך לשיר לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 11:44 
שאני אבין
אם היינו מדינת חוק מסודרת ולא קומבינהלנד
הפועל היתה הולכת למכרז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 12:00 
לירון האדום כתב:
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:

אממממ למה שנשיר?
אמממ בוא נחשוב יחד...

וואלה, אני שר לכל שחקן בסגל, לשחקן שפצוע תקופה ארוכה ועובר לידנו או לשחקן עבר.
למה שאני אשיר לשחקן שחושב שמגיע לו הכל וכשהוא רוצה לעזוב את הפועל הוא יודע לנהל מו"מ מאחורי הגב שלה ולהתחנן יחד עם אבא שלו במשך שבועיים שישחררו אותו מהחוזה עליו הוא חתם רק לפני שנה (אחרי הפעם הקודמת שהוא בחר ללכת), אבל כשלא רוצים אותו, פתאום הוא רוצה רק הפועל?
ההנהלה התנהגה מגעיל איתו, גם עם אבוקסיס וגם עם אחרים, אבל על שניהם אני פחות מרחם. לי אין זיכרון קצר. אגב, אני מניח שאם עכשיו אתה על הגדרות, אז כשמוני הראל העיף את שביט, הקמת עיר אוהלים מתחת לבית שלו, לא?
בקיצור, לקלל את הנהלה סבבה, אבל לעודד את סלים כשהוא לא משחק? למה מה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 12:05 
אין מצב לארגן מחאה ולקבל את טביב בשדה תעופה. זה יכול להיות אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2011, 12:05 
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:

אממממ למה שנשיר?
אמממ בוא נחשוב יחד...

וואלה, אני שר לכל שחקן בסגל, לשחקן שפצוע תקופה ארוכה ועובר לידנו או לשחקן עבר.
למה שאני אשיר לשחקן שחושב שמגיע לו הכל וכשהוא רוצה לעזוב את הפועל הוא יודע לנהל מו"מ מאחורי הגב שלה ולהתחנן יחד עם אבא שלו במשך שבועיים שישחררו אותו מהחוזה עליו הוא חתם רק לפני שנה (אחרי הפעם הקודמת שהוא בחר ללכת), אבל כשלא רוצים אותו, פתאום הוא רוצה רק הפועל?
ההנהלה התנהגה מגעיל איתו, גם עם אבוקסיס וגם עם אחרים, אבל על שניהם אני פחות מרחם. לי אין זיכרון קצר. אגב, אני מניח שאם עכשיו אתה על הגדרות, אז כשמוני הראל העיף את שביט, הקמת עיר אוהלים מתחת לבית שלו, לא?
בקיצור, לקלל את הנהלה סבבה, אבל לעודד את סלים כשהוא לא משחק? למה מה קרה?

פחחחחח.

קודם כל, אם תישרוף כל שחקן שניהל מ"מ חשאי עם קבוצה אחרת בזמן שהוא בהפועל, לא תשיר לאף שחקן.
דבר שני, הקהל של הפועל שר לסלים גם כשהוא בכלל לא היה בקבוצה. זה קרה כשהוא ביקר ולפעמים שהשם שלו בתקשורת הוזכר כמועמד. לסלים יש חיבור מיוחד וכל הבולשיט שלכם לא יעזור.
נכון, גם אני כעסתי עליו כשהוא עבר לפ"ת. אבל לבן אדם יש המון סיבות מקלות. הוא מגיע ממשפחה קשה שתמיד הטריפה לו את המוח לעשות כסף. הוא רב איתם אין ספור פעמים בגלל האהבה שלו להפועל ואי הרצון לעזוב.

סלים תהיה היה הפועל ותמיד יהיה הפועל.
בלה בלה בלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: