תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחפש תמונה מאחד הימים שמיד לאחר ה15.5.2010
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
EISEN כתב:
מה שמזכיר לי שניר צדוק וערן לאור עדיין חייבים התנצלות לגוטמן על זה שהם הוציאו מוסף מיוחד של ספורט העיר הדורש את פיטוריו, מיד לאחר המחזור הרביעי של אותה העונה...

מה זה מוסף מיוחד, אל תשאל, מהדורה בעשרות אלפי עותקים עם תמונת שער של גוטמן בתוך עיגול מטרה ואיור של אקדח מכוון אליו.
כולה שני טורי דיעה בסוף מקומון. כבר עשית מזה קמפיין הדחה שלם. לא שאכפת לי, אבל הבעיה שיש פה כל כך הרבה מטומטמים בפורום וכל כך קל לגנוב דעת, שכל משהו שמישהו אומר ישר הופך לעובדה.
את אותן שטויות שגוטמן עשה אז (ואגב, זה היה מחזור 6) הוא המשיך לעשות גם אחר כך באותה עונה ובעונה שאחרי. בלי להוריד מההישגים הגדולים שהוא עשה לצד זאת.

ויש מצב שזו התמונה?

תמונה

אם כן, אז רק שתדע שאחרי דיון רב משתתפים על הקיר שלי בפייסבוק, הגענו להסכמה שהיא צולמה קצת אחרי פתיחת המשחק.

אני מופיע פה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
התמונה החוגגת מתמקדת בחלק היותר ימני (שמאלה בשביל אלה שיושבים ביציע) ולכן לא שמרתי אותה , אבל נתתי פה לינק לאלבום של הצלם בפייסבוק , אפשר לראות בו
אכן החלק התחתון - ישבתי בשורה 5, כיסא שני מהמעבר . מדובר על הצד הכי ימני של היציע אם אתה נמצא בתוכו

ציטוט:
רועי, לפי הפרצוף שלך, כרגע ורמוט מנסה בפעם הראשונה...

חחח יכול להיות , היו ברגעים שלפני הגול כ"כ הרבה התפתחויות .. שכטר כמעט איבד , דה סילבה כמעט כבש (למרות שלפי כיוון הפרצופים הכדור היה ברגע הצילום באזור הרחבה , לא בפינה) , ורמוט וכו' וכו'
די מדהים אותי שבאמת עודדתי ברגע ההוא

איזה יום

התמונה הזאת צולמה בחצי הראשון. אחד החברה שעמד לידי עובר למקום אחר בחצי השני של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:30 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
red-g כתב:
ערן כתב:
EISEN כתב:
מה שמזכיר לי שניר צדוק וערן לאור עדיין חייבים התנצלות לגוטמן על זה שהם הוציאו מוסף מיוחד של ספורט העיר הדורש את פיטוריו, מיד לאחר המחזור הרביעי של אותה העונה...

מה זה מוסף מיוחד, אל תשאל, מהדורה בעשרות אלפי עותקים עם תמונת שער של גוטמן בתוך עיגול מטרה ואיור של אקדח מכוון אליו.
כולה שני טורי דיעה בסוף מקומון. כבר עשית מזה קמפיין הדחה שלם. לא שאכפת לי, אבל הבעיה שיש פה כל כך הרבה מטומטמים בפורום וכל כך קל לגנוב דעת, שכל משהו שמישהו אומר ישר הופך לעובדה.
את אותן שטויות שגוטמן עשה אז (ואגב, זה היה מחזור 6) הוא המשיך לעשות גם אחר כך באותה עונה ובעונה שאחרי. בלי להוריד מההישגים הגדולים שהוא עשה לצד זאת.

ויש מצב שזו התמונה?

תמונה

אם כן, אז רק שתדע שאחרי דיון רב משתתפים על הקיר שלי בפייסבוק, הגענו להסכמה שהיא צולמה קצת אחרי פתיחת המשחק.

אני מופיע פה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:36 
לעולם לא תהייה עוד הרגשה כזאת
לעולם אף אוהד ספורט בעולם לא חווה הרגשה כזאת
אף פעם לא נמאס להתעסק בזה
כל כתבה וכל אשכול אפשר לקרוא 700 פעמים ועדיין לחייך כמו דביל כל פעם מחדש
אי אפשר, פשוט אי אפשר להסביר
הקבוצה הזאת נתנה לנו רגע אושר שאף אוהד ספורט אחר בעולם לא חווה,
זה לא אנושי וזה בלתי אפשרי

15/5/2010, טדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
קראתי עוד פעם,
ואני חושב אותו דבר כמו שחשבתי אז -
מיהרתם מדי לפטר אותו.
מחזור 6, רבאק, תנו לקבוצה להתחבר.
בוא נגיד שאני מסכים עם זה שגוטמן גונב דעת.
עדיין - אתה לא חושב שהקבוצה שלו הראתה קו ודרך?
אתה לא חושב שקצת מיהרתם לחרוץ את גורלו?
בראיה לאחור, אחרי שאתה יודע מה קרה, אתה לא חושב שמוטב היה לכם לחכות קצת בסבלנות שהקבוצה החדשה הזאת תתחבר?
וכמובן, שאלת השאלות - אתה לא חושב שבגליון הדאבל החגיגי שהוצאתם, היה מקום להתנצל או להודות בטעות או לתת לכך התייחסות כלשהי?

שתיקה כהסכמה?
אגב, יש מצב שאתה מביא גם את הטור של ניר מאותו הגליון?
אם זכרוני אינו מטעני, אני זוכר שהוא היה נוקב יותר משלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
EISEN כתב:
קראתי עוד פעם,
מיהרתם מדי לפטר אותו.
בראיה לאחור, אחרי שאתה יודע מה קרה, אתה לא חושב שמוטב היה לכם לחכות קצת בסבלנות שהקבוצה החדשה הזאת תתחבר?
וכמובן, שאלת השאלות - אתה לא חושב שבגליון הדאבל החגיגי שהוצאתם, היה מקום להתנצל או להודות בטעות או לתת לכך התייחסות כלשהי?

שתיקה כהסכמה?
אגב, יש מצב שאתה מביא גם את הטור של ניר מאותו הגליון?
אם זכרוני אינו מטעני, אני זוכר שהוא היה נוקב יותר משלך.

זה מספיק טוב?
תמונה

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
יפה... את זה לא הכרתי...
:ROSE: רטרואקטיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
red-g כתב:
רועי כתב:
התמונה החוגגת מתמקדת בחלק היותר ימני (שמאלה בשביל אלה שיושבים ביציע) ולכן לא שמרתי אותה , אבל נתתי פה לינק לאלבום של הצלם בפייסבוק , אפשר לראות בו
אכן החלק התחתון - ישבתי בשורה 5, כיסא שני מהמעבר . מדובר על הצד הכי ימני של היציע אם אתה נמצא בתוכו

ציטוט:
רועי, לפי הפרצוף שלך, כרגע ורמוט מנסה בפעם הראשונה...

חחח יכול להיות , היו ברגעים שלפני הגול כ"כ הרבה התפתחויות .. שכטר כמעט איבד , דה סילבה כמעט כבש (למרות שלפי כיוון הפרצופים הכדור היה ברגע הצילום באזור הרחבה , לא בפינה) , ורמוט וכו' וכו'
די מדהים אותי שבאמת עודדתי ברגע ההוא

איזה יום

התמונה הזאת צולמה בחצי הראשון. אחד החברה שעמד לידי עובר למקום אחר בחצי השני של המשחק.

לפי כרונולוגיית התמונות ולפי השעה שהייתה על התמונה (לפי הצלם) מדובר בתוספת הזמן בוודאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
קראתי עוד פעם,
מיהרתם מדי לפטר אותו.

1. בוא נתעכב רגע על ה"מיהרתם מדי לפטר אותו". שמע, לא רק שאני לא מסוגל לפטר אף אחד (טכנית, הכוונה. אני כותב טור, לא בעלי קבוצה), אם קראת שוב את הטור בוודאי יכולת לשים לב שמשפט הסיום לא קורא לשום דבר. המילה פיטורים אפילו לא מוזכרת בו. כן יש תהייה האם הדרך של אלי גוטמן יכולה להביא אליפות. תראה איזה קטע, היא הביאה. בקושי ובמזל, אבל הביאה.

2. לגבי העיתוי המוקדם שזה נכתב (אחרי מחזור 6) - בדיעבד אתה צודק. עם זאת, אתה עושה מהלך רעיוני לא הוגן, שלא לומר דמגוגי: אתה מנתק את ששת המחזורים הללו מעונה שלמה (08/09) שקדמה להם עם עוד טעויות שלו, אבל מחבר להם את כל 29 המחזורים שאחרי. וזה לא פייר. באותה נקודת זמן, אני ראיתי רצף. שאגב, כפי שכתבתי לך קודם ובחרת להתעלם, אותו רצף של החלטות מקצועיות המשיך גם אחר כך וגם דפק לנו את העונה שעברה (רוקי, פצ'אלקה, קנדה וכו' וכו'). עובדה שרוב התגובות לאותו טור מסכימות עם הטענות המקצועיות שעלו שם. אני עדיין עומד מאחוריהן. הן לא היו יותר נכונות אם חיפה היתה מנצחת בבלומפילד את בני יהודה, אבל הן לא פחות נכונות גם עכשיו.

3. ושוב, אני לא יודע מה עשית ממני - מו"ל אני לא. לא "הוצאתי" מוסף דאבל. כחבר מערכת התבקשתי לכתוב טור חווייתי מטדי וזה מה שעשיתי. ב-15.5 וביום שאחריו לא עניין אותי שום דבר אחר מלבד לחגוג. אתה יכול לשבת ולנתח בצורה רציונלית שהיתה צריכה להיות שם הודעת התנצלות, אבל סורי - זה ממש לא היה הלך הרוח שלי. טאף לאק. מה גם שהדרישה הפומפוזית הזו להתנצלות היא מגוחכת לטעמי. לא אסבך אותנו בדיון מתיש על תקשורת, אבל יום יום נכתבים אלפי פרשנויות וניתוחי מצב שנכונים לאותו הרגע. אף אחד לא מצפה מכל גוף תקשורת שיפשפש בכל טקסט ויתנצל אם המציאות השתנתה. רק אוהדי הפועל אנאליים (וזה בסדר, אני לא אומר את זה לגנאי, גם אני כזה) יכולים להתעסק בטור שנכתב במקומון זניח באוקטובר 2009, כמעט שנתיים אחרי שהוא נכתב, רק כדי לצאת צודקים.

אע"ב קח לך מהתשובה הזו את מה שרלוונטי גם לך. לך יש איזה אובססיה מובנית עם תקשורת (ע"ע תגובותיך בפורום לאורך השנים לגבי עיתונים, ערוצים, פרשנים וכתבים - בספורט ובכלל), אז אני אפילו לא טורח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
אם אני מצליח לזכור נכון, באותה תקופה היו גם נושאים על הנושא בפורום, ואני מודה שאני לא זוכר בדיוק מי כתב מה מתי, אבל הרושם שהיה הוא (תקן אותי אם אני טועה) שנציגות אוהדי הפועל ב"העיר" אחידה בדעתה לגבי ה"עובדה" שגוטמן נכשל, שאין לו דרך, שהוא גונב דעת ושיש אף לשקול את המשך העסקתו.
אני מודה שבזמן אמת לא התעמתתי אתכם על זה, מטעמי נאחס מובנים. אני האמנתי בגוטמן לאורך כל הזמן והאמנתי גם אז שהדרך שלו בסוף תתגלה.
כשקראתי את מוסף הדאבל של סוף העונה, הייתה לי הרגשה שחסר פה משהו, כי הרי אי אפשר להתעלם מאותו מוסף של אחרי מחזור 6. זה היה סוג של קו פרשת מים, תקופה שבה רבו קולות אוהדי הפועל שאמרו את מה שאמרתם אתם.
מה שאני עוד פעם אומר, זה שאני במקרה הזה הייתי מצפה לאיזו התייחסות, כמו שהייתי מצפה להתייחסות של כל עיתונאי שאני מחזיק ממנו, ואת טורו אני קורא כמעט מדי שבוע, לאחר שקרה מקרה שבו התברר לו בדיעבד שטעה בגדול באחד מטוריו הקודמים והמפורסמים.
אם זה היה סתם טור של סתם עיתונאי בסתם מקומון אז ברור שלא הייתי מתייחס לכך, אבל טור של אוהד הפועל ב"העיר" זה כבר מעמד מחייב (ואני אומר את זה בשיא הרצינות, כאחד שגדל על הטורים של עלי מוהר, אורי משגב, אלון עידן ועוד..)
זה הכל, אם אתה חושב עדיין שההתנהלות שלך לאורך ציר הזמן של עונת 2009-2010 היתה נכונה, אז סבבה. בוא נסכים על זה שאנחנו לא מסכימים.
דרישה פומפוזית להתנצלות שמגוחכת לטעמך - יכול מאוד להיות, אבל זאת הודעה בפורום YOU KNOW, אתה נזכר במשהו ואז מקליד מה שיוצא...
לגבי הטענות המקצועיות - חלקן היו במקום, אבל המסקנה שגיבשת על סמך הטענות הנ"ל - לגביהן לאלי גוטמן אין דרך, היא לא נכונה חד-משמעית.
לגבי עונת 2011 - אני מסכים שלגוטמן היה חלק גדול באובדן האליפות, ומאז ההתקף לב שלו הוא הפסיק לפגוע, אבל הוא לא האשם היחידי, כמו שאתה יודע טוב מאוד.
זהו, עד כאן, כמו שאומר רומאריו - המשך הצלחה בכל העניינים,
ואני מקווה שאתה לא לוקח את התגובה שלי למקום הלא נכון, כי אתה עיתונאי שאני מכבד ומעריך, גם אם לא בכל הפעמים אני מסכים עם הנאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
ברור, שלא ייצא שאני מקל ראש בבמה שניתנה לי. גם לא באחריות המתחייבת ממנה.
ותאמין לי שלא מעניין אותי שום דבר אחר חוץ מהצלחה של הפועל. בהחלט אפשר להיות חלוקים על מה צריך לקרות בשביל זה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: