תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נוסא איגייבור
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
IdanTheLittle כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
[ q [ quote
אגף או אמצע?

50/50

אז מה יעשו עם ידין? או שי?

יישבו על הספסל?

קשה לי לראות אותם יושבים על הספסל. הם נחשבים שחקנים בכירים.
אני מניח שבאמת ישחררו את ידין לספרד וגורדנה יהיה שם למקרה חירום.[/quote]
שי יישב על הספסל ואביחי ישחק ליד איגייבור.
אביחי לא ישוחרר לדעתי.
אביחי כשהוא לא בתקופה רעה הוא קשר אחורי מהטובים שיש בכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 21:11 
אם אכן הוא הולך לשחק במרכז (מה שאני לא מאמין שיקרה - קשטן לא כל כך מתייחס לעמדות המקוריות של השחקנים) מדובר בהחתמה הכי פחות דחופה...הרבה יותר נחוץ כרגע זה קשר ימני ובלם!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
IdanTheLittle כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
RedBullet כתב:
אגף או אמצע?

50/50

אז מה יעשו עם ידין? או שי?

יישבו על הספסל?

אני מניח שבאמת ישחררו את ידין לספרד וגורדנה יהיה שם למקרה חירום.

אוי אוי אוי, "שחקן בכיר" יושב על הספסל. רק אוהדי הפועל יכולים להיבהל מזה ששחקן יישב מדי פעם על הספסל. אז מה עם בכל עונה לחיפה יש 6-7 שחקנים יותר מאיתנו בסגל ואנחנו באפריל בקושי מצליחים להעמיד הרכב.
ממתי חילוף ראשון לעמדת הקשר האחורי זה מקרה חירום? שחקן כזה משחק ברוב המשחקים בעונה (שנה שעברה היו זהבי, שי וידין ושלושתם שיחקו כמעט כל משחק שהם היו כשירים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 21:40 
IdanTheLittle כתב:
אני מניח שבאמת ישחררו את ידין לספרד וגורדנה יהיה שם למקרה חירום.

תיקח ואבן. מה זה אומר שחקן בכיר?
השאלה היא אם הם שחקנים שמתאימים להיות בהרכב בקבוצה שמתמודדת על אליפות. לדעתי לפחות לגבי שי התשובה היא לא לגבי ידין, ץלוי איזה ידין ישחק השנה. אם זה יהיה ידין של השנה שעברה, מצבנו לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 22:36 
ידין היה טוב מאוד כשנאתכו היה לידו, כשאבוטבול שיחק לידו הוא נתן שני משחקים גדולים,לטעמי ידין יהיה טוב מאוד אם לידו ישחק עושה משחק וישאיר לו את תפקיד הסגירות והגרזן.
דוגמאות:
אבוקסיס
נאתכו
רופניק

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 08 אוגוסט 2011, 22:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
המשחק הכי טוב של ידין עם אבוטבול בעונה שעברה היה הדרבי 0:1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
לפני שבוע רציתם לשרוף את המועדון כי לא שילמו לשי כמו שהוא רוצה, ועכשיו פתאום הוא לא שחקן מספיק טוב להרכב?

בכל מקרה, כל שנה שעברה (ואולי בכל הקדנציה של גוטמן בהפועל) לא היה לנו בכלל קשר אחורי על הספסל, אז כן, גורדנה "למקרה חירום".
ואם רוצים אילתורים לעמדה הזאת כמו שגוטמן עשה עם זהבי, אז קשטן עושה כרגע את אותו דבר עם עבאס.

נערך לאחרונה על ידי IdanTheLittle בתאריך 08 אוגוסט 2011, 22:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 22:43 
ביום שבת נגד בני יהודה תגלו בכלל שקשטן לא מתכנן לשחק איתו בכלל כקשר אחורי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
ביום שבת נגד בני יהודה תגלו בכלל שקשטן לא מתכנן לשחק איתו בכלל כקשר אחורי..

אני בכלל לא אופתע אם זה נכון.
יש לו דריבל והוא מהיר, וכרגע העמדה הכי חלשה שלנו זה קשר ימני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/196/1848645
אובי מיקל של הפועל תל אביב
גליון ההתנהגות שלו ירתיע אפילו את דרור קשטן, אבל הרזומה המקצועי של נוסא איגייבור רומז: האדומים מצאו יהלום ואולי מכרה זהב

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 22:47 
IdanTheLittle כתב:
לפני שבוע רציתם לשרוף את המועדון כי לא שילמו לשי כמו שהוא רוצה, ועכשיו פתאום הוא לא שחקן מספיק טוב להרכב?

בכל מקרה, כל שנה שעברה (ואולי בכל הקדנציה של גוטמן בהפועל) לא היה לנו בכלל קשר אחורי על הספסל, אז כן, גורדנה "למקרה חירום".
ואם רוצים אילתורים לעמדה הזאת כמו שגוטמן עשה עם זהבי, אז קשטן עושה כרגע את אותו דבר עם עבאס.

זה לא אקסיומה , שי חייב לקבל כל מה שהוא רוצה אבל מצד שני הוא (לטעמי) לא המחליף הראוי לנאתכו, שזה הדבר המרכזי שהיה חסר בשנתיים האחרונות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
איפה שחר שייתן לנו קצת מידע על השחקן חוץ מעובדות ודעתו עליו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
IdanTheLittle כתב:

זה לא אקסיומה , שי חייב לקבל כל מה שהוא רוצה אבל מצד שני הוא (לטעמי) לא המחליף הראוי לנאתכו, שזה הדבר המרכזי שהיה חסר בשנתיים האחרונות .

צריך לשלם לשחקן ספסל כמה שהוא רוצה? (אני אגב חושב שהוא יותר טוב מידין כרגע ומגיע לו לפתוח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 22:52 
סימרוטיץ כתב:
IdanTheLittle כתב:

כן כי כשנאתכו שיחק פה לא קיללו לו את האמאמא
אוהד הפועל אף פעם לא יהיו מרוצים! וזו אקסיומה ידידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 22:58 
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
IdanTheLittle כתב:

כן כי כשנאתכו שיחק פה לא קיללו לו את האמאמא
אוהד הפועל אף פעם לא יהיו מרוצים! וזו אקסיומה ידידי

זה ישראלים לא מרוצים , ואני מאוד החזקתי מנאתכו אני חושב שלא הבנו מה יש לנו ביד וברגע שהוא עזב לי זה היה די ברור
עידן זה לא משנה ששי שחקן ספסל הוא שווה למועדון הרבה יותר מהיכולת שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 23:00 
אשכול נאחס. הוא עוד לא חתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 23:02 
אוגוסטוס היל כתב:

אחרי שקראתי את הכתבה בוואלה ,רועדות לי הביצים ,מחר במכבי מעולם לא נראה קרוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אחרי שקראתי את הכתבה בוואלה ,רועדות לי הביצים ,מחר במכבי מעולם לא נראה קרוב יותר

הסר דאגה.
מיצ'מיץ' סגר הברז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
IdanTheLittle כתב:

כן, ממש. בגלל זה מהרגע שהוא עזב עד סוף עונת הדאבל סיימנו עם 13 ניצחונות ו-2 תיקואים.
כשזהבי שיחק באותה עמדה הוא היה הרבה יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה שמחר בערב, עם צאת הצום, הבחור חותם בהפועל, נותרו לקשטן 2 וחצי עמדות לחזק:
1. קשר קדמי
2. בלם (אלא אם קשטן יתרצה ויהמר על פרנסמן, לדעתי בני יהודה בשבת זה הצ'אנס האחרון של הדרום-אפריקאי)
1/2. חלוץ רביעי

בהנחה שקשטן ישאיר את עמדת החלוץ הרביעי לאיזה ילד מהנוער, הפועל תחתים בימים הקרובים קשר קדמי ואם לא יקרה משהו בלתי צפוי - תחפש גם בלם. להפועל יש כרגע (עם פרנסמן בסגל) 4 זרים מה שמאפשר לדרור להחתים זר באחת העמדות וישראלי בעמדה האחרת. מצב לא רע בכלל יחסית לנסיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
קשה לאופירע להתאפק...
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 00:24 
יובל כתב:
סימרוטיץ כתב:
IdanTheLittle כתב:

כן, ממש. בגלל זה מהרגע שהוא עזב עד סוף עונת הדאבל סיימנו עם 13 ניצחונות ו-2 תיקואים.
כשזהבי שיחק באותה עמדה הוא היה הרבה יותר טוב ממנו.

לא יודע מה גורם לך לחשוב ככה ?
מבחינת המשחקים שהם שיחקו ב2010 אלו הנתונים זהבי שיחק 6 משחקים בלבד בעמדה הזו כל שאר חמשת המשחקים שיחק מנטש .
אני בכלל לא הכנסתי נתונים לכמות המהלכים של נאתכו שהובילו לשער (לפחות 5/6)

**********נאתכו** זהבי
משחקים****24*****6
בישולים*****12*****0
שערים*******0*****1
מאזן ******60-18****12-2
ניצחונות*****14*****5
תיקו*********7*****1
הפסד*******1*****0
ממוצע******2.5*****2
ספיגות******0.75****0.16

תודה לויקיהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
מאוד מאוד מהיר, מסחרר ממש, עם תנועה מתמדת ובעיטה בשתי רגליים.

אבל...

נראה נמהר. החשיבה פחות מהירה מהפעולה. חסרים לו יסודות בבעיטה, הרבה כדורים נבעטים שלא עם רגל מלאה, בלי להטות את הגוף. הולכים לאמצע או לשמיים.
תסמונת של שחקן צעיר וקצת שכונתי.

אבל מאוד מאוד אטרקטיבי. חווית צפיה .

לא נשמע כמו שחקן שקשטן אוהב. הוא בדרך כלל לא יודע מה לעשות עם כאלה.
מקווה מאוד שהוא באמת יחתום.
לי יש תיאוריה, שהטביבים ימרחו את עניין החתימה הסופית, כדי שדרור "חוטבי עצים בע"מ" קשטן, יוכל לבחון ולהתרשם בנתיים מנוסא באימונים, מבלי ממש לתת לשחקן את ההרגשה הזאת...

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 09 אוגוסט 2011, 00:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 00:40 
אתה והתיאוריות שלך
תנוח :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
אתה מבלבל בין שני דברים.

העובדה היא שהעזיבה של נאתכו לא השפיעה על ההצלחה של הקבוצה (אחוזי הצלחה כמעט מושלמים מהרגע שהוא עזב עד סיום העונה). אני לא רואה איך אפשר להתווכח עם זה.

חוץ מזה הבעתי את דעתי (שתהיה מוסכמת כמעט על כולם) שזהבי שיחק יותר הרבה יותר טוב מנאתכו בעמדה הזאת. התייחסתי לעונה שעברה, לא למשחקים האחרונים בעונת הדאבל שזהבי נזרק לעמדה הזאת בלי ניסיון.
בלי קשר, אני לא מבין איך אפשר להשוות את הסטטיסטיקה של נאתכו במהלך כל העונה, כשרוב הקבוצות הליגה היו קבוצות מרכז טבלה או תחתית שבדרך כלל נתנו להם רביעיות וחמישיות, לבין הסטטיסטיקה של זהבי ששיחק רק כמה משחקים בפלייאוף העליון (בתפקיד הזה, באותה עונה). אגב, אם אתה מתעקש, אז תוסיף גם את הגביע (זהבי נתן בישול בגמר), אבל זה באמת לא רלוונטי. ובנוסף לכל, כשנאתכו שיחק בתור קשר אחורי הייתה לפניו התקפה הרבה יותר טובה. זהבי/נמה לעומת דה רידר באותה עונה, או בעונה הקודמת ששכטר בכלל לא שיחק וגילי נתן שליש מהתקופה שנתן בעונת הדאבל.
בכלל, זהבי סחב את הקבוצה מהעמדה הזאת, להגיד את אותו דבר על נאתכו יהיה מגוחך.

אני מסכים עם האמרה שכשאנחנו משחקים עם שי וידין בקישור האחורי, זה כמעט תמיד לא מספיק. אבל בעונה שעברה זו הייתה אשמתו של גוטמן, שיכל לשים את זהבי בקישור האחורי. העונה באמת אין לנו אף אחד לשים שם, אבל זה לא שנאתכו היחידי שהיה מספיק טוב בעמדה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
פרשנים רבים באנגליה ובניגריה טוענים שז'וזה מוריניו סירס בזמנו את הכישרון הטבעי של מיקל, אשר היה בצעירותו שחקן עם נטיות התקפיות הרבה יותר, לא דומה לתפקידו כקשר אחורי נטו כיום.

זה מה שיקרה בטח גם עם קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 02:37 
סמל אישי של המשתמש
איגייבור מתאים לצד חברים
שחקן מהיר,פורץ מהצד הרבה
אני חושב שבאמצע ידין ואבוטבול,בצדדים טועמה ואייגיבור זה מעולה

עכשיו חסר להשאיר את מורדי,להביא מגנים(קנדה ובן דיין כול כך חורים הגנתיים),וגג למצוא איזה בלם טוב בתנאי שאפשרי לשחרר את פרנסמן ותאמת אני לא כול כך לחוץ מפרנסמן כמו שאני לחוץ מקנדה או בן דיין הגנתית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 03:21 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
ציטוט:
פרשנים רבים באנגליה ובניגריה טוענים שז'וזה מוריניו סירס בזמנו את הכישרון הטבעי של מיקל, אשר היה בצעירותו שחקן עם נטיות התקפיות הרבה יותר, לא דומה לתפקידו כקשר אחורי נטו כיום.

זה מה שיקרה בטח גם עם קשטן.

כן כי קשטן ומוריניו זה אחד לאחד :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 07:51 
יובל כתב:
אתה מבלבל בין שני דברים.

העובדה היא שהעזיבה של נאתכו לא השפיעה על ההצלחה של הקבוצה (אחוזי הצלחה כמעט מושלמים מהרגע שהוא עזב עד סיום העונה). אני לא רואה איך אפשר להתווכח עם זה.

חוץ מזה הבעתי את דעתי (שתהיה מוסכמת כמעט על כולם) שזהבי שיחק יותר הרבה יותר טוב מנאתכו בעמדה הזאת. התייחסתי לעונה שעברה, לא למשחקים האחרונים בעונת הדאבל שזהבי נזרק לעמדה הזאת בלי ניסיון.
בלי קשר, אני לא מבין איך אפשר להשוות את הסטטיסטיקה של נאתכו במהלך כל העונה, כשרוב הקבוצות הליגה היו קבוצות מרכז טבלה או תחתית שבדרך כלל נתנו להם רביעיות וחמישיות, לבין הסטטיסטיקה של זהבי ששיחק רק כמה משחקים בפלייאוף העליון (בתפקיד הזה, באותה עונה). אגב, אם אתה מתעקש, אז תוסיף גם את הגביע (זהבי נתן בישול בגמר), אבל זה באמת לא רלוונטי. ובנוסף לכל, כשנאתכו שיחק בתור קשר אחורי הייתה לפניו התקפה הרבה יותר טובה. זהבי/נמה לעומת דה רידר באותה עונה, או בעונה הקודמת ששכטר בכלל לא שיחק וגילי נתן שליש מהתקופה שנתן בעונת הדאבל.
בכלל, זהבי סחב את הקבוצה מהעמדה הזאת, להגיד את אותו דבר על נאתכו יהיה מגוחך.

אני מסכים עם האמרה שכשאנחנו משחקים עם שי וידין בקישור האחורי, זה כמעט תמיד לא מספיק. אבל בעונה שעברה זו הייתה אשמתו של גוטמן, שיכל לשים את זהבי בקישור האחורי. העונה באמת אין לנו אף אחד לשים שם, אבל זה לא שנאתכו היחידי שהיה מספיק טוב בעמדה הזאת.

אני חושב שנאתכו הרבה יותר משפיע על הקבוצה מזהבי בעמדה הזו ,יותר מכך אני חושב שנאתכו הוא השחקן הכי אנדרייטד של הפועל ורק שעזב נפל לי האסימון , אני מסכים שקשה להשוות אבל עדיין הנתונים של נאתכו מרשימים מאוד גם בהשוואה לשנה שעברה, הנתונים של זהבי היו :

2010/11 זהבי
משחקים 18
בישולים 6
שערים 4
מאזן שערים 40-16
ניצחונות 11
תיקו 2
הפסד 5
ממוצע שערים 2.2
ממוצא ספיגות 1.25

אני בכוונה לא הכנסתי את המשוואה של אירופה שם הפער רק הולך ומעמיק , בשורה התחתונה לטעמי נאתכו השפיע מהעמדה הזו הרבה יותר מזהבי וזה מתבטא היטב בנתונים בכל הפרמטרים חוץ מכיבוש השערים של זהבי.
שזהבי שיחק ממוצע הספיגות עולה דרמטית(בא לידי ביטוי בכושר של ידין לידו) וממוצע הכיבושים יורד לנאתכו מתוך 24 משחקים יש הפסד אחד ואילו לזהבי מתוך 18 יש 5 !
לכן כפי שדסקסנו בתחילה הסיבה הגדולה (לטעמי) שידין ירד מכושרו זה העובדה שנאתכו לא לידו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2011, 08:06 
סימרוטיץ' עלתה בי מחשבה, מה דעתך לגבי זה שטביב אולי אחראי לנפילת התאומים? יכול להיות שהוא גם רצח את קנדי? מה עם רבין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: