אדום עד לגרדום כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום על גרדום, שאלת את אותה שאלה 17 מיליון פעם ו-17 מיליון פעם ענו לך אותה תשובה.
כאשר היהודים התרבו בארץ ישראל(אז פלסטינה-מהמילה הרומית לא שום דבר אחר) התעוררו גם צרכיהם הלאומיים של הפלסטינים.
בינתיים אין להם מדינה, לכן הדרישה היא לגיטימית.
אבל יודע מה? נניח ואז היה להם מדינה, אז? הייתה מוותר על ארץ ישראל? הייתה מסתפק באוגנדה? מהתביעה הטבעית הזאת קשה לברוח,
אתה בוחר להתעלם, לסובב ולחפש כלום ושום דבר.
ולהערתך השנייה- אם ללא דופי טבעם הוא לרצוח בנו, אכן אין טעם בלתת להם מדינה(וכמו בויכוח קודם ראה מצריים, ירדן ומדינות ערביות אחרות שכן הסתפקו בחלקם).
רק זה קצת קשה לקבוע את המסקנה הזאת עוד שטרם קיימת מדינה פלסטינית ריבונית.
אהה וואלה מעניין פתאום יש להם מן רגש עמוק עמוק להקים על חשבון הארץ שלנו ועל חשבון דמנו מדינה.. נו באמת..
ולגבי הפסקה השנייה לא הבנתי כלכך..גם אם תהייה להם חס ושלום מדינה על חשבוננו אני לא אפסיק לוותר על הארץ שלנו ואעשה הכול בשביללהחזיר את המקומות הקדושים והיסטורים של העם שלנו לידיים שלנו, גם אם אתה וכל החברים שלך האלה תשימו לנו מקלות בגלגלים ותבחרו את הצד של המחבלים.
ולגבי מצרים ירדן וכו'..כבר עניתי לך בויכוח קודם על כך 17 מליון פעם אבל אתה שוב שואל את אותו דבר.
ירדן מצרים סוריה ולבנון פחות מעוניינות באדמה הספציפית שלנו (זה לא סותר שאם תהיה להם הזדמנות הם ינסו למחוק אותנו מהמפה ולהשתלט על רץ ישראל כמו שהם עשו תמיד..) אלא יותר בדמנו, ולכן אם אתה תיתן להם חלקה אדמה מארץ ישראל מסויימת ותגרש משמה יהודים אז כיביכול הם יהיו רגועים (עלאק..) אבל זה לא סותר את זה שהם שונאים אותנו בגלל שאנחנו יהודים ורוצים במותנו, לכן ההשואה הלא נכונה הזאת בין מצרים ירדן וכו', ולבין הערבים שבתוך אצלנו היא לא נכונה.
ושוב, נלך לקראתך ונגיד שבגלל שיהודים חזרו לארצם אז פתאום הצורך הלאומי שלהם עלאק התעורר משנתו או איך שלא תקרא לזה..למה כשנתנו להם מדינה פי 5 יותר טובה ממה שחס ושלום רוצים לתת להם עכשיו, הם בתמורה התחילו לרצוח בנו (אפשר לחשוב שלפני זה הם חילקו לנו בקלאוות..)ולגייס את כל האחים שלהם ממדינות ערב וגם בריטניה (וברוך ה' הם לא הצליחו..)אז מה קרה פתאום שעכשיו הם כן רוצים אהה?
1. פתאום יש להם רגש עמוק לרצון לעצמאות לאומית? לא יכול להיות. זה הכל כדי להרוג אותנו, אין להם שום רצון להיות חופשיים.
עלית עליהם. הרי לא יכול להיות שיום אחד יעמוד אדם במרפסת וירצה עצמאות לבני עמו. מי ישמע על כזה דבר...
2. בנוגע להערה השנייה, אני מסביר לך, אם הייתה להם כאן מדינה עדיין הייתה דורש את האדמה הזאת נקודה.
זה פשוט חוסר רלוונטיות לסיפור. גם מבחינה ריאלית וגם מבחינה מוסרית אין להם זכות למדינה. בטח שלא פחות מאותו עם שהיה באירופה ומדינות ערב 2000 שנה ופתאום בא לו מדינה.
קטע אה? גם אני יכול להפוך את הכל.
3. זה גדול, שיש שלום-אז זה שלום רק למען מראית העין, העיקר לא לשבור את הקוגניציה עצמה, מה שתסתור את המובן מאליו.
ולהערתך אני יענה לך בשאלה- למה שמלך ירדן התחנן הזהיר את גולדה על מלחמה(יום כיפור) היא התעלמה? למה שהמצרים ביקשו חזרה את סיני לפני המלחמה ואיימו
במלחמה, הישראלים התעלמו, צחקו ובנו התנחלויות בסיני? למה ישראל זועקת שהיא מעוניינת בשלום ובו זמנית בונה כל שנה עוד ועוד התנחלויות?
אולי הישראלים הם צמאי דם שרק רוצים לרצוח ערבים, ואם היהודים רוצים מדינה? תמיד יש את אוגנדה.
4. מה הסיכוי שלא תבין את הפאונטה הסופית של הכתוב להעיל.