Charlie כתב:
אם אכן הפועל תצליח להחתים בלם ישראלי (כהן, חיימוביץ' או אוחיון) וכן את מאור בוזגלו, למעשה ישחקו בהפועל רק 3 זרים בהרכב (אדל, מריו, נוסא) ואני לא לא רואה מצב שבו מביאים זר נוסף. כלומר, ייתכן ויש מקום להביא זר כזה במקום אחד המגינים המוגבלים שלנו, אבל אני לא רואה את זה קורה. טביב וקשטן ינשכו שפתיים וימשיכו עם הפארסה של דדי וקנדה עד לסיום העונה, אז ייגמר החוזה שלהם וניפטר משניהם (אלא אם ההצעה הפולנית רצינית ולקשטן כבר נמאס מעומרי).
3 זרים בהרכב זה לא משהו חריג בנוף של וולפסון בשנים האחרונות. לפעמים היה עוד אחד על הספסל אבל בגדול בהרכב תמיד היו רק 2-3 זרים קבועים וטובים וזה הודות לסגל הישראלי האיכותי.
האם קשטן "שומר" כסף ומקומות לזרים לשיפורים של ינואר? כי להביא קשר ניגרי בנוסף לבוזגלו ולקיים, זה פשוט בזבוז כסף ומתכון למרמור על הספסל.
אני בעד רכש בכלל ובפרט רכש זר.
אבל, במצב סקאוטינג הזרים הקיים באגודה, לא בונה עליו.
מה מרמור ? כמה ווינגרים מעולים יש ל-MU ? חמישה שחקני נבחרת: נאני, יאנג, גיגס, ולנסיה, פארק. כאשר גם אחרים בסגל משחקים בעמדה זו לפעמים. אז נכון ש-MU משחקת ביותר מסגרות מאשר אנחנו, ובכל זאת, אפילו נאני סתם את הפה כאשר לא הועלה בגמר האלופות.
מה שכן, אנחנו "מבורכים" במספר ווינגרים מרמה שנייה לקבוצה מובילה בליגת העל. ומכל הבחינות, רצוי לדלל מעט את הסגל בעמדה זו עם רכישת מספר שחקנים. אבל, להביא את הטובים ביותר על העמדות של ורמוט וזהבי.