בן חיים לא יגיע, קשטן וטועמה זועמיםמאת משה הרושעסקת העברתו של טל בן חיים להפועל תל אביב התפוצצה, עקב סרובו של סלים טועמה לעבור למכבי פתח תקוה. ראשי הפועל לחצו אתמול על טועמה לא לתקוע את העסקה, ובמקביל פנו לאנשי פתח תקוה במטרה להגיע לפשרה, אולם המאמצים לא נשאו פרי. "לא מוכן שיקבעו לי איפה לשחק", אמר טועמה למקורביו, "אם לא רוצים אותי, שיתנו לי ללכת לאן שאני רוצה. אני לא מופתע, עשו את הדברים האלה בעבר לשביט אלימלך, יוסי אבוקסיס ואלי גוטמן. זו בושה. השפילו אותי הרבה בקריירה, אבל לא ככה. איימו עלי שאשב ביציע ואני לוקח את זה בחשבון. אני פגוע בעיקר מדרור קשטן".
מנגד, הבעלים אלי טביב והיו"ר דורון אוסידון זועמים על הקשר, ושלחו מסר תקיף למאמן: "לשלוח אותו ליציע ולא לתת לו דקות משחק". מקורב לבעלים סיפר: "טביב לא יסלח לטועמה. הוא יכבד את חוזהו, אבל השחקן גמר עם הקבוצה".
פיצוץ העסקה גרר גם תגובה נזעמת של קשטן, שטען באוזני מקורביו כי העובדה שראשי הפועל הזדרזו להודיע על שחרורם של טועמה ויוסי שבחון, עוד לפני שעסקת בן חיים נחתמה, גרמה להשארת שני שחקנים ממורמרים בקבוצה. אתמול קיבל דדי בן דיין הודעה על שחרורו, כשהסיבה המרכזית לכך נעוצה בשכרו הגבוה, המגיע עד ל-200 אלף דולר בעונה כולל מענקים. בכל מקרה, לאופ"א נשלחה אמש רשימת הסגל לליגה האירופית, שכללה גם את טועמה, שבחון ובן דיין.