arik8989 כתב:
בסופו של דבר, זה המאמן הטוב ביותר שהיה אפשר להביא.
בקריירה שלו קשטן זכה באליפויות בהפועל, בבית"ר, במכבי, בהפועל כפ"ס ועוד (שלא נדבר על תארים כמו גביע המדינה וגביע הטוטו).
כמובן שאחרי תצוגות הכדורגל והפקת המיטב משחקנים תחת גוטמן הייתי מעדיף אותו, אבל אל תשכחו שהפועל עזרה לגוטמן לא פחות משגוטמן להפועל, והוא העביר בשנים האחרונות מספר עונות לא מוצלחות כל כך כמו בקבוצות בקפריסין, בהפועל פ"ת, בהפועל חיפה ובב"ש (בקדנציות השניות).
משהו זוכר שאחרי פיטורי לוזון חלק נכבד מהאוהדים היו בכלל בעד אלי כהן, ורק חלמו על חזרתו של קשטן?
בזכות גוטמן שכטר, ורמוט, דה סילבה, אביחי ועוד נמצאים איפה שהם נמצאים היום, אבל משהו זוכר עוד את ההתפרצויות שלו והטלת האחריות על כתפיו של אנטבי?
נכון, קשטן אולי מקובע, נכון, הוא אולי מיושן, וכן, כנראה שלא נראה את הכדורגל המלהיב שהציגה המכונה המשומנת של גוטמן בעונת הדאבל.
אבל העונה האחרונה בבני יהודה רק הוכחה שמגיע לדרור קצת קרדיט.
במצבנו, עם ההנהלה הנוכחית, אין מאמן ראוי מקשטן לאחר שגוטמן החליט שהפועל כבר לא בשבילו וצריך לשכור סוכן שיחפש לו קבוצה אירופאית.
הספין על גוטמן שהחליט לקחת שנת חופש זה הכי טוב של טביב עד היום.ולענייננו(אין קשר להודעה של אריק8989):
דרור קשטן הוא מאמן מצויין אבל קצת מיושן,נדמה שהוא לא השתנה בכלום מאז היום שהוא נטש אותנו לטובת נבחרת ישראל להיפך נדמה שהוא רק נעשה מיושן יותר.
אם יש משהו שאני זוכר מקשטן זה שהקבוצות שלו בדרך כלל קולטות את השיטה שלו ומיישמות אותה אחרי די הרבה זמן,ראה את הדוגמא הטריה של בני יהודה שהייתה קבוצה עם הגנה די חדירה והתקפה מסורבלת,והפכה באמצע העונה להגנת ברזל ולהתקפה קטלנית ותוססת.לדעתי אם הוא היה ממשיך איתם עוד שנה בסגל הזה הם גם היו אלופים.
דרור קשטן הוא לא פראייר ואת זה אני לא שכחתי,וכמה שתנסו להפוך אותו לבובה של טביב זה לא יעזור לכם,הוא מאמן טוב ויש לו עקרונות של כדורגל קצת מיושן אבל עדיין טוב.
אין לי ספק שהוא יקבל כל שחקן שהוא ירצה בסופו של דבר,ולא בגלל שטביב יהפוך בין לילה לנדיב הידוע ויפתח את הכיס,אלא פשוט כי דרור ידרוש וכשדרור דורש הוא גם מקבל.
אנשים באמת קצת שכחו מי זה דרור קשטן,המאמן שהביא לנו את ההישג הכי גדול שלנו אי פעם והוביל אותנו לדאבל מרשים.
אם יש משהו שאני למדתי בחיים זה שהמבוגרים בדרך כלל יודעים טוב יותר,אז מי אני שאלמד את המאמן המעוטר ביותר בכדורגל הישראלי איך לאמן?
אני בטוח שלמרות כל הנבואות זעם שלכם תיהיה לנו קבוצה טובה,ולמרות שכרגע נראה שמכבי רצים סולו לאליפות אני בטוח שגם אנחנו,גם חיפה ואפילו בני יהודה(כן כן) ניהיה בצמרת ואלוהים יודע איך זה ייגמר.