קלדרון כתב:
לא הפועל ידעו אותו.
עמוס לוזון התקשר אליו והודיע לו שהוא שחקן שלו - כאילו זה עבד שעובר בין שני אדונים.
מינימום של כבוד בין בני אדם אין לחלאות שמנהלות אותנו.
מאיפה אתה יודע, שזה מה שהתרחש במציאות ?
למה, כי היה רשום בכל אתרי האינטרנט ?
אולי למישהו שמפרסם שיחות ב- 4 עינים, ומדליף מחודרוב באופן קבוע היה אינטרס לפרסם את האירועים ככאלו. להעלות ספקולציות ותאוריות גם אני יכול.
אולי באמת ישבו במו"מ, והשם של טועמה עלה לדיון. שאלו את קשטן והוא אישר. לוזון שמח וטוב לב, אומר לחברים סביב השולחן, סלים חבר טוב תנו לי לדבר איתו.
לוזון עם ההומור המתוחכם שלו, מודיע לטועמה בצחוק שהוא משחק אצלו ומשם הכל מתגלגל עקום. שוב ספקולציות ותאוריות גם אני יכול.
עובדתית חוץ מהמעורבים, שלהם אינטרסים, אף אחד לא יודע מה באמת התרחש במהלך יום האתמול בין המשתתפים.
דבר אחד כן ברור, שביקשו בצורה כזו או אחרת מסלים לעבור ללוזונים והוא סרב.
אם העיסקה נפלה על אותו סרוב, רק הנוכחים בדיון יודעים. כל השאר זה ספקולציות.
לגיטימי לבקש משחקן לעזוב, כמו שאותו שחקן, אחרי שהצילו אותו מהלוזונים, ישב כמו עלוקה על ההנהלה לשחרר אותו אחרי עונה אחת במועדון.
אני יכול להבין את טועמה הנפגע, אבל הוא לא מגיע עם עבר נקי בתחום.
אולי באמת הגיע הזמן שהקבוצה תתנהג אחרת עם שחקנים, אחרי שבעונה שעברה כל שחקן בזמן שלו בעט למועדון שלנו בישבן.
אני בטוח שלא צריך לתת רשימה על שביתות איטלקיות, פציעות מדומות, ראיונות לעיתונות, נסיעות להתרשמות במסווה של טיפולים ועוד יריקות של כל העוזבים למינהם.
הגיע הזמן שאוהדים יפסיקו להפוך שחקנים לסמלים, אלוהים, לבנות להם פסלים, לשיר להם שירים, כשבפועל לא ממש מעניין אותם כלום מעבר לכיס שלהם.
היום הם אצלנו, ומחר בשביל עוד קצת כסף מנקים את הספסל אצל מכבי. שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.

אני לא יודע מה עובר עליך לאחרונה, אבל הגיע הזמן שתפסיק לגבות את כל המעשים הדוחים של ההנהלה באוטפן אוטומאטי כשכל בר דעת רואה שמדובר בחבורה דוחה, לא אמינה עם יחסי אנוש מגעילים. אף אחד בכלל לא מדבר על המעמד של סלים ואף אחד לא מדבר בהקשר של סמל או לא, אלא כבוד בסיסי לבן אדם, אתה פשוט ממשיך או נשאב לתוך הספין ששהנהלה יוצרת ומסיתה את הדיון למעמד של סלים, מי תרם יותר למי וכו' במקום להתנהגות הדוחה, השקרנית והנלוזה שלה.
מאוד מקווה שאם אתה עובד בחברה ויש לך בוסים, הם לא יתייחסו אליך כפי שפוסידון ושות' מתייחסים לשחקני הפועל תל אביב.
אם אתה באמת חושב שאתה יודע כ"כ טוב מגרמניה הרחוקה מה קורה, אני מציע שתלך ותשאל באופן אישי את שחקני הקבוצה, שחקני הבית, שחקני הרכש, זונות הקהל, טרמפיסטים ומה שאתה לא רוצה את דעתם על החבורה המנהלת את הקבוצה.
שתהיה לך שבת נפלאה ושקטה א.ב.ג.ד.ה.ו.ז.ח.ט.