תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 873 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 1/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 23:23 
Charlie כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
Charlie כתב:
סלים טועמה עשית טעות . טביב כבר הלך על הצעד הזה, סגר עם לוזון. ומה עכשיו? עכשיו אתה "מסומן" ותתאמן עם הנוער. חלק מהקהל ישנא אותך על זה. חלק ירחם. אבל יותר לא תוכל למחוא כף לקהל כשישרו את שירך. לא בבלומפילד בכל אופן, לא במדי הפועל.
נכון, תקבל כסף אבל תשב ביציע. בקיץ אתה תעבור לקבוצה אחרת שלעומתה מכבי פ"ת היא אימפריה. שחקן בן 33 שלא שיחק עונה שלמה זו לא מציאה. אולי הרצליה אולי הפועל י-ם, נראה מי תעלה, אם לופא בונה על עידן טל הוא בטח ירצה אותך, בכל זאת, האחות הקטנה שלנו מי-ם. כמה תקבל בחוזה שם?! ובכלל, אתה הרי רוצה לשחק, זה מה שחשוב לך היום. כסף כבר עשית.
חבל, טועמה גמרת את הקריירה שלך. נכון שטביב נוכל, אבל לפעמים מוטב להיות חכם ולא צודק. וסלים צדקת. וסלים גמרת.

אתה טועה.
השמיכה קצרה, לסלים יש מה למכור. פציעה פה, פציעה שם, ואנחנו עוד נראה אותו תופר משחקים במדים האדומים.

ידידי הותיק משער 5, אוויר ההרים מחק לך תאי זיכרון מהמוח...
קשטן זרק מהפועל את ראצ'וניצה (אותו הוא הביא בעצמו) בלי למצמץ.
קשטן חיסל את אבי תקווה (אותו הוא רצה) בלי להסס.
שאמשיך?
סלים סמל? שחקן בית? תשאל את אבי אזולאי, אתה יודע מה, תשאל את הקפטן, המגן הבינ"ל פליקס חלפון, מה קשטן חושב על סמלים.

מפאת השעה, אני לא מצליח להיזכר מי ומתי אבל היה שחקן שקשטן מחק בעבר שלו ולא נתן לו לשחק ויהי מה.
עכשיו, זה קשטן. תוסיף למשוואה את טביב-אוסידון שיפעילו על קשטן מכבש לחצים שלא יעז לשתף את סלים, שמבחינתו, הוא לא בסגל. הוא רק "שייך" להפועל. כמו הילד הגנאי המסכן הזה שמוני הביא וטביב מתעלל בו.

סלים גמור. שמיכה קצרה? הוא ישחק עם ארתור ולא עם טועמה.

נראה.
קשטן לא ישים את סלים בגלל שהוא "שחקן בית" - זה ברור. לקשטן אין סנטימנטים לכלום. יותר מתאים לו להיות קצב או עובד הוצאה לפועל מרוב שהוא אדם אטום, אכזר, נקמן, ורשע.
אבל, קשטן הוא גם אינטרסנט גדול - וצריך גם לזכור שקשטן בנה את סלים וגידל אותו. קשטן אוהב שחקנים שהוא המציא, זה מחמיא לאגו המנופח שלו. כך היה עם פישונט למשל - כך היה עם עוד המצאות מופלאות שלו כמו כפיר אודי כקשר ימני, דניס אונישנקו כמגן ימני, וכו'. קשטן יכול להתפייס עם סלים, בתנאי שהאחרון ילקק לו קצת. סלים תמיד היה אדם רכרוכי וחלש מטבעו, ובגיל 32 יש לו אינטרס גדול מאי פעם להדגיש את הצד הזה שבו. אני מהמר שנראה פה סולחה סוחטת דמעות - ובעקבותיה את סלים על תקן שלום תקווה לעניים עושה 20 דקות פה ו-30 דקות שם במהלך העונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 23:25 
ולסיכום :

עזבו:
אניימה
שכטר
ורמוט
זהבי
בן סהר
מרעי
בונדר
טועמה (ככל הנראה כבר לא ישחק)
דדי (קיבל שחרור)
שבחון (סביר להניח שיועבר)
קנדה (?)

סה"כ עזבו מסוף העונה שעברה ועד היום: 10 שחקנים (עם פוטנציאל ל11)

הצטרפו:
אדל
דמארי
עבאס
חוטבא
נוסא
אירמוש
עטיה

סה"כ הצטרפו מתחילת העונה : 7 שחקנים

איך הגענו למצב שאנחנו מוכרים שחקנים בקליבר של שכטר,ורמוט,אניימה,זהבי,בן סהר ועוד רבים אחרים ולא מחפים על חסרונם באמצעות הבאת שחקני חיזוק לכל עמדה שנותרה פנויה - אלא לא מביאים כלל שחקנים שממלאים את הפער שנוצר.
*מבלי שישתמע שאני מזלזל בעטיה,עבאס,אירמוש וחוטבא - מדובר בארבעה שחקנים שככל הנראה לא יכולים לקחת קבוצה על הגב כל הדרך לאליפות, הלוואי ואתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 23:26 
כל הכבוד לטועמה שמנע עוד עסקה מפוקפקת
מה זה המחירים האלו על שחקנים שעוד לא קרעו שרוך בנעל?
פשוט בזיון הניקוי אורוות שקשטן&טביב עושים לקבוצה
בנסיון להעיף כל זכר לעידן גוטמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 23:27 
תוסיף את גורדנה וללה שחזרו לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
בלונדיני,
אחרי שאני קורא את הדברים שלך, אני לא מבין איך chimpfive מכנה אותי "אופטימיסט חסר תקנה" ושחר מזכיר לי כל הודעה חמישית ש"תוך שבועיים סוגרים את הסגל"...

או שאתה תמים או שאתה עדיין שכחת נתון אחד במשוואה. קשטן הוא אותו הקשטן. סלים אותו סלים. אבל טביב הוא לא תאומים. זה לא 2001/2. זה 2011/2. אז במקום "כתר" יש "בוני התיכון" ובמקום תאומים-סגול יש טביב-אוסידון. אולי אצל מושיק ועגיב זה היה עובר איכשהו. אצל שאלתיאל זה ייגמר בבכי. לא בסולחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 23:33 
גם טביבי אינטרסנט, גם טביבי הוכיח שהוא לחיץ - פעם בפרשת ג'מצ'י ופעם בפרשת אבוטבול (ובפרשת בלומפילד בצ'מפיונס, וכו'...).
עזוב נו, אתה לא מבין שברגע שהקבוצה תקרטע יצטרכו להתפשר כדי לעמוד מול זעם הקהל?

באמת, אבל באמת - חכה. אם אבוטבול הערס שהוא מחנה הראל פר אקסלנס כופף את טביבי והשיג חוזה משודרג על אפו ועל חמתו, אז נראה לך שהילד כאפות הזה סלים טועמה שבסך הכל תפס רגליים קרות מלחזור להיות גלעד שליט אצל הלוזונים (מה שהוא היה עד שהפועל פדו אותו בעסקה לא פחות שערורייתית ממה שמציעים עבור שליט, אגב) לא יצליח לפייס את הקשטביבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
אתה זוכר תקדים להודעה כזו כמו שהפועל הוציאה הערב, בה הואשם שחקן של הקבוצה בכך שחיבל ומנע עיסקת ענק של המועדון? זה מקרי?!

טוב, נו, חבל להתווכח. תוך חודש-חודשיים לכל היותר נדע את התשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
אם יביאו קשר התקפי עד ל-22 שיכול לשחק גם בשמאל,
אז זה יהיה רמז עבה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 23:46 
איזה קשר ישראלי שמאלי אפשר להביא בכלל? ערן לוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
ואו עוד 5 דקות
אני בלחץ מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
איזה קשר ישראלי שמאלי אפשר להביא בכלל? ערן לוי?

viewtopic.php?f=5&t=62795

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
העיקר ש...
זהבי זורק זין.
גוטמן פוליטיקאי.
באדיר עולה לנו בנקודות.

מה משותף לטענות האלה? כולן זמניות, קטנוניות וחסרות חשיבות כמעט, ורק בראייה לאחור אפשר להבין מה הבעיה האמיתית. טביב.
גם עכשיו אנחנו עושים את אותן טעויות, מתלוננים על בעיות זמניות כאילו שאם יפתרו אותן הכל יהיה בסדר. כאילו שבלם ומגן שמאלי ירפו את הפועל, או שאם קשטן ייצא מהקביעות והאפרוריות שלו, הכל יסתדר. והנה, עומד לו אחד בראש המערכת וצוחק. בדרך הוא עושה מה שבא לו. היום הגענו לשפל שיא, כשהאתר הרשמי מסית נגד שחקן הפועל, ועוד שחקן נשמה. מה אתם חושבים, שהכל יהיה בסדר אם יגיע לכאן בלם תותח ומגן שמאלי?
ייגמרו העסקאות המפוקפקות? הלנת המשכורות? מלחמות עם שחקנים שעוזבים? המאסת הפועל על הציבור? כבר לא ישאירו שחקני סגל בארץ כשנוסעים לפורטוגל? תסתיים מדיניות השחקנים החופשיים?
איך יש כאן כל כך הרבה שלא מבינים מהי הבעיה האמיתית. כשמסתכלים בדיעבד, טביב תמיד יהיה האשם. רק שבדיעבד לא נהיה הפועל כפ"ס.

תמונה

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
תמות כבר גם אתה והאתר המפגר שלך.

אני לא מבין מה הבעיה. הוא פרסם כתבה חדשותית באשכול החדשות. אם אתה לא אוהב את האתר שלו, אל תכנס אליו. אני גם מבין שהיה לך חשוב שהוא יראה את זה שאתה מעליב אותו ולכן וידאת שאתה מגיב באשכול המידע. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 00:40 
אני עד עכשיו לא תופס מה הלך פה ביומים האחרונים !
אני יודע שזה קשה ועוד רגע תתחילו להתנפל עליי אבל אנא ממכם בואו נפריד, יש את הפועל של טביב ויש את הפועל תל אביב , הפועל של טביב זה קשטן בגרסתו החדשה,אוסידון בגרסתו השקרנית וזה החונטה שנבנתה היטב בקיץ האחרון .
אם לא תתעוררו עכשיו אז כנראה שזה באמת יהיה מאוחר מידי ,יש מה לעשות ולא צריך לחשוב שהכול אבוד מראש במאבק הזה .
אנא ממכם תתעלו מהשוואת לתקופות עבר או מקומות אחרים ומי אוהד יותר או פחות טוב של הפועל ,אני מניח שאף אחד ממכם לא חושב שהמצב טוב או יכול להשתפר .
עידן טביב החל והוא פה להישאר ,כמו שכולם אמרו "נעיף אחד אחר כך את השני".
הסיבות לא חסרות ובאמת שהיום נשברו שיאים חדשים אל תתנו יד לעוד ימים כאלו כמו שעברנו .
אני קורא לכל מי שיכול לעזור במאבק להגיע ולתמוך.
אז מה עושים ? קודם כל אין פתרון קסם , המאבק צריך להיות מושתת על הרבה רבדים כדי שיצליח ,כל פעולה שתעשה לבדה לא תוביל לתוצאות, אך אם מספיק פעולות השלם כבר יעשה את העבודה .
1.חרם מנוים לליגה האירופאית - בלומפילד לא מלא זו הצהרת כוונות
2.הפיכת שגרת החיים של טביב, אוסידון וכל אחד שקשור עליהם ללא נעימה (לא פלילי אלא מחאתי)
3.הגעה לאימוני הקבוצה ומחאה כנגד המאמן וההנהלה בכל מהלך האימון
4.רתימת האולטראס למאבק ויצירת מחאה במשחקי הבית .
5.תמיכה וחיזוק בשחקני הקבוצה
6.מציאת גוף תקשורת שיזדהה אם המאבק ויאפשר לנו להגיע לכמות רחבה של אוהדים
7.שילוב עמותת הפועל אוסישקין במאבק.

אני עובד במשרה מלאה לומד באוניברסיטה ועושה מילואים מפרכים ולמרות זאת אני אתן את כל מה שאני יכול למאבק כזה ,הקבוצה שלנו זקוקה לעזרתנו ואנחנו היחידים שעוד יכולים להשפיע ,אוסישקין היה תמרור אזהרה לכולנו בואו נלמד מטעויות עבר.
טביב הביתה ויפה שעה אחת קודם !

תצלבו ברחמים בבקשה :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
העיקר ש...
זהבי זורק זין.
גוטמן פוליטיקאי.
באדיר עולה לנו בנקודות.

מה משותף לטענות האלה? כולן זמניות, קטנוניות וחסרות חשיבות כמעט, ורק בראייה לאחור אפשר להבין מה הבעיה האמיתית. טביב.
גם עכשיו אנחנו עושים את אותן טעויות, מתלוננים על בעיות זמניות כאילו שאם יפתרו אותן הכל יהיה בסדר. כאילו שבלם ומגן שמאלי ירפו את הפועל, או שאם קשטן ייצא מהקביעות והאפרוריות שלו, הכל יסתדר. והנה, עומד לו אחד בראש המערכת וצוחק. בדרך הוא עושה מה שבא לו. היום הגענו לשפל שיא, כשהאתר הרשמי מסית נגד שחקן הפועל, ועוד שחקן נשמה. מה אתם חושבים, שהכל יהיה בסדר אם יגיע לכאן בלם תותח ומגן שמאלי?
ייגמרו העסקאות המפוקפקות? הלנת המשכורות? מלחמות עם שחקנים שעוזבים? המאסת הפועל על הציבור? כבר לא ישאירו שחקני סגל בארץ כשנוסעים לפורטוגל? תסתיים מדיניות השחקנים החופשיים?
איך יש כאן כל כך הרבה שלא מבינים מהי הבעיה האמיתית. כשמסתכלים בדיעבד, טביב תמיד יהיה האשם. רק שבדיעבד לא נהיה הפועל כפ"ס.

תמונה

אתה צודק בהכל אבל זה לא סותר את העובדה שזהבי הוא ילד זין, שגוטמן הוא פוליטקאי
ושבאדיר ממשיך לעלות לנו בנקודות עונה שלישת ברצף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 00:51 
סלים טועמה יצא אידיוט גמור. חשב שזה שעכשיו נכנסו 3 מיליון יורו לקופה של לוזון(דמארי וטב״ח) הוא יכול לחלוב אותו. עכשיו לא רק שלוזון נתן לו בעיטה הוא גם לא יראה יותר דשא עד סוף העונה. אידיוט גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
העיקר ש...
זהבי זורק זין.
גוטמן פוליטיקאי.
באדיר עולה לנו בנקודות.

תמונה

שששששש... אתה מפריע לאנשים לעשות מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:00 
סימרוטיץ כתב:
אני עד עכשיו לא תופס מה הלך פה ביומים האחרונים !
אני יודע שזה קשה ועוד רגע תתחילו להתנפל עליי אבל אנא ממכם בואו נפריד, יש את הפועל של טביב ויש את הפועל תל אביב , הפועל של טביב זה קשטן בגרסתו החדשה,אוסידון בגרסתו השקרנית וזה החונטה שנבנתה היטב בקיץ האחרון .
אם לא תתעוררו עכשיו אז כנראה שזה באמת יהיה מאוחר מידי ,יש מה לעשות ולא צריך לחשוב שהכול אבוד מראש במאבק הזה .
אנא ממכם תתעלו מהשוואת לתקופות עבר או מקומות אחרים ומי אוהד יותר או פחות טוב של הפועל ,אני מניח שאף אחד ממכם לא חושב שהמצב טוב או יכול להשתפר .
עידן טביב החל והוא פה להישאר ,כמו שכולם אמרו "נעיף אחד אחר כך את השני".
הסיבות לא חסרות ובאמת שהיום נשברו שיאים חדשים אל תתנו יד לעוד ימים כאלו כמו שעברנו .
אני קורא לכל מי שיכול לעזור במאבק להגיע ולתמוך.
אז מה עושים ? קודם כל אין פתרון קסם , המאבק צריך להיות מושתת על הרבה רבדים כדי שיצליח ,כל פעולה שתעשה לבדה לא תוביל לתוצאות, אך אם מספיק פעולות השלם כבר יעשה את העבודה .
1.חרם מנוים לליגה האירופאית - בלומפילד לא מלא זו הצהרת כוונות
2.הפיכת שגרת החיים של טביב, אוסידון וכל אחד שקשור עליהם ללא נעימה (לא פלילי אלא מחאתי)
3.הגעה לאימוני הקבוצה ומחאה כנגד המאמן וההנהלה בכל מהלך האימון
4.רתימת האולטראס למאבק ויצירת מחאה במשחקי הבית .
5.תמיכה וחיזוק בשחקני הקבוצה
6.מציאת גוף תקשורת שיזדהה אם המאבק ויאפשר לנו להגיע לכמות רחבה של אוהדים
7.שילוב עמותת הפועל אוסישקין במאבק

