אדום-עולה בבלומפילד כתב:
מושקוביץ כתב:
לא מבין מה הבעיה שהמועדון ייקח את זה על עצמו.
יודעים מה התכולה של האצטדיון וקובעים כמה עולים כרטיסים.
צריך להדפיס כרטיסים (או רחמנא ליצילן שהאוהדים ידפיסו את הכרטיסים שקנו באינטרנט כמו שעושים באלף אתרי קופונים בשנה האחרונה), מבנה של קופה שאפשר יהיה למכור בו את הכרטיסים שלא מוכרים באינטרנט וקופה קטנה כזאת ממתכת שאפשר לשים בה את העודף.
זה ממש לא מספיק.
אתה חייב שתהיה אפשרות להזמין באינטרנט.
אתה צריך אופרציה שיודעת לתפעל אתר אינטרנט שמוכר כרטיסים. זה לא פשוט.
ללאן כבר יש אתר כזה, שצריך להודות שעובד לא רע.
אתה צריך להחזיק מקום שיושבים בו קופאים מהבוקר עד הערב ומוכרים כרטיסים.
אתה צריך לנהל מעקב אחר המקומות המסומנים. אולי זה נראה טריוויאלי שלא יימכרו 2 כרטיסים לאותו מושב בשער 2 - זה לא טריוויאלי כלל וכלל. צריך בשביל זה מחשבים, תוכנות וכו'.
אתה צריך לגרום לכך שכל הקופאים שיעבדו לא יעבירו את כרטיסי הנוער לספסרים (כמו שקורה בכל מקום בארץ שבו הקבוצה מוכרת).
נכון שגם בלאן זה קורה, אבל אם נעבור לספק אחר והמצב יישאר על כנו אז מה הועילו חכמים בתקנתם?
אוגוסטוס - לצעוק "אכלו לי שתו לי" זו לא חוכמה. לא חוכמה להגיד כל הזמן רק מה לא. צריך להגיד גם מה כן. אחרת אנחנו רק נמשיך לשבת ולבכות.
אני בטוח שההנהלה תתייחס אלינו הרבה פחות ברצינות אם נבוא ונגיד לה "אנחנו לא רוצים את לאן" מאשר אם נבוא ונגיד לה "אנחנו לא רוצים את לאן, לעומת זאת אנחנו מציעים במקום זה את XYZ".
לא קראתי את כל מה שכתבת.
מידיעה אני אומר לך שלהקים אתר כזה זה קל מאוד וגם לא עולה הרבה כסף.
http://getitall.co.il/כנס לשם, תראה כמה אתרי קופונים הוקמו בשנה האחרונה.
כרטיס למשחק זה קופון איך שאתה לא מסובב את זה.
והאתרים האלה קמים כמו זבל מסיבה מסוימת, כי זה מאוד מאוד קל. וזה כולל אבטחה, כולל מאגר לקוחות, כולל רשימת תפוצה.
הכל זה עניין של:
א. רצון לעשות את זה, ההבנה שאולי לטווח הקצר אתה מאבד את ההכנסה המוקדמת מלאן אבל בטווח הארוך אתה גם מרוויח וגם יוצר קשר עם האוהדים.
ב. השקעה כלכלית וכוח אדם. כמו שכתבתי קודם זה לא סיפור גדול. עלויות הכביסה החודשיות של מועדון כדורגל עולות יותר מתחזוקת אתר כזה.
חוצמזה, אתה יכול לשאול את המשתמש קרל מרקס איך עושים את זה בסט. פאולי ובשאר גרמניה, אני בטוח שגם משם אפשר להביא רעיונות.