תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 06:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משרד הכרטיסים 'לאן'
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:30 
רבות כבר דובר על משרד הכרטיסים לאן.
על השירות הגרוע, על עמלת האינטרנט, על היחס לאוהדים וכו'.

לצורך הדיון, בואו נניח שמחר בבוקר הצלחנו לשכנע את טביב להפסיק לעבוד עם לאן.
מה עכשיו? מי יוכל לעשות עבודה יותר טובה?
תשובות ריאליות בבקשה (ולא, להגיד "שהפועל תקים אופרציה משל עצמה שתהיה יותר טובה מלאן" - זה לא ריאלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משרד הכרטיסים 'לאן'
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
הכל כולל הכל יותר טוב מהחרא הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:33 
שהמועדון ייקח את זה על עצמו, בכדורסל זה עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
לא מזמן פורסמה פה כתבה על משרד כרטיסים מארה"ב או משהו כזה שמקים שלוחה בארץ.
לפי המידע על אותה חברה הם נחשבים למאוד יעילים וטובים,שווה לנסות.
בטח יש פה איזה מישהו שזוכר את השם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
חברת איוונטים, לפי מה שאומרים זה ממש אמריקה בצבע. הם מתים למתג את עצמם בישראל חזק, וחתימה על הסכם עם מועדון גדול יכול להיות מדהים עבורם, ככה שהם ישמחו לדעתי להציע למועדון תנאים מאוד אטרקטיביים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:41 
אני חושב שיש פגם בלוגיקה שלך.
אנחנו לא אלה שצריכים להציע הצעות איך לשפר את רמת השירות המגיעה לנו.
אני, לפחות, לא מומחה לנושא והנושא גם לא מעניין אותי.
כל מה שאני יכול לעשות זה להסביר בפירוט להנהלה מדוע השירות לא טוב ולא הוגן, ומה הציפיות שלי.
את הפתרונות- הם צריכים למצוא.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 23 אוגוסט 2011, 20:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:41 
לא מבין מה הבעיה שהמועדון ייקח את זה על עצמו.
יודעים מה התכולה של האצטדיון וקובעים כמה עולים כרטיסים.
צריך להדפיס כרטיסים (או רחמנא ליצילן שהאוהדים ידפיסו את הכרטיסים שקנו באינטרנט כמו שעושים באלף אתרי קופונים בשנה האחרונה), מבנה של קופה שאפשר יהיה למכור בו את הכרטיסים שלא מוכרים באינטרנט וקופה קטנה כזאת ממתכת שאפשר לשים בה את העודף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 20:49 
מושקוביץ כתב:
צריך להדפיס כרטיסים (או רחמנא ליצילן שהאוהדים ידפיסו את הכרטיסים שקנו באינטרנט כמו שעושים באלף אתרי קופונים בשנה האחרונה), מבנה של קופה שאפשר יהיה למכור בו את הכרטיסים שלא מוכרים באינטרנט וקופה קטנה כזאת ממתכת שאפשר לשים בה את העודף.

זה ממש לא מספיק.

אתה חייב שתהיה אפשרות להזמין באינטרנט.
אתה צריך אופרציה שיודעת לתפעל אתר אינטרנט שמוכר כרטיסים. זה לא פשוט.
ללאן כבר יש אתר כזה, שצריך להודות שעובד לא רע.

אתה צריך להחזיק מקום שיושבים בו קופאים מהבוקר עד הערב ומוכרים כרטיסים.
אתה צריך לנהל מעקב אחר המקומות המסומנים. אולי זה נראה טריוויאלי שלא יימכרו 2 כרטיסים לאותו מושב בשער 2 - זה לא טריוויאלי כלל וכלל. צריך בשביל זה מחשבים, תוכנות וכו'.
אתה צריך לגרום לכך שכל הקופאים שיעבדו לא יעבירו את כרטיסי הנוער לספסרים (כמו שקורה בכל מקום בארץ שבו הקבוצה מוכרת).
נכון שגם בלאן זה קורה, אבל אם נעבור לספק אחר והמצב יישאר על כנו אז מה הועילו חכמים בתקנתם?

אוגוסטוס - לצעוק "אכלו לי שתו לי" זו לא חוכמה. לא חוכמה להגיד כל הזמן רק מה לא. צריך להגיד גם מה כן. אחרת אנחנו רק נמשיך לשבת ולבכות.
אני בטוח שההנהלה תתייחס אלינו הרבה פחות ברצינות אם נבוא ונגיד לה "אנחנו לא רוצים את לאן" מאשר אם נבוא ונגיד לה "אנחנו לא רוצים את לאן, לעומת זאת אנחנו מציעים במקום זה את XYZ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 21:08 
צאו מהסרט
לאן כל שנה מלווה להפועל מיליוני שקלים
מכירים משרד אחר שיעשה את זה?
מסינג חלאה אהל אדום שרוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
מושקוביץ כתב:

זה ממש לא מספיק.

ללאן כבר יש אתר כזה, שצריך להודות שעובד לא רע .

אתה צריך לנהל מעקב אחר המקומות המסומנים. אולי זה נראה טריוויאלי שלא יימכרו 2 כרטיסים לאותו מושב בשער 2 - זה לא טריוויאלי כלל וכלל. צריך בשביל זה מחשבים, תוכנות וכו'.
אתה צריך לגרום לכך שכל הקופאים שיעבדו לא יעבירו את כרטיסי הנוער לספסרים (כמו שקורה בכל מקום בארץ שבו הקבוצה מוכרת).
נכון שגם בלאן זה קורה, אבל אם נעבור לספק אחר והמצב יישאר על כנו אז מה הועילו חכמים בתקנתם?

אוגוסטוס - לצעוק "אכלו לי שתו לי" זו לא חוכמה. לא חוכמה להגיד כל הזמן רק מה לא. צריך להגיד גם מה כן. אחרת אנחנו רק נמשיך לשבת ולבכות.
אני בטוח שההנהלה תתייחס אלינו הרבה פחות ברצינות אם נבוא ונגיד לה "אנחנו לא רוצים את לאן" מאשר אם נבוא ונגיד לה "אנחנו לא רוצים את לאן, לעומת זאת אנחנו מציעים במקום זה את XYZ".

אני מסכים איתך בסה"כ להוציא השורות המודגשות. האתר של לאן רע מאוד. בימים כתיקונם התעבורה שם דומה לתעבורה בפורום בשעת משחק חוץ ואני מפרגן. בימים שיוצאת מכירה של דרבי חוץ/חיפה בחוץ/כרטיסים לג'סטין ביבר ודומיהם האתר קורס כמו מכבי לוזון אחרי האדום והפנדל. חברה מקצועית (מסינג - ההפך ממך) דואגת לשדרג את נפח התעבורה שלה זמנית, מריצה שרת גיבוי בהיכון לעלות לאוויר תוך חצי דקה. במקום זה אנחנו מוצאים את עצמנו לוחצים על F5 כאילו כולנו ילדים בכיתה ד' שאין להם משהו יותר טוב לעשוק.
שלא לדבר על העמלת אינטרנט שכבר דובר עליה רבות. לאן זה לא הרע במיעוטו, זה מעוז הרשע של קדאפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 21:43 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
מושקוביץ כתב:

זה ממש לא מספיק.

ללאן כבר יש אתר כזה, שצריך להודות שעובד לא רע.

לא קראתי את כל מה שכתבת.
מידיעה אני אומר לך שלהקים אתר כזה זה קל מאוד וגם לא עולה הרבה כסף.
http://getitall.co.il/
כנס לשם, תראה כמה אתרי קופונים הוקמו בשנה האחרונה.
כרטיס למשחק זה קופון איך שאתה לא מסובב את זה.
והאתרים האלה קמים כמו זבל מסיבה מסוימת, כי זה מאוד מאוד קל. וזה כולל אבטחה, כולל מאגר לקוחות, כולל רשימת תפוצה.

הכל זה עניין של:
א. רצון לעשות את זה, ההבנה שאולי לטווח הקצר אתה מאבד את ההכנסה המוקדמת מלאן אבל בטווח הארוך אתה גם מרוויח וגם יוצר קשר עם האוהדים.
ב. השקעה כלכלית וכוח אדם. כמו שכתבתי קודם זה לא סיפור גדול. עלויות הכביסה החודשיות של מועדון כדורגל עולות יותר מתחזוקת אתר כזה.

חוצמזה, אתה יכול לשאול את המשתמש קרל מרקס איך עושים את זה בסט. פאולי ובשאר גרמניה, אני בטוח שגם משם אפשר להביא רעיונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 21:45 
אם טביב רוצה שקצת נאהב אותו, שיפנה למשרד כרטיסים הזה "איבנטים".
כמה כבר זה יכול להיות יותר גרוע מלאן השרמוטות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

הוא כבול בחוזה למסינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

הוא כבול בחוזה למסינג

דרכם של חוזים להסתיים עם הזמן. השאלה אם יש תיכנון או לפחות דיון אמיתי על לעבור למשרד כרטיסים אחר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
JohnnieWalker כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

הוא כבול בחוזה למסינג

דרכם של חוזים להסתיים עם הזמן. השאלה אם יש תיכנון או לפחות דיון אמיתי על לעבור למשרד כרטיסים אחר.

נאמר פה שהחוזה הזה אמור להיגמר עוד שנתיים (לא יודע אם כולל העונה או לא כולל), אם טביב יחכה עד אז כדי שנאהב אותו זה טראגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 22:17 
לא רק שאני חושב שזה לא ממש קשה זאת הוצאה חד פעמית שמבטיחה הכנסה משמעותית (עד 10% ממחיר הכרטיס, כולל מנויים) כל שנה. תעשה את זה בשת"פ עם מכבי שמשחקים באותו איצטדיון ובכלל הרווחים יהיו משמעותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: