תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 07:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 311 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 6 שנים לגירוש ולחורבן- לא נשכח ולא נסלח
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
אם זו לא ישראל והם לא אזרחים - תן להם את השטח שהוא לא ישראל.
אם זו כן ישראל והם כן אזרחים - תן להם אזרחות ישראלית מלאה.

אין דרך שלישית שאינה אפרטהייד (במקרה הטוב) ולא יעזרו כל ההתפתלויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
די, התייאשתי.
טקנו? רוצה להמשיך מפה?

צריך לעשות את זה בעבודת משמרות. זה גם מייגע וגם לא רואים תמורה.

סווטשופ ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא שסוריה ולבנון או מצריה לא נמצאות ממש ממש בתוככי מדינת ישראל ובתוככי ארץ ישראל ככה שבאמתם אני לא רואה טעם לנסות לכבוש את השטח.
מה שכן הוא.שיש ערבים שחיים בתוכינו ממש בתוך אדמות ארץ ישראל, ומנסים השכם וערב למחוק אותנו לרצוח אותנו. ולזה אנחנו לא ניתן יד. גם אם אתה נרצה בכך או לא נרצה בכך..

ואגב זה מצחיק שאתה אומר שאתה האחרון שיגנה תגובה צבאים על ניסיון להפר את ריבונות ישראל 67, הרי מי הולך כל הזמן להפגנות נגד מבצעים נגד המחבלים? מי הולך ומנחם ומעודד משפחה שהבנים שלה שחטו משפחה יהודית שלמה תוך שנתם והולך ומביא צער על מה שעשו להם בבית עעלאק..

אז אתה יכול לבלבל תמוח עד מחר שאתה תעשה הכול כדי לשמור על ריבונות ישראל אבל אתה עושה ההפך וכל פעם שיש הזמדנות לשבור את האוייבים שלנו אתם קמים ישר ומגנים עליהם ומונעים מאיתנו לעשות את העבודה למען העם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
רק עכשיו התייאשתם? שתהיו לי בריאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 10:36 
משתמט אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
גם אני חייל בצבא הסמולני של בלונדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא משתמט, הוא ערק. הצליח לברוח.

רק אנחנו עוד תקועים פה באשכול היזע הזה. בקרוב גם אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 10:44 
אני אשאר פה ואלחם עד טיפת דמי האחרונה כדי להרביץ תורה בילדודס האלה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
די, התייאשתי.
טקנו? רוצה להמשיך מפה?

אין מה להמשיך.
ניאוניסים הבהיר שהוא בוחר בפתרון של אפרטהייד אם הפלסטינאים יסכימו, וכנראה שבפתרון של השמדתם (או משהו דומה) אם הם לא יסכימו.
לא נראה לי שזו דעה לגיטימית באיזשהו מקום בעולם (טוב, בטח במרתפי הבירה של מינכן זו בעצם הדעה הרווחת, עוד מאז שנות העשרים והשלושים של המאה שעברה).
אין על מה לדבר, ואין עם מי. אין פרטנר, ביג טיים.

שהאדמין יחליט אם בא לו להיות פלורליסטי ולארח את הזבל הנאצי הזה פה או אם בא לו להיות רציני ולהעיף רותו.
לי אישית זה לא אכפת, כי זה לא משנה לי.
חבל על הילדים הקטנים שנאלצים להיחשף לטומאה המטונפת של הגזען המושתן הזה, אבל זה כנראה מה יש (מה גם שאם הם לא ייתקלו בחרא פה הם ייתקלו בו ברחוב, אז זה לא כזה קריטי גם בשבילם).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:34 
אדום עד לגרדום כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום על גרדום, שאלת את אותה שאלה 17 מיליון פעם ו-17 מיליון פעם ענו לך אותה תשובה.
כאשר היהודים התרבו בארץ ישראל(אז פלסטינה-מהמילה הרומית לא שום דבר אחר) התעוררו גם צרכיהם הלאומיים של הפלסטינים.
בינתיים אין להם מדינה, לכן הדרישה היא לגיטימית.

אבל יודע מה? נניח ואז היה להם מדינה, אז? הייתה מוותר על ארץ ישראל? הייתה מסתפק באוגנדה? מהתביעה הטבעית הזאת קשה לברוח,
אתה בוחר להתעלם, לסובב ולחפש כלום ושום דבר.

ולהערתך השנייה- אם ללא דופי טבעם הוא לרצוח בנו, אכן אין טעם בלתת להם מדינה(וכמו בויכוח קודם ראה מצריים, ירדן ומדינות ערביות אחרות שכן הסתפקו בחלקם).
רק זה קצת קשה לקבוע את המסקנה הזאת עוד שטרם קיימת מדינה פלסטינית ריבונית.

אהה וואלה מעניין פתאום יש להם מן רגש עמוק עמוק להקים על חשבון הארץ שלנו ועל חשבון דמנו מדינה.. נו באמת..

ולגבי הפסקה השנייה לא הבנתי כלכך..גם אם תהייה להם חס ושלום מדינה על חשבוננו אני לא אפסיק לוותר על הארץ שלנו ואעשה הכול בשביללהחזיר את המקומות הקדושים והיסטורים של העם שלנו לידיים שלנו, גם אם אתה וכל החברים שלך האלה תשימו לנו מקלות בגלגלים ותבחרו את הצד של המחבלים.

ולגבי מצרים ירדן וכו'..כבר עניתי לך בויכוח קודם על כך 17 מליון פעם אבל אתה שוב שואל את אותו דבר.

ירדן מצרים סוריה ולבנון פחות מעוניינות באדמה הספציפית שלנו (זה לא סותר שאם תהיה להם הזדמנות הם ינסו למחוק אותנו מהמפה ולהשתלט על רץ ישראל כמו שהם עשו תמיד..) אלא יותר בדמנו, ולכן אם אתה תיתן להם חלקה אדמה מארץ ישראל מסויימת ותגרש משמה יהודים אז כיביכול הם יהיו רגועים (עלאק..) אבל זה לא סותר את זה שהם שונאים אותנו בגלל שאנחנו יהודים ורוצים במותנו, לכן ההשואה הלא נכונה הזאת בין מצרים ירדן וכו', ולבין הערבים שבתוך אצלנו היא לא נכונה.
ושוב, נלך לקראתך ונגיד שבגלל שיהודים חזרו לארצם אז פתאום הצורך הלאומי שלהם עלאק התעורר משנתו או איך שלא תקרא לזה..למה כשנתנו להם מדינה פי 5 יותר טובה ממה שחס ושלום רוצים לתת להם עכשיו, הם בתמורה התחילו לרצוח בנו (אפשר לחשוב שלפני זה הם חילקו לנו בקלאוות..)ולגייס את כל האחים שלהם ממדינות ערב וגם בריטניה (וברוך ה' הם לא הצליחו..)אז מה קרה פתאום שעכשיו הם כן רוצים אהה?

1. פתאום יש להם רגש עמוק לרצון לעצמאות לאומית? לא יכול להיות. זה הכל כדי להרוג אותנו, אין להם שום רצון להיות חופשיים.
עלית עליהם. הרי לא יכול להיות שיום אחד יעמוד אדם במרפסת וירצה עצמאות לבני עמו. מי ישמע על כזה דבר...

2. בנוגע להערה השנייה, אני מסביר לך, אם הייתה להם כאן מדינה עדיין הייתה דורש את האדמה הזאת נקודה.
זה פשוט חוסר רלוונטיות לסיפור. גם מבחינה ריאלית וגם מבחינה מוסרית אין להם זכות למדינה. בטח שלא פחות מאותו עם שהיה באירופה ומדינות ערב 2000 שנה ופתאום בא לו מדינה.
קטע אה? גם אני יכול להפוך את הכל.

3. זה גדול, שיש שלום-אז זה שלום רק למען מראית העין, העיקר לא לשבור את הקוגניציה עצמה, מה שתסתור את המובן מאליו.
ולהערתך אני יענה לך בשאלה- למה שמלך ירדן התחנן הזהיר את גולדה על מלחמה(יום כיפור) היא התעלמה? למה שהמצרים ביקשו חזרה את סיני לפני המלחמה ואיימו
במלחמה, הישראלים התעלמו, צחקו ובנו התנחלויות בסיני? למה ישראל זועקת שהיא מעוניינת בשלום ובו זמנית בונה כל שנה עוד ועוד התנחלויות?
אולי הישראלים הם צמאי דם שרק רוצים לרצוח ערבים, ואם היהודים רוצים מדינה? תמיד יש את אוגנדה.

4. מה הסיכוי שלא תבין את הפאונטה הסופית של הכתוב להעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:38 
קומוניסים כתב:
בלונדי,

אני מבין שיש רק 2 אפשרויות כי אתה החלטת. אז הנה- הפתעה!

יש אפשרות שלישית והיא:

1. להצהיר כי לעולם לא תקום מדינת טרור בתוככי ישראל, בשום שטח, אף פעם.
2. לספח מייד את שטחי יו"ש.
3. להתחיל בהתיישבות יהודית מאסיבית בכל שטחי ארץ ישראל.
4. להילחם בטרור מלחמת חורמה, להפציץ את תשתיות הטרור על בסיס קבוע ולהשתמש במודיעין הקיים ולא לתת לטרור להתעצם "עד המערכה הבאה".
5. להחל עונש מוות על מחבלים והחמרה משעותית של תנאי הכליאה אסירים בטחוניים. (נמאס מתנאי ה5 כוכבים שהם מקבלים.... זה מעודד טרור!)
6. לתושבי יו"ש שלא יהיו מעוניינים באזרחות ישראלית במסגרתה הם מצהירים על נאמנותם למדינת ישראל כמדינת העם היהודי לנצח נצחים, תהיה אפשרות לקבל מעמד מיוחד בו יהיה להם זכויות רבות ומגוונות (מעבר לזכויות אדם בסיסיות) בתמורה להתנהגות הולמת כמי שמתארחים בארצנו.
ובא לציון גואל.

אסד ונשיא איראן ישמחו לתכנית שכזו, זו היא תהיה סופה המר של מדינת ישראל אחת ולתמיד. לך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:48 
קומוניסים כתב:
בלונדי,

אני מבין שיש רק 2 אפשרויות כי אתה החלטת. אז הנה- הפתעה!

יש אפשרות שלישית והיא:

1. להצהיר כי לעולם לא תקום מדינת טרור בתוככי ישראל, בשום שטח, אף פעם.
2. לספח מייד את שטחי יו"ש.
3. להתחיל בהתיישבות יהודית מאסיבית בכל שטחי ארץ ישראל.
4. להילחם בטרור מלחמת חורמה, להפציץ את תשתיות הטרור על בסיס קבוע ולהשתמש במודיעין הקיים ולא לתת לטרור להתעצם "עד המערכה הבאה".
5. להחל עונש מוות על מחבלים והחמרה משעותית של תנאי הכליאה אסירים בטחוניים. (נמאס מתנאי ה5 כוכבים שהם מקבלים.... זה מעודד טרור!)
6. לתושבי יו"ש שלא יהיו מעוניינים באזרחות ישראלית במסגרתה הם מצהירים על נאמנותם למדינת ישראל כמדינת העם היהודי לנצח נצחים, תהיה אפשרות לקבל מעמד מיוחד בו יהיה להם זכויות רבות ומגוונות (מעבר לזכויות אדם בסיסיות) בתמורה להתנהגות הולמת כמי שמתארחים בארצנו.
ובא לציון גואל.

ואחרי זה אומרים שהחמס הוא הסכנה למדינת ישראל .
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
די, התייאשתי.
טקנו? רוצה להמשיך מפה?

אין מה להמשיך.
ניאוניסים הבהיר שהוא בוחר בפתרון של אפרטהייד אם הפלסטינאים יסכימו, וכנראה שבפתרון של השמדתם (או משהו דומה) אם הם לא יסכימו.
לא נראה לי שזו דעה לגיטימית באיזשהו מקום בעולם (טוב, בטח במרתפי הבירה של מינכן זו בעצם הדעה הרווחת, עוד מאז שנות העשרים והשלושים של המאה שעברה).

שהאדמין יחליט אם בא לו להיות פלורליסטי ולארח את הזבל הנאצי הזה פה או אם בא לו להיות רציני ולהעיף רותו.
חבל על הילדים הקטנים שנאלצים להיחשף לטומאה המטונפת של הגזען המושתן הזה, אבל זה כנראה מה יש (מה גם שאם הם לא ייתקלו בחרא פה הם ייתקלו בו ברחוב, אז זה לא כזה קריטי גם בשבילם).

האשכול הזה משקף יפה את ההרכב של תומכי ה"ימין" (במרכאות כפולות, כי לא ממש מדובר בחסידי תורת ז'בוטינסקי שעם חלקים גדולים ממנה אולי אינני מסכים, אבל את כולה אני יכול לכבד) - מדובר בקומץ אינטליגנטי שמבין היטב את ההשלכות של הסיסמאות הנבובות שהוא מפריח, אבל מבחינה מוסרית או שלא אכפת לו, או שהוא אפילו שש אלי קרב. הקומץ הזה לא בעייתי מבחינה שכלית ותפיסתית, אבל בעייתי מהבחינה המוסרית.

והשאר - טמבלים שלא מסוגלים לחשוב שלב אחד קדימה, שלא מבינים את ההשלכות של אותן סיסמאות ריקות מתוכן שאותם הם מצטטים מהקומץ, שלא מסוגלים לחשוב לעומק.

למען כל השאר (והם רבים), עדיף להשאיר את הקומץ ולהתעמת איתו. פה לפחות יש להם קונטרה. יש מי שיציב מולם מראה. יש מי שישאל שאלות ויחשוף את הסתירות הפנימיות (או את המנוולות המוסרית) שלהם.

בחוץ, ברחוב, הם פשוט יינקו את הסיסמאות בגרוש ("לא ניתן!", "לא נסכים!", "לא נאפשר!") בצימאון ובעיניים של עגל.

למען כל אותם אדומים עד לגרדום, חשוב להשאיר פה את הניסימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:01 
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
די, התייאשתי.
טקנו? רוצה להמשיך מפה?

אין מה להמשיך.

האשכול הזה משקף יפה את ההרכב של תומכי ה"ימין" (במרכאות כפולות, כי לא ממש מדובר בחסידי תורת ז'בוטינסקי שעם חלקים גדולים ממנה אולי אינני מסכים, אבל את כולה אני יכול לכבד) - מדובר בקומץ אינטליגנטי שמבין היטב את ההשלכות של הסיסמאות הנבובות שהוא מפריח, אבל מבחינה מוסרית או שלא אכפת לו, או שהוא אפילו שש אלי קרב. הקומץ הזה לא בעייתי מבחינה שכלית ותפיסתית, אבל בעייתי מהבחינה המוסרית.

והשאר - טמבלים שלא מסוגלים לחשוב שלב אחד קדימה, שלא מבינים את ההשלכות של אותן סיסמאות ריקות מתוכן שאותם הם מצטטים מהקומץ, שלא מסוגלים לחשוב לעומק.

למען כל השאר (והם רבים), עדיף להשאיר את הקומץ ולהתעמת איתו. פה לפחות יש להם קונטרה. יש מי שיציב מולם מראה. יש מי שישאל שאלות ויחשוף את הסתירות הפנימיות (או את המנוולות המוסרית) שלהם.

בחוץ, ברחוב, הם פשוט יינקו את הסיסמאות בגרוש ("לא ניתן!", "לא נסכים!", "לא נאפשר!") בצימאון ובעיניים של עגל.

:SHOCK:

בחיאת אחי

זה שניאוניסים לא דפ"ר על עדיין לא מצדיק את המונח "אינטיליגנטי". יכולת התנסחות בסיסית היא עדיין לא תנאי מספיק להוכחת אינטיליגנציה.

אבל בעקרון אני חושב שאתה צודק לגבי המסקנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
הבעיה היא שסוריה ולבנון או מצריה לא נמצאות ממש ממש בתוככי מדינת ישראל ובתוככי ארץ ישראל ככה שבאמתם אני לא רואה טעם לנסות לכבוש את השטח.

אבל עבר הירדן הוא כן חלק מארץ ישראל, איפה שחיו ראובן, גד וחצי שבט המנשה. אותו היית כובש? מצד שני יש לנו את אילת ורוב הנגב שאף פעם לא היו חלק מארץ ישראל המובטחת אתה אומר להחזיר אותם למישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
די, התייאשתי.
טקנו? רוצה להמשיך מפה?

אין מה להמשיך.

בחיאת אחי

זה שניאוניסים לא דפ"ר על עדיין לא מצדיק את המונח "אינטיליגנטי". יכולת התנסחות בסיסית היא עדיין לא תנאי מספיק להוכחת אינטיליגנציה.

אל תתפס למונח "אינטליגנטי". אבל בהחלט ניסים מוכיח (אפילו באשכול הזה) שהוא מבין היטב את ההשלכות של מה שהוא מטיף לו. בעיה קוגנטיבית של קריאת המציאות אין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

אבל עבר הירדן הוא כן חלק מארץ ישראל, איפה שחיו ראובן, גד וחצי שבט המנשה. אותו היית כובש? מצד שני יש לנו את אילת ורוב הנגב שאף פעם לא היו חלק מארץ ישראל המובטחת אתה אומר להחזיר אותם למישהו?

כן,אין ספק שקומוניסים והחברים יסכימו למסור את נהריה ועכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
לא כבשנו - שיחררנו .
הכל בעיני המתבונן .
והעניין הוא שאף אחד לא בא בצורה אובייקטיבית וככה יהיה תמיד קשה להגיע להסכמות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אחד אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

ואת אשקלון, ואשדוד. (לפלשתים=פלשתינאים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
פרנק,המקומות שציינת דווקא נמצאים בגבולות ההבטחה
ישבו בהם עמים אחרים כמו בכל מקרה אך לפי התורה הם חלקים מארץ ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
לא כבשנו - שיחררנו .
הכל בעיני המתבונן .
והעניין הוא שאף אחד לא בא בצורה אובייקטיבית וככה יהיה תמיד קשה להגיע להסכמות .

אם היתה בדברים האלה אמת אובייקטיבית החיים היו הרבה יותר פשוטים.
אבל אין.
כל אחד מציעה הצעה לפתרון, לכל הצעה כזו יש יתרונות וחסרונות, וצריך לבחור.
ככה זה בחיים.

אלא אם אתה אחד מאלה שהסנה הבוער מדבר אליהם וכאלה, אבל למיטב ידיעתי אין כיום אדם שיש לו קשר ישיר עם הגורם היחיד שאפשר אולי איכשהו לטעון שיש לו גישה לאמת אובייקטיבית כלשהי (וגם זה בספק, אפילו אם הוא קיים, או קיימת או ווטאבר).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום על גרדום, שאלת את אותה שאלה 17 מיליון פעם ו-17 מיליון פעם ענו לך אותה תשובה.
כאשר היהודים התרבו בארץ ישראל(אז פלסטינה-מהמילה הרומית לא שום דבר אחר) התעוררו גם צרכיהם הלאומיים של הפלסטינים.
בינתיים אין להם מדינה, לכן הדרישה היא לגיטימית.

אבל יודע מה? נניח ואז היה להם מדינה, אז? הייתה מוותר על ארץ ישראל? הייתה מסתפק באוגנדה? מהתביעה הטבעית הזאת קשה לברוח,
אתה בוחר להתעלם, לסובב ולחפש כלום ושום דבר.

ולהערתך השנייה- אם ללא דופי טבעם הוא לרצוח בנו, אכן אין טעם בלתת להם מדינה(וכמו בויכוח קודם ראה מצריים, ירדן ומדינות ערביות אחרות שכן הסתפקו בחלקם).
רק זה קצת קשה לקבוע את המסקנה הזאת עוד שטרם קיימת מדינה פלסטינית ריבונית.

אהה וואלה מעניין פתאום יש להם מן רגש עמוק עמוק להקים על חשבון הארץ שלנו ועל חשבון דמנו מדינה.. נו באמת..

ולגבי הפסקה השנייה לא הבנתי כלכך..גם אם תהייה להם חס ושלום מדינה על חשבוננו אני לא אפסיק לוותר על הארץ שלנו ואעשה הכול בשביללהחזיר את המקומות הקדושים והיסטורים של העם שלנו לידיים שלנו, גם אם אתה וכל החברים שלך האלה תשימו לנו מקלות בגלגלים ותבחרו את הצד של המחבלים.

ולגבי מצרים ירדן וכו'..כבר עניתי לך בויכוח קודם על כך 17 מליון פעם אבל אתה שוב שואל את אותו דבר.

ירדן מצרים סוריה ולבנון פחות מעוניינות באדמה הספציפית שלנו (זה לא סותר שאם תהיה להם הזדמנות הם ינסו למחוק אותנו מהמפה ולהשתלט על רץ ישראל כמו שהם עשו תמיד..) אלא יותר בדמנו, ולכן אם אתה תיתן להם חלקה אדמה מארץ ישראל מסויימת ותגרש משמה יהודים אז כיביכול הם יהיו רגועים (עלאק..) אבל זה לא סותר את זה שהם שונאים אותנו בגלל שאנחנו יהודים ורוצים במותנו, לכן ההשואה הלא נכונה הזאת בין מצרים ירדן וכו', ולבין הערבים שבתוך אצלנו היא לא נכונה.
ושוב, נלך לקראתך ונגיד שבגלל שיהודים חזרו לארצם אז פתאום הצורך הלאומי שלהם עלאק התעורר משנתו או איך שלא תקרא לזה..למה כשנתנו להם מדינה פי 5 יותר טובה ממה שחס ושלום רוצים לתת להם עכשיו, הם בתמורה התחילו לרצוח בנו (אפשר לחשוב שלפני זה הם חילקו לנו בקלאוות..)ולגייס את כל האחים שלהם ממדינות ערב וגם בריטניה (וברוך ה' הם לא הצליחו..)אז מה קרה פתאום שעכשיו הם כן רוצים אהה?

1. פתאום יש להם רגש עמוק לרצון לעצמאות לאומית? לא יכול להיות. זה הכל כדי להרוג אותנו, אין להם שום רצון להיות חופשיים.
עלית עליהם. הרי לא יכול להיות שיום אחד יעמוד אדם במרפסת וירצה עצמאות לבני עמו. מי ישמע על כזה דבר...

2. בנוגע להערה השנייה, אני מסביר לך, אם הייתה להם כאן מדינה עדיין הייתה דורש את האדמה הזאת נקודה.
זה פשוט חוסר רלוונטיות לסיפור. גם מבחינה ריאלית וגם מבחינה מוסרית אין להם זכות למדינה. בטח שלא פחות מאותו עם שהיה באירופה ומדינות ערב 2000 שנה ופתאום בא לו מדינה.
קטע אה? גם אני יכול להפוך את הכל.

3. זה גדול, שיש שלום-אז זה שלום רק למען מראית העין, העיקר לא לשבור את הקוגניציה עצמה, מה שתסתור את המובן מאליו.
ולהערתך אני יענה לך בשאלה- למה שמלך ירדן התחנן הזהיר את גולדה על מלחמה(יום כיפור) היא התעלמה? למה שהמצרים ביקשו חזרה את סיני לפני המלחמה ואיימו
במלחמה, הישראלים התעלמו, צחקו ובנו התנחלויות בסיני? למה ישראל זועקת שהיא מעוניינת בשלום ובו זמנית בונה כל שנה עוד ועוד התנחלויות?
אולי הישראלים הם צמאי דם שרק רוצים לרצוח ערבים, ואם היהודים רוצים מדינה? תמיד יש את אוגנדה.

4. מה הסיכוי שלא תבין את הפאונטה הסופית של הכתוב להעיל.

1. אני שמח שסוף סוף אתה מבין שהם רוצחים אותי עם או בלי קשר ל"התעלות הלאומית שלהם למדינה עלאק ומאז ומתמיד(ולתמיד)הם ירצחו אותנו

2.אני גם שמח שאתה קולט שגם אם הייתה להם מדינה על חשבון ארצנו ודמנו וגם אם לאו לא הייתי נותן להם מדינה בשטחי ארץ ישראל ועדיין הייתי נתלחם על ארצנו (חוץ מיזה שאין לי בעיה שהם רוצים מדינה הבעיה הגדולה היא שהם רוצים את זה על חשבננו והם שוחטים תינוקות בשנתם כדי להגיע למטרה זו(וגם בלי המטרה הזו הם שחטו תינוקות אבל זה נושא אחר..)

3.אנחו לא צמאי דם אנחו רוציםלחיות בארץ שלנו במדינה שלנו שלנו, ולכן לא צריך לתת לכל אוייב עמנו את ארץ ישראל שלנו כדי שהוא יועיל בטובו להפסיק לרצוח אותנו.(למרות ששוב גם אם ניתן להם חלקות נשקים רובים הנחות בבו היום והשעה הם יתהפכו עלינו וילחמו בנו ויעזרו לאחים שלהם)

חוץ מיזה שנראה לי שכבר כתבתי את זה ואם לא אז לא חשוב - אנחנו לא רוצים מדינה סתם באיזשהוא מקום על כדור הארץ אנחנו רוצים להקים מדינה על הארץ שלנו שהיינו בה עוד לפני שכל מיני אנשים מאצלהם התחילו לרצוח אותנו על האדמות שלנו בטענה שפתאום בא להם מדינה..

אבל אתה עוזר להם לגרש יהודים מארץ ישראל ולהשתלט עליה ועל האדמות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:39 
1. לא נראה לי שאתה הבנת, היה פה תיאור קל של התחלתו של החלום הציוני של מר הרצל. הצורך הלאומי הוא אוניברסלי, הוא לא רק שלך.

2. שוב לא הבנת, אתה מעוניין בדמם כפי שאתה מתאר שהם מעוניינים בדמך. גם לפעילי חמאס אין בעיה שתהיה לך מדינה, רק לא פה, אז?

3. שוב לא הבנת(חוששני שהערה של פרנק במקום) אני מתאר את אותה נישה שלך רק לכיוון ההפוך. שים לב וקרא לאט.
אתה טוען שהם בכלל לא מעוניינים במדינה, רק לרצוח אותנו והנה למה:
א. לפני שהגענו הם לא היו מעוניינים במדינה- הרי לא יכול להיות שהתעוררה אצלם צורך לאומי להגדרה עצמית וחופש. אבל רגע, 2000 שנה היו היהודים בגולה,
ופתאום בא להם מדינה- קם לו הרצל, כתב ספר וילה התחילו לעבוד.
ב. אתה טוען שהם צמאי הדם- הרי שאלתה למה שהציאו להם מדינה הם סירבו(כי כנראה יש להם כמה קומוניסימים/אדום על גרדומים גם אצליהם...), אבל רגע,
היהודים הם אלו שסירבו להחזיר את סיני לפני מלחמה, הם אלו שזלזלו במדינות ערב לפני 67(היום קצת פחות...) הם אלו שסירבו לדבר עם אשף עד שהייתה פה אינטאפדה.
אתה לא רואה כאן שום הקבלה?

לכן אם הגעת למסקנה א, מין הראוי תגיע גם לאותה מסקנה בנוגע לעם שלך, גם אם זה לא נוח(לצורך העניין אני לא הגעתי לאותה מסקנה א-שהם לא רוצים שלום בשום מצב).

אני מבטיח לך שעכשיו עומד חמאסניק ומסביר לחברו למה היהודים לא רוצים שלום ורק רוצים להשמיד את הפלסטינים ומשתמש במה שאני כותב. אולי זה באתר אינטרנט, ואולי קוראים לו "ירוק על גרדום".
זה לא באמת משנה. אותה מנטרה, אותה חארטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 13:12 
teknoboy כתב:
די, התייאשתי.
טקנו? רוצה להמשיך מפה?

אין מה להמשיך.

זה טמטום או סתם שקר גס? מישהו דיבר על השמדה. "כנראה" ?? חוצפן.
שימו לב, האדיוט מחליט מה אני אומר "כנראה" ומייד מתחיל להביע דיעה ולהשוות אותי.. איך לא.. כמה צפוי נמוך ושטחי... לנאצי.

שהאדמין יחליט אם בא לו להיות פלורליסטי ולארח את ה זבל הנאצי הזה פה או אם בא לו להיות רציני ולהעיף רותו.

אם חשבתי לקחת חופשה מהפורום כי יש לי קצת יותר מידיי עיסוקים על הראש אז בזכותך אפשר לבשר על ביטול הרעיון. פשוט אין צורך להכביר במילים. הדברים שלך מדברים בעד עצמם.
אדמין? אתה רציני???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 13:14 
Frank Serpico כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אחד אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

ואת אשקלון, ואשדוד. ( לפלשתים=פלשתינאים )

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 13:17 
אחד אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

אתה טועה..
אני מניח שאתה גם מודע לטעותך.
אבל בוחר בכל זאת להשתמש בטיעון המגוחך הזה.

בכל מקרה-
למי בדיוק תחזיר אותם?
ולמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
לא נכון מאז ומתמיד (או יותר נכון מהגלות שקרתה לפני 2000) היהודים חלמו רצו התפללו יום יום (וגם לילה לילה..)לחזור לארץ שלהם ולאדמה שלהם ולהיות שליטים על עצמם יש על זה הוכחות בתפילות, קינות, שירים, וכו' וכו', אז לבוא ולהגיש שהחלום של היהודים לחזור לארץ התחיל מהרצל, זה שקר וכזב שינוי של המציאות לטובת הערבים צמי דמנו.

2.לא נכון החמס רוצה שאנחנו נמות כך היה לפני החמס שערביןם רצחו יהודים וכך גם עכשיו (שעכשיו גם החמס וגם סתם ערבים רוצחים יהודים.

3.ושוב הקטע עם זה שלא היינו פה 2000 הסברתי עצמי בסעיף אחד.(אגב אפילו הטיעון של לא היינו כאן 2000 שנה הוא גם לא נכון (אמנם היינו כאן מיעוט ריציני מאוד מאוד והיו קצת טיפה יהודים (ממש טיפה..) אבל עדיין המשיכו יהודים לגור בארץ ישראל.

והנה אתה בעצמך מודה שחמסינק משתמש במה שאתה כותב לצרים שלהם - אתה רואה אתה עוזר למחבלים לרצוח יהודים.

אבל תמשיך להגן עליהם ולעזור להם הם מאוד מאוד אוהבים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 13:23 
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
די, התייאשתי.
טקנו? רוצה להמשיך מפה?

אין מה להמשיך.

בחיאת אחי

בלונדיני :) , אתה בטוח שאתה רוצה לערוך ביננו תחרות אינטלגנציה?
ואגב, אילו הוכחות הצגת אתה להוכחת האינטלגנציה הגבוהה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
מה קרה אותך הוא שמאלני הם חייבים להיות החכמים נאורים (על חשבון עמם..) והמתחשבים (כלפי האוייבים שלנו..)
איך אתה בכלל מעז לשאול?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
די, התייאשתי.
טקנו? רוצה להמשיך מפה?

אין מה להמשיך.

זה טמטום או סתם שקר גס? מישהו דיבר על השמדה. "כנראה" ?? חוצפן.
שימו לב, האדיוט מחליט מה אני אומר "כנראה" ומייד מתחיל להביע דיעה ולהשוות אותי.. איך לא.. כמה צפוי נמוך ושטחי... לנאצי.

שהאדמין יחליט אם בא לו להיות פלורליסטי ולארח את ה זבל הנאצי הזה פה או אם בא לו להיות רציני ולהעיף רותו.

אם חשבתי לקחת חופשה מהפורום כי יש לי קצת יותר מידיי עיסוקים על הראש אז בזכותך אפשר לבשר על ביטול הרעיון. פשוט אין צורך להכביר במילים. הדברים שלך מדברים בעד עצמם.
אדמין? אתה רציני???

אז בוא תסביר מה אתה מתכוון לעשות במקרה שהערבים לא יסכימו להישאר פה כאורחים\אזרחים סוג ב' וידרשו שיוויון זכויות.
איך תפתור את הבעיה?

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 14 אוגוסט 2011, 13:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 311 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: