אדום מטלי כתב:
teknoboy כתב:
אדום מטלי כתב:
שביתות רופאים הן תמיד בעייתיות באשר יש להם השפעה ישירה על חיי אדם. זו אחת הסיבות שאין להם הרבה כוח.
ולעניין, להיות רופא בישראל זה באמת לא אטרקטיבי. מצד שני, כמו שאני אומר על כל העניינים הללו: מאיפה יגיע הכסף (שלא נמצא גם עבור דיור לצעירים, למורים, לעובדים סוציאליים, לזקנים ועוד)?
הכסף יגיע מפירוק ההתנחלויות, ביטול עשרות אלפי תקנים בשירות הציבורי שנועדו רק כדי לפרנס את המתנחלים (שלא ייאלצו חלילה לעבוד באמת בשוק החופשי) וצמצום הוצאות הבטחון שנובע מפירוק ההתנחלויות.
זה יספיק גם לרופאים, גם לעו"סים וגם לחרדים.
הנה דוגמא לסיבה שבגללה אנשים לא מקשיבים לך בפורום. "עשרות אלפי תקנים בשרות הציבורי" - אתה מדבר על עובדות? אתה מוכן לספק אותן?
ואכן, יש הרבה בזבוז בשרות הציבורי. אבל האם אין בזבוז בשרות הציבורי שלא קשור למתנחלים?
אם לא היית תוחב את המתנחלים שלך לכל חור לא קשור, היה אפשר להאמין לך שאתה מדבר מתוך מחשבה ולא מתוך אג'נדה קבועה כלשהי, ואז גם להתדיין איתך באופן עינייני.
ידידי, אם היית בודק לפני שקפצת בראש כמה מהמתנחלים עובדים בשירות הציבורי של ההתנחלויות עצמן היית יודע שכעשרים אחוז מכלל העובדים בשטחים עסוקים בלנהל את חייהם שלהם עצמם (אני לא בטוח במספר המדוייק, אבל אני כן יודע שהמעסיק הגדול ביותר בשטחים הוא המדינה, ושחלק לא קטן מעובדי המדינה שם מטפלים בעיניינים מקומיים, אם דרך הרשויות המקומיות, אם דרך משרדי הממשלה, ואם דרך המנהל האזרחי). את הנתון המדוייק קראתי בזמנו בספר "אדוני הארץ", ואם זה חשוב לך אני אנסה להשיג עותק ולהביא את המספרים המדוייקים כולל אסמכתאות.
אז כן, אני מדבר על עובדות ואני מוכן לספק אותן.
לא אמרתי פה מילה על בזבוז בשירות הציבורי. דיברתי אך ורק על המתנחלים ועל העובדה שהם מועסקים בשירות הציבורי, ולא במקום שמועיל לי או לך אלא במקום שמועיל להם ולשכניהם.
אז חוץ מזה שכדאי שתפסיק להניח הנחות לגבי מה שאני כותב, כדאי גם שתחדד את כישורי הקריאה שלך.
אגב, מעניין שבחרת להיטפל דווקא לנקודה שמשום מה דמיינת שאני ממציא בה נתונים ולא לכל שאר ההודעה.
לטעמי זה מוכיח שאתה כותב פה רק מה שמתאים לאג'נדה שלך.
עריכה: רק עכשיו ראיתי שההודעה שלך הייתה בעצם די ישנה ופספסתי אותה בזמנה.
תודה לאופטימי הטרחן שהלך אחורה וחיפש מישהו שיוכל לצטט כדי לנגח מי מהמשתמשים השנואים עליו.