תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 2/9-3/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 12:32 
סימרוטיץ כתב:
mkorman1 כתב:
סימרוטיץ כתב:
mkorman1 כתב:
תקרא מה שכתבתי על טביב רק היום באשכול אחר ואז אולי תבין

תפנה אותי לשם ואני אקרא, אבל אנא ממך על תגיב כמו ילד בן 4 שלא יכול להתבטא, לקרוא למישהו מכביסט בגלל שהוא מוכן לעשות את ההקרבה האולטימטיבית של אוהד(הפסד של קבוצתו) זו חוצפה .

תתאבד בזמנך החפשי
אני לא מוכן לאבד את הקבוצה רק כי טביב לא מוצא חן בעיניך ואתה מוכן לשרוף את המועדון ביחד איתו

כבר אמרנו אגואיסט,אבל על תדאג המועדון גדול יותר מכל טביב שיש בעולם .

לא משתין על עניניות תגובות המושתלים.
הערה: אישית הם דווקא מעלים את הרמה בפורום. ובפרט אחד מהם שלפעמים תענוג לקרוא אותו גם כפוליטרוק ובעיקר כשהוא מפגין ידע ברמה גבוהה בעולם הכדורגל.

מה שמביך אותי משהו זה המומרים. מה קרה ?
1 האם טביב קנה אותם בג'סטה קטנה כמו להיכנס למשרד ולגעת בגביע ?
2 האם טביב קנה אותם אישית או קבוצתית כמו תמיכה באביזרי עידוד ?
3 האם יודעים מי זה טביב ומפחדים ממנו כי הם מוכרים ?
ויש גם את ההכי עצוב -
האם מטומטמים לגמרי ? בעיקר שלא אחת רמת הלוגיקה שלהם לא עוברת את קו ה-100, והייתי עדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 12:47 
לכל המקטרגים למינהם. אתם רוצים להעביר ביקורת בונה על הטורים שלי, סבבה.
יש אנשים שאומרים לי שהם אהבו ויש כאלה שלא. אם אנשים אומרים שהיה עדיף לשפר
נקודה כזאת או אחרת אז אני מוצא את זה הרבה יותר יעיל. אני חוזר על מה שכבר אמרתי לא פעם.
אף אחד לא מכריח אתכם להכנס ללינקים שאני מוסיף. בסופו של דבר אני אוהד כמו כל אחד מכם
וזכותי לכתוב בפורום כל מה שאני רוצה כל עוד זה באשכול המתאים. חבל לי שאנשים פה יורדים פה לפסים
אישיים ולתת רמה שאפילו לא מתאימה לגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 12:50 
שחר כתב:
בלומי האדום כתב:
קלדרון כתב:
לא הפועל ידעו אותו.
עמוס לוזון התקשר אליו והודיע לו שהוא שחקן שלו - כאילו זה עבד שעובר בין שני אדונים.
מינימום של כבוד בין בני אדם אין לחלאות שמנהלות אותנו.

מאיפה אתה יודע, שזה מה שהתרחש במציאות ?
למה, כי היה רשום בכל אתרי האינטרנט ?
אולי למישהו שמפרסם שיחות ב- 4 עינים, ומדליף מחודרוב באופן קבוע היה אינטרס לפרסם את האירועים ככאלו. להעלות ספקולציות ותאוריות גם אני יכול.
אולי באמת ישבו במו"מ, והשם של טועמה עלה לדיון. שאלו את קשטן והוא אישר. לוזון שמח וטוב לב, אומר לחברים סביב השולחן, סלים חבר טוב תנו לי לדבר איתו.
לוזון עם ההומור המתוחכם שלו, מודיע לטועמה בצחוק שהוא משחק אצלו ומשם הכל מתגלגל עקום. שוב ספקולציות ותאוריות גם אני יכול.

עובדתית חוץ מהמעורבים, שלהם אינטרסים, אף אחד לא יודע מה באמת התרחש במהלך יום האתמול בין המשתתפים.

דבר אחד כן ברור, שביקשו בצורה כזו או אחרת מסלים לעבור ללוזונים והוא סרב.
אם העיסקה נפלה על אותו סרוב, רק הנוכחים בדיון יודעים. כל השאר זה ספקולציות.

לגיטימי לבקש משחקן לעזוב, כמו שאותו שחקן, אחרי שהצילו אותו מהלוזונים, ישב כמו עלוקה על ההנהלה לשחרר אותו אחרי עונה אחת במועדון.
אני יכול להבין את טועמה הנפגע, אבל הוא לא מגיע עם עבר נקי בתחום.
אולי באמת הגיע הזמן שהקבוצה תתנהג אחרת עם שחקנים, אחרי שבעונה שעברה כל שחקן בזמן שלו בעט למועדון שלנו בישבן.
אני בטוח שלא צריך לתת רשימה על שביתות איטלקיות, פציעות מדומות, ראיונות לעיתונות, נסיעות להתרשמות במסווה של טיפולים ועוד יריקות של כל העוזבים למינהם.

הגיע הזמן שאוהדים יפסיקו להפוך שחקנים לסמלים, אלוהים, לבנות להם פסלים, לשיר להם שירים, כשבפועל לא ממש מעניין אותם כלום מעבר לכיס שלהם.
היום הם אצלנו, ומחר בשביל עוד קצת כסף מנקים את הספסל אצל מכבי.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

אני לא יודע מה עובר עליך לאחרונה, אבל הגיע הזמן שתפסיק לגבות את כל המעשים הדוחים של ההנהלה באוטפן אוטומאטי כשכל בר דעת רואה שמדובר בחבורה דוחה, לא אמינה עם יחסי אנוש מגעילים. אף אחד בכלל לא מדבר על המעמד של סלים ואף אחד לא מדבר בהקשר של סמל או לא, אלא כבוד בסיסי לבן אדם, אתה פשוט ממשיך או נשאב לתוך הספין ששהנהלה יוצרת ומסיתה את הדיון למעמד של סלים, מי תרם יותר למי וכו' במקום להתנהגות הדוחה, השקרנית והנלוזה שלה.
מאוד מקווה שאם אתה עובד בחברה ויש לך בוסים, הם לא יתייחסו אליך כפי שפוסידון ושות' מתייחסים לשחקני הפועל תל אביב.
אם אתה באמת חושב שאתה יודע כ"כ טוב מגרמניה הרחוקה מה קורה, אני מציע שתלך ותשאל באופן אישי את שחקני הקבוצה, שחקני הבית, שחקני הרכש, זונות הקהל, טרמפיסטים ומה שאתה לא רוצה את דעתם על החבורה המנהלת את הקבוצה.

שתהיה לך שבת נפלאה ושקטה א.ב.ג.ד.ה.ו.ז.ח.ט.

את דעתי על טביב וקשטן כבר אמרתי. אני לא חושב שיש פה אדם אחד שהשתמש במילים יותר קשות ובוטות ממני.

תקרא שוב את ההודעה של בלומי. איפה אתה מוצא גיבוי לטביב אוסידון וקשטן?
ממתי לעזאזל מה שכתוב בתקשורת, בעיקר האינטרנטית, זה באמת מה שהיה? כמה פעמים כתוב משהו בכותרת ומגוף הכתבה ברור שהכותרת לא הייתה ולא נבראה?
כל מה שאנחנו יודעים זה שסוכמה העברת טב"ח תמורת סכום כסף ומעבר נגדי של שחקן/שחקנים. פ"ת רצו את סלים. סלים סירב. העסקה בוטלה. זהו זה כל מה שאנחנו יודעים.
כל השאר, כל הבין לבין של העובדות זה מה שהתקשורת/כתבים ממלאים. על אף שאני מתעב את הנפשות הפועלות אני לא שולל שהדברים אירעו בדיוק כמו שבלומי נתן כאפשרות.
באותה מידה אני לוקח בחשבון שלסלים יש אינטרס מובהק וברור להציג את הענין כאילו דיברו והתייחסו אליו כמטבע עובר לסוחר. בטוח שלתקשורת יש אינטרס כזה כי זה הרבה יותר פיקנטרי.

זה שההנהלה חרא לא עושה את השחקנים טובים. זה שאני חושב שההנהלה זבל לא גורם לי להתייחס לשחקנים בחיוב יחסי.
אולי בלומי צודק? אולי רוב השחקנים הם חארות קטנים לא פחות? חלק מדליפים, חלק בקושי מתאמצים לנפק חצי היכולת במשחקים, חלק ברגע שימצאו הצעה יותר טובה יעשו הכל כדי לעזוב ושאחריהם יבוא המבול.
בכלל, ממתי טובת השחקנים הפכה להיות טובת המועדון?

דרך אגב, אם ההתנהלות מול סלים הייתה כמו שנכתב, כמו אל סחורה, ושסלים נפגע ממנה כל כך קשה וסירב לעבור איך שהציעו לו. איך זה מסתדר עם העובדה שסלים מסר תנאים כספיים כחלק ממעברו שלוזון דחה אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 12:56 
redredred כתב:
אני קורא פה את התגובות ואני אשכרה לא מאמין. מתווכחים אם סלים עונה להגדרה של שחקן בית או שבעצם הוא סמלון או שהוא אולי עפיפון.
תגובות כמו "אני מבין לליבו של סלים, אבל הוא היה צריך להבין את הרמז ולהעזיב את עצמו". תגידו לי אתם שפויים? תראו כמה חרא מהלך יש בקבוצה שלנו!
מי זה בכלל הטב"ח הזה? שיישאר בחור הפ"ת שלו ויבשל לחבר'ה, עליו תקום ותיפול אליפות העונה? הוא יהיה ההבדל בין הפסדים למחלה לנצחונות על הבבונים?
תודה לך באמת, אדון סלים טועמה, יופי. הרסת לנו, ובגללך נרד ליגה.
שחקן גמור? אתם בסדר? זה שחקן שבבעיטה חופשית אחת מבשל/מבקיע גולים קריטיים, שחקן שיכול לעשות שינוי אדיר במשחק גם אם הוא פחות מהיר מאיזה שף
לוזונאי. וחוץ מזה, אני מעדיף קישור חצי קלאץ' עם טועמה מאשר קישור מהיר יותר עם מכביסט שהקשר בינו לבין הפועל לא קיים.

הנהלה אפס, קשטן אפס, אף אחד לא יוצא בסדר בכל החרא שאנחנו אוכלים כבר חודשיים, אוכלים לנו את הקבוצה בלי מלח ואנחנו יושבים ושואלים את עצמינו
מה זו הגדרה מדוייקת של שחקן בית, ואולי זה בסדר שהתייחסו אליו ככה כי הוא לא עונה להגדרה הזו במאה אחוז. זין בעין.

:HEART2: סלים :HEART2:

אחת התגובות היותר עניניות שהיו פה. ההנהלה פה מתנהלת בצורה שכונתית תוך סגירת חשבונות עם אנשים המזוהים עם הראל. ככה אי אפשר לנהל קבוצת כדורגל. הגיע הזמן שאנשים יבינו את גודל הברוך שאנחנו נמצאים בו. כל עוד טביב במועדון הזה שום דבר טוב לא יצמח פה. אנחנו צריכים להזכר מה היה פה בתקופה של ההסתדרות ובתקופה של שאול בכדורסל כדי להבין עד כמה המצב באמת חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
איזה מזל שאנחנו לא משחקים מול ביט"ר מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:04 
חתול אדום כתב:
שחר כתב:
בלומי האדום כתב:
קלדרון כתב:
לא הפועל ידעו אותו.
עמוס לוזון התקשר אליו והודיע לו שהוא שחקן שלו - כאילו זה עבד שעובר בין שני אדונים.
מינימום של כבוד בין בני אדם אין לחלאות שמנהלות אותנו.

מאיפה אתה יודע, שזה מה שהתרחש במציאות ?
למה, כי היה רשום בכל אתרי האינטרנט ?
אולי למישהו שמפרסם שיחות ב- 4 עינים, ומדליף מחודרוב באופן קבוע היה אינטרס לפרסם את האירועים ככאלו. להעלות ספקולציות ותאוריות גם אני יכול.
אולי באמת ישבו במו"מ, והשם של טועמה עלה לדיון. שאלו את קשטן והוא אישר. לוזון שמח וטוב לב, אומר לחברים סביב השולחן, סלים חבר טוב תנו לי לדבר איתו.
לוזון עם ההומור המתוחכם שלו, מודיע לטועמה בצחוק שהוא משחק אצלו ומשם הכל מתגלגל עקום. שוב ספקולציות ותאוריות גם אני יכול.

עובדתית חוץ מהמעורבים, שלהם אינטרסים, אף אחד לא יודע מה באמת התרחש במהלך יום האתמול בין המשתתפים.

דבר אחד כן ברור, שביקשו בצורה כזו או אחרת מסלים לעבור ללוזונים והוא סרב.
אם העיסקה נפלה על אותו סרוב, רק הנוכחים בדיון יודעים. כל השאר זה ספקולציות.

לגיטימי לבקש משחקן לעזוב, כמו שאותו שחקן, אחרי שהצילו אותו מהלוזונים, ישב כמו עלוקה על ההנהלה לשחרר אותו אחרי עונה אחת במועדון.
אני יכול להבין את טועמה הנפגע, אבל הוא לא מגיע עם עבר נקי בתחום.
אולי באמת הגיע הזמן שהקבוצה תתנהג אחרת עם שחקנים, אחרי שבעונה שעברה כל שחקן בזמן שלו בעט למועדון שלנו בישבן.
אני בטוח שלא צריך לתת רשימה על שביתות איטלקיות, פציעות מדומות, ראיונות לעיתונות, נסיעות להתרשמות במסווה של טיפולים ועוד יריקות של כל העוזבים למינהם.

הגיע הזמן שאוהדים יפסיקו להפוך שחקנים לסמלים, אלוהים, לבנות להם פסלים, לשיר להם שירים, כשבפועל לא ממש מעניין אותם כלום מעבר לכיס שלהם.
היום הם אצלנו, ומחר בשביל עוד קצת כסף מנקים את הספסל אצל מכבי.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

אני לא יודע מה עובר עליך לאחרונה, אבל הגיע הזמן שתפסיק לגבות את כל המעשים הדוחים של ההנהלה באוטפן אוטומאטי כשכל בר דעת רואה שמדובר בחבורה דוחה, לא אמינה עם יחסי אנוש מגעילים. אף אחד בכלל לא מדבר על המעמד של סלים ואף אחד לא מדבר בהקשר של סמל או לא, אלא כבוד בסיסי לבן אדם, אתה פשוט ממשיך או נשאב לתוך הספין ששהנהלה יוצרת ומסיתה את הדיון למעמד של סלים, מי תרם יותר למי וכו' במקום להתנהגות הדוחה, השקרנית והנלוזה שלה.
מאוד מקווה שאם אתה עובד בחברה ויש לך בוסים, הם לא יתייחסו אליך כפי שפוסידון ושות' מתייחסים לשחקני הפועל תל אביב.
אם אתה באמת חושב שאתה יודע כ"כ טוב מגרמניה הרחוקה מה קורה, אני מציע שתלך ותשאל באופן אישי את שחקני הקבוצה, שחקני הבית, שחקני הרכש, זונות הקהל, טרמפיסטים ומה שאתה לא רוצה את דעתם על החבורה המנהלת את הקבוצה.

שתהיה לך שבת נפלאה ושקטה א.ב.ג.ד.ה.ו.ז.ח.ט.

את דעתי על טביב וקשטן כבר אמרתי. אני לא חושב שיש פה אדם אחד שהשתמש במילים יותר קשות ובוטות ממני.

תקרא שוב את ההודעה של בלומי. איפה אתה מוצא גיבוי לטביב אוסידון וקשטן?
ממתי לעזאזל מה שכתוב בתקשורת, בעיקר האינטרנטית, זה באמת מה שהיה? כמה פעמים כתוב משהו בכותרת ומגוף הכתבה ברור שהכותרת לא הייתה ולא נבראה?
כל מה שאנחנו יודעים זה שסוכמה העברת טב"ח תמורת סכום כסף ומעבר נגדי של שחקן/שחקנים. פ"ת רצו את סלים. סלים סירב. העסקה בוטלה. זהו זה כל מה שאנחנו יודעים.
כל השאר, כל הבין לבין של העובדות זה מה שהתקשורת/כתבים ממלאים . על אף שאני מתעב את הנפשות הפועלות אני לא שולל שהדברים אירעו בדיוק כמו שבלומי נתן כאפשרות.
באותה מידה אני לוקח בחשבון שלסלים יש אינטרס מובהק וברור להציג את הענין כאילו דיברו והתייחסו אליו כמטבע עובר לסוחר. בטוח שלתקשורת יש אינטרס כזה כי זה הרבה יותר פיקנטרי.

זה שההנהלה חרא לא עושה את השחקנים טובים. זה שאני חושב שההנהלה זבל לא גורם לי להתייחס לשחקנים בחיוב יחסי.
אולי בלומי צודק? אולי רוב השחקנים הם חארות קטנים לא פחות? חלק מדליפים, חלק בקושי מתאמצים לנפק חצי היכולת במשחקים, חלק ברגע שימצאו הצעה יותר טובה יעשו הכל כדי לעזוב ושאחריהם יבוא המבול.
בכלל, ממתי טובת השחקנים הפכה להיות טובת המועדון?

דרך אגב, אם ההתנהלות מול סלים הייתה כמו שנכתב, כמו אל סחורה, ושסלים נפגע ממנה כל כך קשה וסירב לעבור איך שהציעו לו. איך זה מסתדר עם העובדה שסלים מסר תנאים כספיים כחלק ממעברו שלוזון דחה אותם?

אני מתייחס רק לעובדות ול"פרסומים הרשמיים" של הקבוצה.

ביום רביעיי בלילה פורסם שטל בן חיים סיכם בהפועל תל אביב.
ביום חמישי בלילה פורסם ש"עסקת בן חיים פוצצה כי סלים סירב לעבור למכבי פתח תקווה".
לא מעניין אותי מה שפורסם בשאר המקומות, האתרים, הצהובים וכו'..מה שכתוב מדבר בעד עצמו. לא מעניין אותי אם השחקנים מנייקים או חארות מדליפים וכו', זה מסית את הדיון מהבעיה העיקרית של המועדון והיא ההנהלה שלנו.

לגבי סלים, אני לא יודע מה היו הדרישות שלו מהלוזון, אבל זה לא נראה לך טבעי שאם הוא עובר לקבוצה אחרת זה יהיה בתנאים שלו? אם דורשים ממנו לעבור למועדון אחר בתנאים שהם קןבעים, אז בוודאי שהם מתייחסים אליו כמו אל סחורה.
הספין הזה של להתייחס לגופו של שחקן ולרקורד שלו הוא עלוב, זה לא משנה אם קוראים לו, בונדר, צרפתי, רוזן או טועמה, לדרוש משחקן לעבור לקבוצה אחרת כדי לסיים עסקה ואח"כ להפיל עליו את ביטול העסקה זה גועל נפש מזוקק.
כל מה שמסביב בכלל לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
מה ע בן הרוש ? למה לא ממשיכים לנסות להביא אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:06 
אוסיף ואכתוב- לכתוב באתר הרשמי ביום רביעי שטל בן חיים בהפועל תל אביב.
ויום אחרי לכתוב שהעסקה פוצצה בגלל סירובו של סלים לעזוב את הקבוצה רק מראה את היחס של ההנהלה.
גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:10 
לירון האדום כתב:
ויום אחרי לכתוב שהעסקה פוצצה בגלל סירובו של סלים לעזוב את הקבוצה רק מראה את היחס של ההנהלה.
גועל נפש.

יחס לא מפתיע לצערי הרב :-(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אי אפשר להאמין למה שיוצא להנהלה שלנו מהפה.
גם לא למה שכתוב באתר ברישמי.
זה עבר מרמה של ניהול חובבני וכושל לניהול מרושע וכושל.

להציב שחקן כחלק מעיסקה בלי לשאול אותו בכלל ואז להאשים אותו בזה שהעיסקה נפלה?
כמה מרושעים ומגעילים אפשר להיות? זה שובר את כל השיאים. אני מתבייש במי שמנהל לנו את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
תחושה פנימית שלי(ואולי לא רק): טל בן חיים יהיה בסופו של דבר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:

וטועמה בפתח תקווה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:

גם אני מרגיש ככה, לא יודע אם טועמה יהיה בעיסקה או לא. אבל בכל אופן, ככה או ככה, הם פישלו כרגיל והתנהגו כמו זבלים.
גם אם בן חיים יהיה בסופו של דבר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:14 
שבתאי יחבס כתב:

לא רק שלך או לא רק תחושה?
בכל מקרה, זה לא ישנה כהוא זה מההתנהלות השלומיאלית והארוגנטית של ההנעלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:
שורה תחתונה לא בא לי לראות כדורגל יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:24 
שבתאי יחבס כתב:

מתי זה סופו של דבר?
שנה הבאה במקום תמוז?
עוד שנתיים במקום דמארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
יואב כהן כתב:
נקודה כזאת או אחרת אז אני מוצא את זה הרבה יותר יעיל. אני חוזר על מה שכבר אמרתי לא פעם.
אף אחד לא מכריח אתכם להכנס ללינקים שאני מוסיף. בסופו של דבר אני אוהד כמו כל אחד מכם
וזכותי לכתוב בפורום כל מה שאני רוצה כל עוד זה באשכול המתאים. חבל לי שאנשים פה יורדים פה לפסים

אל תפרסם אותם באשכולות מידע והכל יהיה בסדר. עד אז אתה משה פרימו של הפורום. שמן ומציק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:26 
לאנשים יש זכרון כל כך קצר שהם אף פעם לא זוכרים כמה הזכרון קצר.

טביב, אגב, דווקא זוכר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:28 
בן חיים יהיה בהפועל בגלל שלוזון להוט למכור אותו לפני תום החוזה בסוף העונה הבאה, והוא יודע טוב מאוד שסכומים כמו שטביב מוכן לשלם לו אף אחד אחר בארץ לא ייתן (גולדהאר במגמת צמצום, יענקל לא מספיק מטומטם)
הקיץ אני מניח שזה כבר לא יקרה, אולי בינואר או בקיץ הבא, אבל טב"ח יהיה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:30 
Shacham כתב:
אנדרסיטו כתב:
שורה תחתונה לא בא לי לראות כדורגל יותר.

אשכרה.

הקבוצה הזאת מביאה לי חשק להקיא. זה כבר מזמן לא כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
לא הביאו בלם???? :SHOCK: :SHOCK: :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
שבתאי יחבס כתב:

מתי זה סופו של דבר?
שנה הבאה במקום תמוז?
עוד שנתיים במקום דמארי?

העונה.
בוא נגיד שלוזון הוא לא הבעיה בעיסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:38 
סמור כתב:
לא הביאו בלם???? :SHOCK: :SHOCK: :SHOCK:

למה? הביאו את הפונצ'ק הזה
לא יודע אם הוא טוב או לא, הוא לפחות בחינם כמו שגולדהאר אוהב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:41 
שבתאי יחבס כתב:
redead כתב:
שבתאי יחבס כתב:

מתי זה סופו של דבר?
שנה הבאה במקום תמוז?
עוד שנתיים במקום דמארי?

העונה.
בוא נגיד שלוזון הוא לא הבעיה בעיסקה.

care to elaborate?
אם יש לך משהו להגיד אז תגיד , מה נותנות הרמיזות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:45 
IdanTheLittle כתב:
יואב כהן כתב:

אל תפרסם אותם באשכולות מידע והכל יהיה בסדר. עד אז אתה משה פרימו של הפורום. שמן ומציק.

אני מבקש לא לרדת לפסים אישיים. מכל הדברים שנאמרו לי במהלך חיי ההשוואה ביני למשה פרימו
היא אחת מהמעליבות. אתה לא רואה אותי קורא לך בשמות :-).

אם אנשים היו טורחים להסתכל אז הם היו רואים שהדבר היחידי שאני שם באשכול מיידע זה כתבות חדשותיות
המיוחדות לאתר שלנו. כל דבר אחר שכולם כבר יודעים אין לי מה לשים ובגלל זה אתה לא רואה עשרות כתבות אלה כולה כתבה אחת ביומיים. אני חושב שלהתבכיין על זה זה אדיוטי.

טורים אישיים אני כבר מזמן שמתי רק באשכול דיונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:45 
לירון האדום כתב:
גועל נפש.

אפשרות אחת, לדוגמא, היא שסיכמו עם לוזון על מעבר טב"ח תמורת כסף ולא עלה הענין של מעבר נגדי שחקנים ובערב יום רביעי כתבו מה שכתבו באתר הרשמי.
לוזון חזר הבייתה הלך לישון וכשקם בבוקר הבין שטעה (דרך אגב, כשפי שרמז רון עמיקם בידיעה הקטנה ב NRG). לוזון יצר קשר אמר שטעה ושהוא חייב לחזק את הקבוצה על ידי מעבר נגדי ושהוא רוצה את טועמה.
הענינים התגלגלו כפי שהתגלגלו. טועמה סירב ובמועדון לא רצו לכתוב שבעצם ההתחרטות של לוזון חירבנה את העסק והחליטו להפיל את התיק על טועמה.
זאת אפשרות אחת שממנה יוצא המועדון הכי חרא וגרוע שיכול להיות.

אפשרות שניה שכל התנאים הועלו ביום רביעי. מסיבה כל שהיא כולם היו בטוחים שטועמה לא יסרב ורצו לפרסם שהעסקה סגורה לפני, שבעצם, סגרו את כל הפרטים.
במקרה הזה מדובר בהתנהגות שלומיאלית ולא יותר מזה שהיא בסקלה אחרת לגמרי מהאפשרות הראשונה.

במקרה הזה, אף אחד מאיתנו לא יודע אם מדובר בהתנהלות נפשעת ובלתי נסבלת ונסלחת או סתם התנהלות טמבלית.
ברור שעם אף אחת מהן אנחנו לא רוצים לחיות. אך עדיין יש הבדל ונראה לי שאנחנו ממהרים לשפוט.
על אף דעתי על טביב, אוסידון וקשטן אני לא ממהר להתנהג ולהגיב כאילו אני יודע מה היה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/186264.html

ציטוט:
כבר חתמתי והייתי רגל וחצי בהפועל והרגשתי שהחלום לעבור לקבוצה גדולה מתגשם ואז שמעתי שהעסקה התפוצצה ולא בגללי, אלא בגלל ששחקן אחר לא הסכים לעבור קבוצה".

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 13:57 
הרבה פעמיים קראתי פה מכל מיני משתמשים (בעיקר בעידן הבמבי ) על מבחן התוצאה , במבחן הזה (ולא משנה באיזה תאוריה בחרתם לעצמכם) ההנהלה נכשלה כישלון חרוץ, במקום להתחזק נחלשנו משמעותית בזמן הכי קריטי לקבוצה.
אני מבין שלחלק ממכם אנלוגית "מבחן התוצאה" לא במקום עכשיו ופתאום אין בה צורך, בדיוק כמו הססמה "נעיף אחד ואת השני אחריו" שהפכה ללא רלוונטית אחרי שאחד עף .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 14:02 
dino כתב:
http://www.one.co.il/Article/186264.html

ציטוט:
כבר חתמתי והייתי רגל וחצי בהפועל והרגשתי שהחלום לעבור לקבוצה גדולה מתגשם ואז שמעתי שהעסקה התפוצצה ולא בגללי, אלא בגלל ששחקן אחר לא הסכים לעבור קבוצה".

:D

איזה פספוס :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 14:06 
חתול אדום האופציה השניה שכתבת היא הנכונה, איך אני יודע?
כי כבר ביום רביעי התפרסמו בכל האתרים תחילה שהעסקה כוללת את מעברו של סלים טועמה, לאחר שהרבה מאד אנשים פה בפורום הביאו את זעמם הגדול ובצדק את סילוקו של סלים, יצאה הודעה באתר ONE שסלים אינו קשור לעסקה, ושאף טביב הסכים עם לוזון שבמידה וסלים לא ירצה לעבור זה לא ישפיע על העסקה של טב"ח(ואז אני כתבתי כבר שזה בולשיט).
רק אתר YNET השאיר את הידיעה סלים יעבור למ.פ"ת בתמורה למעברו של טב"ח.
ניסו לעבוד עליינו על האוהדים, אמרו בן חיים יהיה הפועל, ולגבי סלים "יהיה בסדר" קצת לחץ עליו והוא יסכים לעבור "מרצונו".
כל מי שחושב אחרת הוא תמים במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: