תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 14/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 04:53 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

האקס המיתולוגי
העונה עוד לא החלה, אבל המתח בין אבוקסיס לקשטן מתעצם • אמש הם התעלמו זה מזה, כשקבוצותיהם נפרדו ב2:2- בגביע הטוטו
רותם גרוסמן
יותר מאשר דרבי תל-אביבי זה
היה מפגש קר ומתוח בין דרור קשטן ליוסי אבוקסיס. רק לפני כחודשיים היה כל אחד מהמאמנים על הכיסא בצד השני אבל אז איבד אבוקסיס את תפקידו המובטח בהפועל ת"א לטובת קשטן בכבודו ובעצמו.
כשעלה אתמול אבוקסיס לדשא של בלומפילד - על תקן מאמן בני יהודה - הוא זכה לקבלת פנים חמה מהקהל האדום. קשטן השתדל להתעלם. בין הצדדים לא נרשמו לחיצת יד או אפילו שלום קר. צ'ילבות של ממש.
להפועל מחכה ביום חמישי משחק עם אקרנאס הליטאית - לא משימה מסובכת אבל כבר עכשיו ברור כי הסגל הקשטני לא מזכיר את הקבוצה המלהיבה שבנה כאן אלי גוטמן בשנתיים האחרונות. מבצע יפה באגף של רועי גורדנה סידר לטוטו תמוז שער קל אבל פיני בלילי ניצל טעות של הגנת הפועל (פאצ'לקה ופרנסמן) ואיזן ל.1:1- פדרו גלבאן השלים מהפך בדקה ה75- אך נגיחה של מהראן לאלה קבעה את תוצאת הסיום 2:2 - שהבטיחה להפועל מקום בשלב רבע הגמר.
לאחר השריקה עשה קשטן את דרכו לעמדת הראיונות של הטלוויזיה וכשראה שם את אבוקסיס מתראיין פנה אל עבר חדר ההלבשה. דובר הפועל קובי ברדה ניסה להשאיר את קשטן באזור עמדת הראיונות אך זה העדיף להיעלם בחדר ההלבשה ויצא להתראיין רק לאחר שווידא כי אבוקסיס כבר לא נמצא שם.
"אני לא יודע על מה מדברים בהקשר שלי ושל אבוקסיס" תמה קשטן והעדיף להתייחס למשחק "שילמנו ביוקר על טעויות בהגנה. היכולת לא תספיק ביום חמישי." כשהתבקש המאמן להתייחס לעובדה שלא לחץ יד לאבוקסיס הוא מיהר לקטוע את הראיון ואמר: "שבוע טוב לכולם."
גם אבוקסיס השתדל להתעלם מהאירוע וסיכם: "לא היה שום דבר עם קשטן. זה טוב בשביל הפיקנטריה אבל אני רוצה להתעסק בכדורגל."
קשטן מעוניין להתחזק בדחיפות בבלם. כרגע גל כהן מהפועל פ"ת נמצא על הכוונת אך גם קיימת אפשרות שיוחתם בלם זר במקומו של פרנסמן. "אנחנו רוצים להתחזק ואפשר להבין באילו עמדות" אמר המאמן. במועדון מסרבים להיפגש עם עמרי קנדה המבקש להאריך את חוזהו שמסתיים בקיץ הבא; אתמול שוב ביקש המגן לקבל שחרור ללגיה ורשה לאחר שלטענתו קיבל הצעה ממנה אולם הוא נענה בשלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 14/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 06:55 
מה שמשמח בידיעה ממעריב הוא שקשטן ממש שם לב לבעיות בהגנה,
ונראה שהוא לא מתכוון להתפשר שם.
אם אפשר להיות רגועים בנוגע למשהו - זה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:

נרגעתי

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:

אם רק בהגנה יש לו בעיות אז הבעיה היא אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אחד עם כיפה כתב:

אני חושב שהצורך בקשר התקפי ברור לכולם, ואם הוא יתבטא בנושא זה רק יעלה את המחירים של עזרא ובוזגלו, ויוריד עוד יותר את הסיכוי שיבואו.
הבעיתיות היא שמדברים על אולי להביא בלם זר במקום פרנסמן-כאילו, לפתוח את העונה עם 4 זרים זה כבר נורמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
עומרי קנדה כתב:
אחד עם כיפה כתב:

אני חושב שהצורך בקשר התקפי ברור לכולם, ואם הוא יתבטא בנושא זה רק יעלה את המחירים של עזרא ובוזגלו, ויוריד עוד יותר את הסיכוי שיבואו.

