תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מיסטר "הבט"
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 01:43 
IdanTheLittle כתב:
"היתרון מבלומפילד הפך לחיסרון מנטלי" :PUKE: :PUKE: :PUKE:
כזה תירוץ עלוב עוד לא שמעתי (בטח לא מול יריבה כזאת פח אשפה).

הבט דרור, אתה מאמן מיושן, עם שיטת משחק מיושנת, הסגל שלך מוגבל מאוד טכנית חוץ משחקן אחד, ואם לא תלחץ על הבוס שלך להביא רכש (ולא שחקן אחד), אתה הולך לחוות את העונה הכי משפילה שלך בתור מאמן, אז כדאי שתתחיל לעבוד כבר מהיום (יום שישי).

הבט באיזה רכב אמריקאי אני עושה את זה , וזה העיקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 02:38 
4-4-2 אתם מבינים? אין שום תנועה מהאגפים לאמצע כדי שיהיה מחץ פשוט כלום... אין חופש ביטוי לשחקנים שם בכלל, ידעתי שזה מה שיהיה עם המאמן המקובע והמיושן הזה, שקראתי שהוא המאמן פשוט ראיתי שחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר, זה המאמן הטוב ביותר שהיה אפשר להביא.
בקריירה שלו קשטן זכה באליפויות בהפועל, בבית"ר, במכבי, בהפועל כפ"ס ועוד (שלא נדבר על תארים כמו גביע המדינה וגביע הטוטו).
כמובן שאחרי תצוגות הכדורגל והפקת המיטב משחקנים תחת גוטמן הייתי מעדיף אותו, אבל אל תשכחו שהפועל עזרה לגוטמן לא פחות משגוטמן להפועל, והוא העביר בשנים האחרונות מספר עונות לא מוצלחות כל כך כמו בקבוצות בקפריסין, בהפועל פ"ת, בהפועל חיפה ובב"ש (בקדנציות השניות).
משהו זוכר שאחרי פיטורי לוזון חלק נכבד מהאוהדים היו בכלל בעד אלי כהן, ורק חלמו על חזרתו של קשטן?
בזכות גוטמן שכטר, ורמוט, דה סילבה, אביחי ועוד נמצאים איפה שהם נמצאים היום, אבל משהו זוכר עוד את ההתפרצויות שלו והטלת האחריות על כתפיו של אנטבי?
נכון, קשטן אולי מקובע, נכון, הוא אולי מיושן, וכן, כנראה שלא נראה את הכדורגל המלהיב שהציגה המכונה המשומנת של גוטמן בעונת הדאבל.
אבל העונה האחרונה בבני יהודה רק הוכחה שמגיע לדרור קצת קרדיט.
במצבנו, עם ההנהלה הנוכחית, אין מאמן ראוי מקשטן לאחר שגוטמן החליט שהפועל כבר לא בשבילו וצריך לשכור סוכן שיחפש לו קבוצה אירופאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 03:55 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
בקריירה שלו קשטן זכה באליפויות בהפועל, בבית"ר, במכבי, בהפועל כפ"ס ועוד (שלא נדבר על תארים כמו גביע המדינה וגביע הטוטו).
כמובן שאחרי תצוגות הכדורגל והפקת המיטב משחקנים תחת גוטמן הייתי מעדיף אותו, אבל אל תשכחו שהפועל עזרה לגוטמן לא פחות משגוטמן להפועל, והוא העביר בשנים האחרונות מספר עונות לא מוצלחות כל כך כמו בקבוצות בקפריסין, בהפועל פ"ת, בהפועל חיפה ובב"ש (בקדנציות השניות).
משהו זוכר שאחרי פיטורי לוזון חלק נכבד מהאוהדים היו בכלל בעד אלי כהן, ורק חלמו על חזרתו של קשטן?
בזכות גוטמן שכטר, ורמוט, דה סילבה, אביחי ועוד נמצאים איפה שהם נמצאים היום, אבל משהו זוכר עוד את ההתפרצויות שלו והטלת האחריות על כתפיו של אנטבי?
נכון, קשטן אולי מקובע, נכון, הוא אולי מיושן, וכן, כנראה שלא נראה את הכדורגל המלהיב שהציגה המכונה המשומנת של גוטמן בעונת הדאבל.
במצבנו, עם ההנהלה הנוכחית, אין מאמן ראוי מקשטן לאחר שגוטמן החליט שהפועל כבר לא בשבילו וצריך לשכור סוכן שיחפש לו קבוצה אירופאית.

הספין על גוטמן שהחליט לקחת שנת חופש זה הכי טוב של טביב עד היום.

ולענייננו(אין קשר להודעה של אריק8989):
דרור קשטן הוא מאמן מצויין אבל קצת מיושן,נדמה שהוא לא השתנה בכלום מאז היום שהוא נטש אותנו לטובת נבחרת ישראל להיפך נדמה שהוא רק נעשה מיושן יותר.
אם יש משהו שאני זוכר מקשטן זה שהקבוצות שלו בדרך כלל קולטות את השיטה שלו ומיישמות אותה אחרי די הרבה זמן,ראה את הדוגמא הטריה של בני יהודה שהייתה קבוצה עם הגנה די חדירה והתקפה מסורבלת,והפכה באמצע העונה להגנת ברזל ולהתקפה קטלנית ותוססת.לדעתי אם הוא היה ממשיך איתם עוד שנה בסגל הזה הם גם היו אלופים.
דרור קשטן הוא לא פראייר ואת זה אני לא שכחתי,וכמה שתנסו להפוך אותו לבובה של טביב זה לא יעזור לכם,הוא מאמן טוב ויש לו עקרונות של כדורגל קצת מיושן אבל עדיין טוב.
אין לי ספק שהוא יקבל כל שחקן שהוא ירצה בסופו של דבר,ולא בגלל שטביב יהפוך בין לילה לנדיב הידוע ויפתח את הכיס,אלא פשוט כי דרור ידרוש וכשדרור דורש הוא גם מקבל.

אנשים באמת קצת שכחו מי זה דרור קשטן,המאמן שהביא לנו את ההישג הכי גדול שלנו אי פעם והוביל אותנו לדאבל מרשים.
אם יש משהו שאני למדתי בחיים זה שהמבוגרים בדרך כלל יודעים טוב יותר,אז מי אני שאלמד את המאמן המעוטר ביותר בכדורגל הישראלי איך לאמן?
אני בטוח שלמרות כל הנבואות זעם שלכם תיהיה לנו קבוצה טובה,ולמרות שכרגע נראה שמכבי רצים סולו לאליפות אני בטוח שגם אנחנו,גם חיפה ואפילו בני יהודה(כן כן) ניהיה בצמרת ואלוהים יודע איך זה ייגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 06:11 
הכינו שההעניק ילד מתוק בן 3,4 באימונים לקשטן הוא:
"סבא טוביה"
אז אתם יכולים לקרוא לו בנוסף למיסטר "הבט" גם מיסטר "סבא טוביה"

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 06:52 
הבט דרור, זה כמו לחזור לגור אצל ההורים בגיל 30.
יש לך המון הערכה ואהבה אליהם,
אבל אתה לא יכול לראות אותם יותר משעה בשבועיים.
הבט דרור, לראות אותך שוב עם הבקבוק האדיוטי הזה, ואותו המכנס המפגר, והחולצה המטופשת
עשה לי בחילה קשה, ועוד לא התחלתי לדבר על אותו סגנון משחק "אטרקטיבי" שכל כך התגעגענו אליו,
וכמובן הראיונות המסעירים אחרי משחקים, והסירוב לראיונות רגילים, כאילו אתה לא חייב כלום לאף אחד...
עד כמה שהייתי רוצה להיות בן 28 שוב, המציאות היא אחרת, השנה היא לא 2000, אלא 2011,
החיים ממשיכים ואי אפשר לחזור אחורה,
אז הבט דרור, שחרר אותנו כבר מהשטויות שלך, מהנרגנות הבלתי נסבלת שלך וסע לשלום יא רס"ר מסריח,
תמנע מעצמך את המבוכה הגדולה שעומדת לבוא עליך ולך, כבר עכשיו,
כל מאמן אני מעדיף עליך היום, סע לשלום סבא "הבט"

זהו, הוצאתי, זה ישב עלי הרגע החתימה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 07:54 
arik8989 כתב:

:ROSE:

לגמרי.

כל עונה מתחילה מחדש והיא מבחן לכל שחקן ולכל מאמן, אבל דרור זו האפשרות הטובה ביותר אחרי שהאינפנטיל (הוא חושב שהוא "מנצח" וכאינפנטיל אינו מודע לכך שהוא מפסיד כי אינו יכול להכיל את מי שנתפס בעיניו עם זיקה למוני. ובטוח שימות טיפש ופארנויי, עשיר אבל טיפש ואומלל מפארנויות) פיטר את המאמן הקודם.
מאמן עם צדדים חזקים מאוד כמו בנית מכונה משומנת מהסגל, הכנסת סדר לקבוצה(מוגבל ע"י שטויות הבעלים) ובחירת שחקנים מוכרים לו מליגת העל (גם זרים). החסרונות שלו הם סקאוטינג של זרים והשנה גם טביב שעדין לא איפשר לו לבחור אפילו שחקן אחד לסגל.
מזכיר שגם בעבר, בעונה של אבו לאבן דרור עבר עונה משפילה. כי לא ניתן לו תקציב.

בקיצור, לפחות לא נתפרק להשפלה גדולה. אבל, בעזרת השם, קו ה-50 מליון ישמר וכנראה יתרומם למרות הוצאות כספים מסיביות, חוקיות אך מסריחות, ממלכ"ר. אבל, צפוי שכל זה לא יהיה קשור לדרור (אלא אם יזדקן באחת מטביב ובכלל) על יתרונותיו וחסרונותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 07:57 
הועבר ל"רכש".

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 06 אוגוסט 2011, 09:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 08:29 
לשעבר כתב:
הבט דרור, זה כמו לחזור לגור אצל ההורים בגיל 30.
יש לך המון הערכה ואהבה אליהם,
אבל אתה לא יכול לראות אותם יותר משעה בשבועיים.
הבט דרור, לראות אותך שוב עם הבקבוק האדיוטי הזה, ואותו המכנס המפגר, והחולצה המטופשת
עשה לי בחילה קשה, ועוד לא התחלתי לדבר על אותו סגנון משחק "אטרקטיבי" שכל כך התגעגענו אליו,
וכמובן הראיונות המסעירים אחרי משחקים, והסירוב לראיונות רגילים, כאילו אתה לא חייב כלום לאף אחד...
עד כמה שהייתי רוצה להיות בן 28 שוב, המציאות היא אחרת, השנה היא לא 2000, אלא 2011,
החיים ממשיכים ואי אפשר לחזור אחורה,
אז הבט דרור, שחרר אותנו כבר מהשטויות שלך, מהנרגנות הבלתי נסבלת שלך וסע לשלום יא רס"ר מסריח,
תמנע מעצמך את המבוכה הגדולה שעומדת לבוא עליך ולך, כבר עכשיו,
כל מאמן אני מעדיף עליך היום, סע לשלום סבא "הבט"

זהו, הוצאתי, זה ישב עלי הרגע החתימה שלו

לגמרי מובן, אבל לא מחויב, במובן האישיותי.

לגמרי לא במובן המקצועי. לדרור יש שיטה מוכחת בקבוצות ורקורד ניהולי-מנהיגותי מוכח.
משעמם ? תתחיל עם מוריניו.
יש אסונות גדולים יותר ממשחק שיטתי עם שני ווינגרים על הקו ושני חלוצים. לדוגמא, באדיר בהרכב הראשון, שבחון ו"אין ווינגר ברמה של בוזגלו" על 2 עמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
redruby כתב:
בס"ד

לא הזכרתם את "ההצלחה" הכבירה בנבחרת.
התישן . פשוט כך , לא פתוח לבצע שינויים כשצריך.
עובד כמו שאבלונה.
כולם יודעים מתי יעשה חילוף ועם מי.
המאמן הוואדוזי החליף שני שחקנים וקיבל התקפה משופרת.
מה עשה דרור ? מאומה. לא הגיב כלל לחילוף הזה.
ובאמת ראו התקפות מסחררות שביתרו את הגנת הפועל פעם אחר פעם.
קל היה לנחש שהגול שלהם באוויר . כן וגם את השני.
המאמן היה חייב להגיב לשינויים שנעשו על המגרש !!!

גם אם תאיים עליו עם אקדח לראש, עושה רושם שהוא לא ישנה את המערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: