villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
villa crespo כתב:
לירון האדום כתב:
חייבים אבל חייבים בכל הכח לפני המשחק לשיר את השיר השחקן של סלים כמה וכמה פעמים יחד עם שירת ההנהלה זונה !!
חלאס ההנהלה משתינה עליינו ואנחנו חושבים שזה גשם..
נ.ב- יותר מידי שמועות אני שומע לאחרונה על כך שטב"ח יגיע להפועל ת"א עוד בחלון ההעברות הקרוב.
אבל הוא לא מתלבש, אז למה שנשיר?
אממממ למה שנשיר?
אמממ בוא נחשוב יחד...
אני מוכן לתת לך שני ניחושים בלבד, נראה לי שתצליח להבין למה צריך לשיר לו.
וואלה, אני שר לכל שחקן בסגל, לשחקן שפצוע תקופה ארוכה ועובר לידנו או לשחקן עבר.
למה שאני אשיר לשחקן שחושב שמגיע לו הכל וכשהוא רוצה לעזוב את הפועל הוא יודע לנהל מו"מ מאחורי הגב שלה ולהתחנן יחד עם אבא שלו במשך שבועיים שישחררו אותו מהחוזה עליו הוא חתם רק לפני שנה (אחרי הפעם הקודמת שהוא בחר ללכת), אבל כשלא רוצים אותו, פתאום הוא רוצה רק הפועל?
ההנהלה התנהגה מגעיל איתו, גם עם אבוקסיס וגם עם אחרים, אבל על שניהם אני פחות מרחם. לי אין זיכרון קצר. אגב, אני מניח שאם עכשיו אתה על הגדרות, אז כשמוני הראל העיף את שביט, הקמת עיר אוהלים מתחת לבית שלו, לא?
בקיצור, לקלל את הנהלה סבבה, אבל לעודד את סלים כשהוא לא משחק? למה מה קרה?
פחחחחח.
קודם כל, אם תישרוף כל שחקן שניהל מ"מ חשאי עם קבוצה אחרת בזמן שהוא בהפועל, לא תשיר לאף שחקן.
דבר שני, הקהל של הפועל שר לסלים גם כשהוא בכלל לא היה בקבוצה. זה קרה כשהוא ביקר ולפעמים שהשם שלו בתקשורת הוזכר כמועמד. לסלים יש חיבור מיוחד וכל הבולשיט שלכם לא יעזור.
נכון, גם אני כעסתי עליו כשהוא עבר לפ"ת. אבל לבן אדם יש המון סיבות מקלות. הוא מגיע ממשפחה קשה שתמיד הטריפה לו את המוח לעשות כסף. הוא רב איתם אין ספור פעמים בגלל האהבה שלו להפועל ואי הרצון לעזוב.
סלים תהיה היה הפועל ותמיד יהיה הפועל.
בלה בלה בלה.