תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 873 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 1/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

טל בן חיים אדום
הפועל ת"א עשתה אתמול רכש משמעותי כשסיכמה עם החלוץ טל בן חיים ממכבי פ"ת ל5- העונות הקרובות תמורת כמיליון וחצי יורו עבור מחצית מכרטיס השחקן שלו. בן חיים ירוויח 120 אלף דולר לעונה והיום הוא צפוי לחתום על חוזהו.
האדומים גם סיכמו עם מתן אוחיון את תנאיו בקבוצה ופתחו במו"מ עם קבוצתו הבלגית שרלרואה.
הקשר הקרואטי מירקו אורמוש (22) עבר בהצלחה את הבדיקות הרפואיות ויושאל מהיידוק לספליט לעונה אחת תמורת 200 אלף יורו. גם עומרי עטיה מהפועל רעננה הצטרף וחתם בקבוצה לשלוש עונות.

ראיון עם ערן זהבי

"אחרי הבוררות, הפועל ת"א ייצאו השקרנים"
רגע על הסיכוי לפני המשחק לנצח ") הקריטי לא נופלים מול מהם יוון, ערן (" • זהבי על מדבר המעבר על לבלומפילד הפרידה המכוערת ")איך לא מהאקסית עברנו לשם • קודם("? • אמש: מאמנו של זהבי בפאלרמו, סילביו פיולי, פוטר מתפקידו
רותם גרוסמן
איך שלא תסתכלו על זה בין שלל הלגיונרים הישראלים שמשחקים בחו"ל ערן זהבי הוא המניה שעשתה את הזינוק הכי גדול. לפני ארבע שנים עוד שיחק ברמה"ש בתחתית הלאומית והקיץ עבר לפאלרמו האיטלקית. כעת הוא מקווה להסתער על הסריה אה ולקחת חלק פעיל במשחק המכריע ביום ו' מול יוון שעל פי כל הסימנים אם יש מישהו שמתאים למעמדים כאלה זה הוא. רגע לפני שריקת הפתיחה תפסנו אותו לשיחה על הכל.
אפשר להשוות את הרמה באיטליה לישראל?
"רק לפי האימונים הטובים והקשים שיש שם רואים באיזו רמה גבוהה אתה צריך להית כדי לשרוד כשחקן וגם כקבוצה. אני רוצה להיכנס לעניינים ומקווה שנפתח טוב את העונה ונשתלב בצמרת.
אתה צובט את עצמך לבדוק שאתה לא חולם?
"בימים הראשונים הייתי קצת בשוק ולא האמנתי אבל גם כשכבשתי את שער האליפות ואת הגול בליגת האלופות הרגשתי ככה ולמדתי שבצורה הזו אתה כובש עוד פיסגה. אני צריך להתאים את עצמי לרמה הכללית ואפילו יותר ולכן זה לא בשמיים."
מה עם מכשול השפה הבדידות והמנטליות?
"לפעמים גם מתורגמנים באיטליה לא ממש יודעים אנגלית. אני מתחיל להבין איטלקית וכשאחזור אקבל שיעורים פרטיים בבית. לגבי הבדידות מצבי טוב כי ארוסתי נמצאת איתי והמשפחה באה הרבה. ברור שיש געגוע לאווירה בישראל אבל בשלב הזה אני מפוקס בהצלחה שלי פה ומנסה להשתלב כאילו נולדתי באיטליה." "רציתי לגמור בהפועל יפה"
למרות שהביא להפועל ת"א כמעט במו רגליו את האליפות בעונת הדאבל והגביע בעונה הקודמת עזב זהבי את האדומים בטונים צורמים. תביעת הבוררות שהגיש בגין כספים שלטענתו לא קיבל עדיין ממתינה לדיון האדומים מבחינתם טוענים כי זהבי הוא זה שחייב למועדון כסף ואף האשימו אותו כי גרם נזקים בדירה שקיבל.
אי אפשר לסגור את זה יפה?
"אני לא הייתי הגורם שדירדר את היחסים. רציתי לגמור את זה יפה ולקבל את מה שמגיע לי מבחינה כספית וגם בפן האנושי והמקצועי . כמו שכיבדתי את המועדון שנתן לי את ההזדמנות ציפיתי ליחס דומה כשאני קיבלתי את ההזדמנות שלי אבל זו כנראה לא הדרך שלהם.
"הבנתי שהם מדברים בתקשורת ואומרים שאני בכלל חייב להם. תהיה בוררות וכשיחליטו שהכסף מגיע לי הם ייצאו השקרנים ואלה שהתנהגו לא בסדר. אמרו שהרסתי דירה במטרה לפגוע בשם שלי וליצור לי תדמית של בן אדם שלילי. אמרו שאני שקרן. אם לטענתם אני חייב להם כסף למה הם ביקשו שאחתום על נייר שאני מוותר על כספים שחייבים לי."?
נשמע שאתה פגוע קשות.
"לא נעים לגלות שכאשר צריכים אותך אז הם סחבקים שלך וכשלא צריכים אותך אז מתנהגים ככה. כל שחקן שעזב אותם השנה יצא בתחושה כזו וזה רק מוכיח שאני לא יוצא מהכלל. החוזה שעליו חתמתי לא כובד ושחקנים אחרים שראו מה קורה בהפועל חשבו פעמיים אם להגיע לשם."
מהפועל ת"א נמסר: "בחוזה החדש עליו חתום ערן זהבי אין פיצוי כספי לשחקן במקרה של מכירה. לגבי הדירה נדגיש כי האגודה נתבעה על ידי בעלי הדירה על נזקים בדירתו השכורה והסכום נוכה מהשכר של זהבי." "מקווה שיאמינו כמונו"
גם עם המאמן הלאומי הספיק זהבי להסתבך בתקרית החינה המפורסמת של אחיו לפני גאורגיה. זהבי לא חזר למלון בלילה ולאחר מכן טען כי הוא פצוע וביקש להשתחרר. בסופו של דבר הוא נופה מהסגל ואף הורחק ממשחק ליגה.
הכל הסתדר עם פרננדז?
"היה קצר בתקשורת וחוסר הבנה שעליו הצטערתי והסברתי למאמן בארבע עיניים. אם היינו נפגשים בהתחלה ולא עוברים דרך מתווכים והתקשורת זה לא היה קורה בכלל."
לא ניצחנו נבחרת שמדורגת גבוה מאיתנו כבר שנים זה ישתנה בשישי?
"מתישהו הסטטיסטיקה צריכה להשתנות. הפערים בינינו לא גדולים שנינו בדרג ב' באירופה ואנחנו לא נופלים מהם באף פרמטר. אני שומע כבר כמה ימים שזה לא בשמיים וצריך לנצח את יוון אבל יותר מדי דיבורים יזיקו לנו. כיף שהמשחק בבלומפילד המגרש הכי ביתי שיש. איך לא שיחקנו שם קודם? נראה לי שהיינו יכולים להוציא יותר נקודות שם."
יש לנו מקום ביורו?
"רק אם ננצח את יוון. אם ננצח אני מאמין שניסע לקרואטיה וננצח גם שם. גם הדיבור ברחוב סביב הנבחרת חזר אז אני מקווה שכולם יאמינו כמונו." מחכה למאמן חדש
אמש החליט הנשיא הקפריזי של פאלרמו מאוריציו זמפאריני לפטר את המאמן סילביו פיולי. הפיטורין לא הגיעו על רקע ההדחה מהליגה האירופית אלא בשל חילוקי דעות והכעס של המאמן על כך שהנשיא מכר מספר רב של שחקנים. בתשע שנותיו במועדון פיטר זמפאריני 30 מאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 1/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 02:52 
בלם!!!! חסר לי בלם!!!
אם יהיה בלם טוב מגיע שאפו להנהלה !!

רק שיהיה בלם!!!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 02:56 
סמל אישי של המשתמש
שאלה לי לנביאי הפורום/עוזרי המאמן של קשטן כאן בפורום;
במידה וקשטן לא מחליף מערך ונשאר עם ה4:4:2, נוצר מצב שעל עמדת קשר האגף השמאלי מתחרים בן חיים, אלרואי (עד שצבר בטחון בהרכב..שילמו את כל הכסף עליו בשביל להושיב אותו, בסופו של דבר, על הספסל? בכל מערך יוצא שבסופו של דבר הוא ימצא את עצמו על הספסל) וטועמה? על עמדות שני הקשרים במרכז השדה מתמודדים נוסא, שי, אביחי וגורדנה? עבאס שחקן אגף ימין, כדי שיוכל להיות מחליף לזר החדש בהרכב? לא משנה אם עטיה מגן שמאלי או ימני, זה אומר שעל עמדת מגן אחת באיזשהו צד במגרש יאבקו שלושה מגנים על מקום בהרכב? האם קשטן, שעל אף "עומס" המשחקים לא נתן הזדמנות לעבאס ושמר על אותו הרכב, יבצע רוטציה וישנה את ההרכב ממשחק למשחק?
לא, אני לא מתלונן. על אף שהעסקאות שהביאו לכאן את דמארי ובן חיים מובילות למצב שהגיוני שבעונה הבאה נבנה את עצמנו מחדש, הקניות האלה (במצב השוק הנוכחי) הכרחיות. כל השאלות ששאלתי בהודעה זו לא נשאלו בצורה צינית, אני באמת מחפש תשובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 03:06 
תחליטו!!!
טועמה עבר או לא עבר ללוזוניה?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 03:08 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
במידה וקשטן לא מחליף מערך ונשאר עם ה4:4:2, נוצר מצב שעל עמדת קשר האגף השמאלי מתחרים בן חיים, אלרואי (עד שצבר בטחון בהרכב..שילמו את כל הכסף עליו בשביל להושיב אותו, בסופו של דבר, על הספסל? בכל מערך יוצא שבסופו של דבר הוא ימצא את עצמו על הספסל) וטועמה? על עמדות שני הקשרים במרכז השדה מתמודדים נוסא, שי, אביחי וגורדנה? עבאס שחקן אגף ימין, כדי שיוכל להיות מחליף לזר החדש בהרכב? לא משנה אם עטיה מגן שמאלי או ימני, זה אומר שעל עמדת מגן אחת באיזשהו צד במגרש יאבקו שלושה מגנים על מקום בהרכב? האם קשטן, שעל אף "עומס" המשחקים לא נתן הזדמנות לעבאס ושמר על אותו הרכב, יבצע רוטציה וישנה את ההרכב ממשחק למשחק?
לא, אני לא מתלונן. על אף שהעסקאות שהביאו לכאן את דמארי ובן חיים מובילות למצב שהגיוני שבעונה הבאה נבנה את עצמנו מחדש, הקניות האלה (במצב השוק הנוכחי) הכרחיות. כל השאלות ששאלתי בהודעה זו לא נשאלו בצורה צינית, אני באמת מחפש תשובות.

חלון ההעברות של הליגה הישראלית נסגר רק ב-22 בספטמבר, אני מניח שעד לסגירתו נשחרר שחקנים. למרות שלסגל של מכבי יש לפחות אותו רוחב והסגל של חיפה רחב משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 03:43 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
arik8989 כתב:

חלון ההעברות של הליגה הישראלית נסגר רק ב-22 בספטמבר, אני מניח שעד לסגירתו נשחרר שחקנים. למרות שלסגל של מכבי יש לפחות אותו רוחב והסגל של חיפה רחב משלנו.

לחיפה יש בסגל גם את דוידוביץ, גם את שארנוב וגם אדרי (סומן כמחליף של דוידוביץ ולא היה רע בהזדמנויות שנתנו לו) כמתחרים על עמדת השוער.
על עמדת המגן ימני יאבקו משומר, עותמאן ודגני (כל אחד מהם נחשב לבכיר יותר מחוטאבא, המגן הימני הראשון שלנו, בסוף העונה שעברה).
על שני מקומות בהרכב (או אפילו אחד לפעמים על פי אלישע) יאבקו החלוצים דה חסוס, עמאשה, דבאלשווילי, עזריאל, תורג'מן, גדיר (יכול לשחק באגפים, אבל גם לשם יש מספיק שחקנים), ואזולאי (עבר בסוף לנתניה או לא?). בנוסף, גם קטן יכול לשחק כחלוץ.
וזה עוד לפני שדיברתי על שחקני הקישור. הסגל של חיפה עמוס מדי, וסגל דחב זה דבר טוב, אך עד גבול מסויים.
בן חיים שחקן מעולה ואני מניח שהשיתוף פעולה שלו עם דמארי יעזור לנו מאוד, אבל אם לא תיהיה רוטציה רצינית, שחקן שעלה גם סכום מטורף, אלרואי כהן, ינזק מזה משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 04:45 
סמל אישי של המשתמש
אז לפי הארץ גם העברנו להם את כרטיסו של ויקטור מרעי
וגם את טועמה

אני כבר לא יודע למי להאמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:00 
סמל אישי של המשתמש
"הארץ" נסגר מוקדם מאוד. אני משער שבאותה שעה עדיין דיברו כל גופי התקשורת על מעבר של טועמה לפ"ת.
אח"כ השתנו דברים ונראה לי שעדיף לך להאמין לעדכונים על כך שהנושא עדיין לא סגור לכאן או לכאן.

אגב, בעקבות עיבוי הסגל מסתמנת אפשרות שהפועל תעלה, לפחות מדי פעם, בהרכב שלא יכלול את באדיר ואבוטבול.
מי יהיה הקפטן במקרה כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:05 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
"הארץ" נסגר מוקדם מאוד. אני משער שבאותה שעה עדיין דיברו כל גופי התקשורת על מעבר של טועמה לפ"ת.
אח"כ השתנו דברים ונראה לי שעדיף לך להאמין לעדכונים על כך שהנושא עדיין לא סגור לכאן או לכאן.

אגב, בעקבות עיבוי הסגל מסתמנת אפשרות שהפועל תעלה, לפחות מדי פעם, בהרכב שלא יכלול את באדיר ואבוטבול.
מי יהיה הקפטן במקרה כזה?

לדעתי זה הולך ככה:
ואליד
שי
סלים
ידין
לאלא
טוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:21 
סמל אישי של המשתמש
לא יאומן איך לוזון הזה דפק אותנו עם שני שחקנים...לא משנה כמה הם יהיו טובים או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:22 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
הסלע האדום כתב:

מי יהיה הקפטן במקרה כזה?

לדעתי זה הולך ככה:
ואליד
שי
סלים
ידין
לאלא
טוטו

אני זוכר מהתמונות ממחנה האימונים שלאלא עם סרט הקפטן נראה כ"כ טבעי, ממש כמו דל פיירו עם סרט קפטן.
בסגל הנוכחי ולפי ההרכבים שקשטן מעלה אני רואה מצב טוב שבכמה וכמה משחקים אף אחד מהשחקנים ברשימה לא ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:28 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
יובל כתב:
הסלע האדום כתב:

מי יהיה הקפטן במקרה כזה?

לדעתי זה הולך ככה:
ואליד
שי
סלים
ידין
לאלא
טוטו

אני זוכר מהתמונות ממחנה האימונים שלאלא עם סרט הקפטן נראה כ"כ טבעי, ממש כמו דל פיירו עם סרט קפטן.
בסגל הנוכחי ולפי ההרכבים שקשטן מעלה אני רואה מצב טוב שבכמה וכמה משחקים אף אחד מהשחקנים ברשימה לא ישחק.

כולם כבר החליטו שהקישור האחורי שלנו העונה הוא גורדנה ונוסא, אבל עובדה שכששי וידין היו כשירים הם כמעט תמיד עלו בהרכב. ממש לא בטוח שקשטן ישים את שניהם על הספסל. וטוטו כנראה יעלה בהרכב כל עוד הוא כשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:28 
אם מתן אוחיון יגיע, שיחקו אותה בהנהלה בנוגע לרכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:40 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
אם מתן אוחיון יגיע, שיחקו אותה בהנהלה בנוגע לרכש.

גם אם יגיעו ניימאר, מסי, נוייר ופיקה לא שיחקו אותה ברכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:43 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
JohnnieWalker כתב:
יובל כתב:
הסלע האדום כתב:

מי יהיה הקפטן במקרה כזה?

לדעתי זה הולך ככה:
ואליד
שי
סלים
ידין
לאלא
טוטו

כולם כבר החליטו שהקישור האחורי שלנו העונה הוא גורדנה ונוסא, אבל עובדה שכששי וידין היו כשירים הם כמעט תמיד עלו בהרכב. ממש לא בטוח שקשטן ישים את שניהם על הספסל. וטוטו כנראה יעלה בהרכב כל עוד הוא כשיר.

כששי ודידין היו שניהם כשירים לא היית מודע ליכולות של גורדנה. עם סגל כזה קשטן יהיה חייב לעשות רוטציה לפחות בחוד, כך שיש מצב טוב שדמארי וטב"ח יפתחו (מטעמי עייפות או יכולת, אלא אם קשטן יתפקד את טב"ח כקיצוני שמאלי) ולא מן הנמנע שיפתח עם נוסא וגורדנה. כמו כן אם יגיע אוחיון סביר שבאדיר לא יחשק וכרגע אלרואי מועדף על סלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
מי צריך את כל האינפלציה הזאת בחלק הקדמי כאשר החלק האחורי שלנו במצב סיעודי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

כתוב על המעבר של טב"ח אלינו.
במסגרת העסקה : מרעי וטועמה עוברים (לא מושאלים) למכבי פ"ת.
טועמה בהלם מהמהלך, הוא קיבל אתמול טלפון מעמוס לוזון שהוא עובר אליהם לפני בכלל שמישהו מהפועל דיבר איתו.
טועמה דיבר עם קשטן וזה אמר לו שיהיה לו קשה לקבל דקות משחק.
שבחון יעבור כנראה היום לב"ש.
מתן אוחיון אמור לנחות היום ולחתום בהפועל.
אורמוש יערוך היום אימון ראשון במדים האדומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 06:10 
סמל אישי של המשתמש
תזכרו טוב טוב את המשפט,
קבוצה ששוכחת סמליה, סופה שישכחו אותה.
הנהלה של נבלות, בני זונות, אפסים, צואות, חלאות אנושיות,
הבאתם אותי לאחל לכם כל רע שרק אפשר.
סלים טועמה :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
איך החלטתם שסלים עוזב?
http://one.co.il/Article/186153.html
לאחר שסגרו את עסקת בן חיים, לוזון ביקש מטביב אישור לנסות ולהחתים את הקשר, סלים טועמה, וקיבל לכך אישור, אך טביב הבהיר כי העברה כזו תתבצע רק אם השחקן יסכים ובכל מקרה ללא קשר לעסקת בן חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 06:23 
טועמה נרשם בהפועל למשחקים בשלב הבתים באירופה.
ללא קשר, לוזון מנסה להביא אותו למכמבי פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 06:27 
סמל אישי של המשתמש
פוסידון : סלים לא יזוז מהפועל !!!!!!!!!!!!!!

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
חבל,אני לא סובל אותו .
מכביסט כלב

טוב נו, שיהיה בהצלחה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 08:10 
חבר שטס עכשיו לשוויץ סיפר שראה בנתב״ג כתבים של וואן וספורט 5..
מישהו יודע אמ זה קשור אלינו? (מתן אוחיון?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 08:12 
אומסאפ כתב:
חבר שטס עכשיו לשוויץ סיפר שראה בנתב״ג כתבים של וואן וספורט 5..
מישהו יודע אמ זה קשור אלינו? (מתן אוחיון?)

בניון נחת בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
פוסידון : סלים לא יזוז מהפועל !!!!!!!!!!!!!!

ואמר גם ש: "תחתכו לי את הראש אם הוא עוזב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 08:17 
שוהם יפת כתב:
חבל,אני לא סובל אותו .
מכביסט כלב

טוב נו, שיהיה בהצלחה .

לא נורא, יקח מקנדה שיעורי זנות קהל 101, ותלמד לאהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 08:21 
הוא פוטנציאל לא רע להביא את הרצועה של ישראלביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
שוהם יפת כתב:
חבל,אני לא סובל אותו .
מכביסט כלב

טוב נו, שיהיה בהצלחה .

לא נורא, יקח מקנדה שיעורי זנות קהל 101, ותלמד לאהוב.

:LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
תזכרו טוב טוב את המשפט,
קבוצה ששוכחת סמליה, סופה שישכחו אותה.
הנהלה של נבלות, בני זונות, אפסים, צואות, חלאות אנושיות,
הבאתם אותי לאחל לכם כל רע שרק אפשר.
סלים טועמה :HEART2: :HEART2: :HEART2:

ומה לגבי סמלים ששוכחים קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 873 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: