יובל כתב:
arik8989 כתב:
שאלה לי לנביאי הפורום/עוזרי המאמן של קשטן כאן בפורום;
במידה וקשטן לא מחליף מערך ונשאר עם ה4:4:2, נוצר מצב שעל עמדת קשר האגף השמאלי מתחרים בן חיים, אלרואי (עד שצבר בטחון בהרכב..שילמו את כל הכסף עליו בשביל להושיב אותו, בסופו של דבר, על הספסל? בכל מערך יוצא שבסופו של דבר הוא ימצא את עצמו על הספסל) וטועמה? על עמדות שני הקשרים במרכז השדה מתמודדים נוסא, שי, אביחי וגורדנה? עבאס שחקן אגף ימין, כדי שיוכל להיות מחליף לזר החדש בהרכב? לא משנה אם עטיה מגן שמאלי או ימני, זה אומר שעל עמדת מגן אחת באיזשהו צד במגרש יאבקו שלושה מגנים על מקום בהרכב? האם קשטן, שעל אף "עומס" המשחקים לא נתן הזדמנות לעבאס ושמר על אותו הרכב, יבצע רוטציה וישנה את ההרכב ממשחק למשחק?
לא, אני לא מתלונן. על אף שהעסקאות שהביאו לכאן את דמארי ובן חיים מובילות למצב שהגיוני שבעונה הבאה נבנה את עצמנו מחדש, הקניות האלה (במצב השוק הנוכחי) הכרחיות. כל השאלות ששאלתי בהודעה זו לא נשאלו בצורה צינית, אני באמת מחפש תשובות.
חלון ההעברות של הליגה הישראלית נסגר רק ב-22 בספטמבר, אני מניח שעד לסגירתו נשחרר שחקנים. למרות שלסגל של מכבי יש לפחות אותו רוחב והסגל של חיפה רחב משלנו.
לחיפה יש בסגל גם את דוידוביץ, גם את שארנוב וגם אדרי (סומן כמחליף של דוידוביץ ולא היה רע בהזדמנויות שנתנו לו) כמתחרים על עמדת השוער.
על עמדת המגן ימני יאבקו משומר, עותמאן ודגני (כל אחד מהם נחשב לבכיר יותר מחוטאבא, המגן הימני הראשון שלנו, בסוף העונה שעברה).
על שני מקומות בהרכב (או אפילו אחד לפעמים על פי אלישע) יאבקו החלוצים דה חסוס, עמאשה, דבאלשווילי, עזריאל, תורג'מן, גדיר (יכול לשחק באגפים, אבל גם לשם יש מספיק שחקנים), ואזולאי (עבר בסוף לנתניה או לא?). בנוסף, גם קטן יכול לשחק כחלוץ.
וזה עוד לפני שדיברתי על שחקני הקישור. הסגל של חיפה עמוס מדי, וסגל דחב זה דבר טוב, אך עד גבול מסויים.
בן חיים שחקן מעולה ואני מניח שהשיתוף פעולה שלו עם דמארי יעזור לנו מאוד, אבל אם לא תיהיה רוטציה רצינית, שחקן שעלה גם סכום מטורף, אלרואי כהן, ינזק מזה משמעותית.