EISEN כתב:
קראתי עוד פעם,
ואני חושב אותו דבר כמו שחשבתי אז -
מיהרתם מדי לפטר אותו.
מחזור 6, רבאק, תנו לקבוצה להתחבר.
בוא נגיד שאני מסכים עם זה שגוטמן גונב דעת.
עדיין - אתה לא חושב שהקבוצה שלו הראתה קו ודרך?
אתה לא חושב שקצת מיהרתם לחרוץ את גורלו?
בראיה לאחור, אחרי שאתה יודע מה קרה, אתה לא חושב שמוטב היה לכם לחכות קצת בסבלנות שהקבוצה החדשה הזאת תתחבר?
וכמובן, שאלת השאלות - אתה לא חושב שבגליון הדאבל החגיגי שהוצאתם, היה מקום להתנצל או להודות בטעות או לתת לכך התייחסות כלשהי?
1. בוא נתעכב רגע על ה"מיהרתם מדי לפטר אותו". שמע, לא רק שאני לא מסוגל לפטר אף אחד (טכנית, הכוונה. אני כותב טור, לא בעלי קבוצה), אם קראת שוב את הטור בוודאי יכולת לשים לב שמשפט הסיום לא קורא לשום דבר. המילה פיטורים אפילו לא מוזכרת בו. כן יש תהייה האם הדרך של אלי גוטמן יכולה להביא אליפות. תראה איזה קטע, היא הביאה. בקושי ובמזל, אבל הביאה.
2. לגבי העיתוי המוקדם שזה נכתב (אחרי מחזור 6) - בדיעבד אתה צודק. עם זאת, אתה עושה מהלך רעיוני לא הוגן, שלא לומר דמגוגי: אתה מנתק את ששת המחזורים הללו מעונה שלמה (08/09) שקדמה להם עם עוד טעויות שלו, אבל מחבר להם את כל 29 המחזורים שאחרי. וזה לא פייר. באותה נקודת זמן, אני ראיתי רצף. שאגב, כפי שכתבתי לך קודם ובחרת להתעלם, אותו רצף של החלטות מקצועיות המשיך גם אחר כך וגם דפק לנו את העונה שעברה (רוקי, פצ'אלקה, קנדה וכו' וכו'). עובדה שרוב התגובות לאותו טור מסכימות עם הטענות המקצועיות שעלו שם. אני עדיין עומד מאחוריהן. הן לא היו יותר נכונות אם חיפה היתה מנצחת בבלומפילד את בני יהודה, אבל הן לא פחות נכונות גם עכשיו.
3. ושוב, אני לא יודע מה עשית ממני - מו"ל אני לא. לא "הוצאתי" מוסף דאבל. כחבר מערכת התבקשתי לכתוב טור חווייתי מטדי וזה מה שעשיתי. ב-15.5 וביום שאחריו לא עניין אותי שום דבר אחר מלבד לחגוג. אתה יכול לשבת ולנתח בצורה רציונלית שהיתה צריכה להיות שם הודעת התנצלות, אבל סורי - זה ממש לא היה הלך הרוח שלי. טאף לאק. מה גם שהדרישה הפומפוזית הזו להתנצלות היא מגוחכת לטעמי. לא אסבך אותנו בדיון מתיש על תקשורת, אבל יום יום נכתבים אלפי פרשנויות וניתוחי מצב שנכונים לאותו הרגע. אף אחד לא מצפה מכל גוף תקשורת שיפשפש בכל טקסט ויתנצל אם המציאות השתנתה. רק אוהדי הפועל אנאליים (וזה בסדר, אני לא אומר את זה לגנאי, גם אני כזה) יכולים להתעסק בטור שנכתב במקומון זניח באוקטובר 2009, כמעט שנתיים אחרי שהוא נכתב, רק כדי לצאת צודקים.
אע"ב קח לך מהתשובה הזו את מה שרלוונטי גם לך. לך יש איזה אובססיה מובנית עם תקשורת (ע"ע תגובותיך בפורום לאורך השנים לגבי עיתונים, ערוצים, פרשנים וכתבים - בספורט ובכלל), אז אני אפילו לא טורח.