אני עד עכשיו לא תופס מה הלך פה ביומים האחרונים !
אני יודע שזה קשה ועוד רגע תתחילו להתנפל עליי אבל אנא ממכם בואו נפריד, יש את הפועל של טביב ויש את הפועל תל אביב , הפועל של טביב זה קשטן בגרסתו החדשה,אוסידון בגרסתו השקרנית וזה החונטה שנבנתה היטב בקיץ האחרון .
אם לא תתעוררו עכשיו אז כנראה שזה באמת יהיה מאוחר מידי ,יש מה לעשות ולא צריך לחשוב שהכול אבוד מראש במאבק הזה .
אנא ממכם תתעלו מהשוואת לתקופות עבר או מקומות אחרים ומי אוהד יותר או פחות טוב של הפועל ,אני מניח שאף אחד ממכם לא חושב שהמצב טוב או יכול להשתפר .
עידן טביב החל והוא פה להישאר ,כמו שכולם אמרו "נעיף אחד אחר כך את השני".
הסיבות לא חסרות ובאמת שהיום נשברו שיאים חדשים אל תתנו יד לעוד ימים כאלו כמו שעברנו .
אני קורא לכל מי שיכול לעזור במאבק להגיע ולתמוך.
אז מה עושים ? קודם כל אין פתרון קסם , המאבק צריך להיות מושתת על הרבה רבדים כדי שיצליח ,כל פעולה שתעשה לבדה לא תוביל לתוצאות, אך אם מספיק פעולות השלם כבר יעשה את העבודה .
1.חרם מנוים לליגה האירופאית - בלומפילד לא מלא זו הצהרת כוונות
2.הפיכת שגרת החיים של טביב, אוסידון וכל אחד שקשור עליהם ללא נעימה (לא פלילי אלא מחאתי)
3.הגעה לאימוני הקבוצה ומחאה כנגד המאמן וההנהלה בכל מהלך האימון
4.רתימת האולטראס למאבק ויצירת מחאה במשחקי הבית .
5.תמיכה וחיזוק בשחקני הקבוצה
6.מציאת גוף תקשורת שיזדהה אם המאבק ויאפשר לנו להגיע לכמות רחבה של אוהדים
7.שילוב עמותת הפועל אוסישקין במאבק.
אני עובד במשרה מלאה לומד באוניברסיטה ועושה מילואים מפרכים ולמרות זאת אני אתן את כל מה שאני יכול למאבק כזה ,הקבוצה שלנו זקוקה לעזרתנו ואנחנו היחידים שעוד יכולים להשפיע ,אוסישקין היה תמרור אזהרה לכולנו בואו נלמד מטעויות עבר.
טביב הביתה ויפה שעה אחת קודם !
תצלבו ברחמים בבקשה