אני עובד במשרה מלאה לומד באוניברסיטה ועושה מילואים מפרכים ולמרות זאת אני אתן את כל מה שאני יכול למאבק כזה ,הקבוצה שלנו זקוקה לעזרתנו ואנחנו היחידים שעוד יכולים להשפיע ,אוסישקין היה תמרור אזהרה לכולנו בואו נלמד מטעויות עבר.
טביב הביתה ויפה שעה אחת קודם !

תצלבו ברחמים בבקשה :cry:

סעיף 3 ו5 סותרים אחד את השני.
ברגע שאתה יוצא נגד המאמן שהוא ראש המערכת החיזוק והעידוד לשחקנים
שווה לתחת!
טוב פורום שדים אהובים, ניפגש ברביעיה השניה שאדל יקבל ממכבי ותמשיכו לשאול איפה הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
סלים טועמה יצא אידיוט גמור. חשב שזה שעכשיו נכנסו 3 מיליון יורו לקופה של לוזון(דמארי וטב״ח) הוא יכול לחלוב אותו. עכשיו לא רק שלוזון נתן לו בעיטה הוא גם לא יראה יותר דשא עד סוף העונה. אידיוט גמור.

שנה הבאה הוא בליגת החופים עם "עטלפי כפר קאסם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
טועמה: "ברור שהפועל ת"א תמרר לי את החיים"
חילופי האשמות בין הקשר שסירב לעבור למכבי פ"ת לבין גורמים במועדון האדום, בעקבות פיצוץ עסקת טל בן חיים. מקורביו של טועמה: "שיבדקו איך מתייחסים לסמלים בהפועל ת"א". בוולפסון הגיבו: "סלים עזב פעמיים בשביל כסף - הוא לא סמל". בן חיים: "אני גמור, כל כך רציתי לשחק בהפועל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:16 
שנה שעברה מוני אשם והשנה יש כתובת חדשה - סלים טועמה.
כל הזמן מוני הראל והספינים שלו - פשוט נמאס ממנו.

מתי הבמבי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:19 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
שנה שעברה מוני אשם והשנה יש כתובת חדשה - סלים טועמה.
כל הזמן מוני הראל והספינים שלו - פשוט נמאס ממנו.

מתי הבמבי ?

טועמה באמת אשם גם מוני היה טביב בנזונה
אבל מה עושים עכשיו כנראה שהקבוצה שלנו לא שווה בשביל שיבוא קנדי ויקנה אותה.
הפיתרון הוא להמשיך לקנות מנויים כדי שנראה אטרקטיביים למי שירצה להשיע
?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:21 
כמה מילים על מה שהיה היום:
1. ראשית, אני מבואס רצח מזה שטל בן חיים לא מגיע. זה שחקן שהפועל בדיוק צריכים. חלוץ שיכול לשחק בצד שמאל ויותר חשוב, עוד שחקן שהיה חתום בקבוצה לקראת העתיד ולקראת שמירה על מה שהיה כאן בשלוש שנים האחרונות.

2. אני לא מחזיק מטועמה בתור שחקן, אני לא חושב שהוא סמל, אני בקושי חושב שהוא מתאים להיות בסגל של הפועל. אולי בתור קשר התקפי חמישי או במקרה הטוב רביעי. אבל שלא תטעו, אם אני הייתי במקומו, הייתי כנראה מגיב אותו דבר. אני לא הייתי רוצה לעזוב ולשחק בקבוצה כמו מכבי פ"ת וזה מובן בהחלט שהוא רצה להישאר או לחילופין להיות מפוצה בסכום כסף רציני.
האחראי הבלעדי על פיצוץ העיסקה הזו, לפחות לפי מה שאני מבין מהפירסומים זה אך ורק עמוס לוזון. במיליון וחצי יורו יש לו יכולת להביא 4 שחקנים בשלושה שבועות הקרובים שהיו פותרים לו הרבה בעיות בקבוצה. היה שם משהו שלא מובן. על שחקן כמו טועמה לא מפסידים כזה סכום כסף שיכול לסדר לך את הקבוצה.

3. ועם כל זה, סלים עשה טעות, קשה. טעות קשה בתנאי שהקריירה שלו מעניינת אותו. אחרי שהוא ירגע מהעלבון (ונעלב בצדק) ויסתכל על הדברים בצורה צלולה, הוא יבין במקרה הרע הוא לא ישחק העונה יותר כדורגל בהפועל ובמקרה הטוב הוא ישחק והוא יצטרך להיות סופרמן, כי אחרי שני משחקים לא טובים שלו ותוצאות לא טובות של הפועל, הקהל ימרר לו את החיים. שלא בצדק אמנם, אבל שוב, אם תשאלו אותי אם הוא צריך להיות בקבוצה מבחינה מקצועית, התשובה תהיה שלילית.

4. ולבסוף, אחרי הכל, להפועל יש עוד 3 שבועות להביא חלוץ (שזו חובה. אי אפשר לשחק עד ינואר עם 3 חלוצים בסגל עם כמות המשחקים שהולכת להיות) ולהביא עוד בלם. נכון, הם לא ישחקו באירופה, אבל הליגה הרבה יותר חשובה והם בכל מקרה יעזרו ברוטציה.
נעבור גם את היום הקשה הזה. לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:27 
redrony כתב:
1. ראשית, אני מבואס רצח מזה שטל בן חיים לא מגיע. זה שחקן שהפועל בדיוק צריכים. חלוץ שיכול לשחק בצד שמאל ויותר חשוב, עוד שחקן שהיה חתום בקבוצה לקראת העתיד ולקראת שמירה על מה שהיה כאן בשלוש שנים האחרונות.

2. אני לא מחזיק מטועמה בתור שחקן, אני לא חושב שהוא שסמל, אני בקושי חושב שהוא מתאים להיות בסגל של הפועל. אולי בתור קשר התקפי חמישי או במקרה הטוב רביעי. אבל שלא תטעו, אם אני הייתי במקומו, הייתי כנראה מגיב אותו דבר. אני לא הייתי רוצה לעזוב ולשחק בקבוצה כמו מכבי פ"ת וזה מובן בהחלט שהוא רצה להישאר או לחילופין להיות מפוצה בסכום כסף רציני.
האחראי הבלעדי על פיצוץ העיסקה הזו, לפחות לפי מה שאני מבין מהפירסומים זה אך ורק עמוס לוזון. במיליון וחצי יורו יש לו יכולת להביא 4 שחקנים בשלושה הקרובות שהיו פותרים לו הרבה בעיות בקבוצה. היה שם משהו שלא מובן. על שחקן כמו טועמה לא מפסידים כזה סכום כסף שיכול לסדר לך את הקבוצה.

3. ועם כל זה, סלים עשה טעות, קשה. טעות קשה בתנאי שהקריירה שלו מעניינת אותו. אחרי שהוא ירגע מהעלבון (ונעלב בצדק) ויסתכל על הדברים בצורה צלולה, הוא יבין במקרה הרע הוא לא ישחק העונה יותר כדורגל בהפועל ובמקרה הטוב הוא ישחק והוא יצטרך להיות סופרמן, כי אחרי שני משחקים לא טובים שלו ותוצאות לא טובות של הפועל, הקהל ימרר לו את החיים. שלא בצדק אמנם, אבל שוב, אם תשאלו אותי אם הוא צריך להיות בקבוצה מבחינה מקצועית, התשובה תהיה שלילית.

4. ולבסוף, אחרי הכל, להפועל יש עוד 3 שבועות להביא חלוץ (שזו חובה. אי אפשר לשחק עד ינואר עם 3 חלוצים בסגל עם כמות המשחקים שהולכת להיות) ולהביא עוד בלם. נכון, הם לא ישחקו באירופה, אבל הליגה הרבה יותר חשובה והם בכל מקרה יעזרו ברוטציה.

באמת שהתייאשתי היום מההתנהלות הקמצנית של הפועל לא יתכן שכל כך הרבה מזומנים מגיעים ואין שחקני רכש.
זו פשוט בושה, עכשיו הדילמה האם להמשיך לקנות מנוי או להצביע ברגליים ופשוט לא לבוא?
ההנהלה רגועה היא עומדת על ממוצע מנויים של 7000 ב6-7 השנים האחרונות.
אז היא יכולה פשוט לזרוק זין על הקהל.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה מאוד שירדו שם בהנהלה מהעץ שטיפסו עליו באיומים על סלים (קשה להיות אופטימי בנושא)
חבל שטב"ח לא בא, אבל הוא לא קרוב להיות שווה את ה 4 מיליון יורו, ועל כן אנחנו צריכים להודות לסלים שמנע מאיתנו את השוד הזה.

אני מסכים איתך שסלים בהחלט עשה טעות לגבי ניהול הקריירה, אבל זו לא הפעם הראשונה (גם לא השנייה), ככה שקשה להיות מופתעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:31 
Red Nightmare כתב:
redrony כתב:

2. אני לא מחזיק מטועמה בתור שחקן, אני לא חושב שהוא שסמל, אני בקושי חושב שהוא מתאים להיות בסגל של הפועל. אולי בתור קשר התקפי חמישי או במקרה הטוב רביעי. אבל שלא תטעו, אם אני הייתי במקומו, הייתי כנראה מגיב אותו דבר. אני לא הייתי רוצה לעזוב ולשחק בקבוצה כמו מכבי פ"ת וזה מובן בהחלט שהוא רצה להישאר או לחילופין להיות מפוצה בסכום כסף רציני.
האחראי הבלעדי על פיצוץ העיסקה הזו, לפחות לפי מה שאני מבין מהפירסומים זה אך ורק עמוס לוזון. במיליון וחצי יורו יש לו יכולת להביא 4 שחקנים בשלושה הקרובות שהיו פותרים לו הרבה בעיות בקבוצה. היה שם משהו שלא מובן. על שחקן כמו טועמה לא מפסידים כזה סכום כסף שיכול לסדר לך את הקבוצה.

באמת שהתייאשתי היום מההתנהלות הקמצנית של הפועל לא יתכן שכל כך הרבה מזומנים מגיעים ואין שחקני רכש.
זו פשוט בושה, עכשיו הדילמה האם להמשיך לקנות מנוי או להצביע ברגליים ופשוט לא לבוא?
ההנהלה רגועה היא עומדת על ממוצע מנויים של 7000 ב6-7 השנים האחרונות.
אז היא יכולה פשוט לזרוק זין על הקהל.

זה לא קשור לקמצנות, זה קשור לחובבנות. יכול להיות שהם קמצנים, אבל את זה אי אפשר להגיד אחרי עיסקת דמארי והעיסקה שהיתה אמורה להיות עם בן חיים (אלא אם יש כאן קומבינה, אבל אני לא נכנס לדברים האלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:31 
אחד האדומים כתב:
אני מקווה מאוד שירדו שם בהנהלה מהעץ שטיפסו עליו באיומים על סלים (קשה להיות אופטימי בנושא)
חבל שטב"ח לא בא, אבל הוא לא קרוב להיות שווה את ה 4 מיליון יורו, ועל כן אנחנו צריכים להודות לסלים שמנע מאיתנו את השוד הזה.

אני מסכים איתך שסלים בהחלט עשה טעות לגבי ניהול הקריירה, אבל זו לא הפעם הראשונה (גם לא השנייה), ככה שקשה להיות מופתעים.

סלים טועמה אדיוט.
עכשיו ההנהלה מנסה לעשות כאן ספין שיוריד ממנה את כל האש, שהיא אמורה לחטוף על זה שהיא לא החתימה בכלל בלם!
טביב תתאבד כבר!!! אני שונא את מיאמי גלשנים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:38 
טועמה אם התכוון לכך או לא הקריב את הקרירה שלו לטובת הפועל .
סלים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 01:46 
סימרוטיץ כתב:
טועמה אם התכוון לכך או לא הקריב את הקרירה שלו לטובת הפועל .
סלים :HEART2:

כן , ערכים זה דבר חשוב .
נראה כמה ערכים יעניינו אותכם כשהתוצאות יהיו על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 02:35 
חבל לי שבן חיים לא בא.
ואני שמח שסלים נשאר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 873 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: