תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 00:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סוף עידן
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2011, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
Woody Allen כתב:
גביזון כתב:
Woody Allen כתב:
אני כבר רואה את פורום השחקן ה12 הולך לחגוג על מה שקורה פה כרגע.

שוב, מהבחינה הזאת באמת "התהפכו היוצרות".

כי זה מה שחשוב, מה שקורה בפורום ולא זה שהתהפכו היוצרות.

אה, לא, זה על הזין שלי.

זה שיש פה הרבה קוקסינלים פרנואידים יותר מפריע לי.

הפסדת לוואדוז (!!), ולליטאית הבדיחה הזאת שהמאמן שלך מחרבן לבנים של פחד, וזה אחרי דרבי שיצאת ממנו בנס.
אין שום צורת משחק, ואין מישו שיכול להרים את המצב אלא אם כן יקרה משהו קיצנוי = החלפת מאמן, הבאת כמה שחקני הרכב בתקווה שישתלבו בסגל עם המאמן החדש.
אם אתה מוותר על העונה הזאת אז אולי השאר באמת קוקסינלים פרנואידים כמו שאתה אומר בבטחון.
אגב, עד עכשיו הבעלים נתן לנו את כל הסיבות לפרנויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2011, 22:03 
הבעלים זה סיפור אחר. אני אפילו לא מדבר על זה, כי זה בכלל לא רלוונטי להקליק בפורום כמה שהוא בן זונה ושהוא הולך לפרק אותנו כמו שהוא פירק את כפ"ס.
כרגע הוא הבעלים ואין מה לעשות.

דבר איתי אחרי 5 מחזורים. אם גם אז ניראה כמו פח אשפה והתוצאות יהיו בהתאם, יהיה לך בסיס לדבריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2011, 22:06 
Red Nightmare כתב:
לכל דבר יש סוף, וזה באמת סוף התקופה שידה של הפועל תהיה על העליונה.
אין טוב בלי רע, וזה הזמן שלנו להיזכר מה רע כדי שנדע שזה יהיה טוב.

לא מסכים איתך הפועל לא היתה צריכה להגיע למצב הזה אנחנו כקהל נכשלנו שנתנו לה להגיע למצב הזה
פשוט פירקו וממשיכים לפרק לנו את הקבוצה מול העיניים ואנחנו מסתכלים ולא עושים שום דבר
קרו פה יותר מדי דברים שאסור היה לעבור עליהם בשתיקה
חבל יכלנו למנוע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2011, 22:07 
לא יודע איך אנשים לא רואים את ההבדלים בין מכבי של נמני (לב לב) לזו של איווניר, אין שום דבר שמזכיר את הקבוצה המפדחת ההיא, לא יודע אם זה יספיק לאליפות, אבל אין ספק שצורת המשחק ומה שקורה שם הוא חיובי מאוד מבחינתם. אנחנו לעומת זאת, נראים כמו מכבי המפדחת ההיא. רק להם יש גם דור עתיד נהדר + בעלים עם כיסים ברגע שהם ממש יצטרכו חיזוק, ואנחנו גורנישט טביב קשטן, חצי קבוצה הלכה, לא נותנים לשחקנים מהנוער לשחק. מזכיר לי את תקופת לוזון, ימים לא נעימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2011, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
קח באופן תאורטי , הפועל מנצחים 2:0 את מכבי פ"ת.
מכבי ת"א עושים תיקו 0:0 נגד הפועל פ"ת.

מה תגידו אז ?

אתם מתרגשים יותר מדיי , גם אם נעשה תיקו או נפסיד נגד מכבי פ"ת וחיפה או מכבי יביסו 4:0

תנו לזמן לעבוד

אני לא מתרגש ממכבי כי עם שחקנים צעירים כמו רפי דהאן דאבור קנוטה ודור מיכה זה לא מספיק לאליפות ואתם רועדים מהם כמו לא יודע מה.

אל תשכחו שאותה קבוצה לא ניצחו אותנו בדרבי שהיינו עם 10 שחקנים .

צר לי יקירי
מה שראינו אתמול זה חוסר תקשורת בין שחקנים
וזה אומר שאנחנו מפ*י*ים לפ"ת
הבעיה היא לא קשטן
הבעיה היא שטביבי הביא את קשטן כדי שבשקט ובלחץ באמצע העונה יביא את החבר שלו אוננה במקומו
שמישהו יעיר אותי כאשר הוא יזרוק אותנו לכלבים בליגה הארצית כשלא ישאר כבר כסף
או אז נתחיל את דרך החזרה להיות קבוצה
פשוט 180 מעלות מגוטמן
:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2011, 11:21 
Roman כתב:
ציטוט:
אני לא מסוגל לצאת מהתחושה הפשוטה שאם היה מסתדר עם אבוקסיס היה הכל נראה אחרת לגמרי, מאמן שהוא ממשיך דרכו הישיר של המאמן שעשה מהפכה אמיתית הפועל, בן אדם עם רעב ושאפתנות להצליח, בן אדם שעתידו לפניו, בן אדם שאולי קצת הימור אבל מה לא הימור בימינו, בן אדם שהכיר את המערכת מא' עד ת' וידע בדיוק מה צריך להביא להפועל ומה מיותר, בן אדם שהיה מחובר אל השחקנים והשחקנים העריכו אותו ואהבו אותו.
יש לי מועקה בבטן מלחשוב על מה יכל להיות אם רק היינו משאירים את העוזר מאמן שלפי גוטמן היה כמעט כמו מאמן נוסף לידו, עוזר מאמן שלפי גוטמן מבין את המשחק על כל רזיו, בן אדם שהיה עובד עם החלוצים אחרי האימונים ועוזר להם להשתפר בן אדם שמעודכן ויש לו טלויזיה צבעונית בבית.
הכדורגל שייך למאמנים הצעירים ומי שלא הבין את זה יתקע מאחור כמונו.
אין לי אפילו טיפ טיפה אופטימיות לעונה הבאה ואני בד"כ הבן אדם הכי אופטימי בעולם בנוגע להפועל.
ההימור הבטוח של טביב הולך להיות הסיבה לשינוי 180 מעלות שיתרחש בקבוצה בזאת בעונה הבאה, מכדורגל אטרקטיבי וסוחף קהל לכדורגל ישן שהקהל לא רוצה לבוא לראות אותו אפילו, כל מה שנבנה פה ב3 שנים נזרק לפח כלא היה, לא נשארו לא השחקנים, לא האחראים וגם לפי המצב של הנוער שלנו גם העתיד שלנו נראה בכי רע.
אני שבור ברמות שאי אפשר לתאר מכל מה שקורה והכל היה נפתר אם טביב היה מוותר טיפה על האגו העצום שלו.
תגידו שעוד מוקדם, למרות שהרוב מסכימים שיש פה בעיה רצינית עם המאמן, אבל אם עד מחזור 10 אין שינוי מהותי בצורה שבה הפועל משחקת ואיך שהפועל נראית אף אחד לא יהיה חסין מזעם הקהל, וקהל יוצא מגדרו מהר מאוד.

כל מילה, כל פסיק ונקודה.
מה נשאר? להתבאס, לנשום ולהמשיך לעודד.
הפועל זכרו את מה שסיכמנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2011, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
קח באופן תאורטי , הפועל מנצחים 2:0 את מכבי פ"ת.
מכבי ת"א עושים תיקו 0:0 נגד הפועל פ"ת.

מה תגידו אז ?

אתם מתרגשים יותר מדיי , גם אם נעשה תיקו או נפסיד נגד מכבי פ"ת וחיפה או מכבי יביסו 4:0

תנו לזמן לעבוד

אני לא מתרגש ממכבי כי עם שחקנים צעירים כמו רפי דהאן דאבור קנוטה ודור מיכה זה לא מספיק לאליפות ואתם רועדים מהם כמו לא יודע מה.

אל תשכחו שאותה קבוצה לא ניצחו אותנו בדרבי שהיינו עם 10 שחקנים .

אני עדיין לא מבין על מה אתה מבלבל את המוח, הלוואי שהיה לנו את דהאן ומיכה בהפועל. שחקנים ברמות הגבוהות ביותר.
מכבי מרשימה כבר חודש והפועל חודש נראית כמו הכח ר"ג.
אבל בעצם, אתם אמרתם ש"טביב טוב להפועל, העיקר שיש בעלים אחד".. אז בתאבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2011, 12:26 
תמשיכו לזלזל במכבי, תמשיכו להגיד שהם כלום, תמשיכו לחשוב שהפועל שלנו היא אימפריה..
יש פה כנראה דור מאד צעיר שלא זוכר את השנים שמכבי שלטה פה(ועליינו), דור שלא זוכר את הפועל כקבוצה "קטנה" שחוטפת בדרבים..
לצערי הדור הזה הולך לראות עכשיו את הגלגל מתהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2011, 13:11 
אורנה אוסטפלד כתב:
פטר נאומוסקי כתב:
צ'לסי של מכבי

בדיוק מה שחשבתי
אפילו פנדל מנגיעת יד

אולי, אבל בכל אופן מבחינת הפערים שהיו בזמנו בינינו לבין הלונדונים, זה ממש לא אותו דבר.
בשנה שעברה מכבי שהיתה חלשה יותר ניצחה את אולימפיאקוס לא? אני לא מוריד מהניצחון אתמול, אבל אולי זה אומר משהו על הליגה היוונית?
חוץ מ4-5 קבוצות גם שם אין ליגה מי יודע מה, תקנו אותי אם אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: