תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 2/9-3/9 [מידע]
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

בן חיים נשאר במכבי פ"ת
לאחר שנראה היה כי עיסקת העברתו של החלוץ טל בן חיים ממכבי פ"ת להפועל ת"א נסגרה אתמול הגיע הפיצוץ כיוון שסלים טועמה מסרב להיות חלק ממנה ולא מוכן לעבור לפ"ת. "תכין לי מקום לידך ביציע" אמר הקשר ליו"ר דורון אוסידון כשהאחרון הבהיר שהמאמן דרור קשטן לא מתכוון להכלילו בסגל. טועמה הוסיף: "בושה שעשו לי תרגיל מאחורי הגב."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 2/9-3/9 [מידע]
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:11 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

- טועמה סירב לעבור למ.פ"ת, העסקה עם בן חיים פוצצה.

- טועמה אמר לקשטן בחדרו של המאמן: "לימדת אותי להיות אדם ישר, בסופו של דבר כנראה שאתה הוא זה שלא הגון. ציפיתי ממך לקצת יותר כבוד וההערכה. תודה רבה ושבת שלום". ( :HEART2: ) לסלים הובהר שהוא יישב ביציע עד סוף העונה ויתאמן עם הנוער.

- קשטן בתגובה: "שיחות פרטיות לא מפרסמים". (כלב בן כלב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 09:04 
טועמה: "עסקת בן חיים לא התפוצצה בגללי"
קשר הפועל ת"א זועם על הודעת האדומים לפיה הוא הגורם לאי הגעתו של חלוץ מכבי פ"ת: "לא יכול להיות בחיים שעסקה ששווה מיליונים תתפוצץ בגלל סלים טועמה". השחקן לאוסידון: "שמור לי לידך מקום ביציע"

לעמוס לוזון הוצע את אלרואי כהן כתחליף לטועמה. "תן לנו לבשל לך אותו שבוע-שבועיים", אמרו בהפועל ללוזון, שדרש התחייבות בכתב כי השחקן יעבור אליו, אחרת האדומים ייקנסו. בהפועל הסכימו לתת מילה, לא לחתום, ועסקת בן חיים נפלה.

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/279 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116982,00.html

סלים טועמה לקשטן: "ציפיתי ממך ליותר כבוד"

העימות בהפועל ת"א מחריף - הקשר זעם על כוונת המאמן לשחררו למכבי פ"ת ואמר לו: "בחיים לא ציפיתי שאדם כמוך, שגידל אותי, יעשה לי דבר כזה". במועדון זעמו: "האוהדים שוכחים שטועמה עזב את הקבוצה פעמיים". גיל ורמוט: "סלים - אני איתך"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
בן חיים לא יגיע, קשטן וטועמה זועמים

מאת משה הרוש

עסקת העברתו של טל בן חיים להפועל תל אביב התפוצצה, עקב סרובו של סלים טועמה לעבור למכבי פתח תקוה. ראשי הפועל לחצו אתמול על טועמה לא לתקוע את העסקה, ובמקביל פנו לאנשי פתח תקוה במטרה להגיע לפשרה, אולם המאמצים לא נשאו פרי. "לא מוכן שיקבעו לי איפה לשחק", אמר טועמה למקורביו, "אם לא רוצים אותי, שיתנו לי ללכת לאן שאני רוצה. אני לא מופתע, עשו את הדברים האלה בעבר לשביט אלימלך, יוסי אבוקסיס ואלי גוטמן. זו בושה. השפילו אותי הרבה בקריירה, אבל לא ככה. איימו עלי שאשב ביציע ואני לוקח את זה בחשבון. אני פגוע בעיקר מדרור קשטן".

מנגד, הבעלים אלי טביב והיו"ר דורון אוסידון זועמים על הקשר, ושלחו מסר תקיף למאמן: "לשלוח אותו ליציע ולא לתת לו דקות משחק". מקורב לבעלים סיפר: "טביב לא יסלח לטועמה. הוא יכבד את חוזהו, אבל השחקן גמר עם הקבוצה". פיצוץ העסקה גרר גם תגובה נזעמת של קשטן, שטען באוזני מקורביו כי העובדה שראשי הפועל הזדרזו להודיע על שחרורם של טועמה ויוסי שבחון, עוד לפני שעסקת בן חיים נחתמה, גרמה להשארת שני שחקנים ממורמרים בקבוצה.

אתמול קיבל דדי בן דיין הודעה על שחרורו, כשהסיבה המרכזית לכך נעוצה בשכרו הגבוה, המגיע עד ל-200 אלף דולר בעונה כולל מענקים. בכל מקרה, לאופ"א נשלחה אמש רשימת הסגל לליגה האירופית, שכללה גם את טועמה, שבחון ובן דיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 12:18 
הפועל "ניסנוב" תל אביב ניצחה במחזור הראשון של ליגת העל לנוער את עירוני קרית שמונה 2:3.
מוחמד זידאן עם שלישייה להפועל בדקות 29', 34' ו-74'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 12:43 
בעיתון "ידיעות תל אביב " התפרסם ראיון מקיף עם איאד חוטבה..
שם הוא גם פותר תסוגייה החשובה ביותר ביחס אליו..איך קוראים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 21:17 
מסתמן כי הפועל לא תאפשר לטועמה לנטול חלק באימון
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 06282.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: