רואה שחורות כתב:
עזבו רגע את מבחן הרכש והבעיות שהיו להנהלה בימי הבעלות המשותפת. מה שאפשר לראות זה שיש סופסוף ארגון יותר ברור בהפועל.
יו"ר שנוסע לנהל מו"מ בחו"ל, מנכ"ל שמתמצא בפרטים הקטנים ביותר (ע"ע הכתבה על אירוח אפשרי של חיפה בבלומפילד) וגם מחזיק בתואר פיפא מאסטר ובמשפטים, דובר מנוסה שמוציא בעקביות הודעות (גם אם שקריות) לעיתונים, כמו היום - בנושא קנדה.
מה שכבר אפשר לראות, אחרי שלושה שבועות, זו מערכת יותר בריאה ומתפקדת של קבוצת כדורגל כפי שצריך להיות. אפילו הסקאוטר כבר לא מוציא סרטונים מיוטיוב אלא נוסע לראות משחקים של ממש.
אם זה ייגמר ברכש טוב, בסיום החובות לשחקני עבר ובהימנעות מ בעיות מטופשות כמו עם ג'ימי טורק ושי אבוטבול, אפשר בהחלט להיות מרוצים מהזכייה של טביב בבמבי. אם.
איפה הארגון המסודר?
רגע, נשימה עמוקה. אני לא רובוט משום סוג, אבל קשה לי לראות מילים נאמרות ואז הופכות לסוג של סימוכין בלי שיש להן אחיזה בעובדות. אני לא תוקף אותך אישית, והסכמתי עם דברים אחרים שאמרת בעבר, אבל בנושא הזה אני רוצה להגיד משהו פשוט וברור: כל מה שיש הוא איש יחסי ציבור טוב יותר. בהרבה.
יו"ר המועדון נוסע להחתים שחקן, יחד עם הסקאוט שראה אותו בפעם הראשונה במגרש לפני כמה ימים, משחק מחצית אחת?
זה ארגון? סקאוט צריך לראות שחקן במשך חודשים. אני יודע שלא היה לנו את הזמן ושהסקאוט שלנו (הילל

) חדש בתפקידו. אז שיראה אותו שניים וחצי משחקים. שייקח מלון בנורבגיה ויילך לראות את השחקן באימונים. שייצור קשר עם אנשי מקצוע שם (ויש מנכ"ל עם קשרים מצויינים בשביל זה, וידבר איתם). ושימסור דו"חות יומיים ושבועיים למאמן, לא ליו"ר. היו"ר צריך לנהל מו"מ, ואם הוא בקטע של מו"מ קשוח פנים אל פנים, שייסע לשלושה ימים או לשבוע.
ואני לא חושב שאיגייבור הוא נפילה. אני לא יודע. אני מקווה שלא, אבל גם אם מדובר בג'ון אובי מיקל + ברכיים שלמות, זה
פוקס. זו לא תוצאה של תהליך עבודה מקצועי ומסודר.
ואז היו"ר חוזר לארץ ומופתע לגלות שהוא לא הגיע בזמן כדי לרשום את השחקן. אז עכשיו, נגיד שיבוא עוד רכש עד המשחק, המאמן יצטרך לבחור שחקן אחד לעבות את הסגל הדליל מדי שלו. כמו שזה נראה עכשיו, זה יהיה חוטבא ולא נוסא.
ומה עושה היו"ר בשוב לארץ? פוגש בארבע עיניים שחקן שביצע עבירת משמעת (חמורה יותר או פחות, אנחנו מדברים על קשטן), ומוציא לאתר הרשמי הודעה תחת הכותרת "יושרו ההדורים עם טוטו". אין פה הדורים ליישר, יש פה עבירת משמעת. והמאמן צריך להיות חלק מועדת משמעת - החלק שקובע מה העונש.
וכל זה ב-24 שעות.
זה לא ארגון מסודר. דיקטטורה תמיד נראית כמו ארגון מסודר, אבל היא לא, לא באמת.
שוב, אין לי עניין אישי או תכנותי כאן. זו רק המציאות. ("דיקטטורה" זו כבר דעה)