ציטוט:
אני לא מסוגל לצאת מהתחושה הפשוטה שאם היה מסתדר עם אבוקסיס היה הכל נראה אחרת לגמרי, מאמן שהוא ממשיך דרכו הישיר של המאמן שעשה מהפכה אמיתית הפועל, בן אדם עם רעב ושאפתנות להצליח, בן אדם שעתידו לפניו, בן אדם שאולי קצת הימור אבל מה לא הימור בימינו, בן אדם שהכיר את המערכת מא' עד ת' וידע בדיוק מה צריך להביא להפועל ומה מיותר, בן אדם שהיה מחובר אל השחקנים והשחקנים העריכו אותו ואהבו אותו.
יש לי מועקה בבטן מלחשוב על מה יכל להיות אם רק היינו משאירים את העוזר מאמן שלפי גוטמן היה כמעט כמו מאמן נוסף לידו, עוזר מאמן שלפי גוטמן מבין את המשחק על כל רזיו, בן אדם שהיה עובד עם החלוצים אחרי האימונים ועוזר להם להשתפר בן אדם שמעודכן ויש לו טלויזיה צבעונית בבית.
הכדורגל שייך למאמנים הצעירים ומי שלא הבין את זה יתקע מאחור כמונו.
אין לי אפילו טיפ טיפה אופטימיות לעונה הבאה ואני בד"כ הבן אדם הכי אופטימי בעולם בנוגע להפועל.
ההימור הבטוח של טביב הולך להיות הסיבה לשינוי 180 מעלות שיתרחש בקבוצה בזאת בעונה הבאה, מכדורגל אטרקטיבי וסוחף קהל לכדורגל ישן שהקהל לא רוצה לבוא לראות אותו אפילו, כל מה שנבנה פה ב3 שנים נזרק לפח כלא היה, לא נשארו לא השחקנים, לא האחראים וגם לפי המצב של הנוער שלנו גם העתיד שלנו נראה בכי רע.
אני שבור ברמות שאי אפשר לתאר מכל מה שקורה והכל היה נפתר אם טביב היה מוותר טיפה על האגו העצום שלו.
תגידו שעוד מוקדם, למרות שהרוב מסכימים שיש פה בעיה רצינית עם המאמן, אבל אם עד מחזור 10 אין שינוי מהותי בצורה שבה הפועל משחקת ואיך שהפועל נראית אף אחד לא יהיה חסין מזעם הקהל, וקהל יוצא מגדרו מהר מאוד.
כל מילה, כל פסיק ונקודה.
מה נשאר? להתבאס, לנשום ולהמשיך לעודד.
הפועל זכרו את מה שסיכמנו...