הצורך בשני קשרים התקפיים ובחלוץ נוסף.
על ההגנה אין מה לדבר,חוץ מעמדת המגן הימני ופצ'אלקה אין שם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

"כאשר תגיע הצעה מוורשה על קנדה נדון בה. רק קשטן יחליט"

"כאשר תגיע הצעה רשמית מלגיה ורשה נדון בה", כך אמר הבוקר גורם בכיר בהפועל ת"א בהתייחסו לידיעה שפורסמה לראשונה אמש כאן באתר, לפיה קיבל המגן עמרי קנדה הצעה להצטרף לקבוצה הפולנית בה משחק משה אוחיון. אחרי ה-2:2 מול בני יהודה במסגרת גביע הטוטו, קנדה ביקש פעם נוספת להשתחרר, אך טרם ברור האם יקבל את האישור. "ההחלטה היא של קשטן", אמרו במועדון.

גביע הטוטו: צפו ב-2:2 בין הפועל ת"א לבני יהודה. האדומים ברבע הגמר
פרסום ראשון: לגיה ורשה הציעה למגן עמרי קנדה 300 אלף יורו לעונה

חלק מהשחקנים העריכו שהיכולת אמש לא תספיק מול אקרנאס הליטאית בפלייאוף של הליגה האירופית ובוודאי שהיא לא מספיק טובה לליגת העל. בהפועל היו מרוצים מרועי גורדנה שהציג יכולת לא רעה ואף בישל את השער הראשון לתמוז.

בלם הפועל ת"א, ביבאן פרנסמן, שהיה אחראי לשער הראשון שספגו האדומים אחרי טעות בהגנה, אמר: "אלו דברים שקורים בכדורגל. לצערי הפעם זו הייתה שגיאה שלי. יש כאלה שטוענים שאני לא בכושר, אך אני עוד אוכיח אחרת". לקראת המשחק מול הליטאים, קשטן מתלבט בין פרנסמן לבין וואליד באדיר.

מי שיחזור להרכב האדומים ביום חמישי הוא החלוץ עומר דמארי, שהחלים משפעת. גם אביחי ידין ודדי בן דיין יהיו כשירים. בתוך כך, קשטן עדיין לא החליט בנוגע לקשר אלון אבלסקי, אך נראה כי בסופו של דבר השחקן יוחתם ויושאל לקבוצה אחרת כדי שיצבור דקות משחק רבות יותר. בהפועל התרשמו שמדובר בשחקן טוב שיכול להתפתח.

בנוסף, סוכנו של קינג אוסנגה הניגרי מנסה יחד עם אנשי הפועל לסדר ויזה לשחקן שמועמד לחזק את הקבוצה. במועדון העריכו אמש כי יצליחו להתגבר על הקשיים כדי להביא את השחקן עליו המליץ החלוץ נוסא איגיבור. שחרורו הבינלאומי של איגיבור אמור להגיע היום והוא ירשם למשחק מול אקרנאס. בתוך כך, הסקאוט יעקב הילל יצא אמש לליטא על מנת לצפות ביריבה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 08:42 
נרגעתי, לקח לו קצת זמן להבין שיש לו טיפלה בעיה בהגנה, בקטנה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 08:42 
אפשר להביא בלם שיחזק את הקבוצה ? לא בטוח שחימובייץ עונה על ההגדרה הזו , במידה וכן לפחות יפנה מקום לזר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 08:49 
אחד עם כיפה כתב:

בפעם ה-1001, קשטן הוא לא המנג'ר.
ולזכותו, ולאיש טביעת עין מעולה לגבי שחקנים בליגת העל, יכתב שמיד הוציא את "פרנסמן פוסט אניימה" מההרכב הראשון.

המנג'ר דווקא די אינטליגנטי רק שהוא קולט לאט. והנה, מספר שבועות אחרי שנכתב בפורום "חיימוביץ' כאפשרות שניה" כאשר התברר שחיימוביץ' אינו שחקן הרכב ברוסיה, שמו הועלה.
כדי לקצר למנג'ר את זמני תהליכי החשיבה שלו ולסיימם לפני ינואר, נזכיר שהבחירה הראשונה היא רמי גרשון ושתקציב הרכש שלו הוא 20 מליון. ויש גם טל בן חיים היקר יחסית ליכולת ביחס לגרשון.
בכל מקרה, שאפו על שאחרי מספר שבועות הזויים חזר לבוזגלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 08:55 
זה רק אני? או שעוד אנשים מתקשים להבין מה גבעתיים כותב? גבעתיים, מה רצית להביע? משהו ציני על קשטן? על טביב? איך לעזאזל בוזגלו השתחל לשם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 08:56 
chimpfive כתב:
זה רק אני? או שעוד אנשים מתקשים להבין מה גבעתיים כותב? גבעתיים, מה רצית להביע? משהו ציני על קשטן? על טביב? איך לעזאזל בוזגלו השתחל לשם?

שקשטן אינו אחראי כי טביב המנג'ר.
ושטביב צריך לרכוש את גרשון.
ושטביב מתעסק בתחום בו הוא אינו מקצועני (מנג'ר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
ספורט 5

בנוסף, סוכנו של קינג אוסנגה הניגרי מנסה יחד עם אנשי הפועל לסדר ויזה לשחקן שמועמד לחזק את הקבוצה. במועדון העריכו אמש כי יצליחו להתגבר על הקשיים כדי להביא את השחקן עליו המליץ החלוץ נוסא איגיבור.

מישהו יודע איזו עמדה משחק גם הקינג אוסנגה הזה וגם איגיבור. אני הבנתי שאיגיבור הוא קשר אבל פה פתאום כתוב שהוא חלוץ, מה נסגר?
הוא כלבויניק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 09:01 
גבעתיים כתב:
chimpfive כתב:

שקשטן אינו אחראי כי טביב המנג'ר.
ושטביב צריך לרכוש את גרשון.
ושטביב מתעסק בתחום בו הוא אינו מקצועני (מנג'ר).

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 09:02 
wikiwiki כתב:
Telkiyski כתב:
ספורט 5

בנוסף, סוכנו של קינג אוסנגה הניגרי מנסה יחד עם אנשי הפועל לסדר ויזה לשחקן שמועמד לחזק את הקבוצה. במועדון העריכו אמש כי יצליחו להתגבר על הקשיים כדי להביא את השחקן עליו המליץ החלוץ נוסא איגיבור.

מישהו יודע איזו עמדה משחק גם הקינג אוסנגה הזה וגם איגיבור. אני הבנתי שאיגיבור הוא קשר אבל פה פתאום כתוב שהוא חלוץ, מה נסגר?
הוא כלבויניק?

כנף ימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
wikiwiki כתב:
Telkiyski כתב:
ספורט 5

הוא כלבויניק?

איגייבור הוא קשר אמצע שיכול לשחק גם באגפים. חלוץ הוא לא.
ומה שנסגר הוא שעיתונאי הספורט בארץ מתייחסים למילה "מקצועיות" כמילה גסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 09:13 
אני יכול לכתוב פשוט, אבל מאבדים את העומק וזו סתם הכרזת דעה.
ולטעמי, מאבדים גם חיוך ציני שווה.

בפעם הקודמת שהתבקשתי לפשט היה כשאבחנתי במספר משפטים את אגיאר סמוך להגעתו.
ואז התבקשתי לפשט את ההסבר וכתבתי "הגיע לבית"ר מליארד קוקו".
זה התברר כנכון. אבל חודשים ארוכים לפני אשפוזו נראה כהצהרה מוגזמת ותלושה.

הדעה הפשוטה לרגע זה - "טביב מנהל מפריען ברמות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 09:16 
אתה לא צריך לוותר על סגנון הכתיבה. רק טיפה לנסות לחדד את המסר לקורא הנטרלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 09:53 
מדהים שבקבוצה הזאת שנה אחרי שנה הצוות המקצועי מבין את מה שהקהל צעק חודשיים לפני.
הכל צריך ללכת קשה.

לפני חודשיים אמרנו שאי אפשר לבנות על באדיר, שפרנסמן בינוני מדי ושדדי בן דיין לא קיים.
אבל את הפועל עניין רק להביא קשרים. עכשיו בסוף אוגוסט התעוררו כל הבעיות. כמה חבל שהקהל לא מנהל את הקבוצה הזאת.
לא ברור לי למה מתכוונים להביא את אוסנגה ובוזגלו ביחד. אם מאור יגיע, אפשר להתשמש בעמדה של זר כדי לחזק את ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
אם אכן הפועל תצליח להחתים בלם ישראלי (כהן, חיימוביץ' או אוחיון) וכן את מאור בוזגלו, למעשה ישחקו בהפועל רק 3 זרים בהרכב (אדל, מריו, נוסא) ואני לא לא רואה מצב שבו מביאים זר נוסף. כלומר, ייתכן ויש מקום להביא זר כזה במקום אחד המגינים המוגבלים שלנו, אבל אני לא רואה את זה קורה. טביב וקשטן ינשכו שפתיים וימשיכו עם הפארסה של דדי וקנדה עד לסיום העונה, אז ייגמר החוזה שלהם וניפטר משניהם (אלא אם ההצעה הפולנית רצינית ולקשטן כבר נמאס מעומרי).
3 זרים בהרכב זה לא משהו חריג בנוף של וולפסון בשנים האחרונות. לפעמים היה עוד אחד על הספסל אבל בגדול בהרכב תמיד היו רק 2-3 זרים קבועים וטובים וזה הודות לסגל הישראלי האיכותי.

האם קשטן "שומר" כסף ומקומות לזרים לשיפורים של ינואר? כי להביא קשר ניגרי בנוסף לבוזגלו ולקיים, זה פשוט בזבוז כסף ומתכון למרמור על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 10:58 
עוד סמל שעובר ליריבה שנואה:
לירון דיאמנט סיכם בבית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:03 
מה נעשה בלי דיאמנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:04 
zink כתב:

יבקיע שער אחד ויעבור או לבלגיה או למכבי חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 11:22 
Charlie כתב:
אם אכן הפועל תצליח להחתים בלם ישראלי (כהן, חיימוביץ' או אוחיון) וכן את מאור בוזגלו, למעשה ישחקו בהפועל רק 3 זרים בהרכב (אדל, מריו, נוסא) ואני לא לא רואה מצב שבו מביאים זר נוסף. כלומר, ייתכן ויש מקום להביא זר כזה במקום אחד המגינים המוגבלים שלנו, אבל אני לא רואה את זה קורה. טביב וקשטן ינשכו שפתיים וימשיכו עם הפארסה של דדי וקנדה עד לסיום העונה, אז ייגמר החוזה שלהם וניפטר משניהם (אלא אם ההצעה הפולנית רצינית ולקשטן כבר נמאס מעומרי).
3 זרים בהרכב זה לא משהו חריג בנוף של וולפסון בשנים האחרונות. לפעמים היה עוד אחד על הספסל אבל בגדול בהרכב תמיד היו רק 2-3 זרים קבועים וטובים וזה הודות לסגל הישראלי האיכותי.

האם קשטן "שומר" כסף ומקומות לזרים לשיפורים של ינואר? כי להביא קשר ניגרי בנוסף לבוזגלו ולקיים, זה פשוט בזבוז כסף ומתכון למרמור על הספסל.

אני בעד רכש בכלל ובפרט רכש זר.
אבל, במצב סקאוטינג הזרים הקיים באגודה, לא בונה עליו.

מה מרמור ? כמה ווינגרים מעולים יש ל-MU ? חמישה שחקני נבחרת: נאני, יאנג, גיגס, ולנסיה, פארק. כאשר גם אחרים בסגל משחקים בעמדה זו לפעמים. אז נכון ש-MU משחקת ביותר מסגרות מאשר אנחנו, ובכל זאת, אפילו נאני סתם את הפה כאשר לא הועלה בגמר האלופות.

מה שכן, אנחנו "מבורכים" במספר ווינגרים מרמה שנייה לקבוצה מובילה בליגת העל. ומכל הבחינות, רצוי לדלל מעט את הסגל בעמדה זו עם רכישת מספר שחקנים. אבל, להביא את הטובים ביותר על העמדות של ורמוט וזהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
מי שרוצה לראות את אקרנאס לקראת יום חמישי. היום היא תשחק נגד ז'לגיריס במסגרת הליגה בשעה 19:00.
לינק לשידור המשחק :
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
גם לידין נמאס .

גוטמן :cry: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
גם לידין נמאס .

ממה? מזה שהוא לא פתח בגלל שזה פאקינג גביע הטוטו ומעדיפים לשמור אותו למשחקים חשובים, בטח אחרי הפציעה שהוא סוחב?
הוא רוצה לעזוב אז הוא מתחיל עם הדרמות. אל תפילו את זה על קשטן כי זה לא מגיע לו. אביחי יודע להתנהג כמו גבר וככה הוא צריך להיות.

ולגבי גוטמן - נכון שידין היה "בן טיפוחיו", ועדיין, להזכיר שגם לו היו העדפות ופוליטיקה מזדיינת כמו עם עומרי קנדה וסלים טועמה?
תפסיקו להיזכר רק בטוב שלו ותתמקדו בטוב של מחליפו, אחרת העונה תסתיים עוד לפני שהחלה.

נערך לאחרונה על ידי רואה שחורות בתאריך 14 אוגוסט 2011, 12:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
גם לידין נמאס .

לידין נמאס? לי נמאס ממנו, הוא משחק רע מאוד ולא מזכיר בכלל את עונת הדאבל.
מה לעזאזל גוטמן קשור לפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2011, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
שוהם יפת כתב:
גם לידין נמאס .

לידין נמאס? לי נמאס ממנו, הוא משחק רע מאוד ולא מזכיר בכלל את עונת הדאבל.
מה לעזאזל גוטמן קשור לפה?

אם כבר גוטמן, הוא היה צריך להיות זה שמספסל את ידין כבר בשנה שעברה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: