תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 9/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:41 
azran כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:
tadmored כתב:
אתם יודעים אני לא מחסידי קנדה ,וגם בזמנו לו רציתי שישאר מהפועל.
כל מה שאומר עכשיו בגדר הערכה והשערות והאמת שהוא כנראה במצוקה אמיתית,
לקנדה יש חובות עבר בגלל טעויות שעשה,
כדי לכסות את החוב מקזזים לו את כל המשכורת,
לקנדה יש חוזה לעוד עונה אחת בלבד וככה מה שיקרה שכדי לכסות את החוב הוא לא יקבל כל העונה משכורת,
כדי לפתור את הבעייה ישנן 2 אפשרויות :האחת שיאריכו לו את החוזה ואז החוב יתפרש לתקופה ארוכה יותר ואז לו תקוזז לו כל המשכורת,אפשרות נוספת שיעבור למועדון בחו"ל עם שכר גבוה של נגיד 400,000 יורו ואז תהיה לו אפשרות בשכר כזה לכסות את חובו.
אל תתפסו אותי במילה אבל שמעתי שהוא ערב לחוב גם לו שלקנדה עצמו.
לכן כמו שאמרתי מדובר במצוקה אמיתית ,שמבחינה אישית ואנושית נראה לי שהוא בבעייה רצינית .
לא מקנא בבחור,מן הסתם מעבר למשחק צריך להיות אנושי ,
ולכן רק אאחל לו שייצא מהפלונטר שהוא נמצא.

אם כך אין שום סיבה לא להאריך לו את החוזה. כך גם ירוויחו את הבעלות על השחקן במידה ויימכר בסוף העונה.

למה לעזאזל מועדון כמו הפועל תל אביב צריך שחקן בעייתי כמו קנדה??
רגע... לא משנה... שאלה רטורית...

כן! בואו נשים את חוטבא בהרכב!

ניסיתי באמת שניסיתי להבין איך זה קשור,לא הצלחתי..

תחשוב עוד קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
עזבו שקנדה יש לו בעיות ,הוא כולו מתוסבך,מהמר וכנראה אוהד מכבי כדורסל (-:
מקצועית הוא פשוט לא טוב,לא טוב ולא טוב
התקפית מול קבוצות כמו ואדוז הוא מצליח ,והגנתית אפילו אז הוא אפס מאופס

אני חושב שחייבים מגן ימיני חדש,וזה מעל הכול.
הזר ה-5 מגן ימיני,ולתת לשיש לשחק בצד שמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אגרתי את כל אחוזי המוח שאין לי,הביצים שלי והברך הימנית נתרמו למאמץ ועדיין לא הובן איך זה קשור.
תחשוב אתה שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
אגרתי את כל אחוזי המוח שאין לי,הביצים שלי והברך הימנית נתרמו למאמץ ועדיין לא הובן איך זה קשור.
תחשוב אתה שוב

אנחנו יודעים שהאיי קיו שלך אפסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:44 
azran כתב:
תחשוב אתה שוב

אז זה אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
עזבו רגע את מבחן הרכש והבעיות שהיו להנהלה בימי הבעלות המשותפת. מה שאפשר לראות זה שיש סופסוף ארגון יותר ברור בהפועל.
יו"ר שנוסע לנהל מו"מ בחו"ל, מנכ"ל שמתמצא בפרטים הקטנים ביותר (ע"ע הכתבה על אירוח אפשרי של חיפה בבלומפילד) וגם מחזיק בתואר פיפא מאסטר ובמשפטים, דובר מנוסה שמוציא בעקביות הודעות (גם אם שקריות) לעיתונים, כמו היום - בנושא קנדה.
מה שכבר אפשר לראות, אחרי שלושה שבועות, זו מערכת יותר בריאה ומתפקדת של קבוצת כדורגל כפי שצריך להיות. אפילו הסקאוטר כבר לא מוציא סרטונים מיוטיוב אלא נוסע לראות משחקים של ממש.
אם זה ייגמר ברכש טוב, בסיום החובות לשחקני עבר ובהימנעות מ בעיות מטופשות כמו עם ג'ימי טורק ושי אבוטבול, אפשר בהחלט להיות מרוצים מהזכייה של טביב בבמבי. אם.

איפה הארגון המסודר?
רגע, נשימה עמוקה. אני לא רובוט משום סוג, אבל קשה לי לראות מילים נאמרות ואז הופכות לסוג של סימוכין בלי שיש להן אחיזה בעובדות. אני לא תוקף אותך אישית, והסכמתי עם דברים אחרים שאמרת בעבר, אבל בנושא הזה אני רוצה להגיד משהו פשוט וברור: כל מה שיש הוא איש יחסי ציבור טוב יותר. בהרבה.
יו"ר המועדון נוסע להחתים שחקן, יחד עם הסקאוט שראה אותו בפעם הראשונה במגרש לפני כמה ימים, משחק מחצית אחת?
זה ארגון? סקאוט צריך לראות שחקן במשך חודשים. אני יודע שלא היה לנו את הזמן ושהסקאוט שלנו (הילל :HEART2:) חדש בתפקידו. אז שיראה אותו שניים וחצי משחקים. שייקח מלון בנורבגיה ויילך לראות את השחקן באימונים. שייצור קשר עם אנשי מקצוע שם (ויש מנכ"ל עם קשרים מצויינים בשביל זה, וידבר איתם). ושימסור דו"חות יומיים ושבועיים למאמן, לא ליו"ר. היו"ר צריך לנהל מו"מ, ואם הוא בקטע של מו"מ קשוח פנים אל פנים, שייסע לשלושה ימים או לשבוע.
ואני לא חושב שאיגייבור הוא נפילה. אני לא יודע. אני מקווה שלא, אבל גם אם מדובר בג'ון אובי מיקל + ברכיים שלמות, זה פוקס. זו לא תוצאה של תהליך עבודה מקצועי ומסודר.
ואז היו"ר חוזר לארץ ומופתע לגלות שהוא לא הגיע בזמן כדי לרשום את השחקן. אז עכשיו, נגיד שיבוא עוד רכש עד המשחק, המאמן יצטרך לבחור שחקן אחד לעבות את הסגל הדליל מדי שלו. כמו שזה נראה עכשיו, זה יהיה חוטבא ולא נוסא.
ומה עושה היו"ר בשוב לארץ? פוגש בארבע עיניים שחקן שביצע עבירת משמעת (חמורה יותר או פחות, אנחנו מדברים על קשטן), ומוציא לאתר הרשמי הודעה תחת הכותרת "יושרו ההדורים עם טוטו". אין פה הדורים ליישר, יש פה עבירת משמעת. והמאמן צריך להיות חלק מועדת משמעת - החלק שקובע מה העונש.
וכל זה ב-24 שעות.
זה לא ארגון מסודר. דיקטטורה תמיד נראית כמו ארגון מסודר, אבל היא לא, לא באמת.
שוב, אין לי עניין אישי או תכנותי כאן. זו רק המציאות. ("דיקטטורה" זו כבר דעה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
azran כתב:
תחשוב אתה שוב

אז זה אבוד.

אז בוא אני אסביר לך.
המשתמש IdanTheLittle אמר שהוא לא מבין איך שחקן בעייתי (התנהגוגותית עדיין פה)
אתה דיברת על יכולת במגרש ובגלל זה,זה לא קשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:49 
מבלי שום קשר לכסף שקנדה חייב להפועל, בבוררות כזאת יש לו סיכוי גבוה לזכות. אם הדיינים יעבדו לפי הנהלים של פיפ"א (כלומר, לפי סעיף 17), קנדה יוכל להשתחרר מהפועל אם ישלם לה את כל השכר שעליו הוא חתום בקבוצה לעונה הקרובה. כיוון שקנדה בטווח הגילאים 23-28 ונותרה לו רק שנה אחת לחוזה, הוא עומד בכל הקריטריונים לעמוד בסעיף...

הסיבה היחידה ששחקנים מעדיפים לא לנצל את הסעיף הזה, היא החשש לפגיעה בשם שלהם מול סוכנים וקבוצות. אף אחד לא רוצה ש"יסמנו" אותו כשחקן שבורח לפני תום החוזה שלו.

במקרה של קנדה, סביר להניח שהקבוצה שתיקח אותו היא זאת שתצטרך לשלם את סכום השחרור שייקבע (ארסנל קייב? אני הייתי הולך על מנצ'סטר דונייצק). בכל מקרה, חוטבא לא נופל ממנו בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:50 
azran כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
azran כתב:
תחשוב אתה שוב

אז זה אבוד.

אז בוא אני אסביר לך.

לא,
הוא דיבר על איך שחקן בעייתי.
אני דיברתי על זה שאין לנו שחקן אחר בעמדה הזאת, ואם הוא מוצא שיביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
azran כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
azran כתב:
תחשוב אתה שוב

אז זה אבוד.

אז בוא אני אסביר לך.

לא,
הוא דיבר על איך שחקן בעייתי.
אני דיברתי על זה שאין לנו שחקן אחר בעמדה הזאת, ואם הוא מוצא שיביא.

נכון שכחתי שעדיך שחקנים בעייתים על הקבוצה (ואני לא מדבר על קנדה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
רואה שחורות כתב:
עזבו רגע את מבחן הרכש והבעיות שהיו להנהלה בימי הבעלות המשותפת. מה שאפשר לראות זה שיש סופסוף ארגון יותר ברור בהפועל.
יו"ר שנוסע לנהל מו"מ בחו"ל, מנכ"ל שמתמצא בפרטים הקטנים ביותר (ע"ע הכתבה על אירוח אפשרי של חיפה בבלומפילד) וגם מחזיק בתואר פיפא מאסטר ובמשפטים, דובר מנוסה שמוציא בעקביות הודעות (גם אם שקריות) לעיתונים, כמו היום - בנושא קנדה.
מה שכבר אפשר לראות, אחרי שלושה שבועות, זו מערכת יותר בריאה ומתפקדת של קבוצת כדורגל כפי שצריך להיות. אפילו הסקאוטר כבר לא מוציא סרטונים מיוטיוב אלא נוסע לראות משחקים של ממש.
אם זה ייגמר ברכש טוב, בסיום החובות לשחקני עבר ובהימנעות מ בעיות מטופשות כמו עם ג'ימי טורק ושי אבוטבול, אפשר בהחלט להיות מרוצים מהזכייה של טביב בבמבי. אם.

איפה הארגון המסודר?
רגע, נשימה עמוקה. אני לא רובוט משום סוג, אבל קשה לי לראות מילים נאמרות ואז הופכות לסוג של סימוכין בלי שיש להן אחיזה בעובדות. אני לא תוקף אותך אישית, והסכמתי עם דברים אחרים שאמרת בעבר, אבל בנושא הזה אני רוצה להגיד משהו פשוט וברור: כל מה שיש הוא איש יחסי ציבור טוב יותר. בהרבה.
יו"ר המועדון נוסע להחתים שחקן, יחד עם הסקאוט שראה אותו בפעם הראשונה במגרש לפני כמה ימים, משחק מחצית אחת?
זה ארגון? סקאוט צריך לראות שחקן במשך חודשים. אני יודע שלא היה לנו את הזמן ושהסקאוט שלנו (הילל :HEART2:) חדש בתפקידו. אז שיראה אותו שניים וחצי משחקים. שייקח מלון בנורבגיה ויילך לראות את השחקן באימונים. שייצור קשר עם אנשי מקצוע שם (ויש מנכ"ל עם קשרים מצויינים בשביל זה, וידבר איתם). ושימסור דו"חות יומיים ושבועיים למאמן, לא ליו"ר. היו"ר צריך לנהל מו"מ, ואם הוא בקטע של מו"מ קשוח פנים אל פנים, שייסע לשלושה ימים או לשבוע.
ואני לא חושב שאיגייבור הוא נפילה. אני לא יודע. אני מקווה שלא, אבל גם אם מדובר בג'ון אובי מיקל + ברכיים שלמות, זה פוקס . זו לא תוצאה של תהליך עבודה מקצועי ומסודר.
ואז היו"ר חוזר לארץ ומופתע לגלות שהוא לא הגיע בזמן כדי לרשום את השחקן. אז עכשיו, נגיד שיבוא עוד רכש עד המשחק, המאמן יצטרך לבחור שחקן אחד לעבות את הסגל הדליל מדי שלו. כמו שזה נראה עכשיו, זה יהיה חוטבא ולא נוסא.
ומה עושה היו"ר בשוב לארץ? פוגש בארבע עיניים שחקן שביצע עבירת משמעת (חמורה יותר או פחות, אנחנו מדברים על קשטן), ומוציא לאתר הרשמי הודעה תחת הכותרת "יושרו ההדורים עם טוטו". אין פה הדורים ליישר, יש פה עבירת משמעת. והמאמן צריך להיות חלק מועדת משמעת - החלק שקובע מה העונש.
וכל זה ב-24 שעות.
זה לא ארגון מסודר. דיקטטורה תמיד נראית כמו ארגון מסודר, אבל היא לא, לא באמת.
שוב, אין לי עניין אישי או תכנותי כאן. זו רק המציאות. ("דיקטטורה" זו כבר דעה)

מקריאה של תגובות קודמות שלך כאן, ברור לי שאתה לא מה שמכונה "רובוט" או "שליח". אל תדאג ;)
וכן, ברור שיש עוד המון פשאלות קטנות שהזכרתי, כמו עם טורק ודומיו, שזה בעיות ממש מטומטמות שנובעות מחוסר נסיון וטיפשות. ועדיין, באיגבור דווקא כן צפו יותר מפעם אחת. הילל נשלח לנורבגיה כבר לפני חודש.
גם את התשישות של השחקן שמנעה ממנו לעבור בדיקות קשה היה לחזות, כמו זה שהוא ישותף רק מחצית.
בנושא טוטו - קשטן אמנם לא קבע מה העונש, אך טוטו הורשה להתאמן רק לאחר שיחה עם דרור והסכמה מצידו, אז זה בסדר.

ושוב - יש עדיין בעיות מטומטמות וספינים מעצבנים של ההנהלה שחייבת להביא עוד שלושה שחקנים. אבל גם שחר וצ'יזיק התחילו מאפס.
עם נכונות להצליח (שאני מקווה שיש להם) וקצת נסיון, אפשר להגיע רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:54 
שמעתי את הקטע האחרון מהראיון שערכו עם עורך דינו של קנדה(בערוץ הרדיו 102) והוא טען שיש מו"מ עם קנדה והשחקן מעוניין בהמשך ההתקשרות, אלא שמנצלים היטב את מצבו העגום כיום, בכדי שיזחל על גחונו לחתום על חוזה חדש בתנאי שכר של ההנהלה ולא בשדרוג שהוא מעוניין ולכן מבחינת עורך דינו, אם אין הסכמה לשידרוג, הרי שינקבו במחיר שחרור , משום שבחול הוא יקבל הרבה יותר ממה שמציעים ויוכל לפרנס את משפחתו/להחזיר את חובותיו (מחקו את המיותר).

לאור הכרתנו את ההנהלה הנוכחית והעומד בראשה בנושאי חתימות והסכמים מול השחקנים, הדברים לא תלושים מהמציאות שהוא הציג והנופך של הוספת לא משלמים את משכורתו וכד' , לטעמי זו הצהרה שלו בכדי להעניק יותר ליגיטימציה לעניין ובדי לייצור לחץ נגדי.

בקיצור מו"מ מול שחקן שבעת הזו, מאוד נפוץ בקבוצתינו :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 21:54 
שרון כתב:
מבלי שום קשר לכסף שקנדה חייב להפועל, בבוררות כזאת יש לו סיכוי גבוה לזכות. אם הדיינים יעבדו לפי הנהלים של פיפ"א (כלומר, לפי סעיף 17), קנדה יוכל להשתחרר מהפועל אם ישלם לה את כל השכר שעליו הוא חתום בקבוצה לעונה הקרובה. כיוון שקנדה בטווח הגילאים 23-28 ונותרה לו רק שנה אחת לחוזה, הוא עומד בכל הקריטריונים לעמוד בסעיף...

הסיבה היחידה ששחקנים מעדיפים לא לנצל את הסעיף הזה, היא החשש לפגיעה בשם שלהם מול סוכנים וקבוצות. אף אחד לא רוצה ש"יסמנו" אותו כשחקן שבורח לפני תום החוזה שלו.

במקרה של קנדה, סביר להניח שהקבוצה שתיקח אותו היא זאת שתצטרך לשלם את סכום השחרור שייקבע (ארסנל קייב? אני הייתי הולך על מנצ'סטר דונייצק). בכל מקרה, חוטבא לא נופל ממנו בכלום.

עזוב, התבלבלתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:05 
SHIMON כתב:
שמעתי את הקטע האחרון מהראיון שערכו עם עורך דינו של קנדה(בערוץ הרדיו 102) והוא טען שיש מו"מ עם קנדה והשחקן מעוניין בהמשך ההתקשרות, אלא שמנצלים היטב את מצבו העגום כיום, בכדי שיזחל על גחונו לחתום על חוזה חדש בתנאי שכר של ההנהלה ולא בשדרוג שהוא מעוניין ולכן מבחינת עורך דינו, אם אין הסכמה לשידרוג, הרי שינקבו במחיר שחרור , משום שבחול הוא יקבל הרבה יותר ממה שמציעים ויוכל לפרנס את משפחתו/להחזיר את חובותיו (מחקו את המיותר).

לאור הכרתנו את ההנהלה הנוכחית והעומד בראשה בנושאי חתימות והסכמים מול השחקנים, הדברים לא תלושים מהמציאות שהוא הציג והנופך של הוספת לא משלמים את משכורתו וכד' , לטעמי זו הצהרה שלו בכדי להעניק יותר ליגיטימציה לעניין ובדי לייצור לחץ נגדי.

בקיצור מו"מ מול שחקן שבעת הזו, מאוד נפוץ בקבוצתינו :cry:

מסכן, אפס אחריות על המעשים שלו, הנהלה אכזרית, הכל באשמת הרעי לב האלה שהעזו לכסות לו חובות. קנדה בחור חביב, שיסיים את עונה ואז שילך לאן שהוא רוצה. כל המהלך שהוא עשה היום היה מטונף, רוח הפועל שלכם גורמת לשחקנים לחשוב על טובתם האישית נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:

מקריאה של תגובות קודמות שלך כאן, ברור לי שאתה לא מה שמכונה "רובוט" או "שליח". אל תדאג ;)
וכן, ברור שיש עוד המון פשאלות קטנות שהזכרתי, כמו עם טורק ודומיו, שזה בעיות ממש מטומטמות שנובעות מחוסר נסיון וטיפשות. ועדיין, באיגבור דווקא כן צפו יותר מפעם אחת. הילל נשלח לנורבגיה כבר לפני חודש.
גם את התשישות של השחקן שמנעה ממנו לעבור בדיקות קשה היה לחזות, כמו זה שהוא ישותף רק מחצית.
בנושא טוטו - קשטן אמנם לא קבע מה העונש, אך טוטו הורשה להתאמן רק לאחר שיחה עם דרור והסכמה מצידו, אז זה בסדר.

ושוב - יש עדיין בעיות מטומטמות וספינים מעצבנים של ההנהלה שחייבת להביא עוד שלושה שחקנים. אבל גם שחר וצ'יזיק התחילו מאפס.

קודם כל, צמצמתי קצת את הציטוטים, כי זה נהיה ארוך.
ושכחתי לכתוב את הנקודה העיקרית שלי.
דברים כמו מה שקורה (וזה עדיין קורה, עד שלא יוכח אחרת) עם שי, עם מהראן, עם טורק ועם כל מי שעזב את הקבוצה, אלה לא פאשלות קטנות. אלה סימפטומים של מחלה קשה.
יש שלושה מרכיבים בקבוצת כדורגל: הצד המקצועי, הצד העסקי והצד הרגשי. קבוצה חפצת חיים צריכה להיות טובה בכל שלושת הצדדים. נכון שלפעמים יש התנגשויות בין שניים מן הצדדים (הרי ברור שמקצועית ורגשית היינו רוצים לראות את ערן זהבי נשאר פה לנצח, אבל הצד העסקי הכריע), אבל גם במקרים כאלה, אפשר לאזן. כשנפרדים משחקן, אפשר לעשות את זה יפה, לסגור מחלוקות לפני העזיבה, אולי אפילו איזה טקס קטן.
כשיש לך שחקן עבר מיתולוגי כמו ג'ימי, כמו שלום תקוה, ואני אפילו לא הולך אחורה לותיקים ממש, צריך להפוך אותם לנכס של המועדון, לא לבעיית יחסי ציבור. נכון שהבעיה עם שחקני עבר לא נולדה אצל טביב, אבל אף פעם לא זכור לי מצב שבו כל שחקן שעזב, בלי יוצא מן הכלל, יצא עם בטן מלאה.
במועדון כמו הפועל תל אביב, כבוד לשחקנים ולשחקני עבר, התייחסות לרגשות של הקהל והגינות מינימלית אינם מותרות - הם צורך הישרדותי. כך נראה הצעד הראשון בדרך להפיכת הפועל לעוד קבוצה שמקדשת את הניצחון - כל ניצחון - על פני הדרך והערכים. למזלנו, אנחנו יודעים לאן הדרך הזו מובילה. צריך רק לזרוק מבט לקרית שלום.
האם זה מה שאנחנו רוצים? לנצח עכשיו ואחרינו המבול?
זו השאלה האמיתית שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו. לא האם גורדנה הוא היורש של זהבי או נוסא של נאתכו. אנחנו כבר יודעים שהשחקנים מתחלפים. אנחנו אלה שנהיה כאן גם בעוד שנתיים, בעוד עשר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
רואה שחורות כתב:

דברים כמו מה שקורה (וזה עדיין קורה, עד שלא יוכח אחרת) עם שי, עם מהראן, עם טורק ועם כל מי שעזב את הקבוצה, אלה לא פאשלות קטנות. אלה סימפטומים של מחלה קשה.
יש שלושה מרכיבים בקבוצת כדורגל: הצד המקצועי, הצד העסקי והצד הרגשי. קבוצה חפצת חיים צריכה להיות טובה בכל שלושת הצדדים. נכון שלפעמים יש התנגשויות בין שניים מן הצדדים (הרי ברור שמקצועית ורגשית היינו רוצים לראות את ערן זהבי נשאר פה לנצח, אבל הצד העסקי הכריע), אבל גם במקרים כאלה, אפשר לאזן. כשנפרדים משחקן, אפשר לעשות את זה יפה, לסגור מחלוקות לפני העזיבה, אולי אפילו איזה טקס קטן.
כשיש לך שחקן עבר מיתולוגי כמו ג'ימי, כמו שלום תקוה, ואני אפילו לא הולך אחורה לותיקים ממש, צריך להפוך אותם לנכס של המועדון, לא לבעיית יחסי ציבור. נכון שהבעיה עם שחקני עבר לא נולדה אצל טביב, אבל אף פעם לא זכור לי מצב שבו כל שחקן שעזב, בלי יוצא מן הכלל, יצא עם בטן מלאה.
במועדון כמו הפועל תל אביב, כבוד לשחקנים ולשחקני עבר, התייחסות לרגשות של הקהל והגינות מינימלית אינם מותרות - הם צורך הישרדותי. כך נראה הצעד הראשון בדרך להפיכת הפועל לעוד קבוצה שמקדשת את הניצחון - כל ניצחון - על פני הדרך והערכים. למזלנו, אנחנו יודעים לאן הדרך הזו מובילה. צריך רק לזרוק מבט לקרית שלום.
זו השאלה האמיתית שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו. לא האם גורדנה הוא היורש של זהבי או נוסא של נאתכו. אנחנו כבר יודעים שהשחקנים מתחלפים. אנחנו אלה שנהיה כאן גם בעוד שנתיים, בעוד עשר שנים.

כן, אבל אני יודע לעשות את ההפרדה, גם אם היא מאוד וותרנית ומתפשרת, בין התקופה של טביב את מוני ובין התקופה של טביב לבדו.
אז נכון שלשי מגיע כל מה שהוא רוצה, ועדיין - אם מוני הבטיח לו משהו, טביב לא חייב מיד להסכים. חבל מאוד שמרחו אותו כל כך הרבה זמן, אבל בסופו של דבר התוצאה היא חיובית. נקווה שלהבא זה לא יקרה.
לגבי המקרה עם טורק, גם אז חבל שהבעיה צצה מלכתחילה כי גם סופה היה בסופו של דבר להיפתר, רק אחרי בעיות תדמית למועדון (כמו במקרה שי), וחבל. ועדיין - אני מסוגל להזדהות עם טביב ולהבין מהיכן בא הסירוב שלו בנושא ג'ימי.

ומכאן - נקווה שנצא לדרך חדשה עם פחות בעיות ויותר פתרונות. שוב, כי אני יודע וגם אמרתי שטביב עוד לא הוכיח כלום, אלא רק שהוא בדרך הנכונה לעשות זאת. אך ורק אם אכן יצליח בשלושת הקריטריונים שציינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שקנדה יעזוב ויבוא זר לעמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:

רק אם יגיע בוזגלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
מתוך הכתבה על נוסא בספורט 5

ציטוט:
הפועל תל אביב גיששה היום בסביבתו של בלם שרלרואה הבלגית מתן אוחיון. אחרי שהחליטו לא לשלם מיליון שקלים עבור שי מימון, דרור קשטן מחפש אלטרנטיבה והוא מעוניין בשחקן שירד השנה לליגה השניה בבלגיה. בכל מקרה בהפועל לא מתכוונים להשתגע מבחינה כספית בהבאתו. בקבוצה בודקים את העלויות וגורם אמר: "הוא בהחלט שם שנרצה לראות. כרגע קשה להעריך את הסיכויים".

לא יודע אם פורסם כבר, אבל שיהיה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:21 
רואה שחורות כתב:
אמיר ונונו כתב:
רואה שחורות כתב:

אז נכון שלשי מגיע כל מה שהוא רוצה, ועדיין - אם מוני הבטיח לו משהו, טביב לא חייב מיד להסכים. חבל מאוד שמרחו אותו כל כך הרבה זמן, אבל בסופו של דבר התוצאה היא חיובית. נקווה שלהבא זה לא יקרה.

הנה הטעות של כולנו ובגדול. "נקווה שלהבא זה לא יקרה"
למה שזה לא יקרה שוב?
למה שבפעם הבאה שיעמוד סמל של הפועל מול טביב הוא לא יגרום לו לחכות 3 שעות מחוץ למשרד שלו ואז להודיע שהפגישה מבוטלת? מה ישתנה בפעם הבאה? טביב הוא ילד בן 14 שמשנה את אופיו?

זה האיש. אין נקווה להבא שזה לא יקרה. זה יקרה במובנים אחרים. זה קורה עכשיו שלא משלמים לזהבי את מה שמגיע לו. זה קרה עם לאלא לפני חודש וזה יקרה בעוד שנה עם סלים טועמה.
הנקווה היחיד שצריך להוסיף פה, זה בוא נקווה שהשחקנים זוכרים גם את הימים היפים ואת הקהל ככה שבעוד 4-5 שנים זה לא ינשוך אותנו בתחת. נקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:48 
רואה שחורות אנא ממך , במקום לומר על אנשים שהם מעוותים את המציאות תפקח עיניים , זה לא שקמתי יום אחד בבוקר ואמרתי אני שונא את אלי טביב, אני מניח שאני מכיר את הבן אדם יותר טוב מכל אחד אחר כאן בפורום, אתה מנסה לבודד כל מעשה במקום להסתכל על התמונה המלאה יש כאן דפוס ברור,בניגוד למחשבתך שצריך לתת לו צ'אנס כבעלים יחיד ורק אז לשפוט אותו, או עניין חוסר הניסיון זה פשוט לא מחזיק מים , הפעולות של טביב כבר נעשו בעבר במועדון אחר ,השיטה והדרך ברורים .

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-383248,00.html
http://news.hapoel-kfs.net/node/128

תקרא את תגובות האהודים שלהם , כשתשים לב לדמיון אולי יידלק זרקור אזהרה אצלך,

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 09 אוגוסט 2011, 22:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
רואה שחורות אנא ממך , במקום לומר על אנשים שהם מעוותים את המציאות תפקח עיניים , זה לא שקמתי יום אחד בבוקר ואמרתי אני שונא את אלי טביב, אני מניח שאני מכיר את הבן אדם יותר טוב מכל אחד אחר כאן בפורום, אתה מנסה לבודד כל מעשה במקום להסתכל על התמונה המלאה יש כאן דפוס ברור,בניגוד למחשבתך שצריך לתת לו צ'אנס כבעלים יחיד ורק אז לשפוט אותו, או עניין חוזר הניסיון זה פשוט לא מחזיק מים , הפעולות של טביב כבר נעשו בעבר במועדון אחר ,השיטה והדרך ברורים .

מה שהוא עשה בכפ"ס נוראי ומגיע לו עונש על כך, ועדיין - זה לא אומר שהוא יפעל כך גם בהפועל.
אם במבחן הזמן (כי שוב - שלושה שבועות שהוא לבד כולה) והתוצאה הוא יהיה טוב לקבוצה שאני אוהב - דיינו. אם לא - מוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:51 
רואה שחורות כתב:
סימרוטיץ כתב:
רואה שחורות אנא ממך , במקום לומר על אנשים שהם מעוותים את המציאות תפקח עיניים , זה לא שקמתי יום אחד בבוקר ואמרתי אני שונא את אלי טביב, אני מניח שאני מכיר את הבן אדם יותר טוב מכל אחד אחר כאן בפורום, אתה מנסה לבודד כל מעשה במקום להסתכל על התמונה המלאה יש כאן דפוס ברור,בניגוד למחשבתך שצריך לתת לו צ'אנס כבעלים יחיד ורק אז לשפוט אותו, או עניין חוזר הניסיון זה פשוט לא מחזיק מים , הפעולות של טביב כבר נעשו בעבר במועדון אחר ,השיטה והדרך ברורים .

מה שהוא עשה בכפ"ס נוראי ומגיע לו עונש על כך, ועדיין - זה לא אומר שהוא יפעל כך גם בהפועל.
אם במבחן הזמן (כי שוב - שלושה שבועות שהוא לבד כולה) והתוצאה הוא יהיה טוב לקבוצה שאני אוהב - דיינו. אם לא - מוות.

אתה מפספס את הנק' הוא כבר פועל ככה ,את התוצאות נראה בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
HEADSHOT כתב:

רק אם יגיע בוזגלו.

או ישראלי שיחליף את פרנסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:55 
סימרוטיץ שתה כוס מים, תרגע. קח חודשיים ועזוב את הנושא הזה. יעשה לך רק טוב.
אני מציע לך לשקול את האפשרות ששמת חץ ואתה מצייר סביבו את המטרה. אולי אתה צודק, אולי לא.
אני מוכן להבטיח לך שאני אשפוט את טביב לחומרה ואבחן אותו בכל צעד.
אני מניח שזה נכון לכל מי שמתנגד לנחרצות שלך.
דיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 22:57 
אוגוסטוס היל כתב:
אני מציע לך לשקול את האפשרות ששמת חץ ואתה מצייר סביבו את המטרה. אולי אתה צודק, אולי לא.
דיל?

כן רק תוסיף את העניין שלך עם X ו Y

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 23:01 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
דיל?

סבבה. אני אחשוב על פרמטרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 23:01 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
דיל?

לל"ט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
דיל?

לל"ט

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2011, 01:57 
שרון כתב:

אז למה שהפועל לא יעשו את אותו תרגיל עם בוזגלו?
לפי מה שאתה אומר הוא צריך לעלות משהו כמו 350 אלף דולר בלבד.
אולי אם יש סעיף שחרור חתום (של בוזגלו למיטב ידיעתי הוא 4 מיליון יורו) זה מעל התקנה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: