הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
שרדינגר,
בגדול - הפרטה היא סיפור מסוכן, אבל גם בעלות ממשלתית היא לא פיקניק.
ראה ערך: ערוץ 1, בזק כחברה ציבורית, תע"ש...
עם השורה התחתונה של דבריך אני נוטה להסכים - עדיף מונופול ציבורי ממונופול פרטי.
בחלק מהמוצרים והשירותים אין ברירה אלא לקיים מונופול ממשלתי (הולכת החשמל, הנמלים, הרכבת) ובאחרים יש ברירה - ואת הברירה הזו צריך לקדם, במידת האפשר. אני לא מניח שהיית רוצה להלאים את כל החומוסיות נכון? היה יוצא מזה חרא חומוס, ויקר.
אבל חומוס, ערוצי טלוויזיה, ואפילו טלפוניה, אלה דברים שאפשר להחליף די בקלות.
רוב ההפרטות הן לא על השרות, אלה על המונופול(חשמל, מים, תחבורה ציבורית, והלהיט-משאבי המדינה, בין אם זה ים המלח ובין אם זה משאבים שעשויים להמצא בעתיד).
חברות אוטובוסים יכולות להתחרות אחת בשניה (למעשה כבר היום זה כבר קורה, עם "קוים", "מטרודן" ומוניות השירות), אבל על פסי הרכבת לא יסעו כמה חברות - יש רק תשתית אחת. אותו כנ"ל לגבי שאיבת המים והולכתן (אבל לא לגבי התפלה), ולגבי חלוקת החשמל (אבל לא ייצורו). ים המלח הוא מונופול, וגם כריית פוספטים היא מונופול, את ערוץ 1 אפשר לסגור אם רוצים.
הבנת?
יש מכל וכל.
חלק מפעולות ההפרטה שנעשו (ויעשו) הן טובות ונכונות - והרבה אחרות הן רעות ומזיקות.
בכל מקרה, גלשנו פה. הסוגיה היא לא הפרטה אלא הטייקונים ומה עושים איתם.
דגש על פיקוח או דגש על הגדלת התחרות.
לגבי האוטובוסים אני לא מסכים איתך-הצרכן עצמו לא יכול לבחור באיזה חברה לנסוע(עוד לא יצא לי לראות מישהו נוסע לאשקלון במקום ללוד בגלל שלאשקלון האוטובוסים הם של אגד וללוד הם של סופרבוס), ואפילו במקרה של אותו קו עם שתי חברות שונות, שמתקיים לדעתי רק עם קו 370 של מטרופולין ואגד מתל אביב לבאר שבע, אני לא חושב שמישהו בוחר על איזה משני הקווים לעלות אלא עולה על מה שיוצא ראשון.
מה שההפרטה בתחום הזה גרמה זה רק בלבול, ואילוץ אנשים לקנות מספר כרטיסיות כי כרטיסיה של דן לא תקפה בקווים(פעם) או כי כרטיסיה של אגד לא תקפה בסופרבוס וויאוליה(גם אחרי הרפורמה).
בכל מקרה, מה שאני טוען זה שכל הפרטה שהיא בעצם לא הפרטה של השירות אלא הפרטה של המונופול היא רעה.
בגלל זה האידאל לדעתי זה שוק חופשי היכן שיכול להתקיים שוק חופשי אמיתי, ומונופול ממשלתי היכן שהוא לא.
בנוסף, אני חושב שדיור עבור מעמד הביניים משתייך לקבוצה השנייה.
ולא ניתן לנתק את ההפרטה מהדיון הזה, בגלל שמדיניות ההפרטה היא אחד הגורמים המרכזיים לבעיה עם הטייקונים.