תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א במסר לאבוטבול: כשנחזור, חפש קבוצה חדשה
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 09:59 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:
[ עכשיו תגיד לי אתה - אם אני כאוהד משוכנע שמי שמנהל היום את המועדון מזיק לו והנזק רק ילך ויחמיר, מה אני אמור לעשות? לשבת מנגד בחיבוק ידיים? להתפלל?

אני צריך לתת קרדיט להנהלה שאני לא מאמין בה וכל יום רק מספקת עוד ועוד סיבות לדאגה?

זהו בדיוק, שעל סמך מה אתה משוכנע שטביב יגרום נזק? אתה הרי לא נתת לו צ'אנס אפילו.
ב-2 העונות היחידות שהוא היה בהנהלה של הפועל, בעונה הראשונה לקחנו דאבל, ובעונה השניה לקחנו גביע והגענו לצ'מפיונס ליג.

אין לי בעיה עם ביקורת, להיפך. אבל הביקורת צריכה להיות מבוססת על משהו. כל "הראיות" שיש לך הן רק מראית עין.
אם אתה היית שופט בבית משפט וטביב היה עומד לדין - בזכות אילו ראיות אתה היית מרשיע אותו?
בינתיים טביב (בשיתוף עם מוני) הביא תוצאות יותר מכל הנהלה אחרת ב-20 השנים האחרונות.

אי אפשר להתעלם מהתחושות במועדון, תדבר עם שחקנים ותראה מה הם אומרים, תראה מה אבוקסיס חושב עליו עכשיו
יחסית לקבוצה עם קופה מלאה בזמן שרוב הקבוצות האחרות במשבר היית מצפה ששחקנים ירצו לבוא אלינו וזה לא קורה :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 10:01 
fidel כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:
[ עכשיו תגיד לי אתה - אם אני כאוהד משוכנע שמי שמנהל היום את המועדון מזיק לו והנזק רק ילך ויחמיר, מה אני אמור לעשות? לשבת מנגד בחיבוק ידיים? להתפלל?

אני צריך לתת קרדיט להנהלה שאני לא מאמין בה וכל יום רק מספקת עוד ועוד סיבות לדאגה?

זהו בדיוק, שעל סמך מה אתה משוכנע שטביב יגרום נזק? אתה הרי לא נתת לו צ'אנס אפילו.
ב-2 העונות היחידות שהוא היה בהנהלה של הפועל, בעונה הראשונה לקחנו דאבל, ובעונה השניה לקחנו גביע והגענו לצ'מפיונס ליג.

אין לי בעיה עם ביקורת, להיפך. אבל הביקורת צריכה להיות מבוססת על משהו. כל "הראיות" שיש לך הן רק מראית עין.
אם אתה היית שופט בבית משפט וטביב היה עומד לדין - בזכות אילו ראיות אתה היית מרשיע אותו?
בינתיים טביב (בשיתוף עם מוני) הביא תוצאות יותר מכל הנהלה אחרת ב-20 השנים האחרונות.

אי אפשר להתעלם מהתחושות במועדון, תדבר עם שחקנים ותראה מה הם אומרים, תראה מה אבוקסיס חושב עליו עכשיו
יחסית לקבוצה עם קופה מלאה בזמן שרוב הקבוצות האחרות במשבר היית מצפה ששחקנים ירצו לבוא אלינו וזה לא קורה :mad:

היית שואל את יוסי לפני חודשיים מה הוא חושב עליו היה אומר לך דברים אחרים ;)
זה שלטביב יש סגנון לא סימפטי וכו', לא אומר כלום על הכוונות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
redrony כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אתה מדבר על מוני הראל? זה שהכניס את טביב לקבוצה?ֿ
אותו מוני הראל שרצה להביא את משה סיני בתור מאמן רק כי הוא חבר שלו ושילם לאנשים שיעודדו אותו ביציע?

אני לא גבר כמוך זה בטוח, אבל יכול להיות שאני גם לא חושב כמוך. נראה לי שזה לגיטימי. לך תלוי מעל הראש שאול איינברג. אמרתי לך, מבין את הטראומה שלך, אני פשוט לא חושב שזה חייב להיות יעקב שחר או שאול איינברג. יש גם מן הסתם באמצע. הפועל שרדו את בית ברנר, סגול עם הריסוק של הקבוצה. נעבור גם את טביב ואולי אפילו נופתע לטובה, לא יודע.
כרגע, אין מישהו אחר. אתה רוצה להעיף אותו, תציג אלטרנטיבה. אל תזרוק את התינוק עם המים.

אני אמרתי שמוני בסדר?? לרגע? לא רציתי שיילך כבר?
אבל כן,הוא לא טביב זה אין לי ספק

לא,לי תלוי טביב הן במעשים שלו היום והן במה שעשה בכ"ס,מה עוד אתם צריכים כדי להתעורר? הצהרה שלו שהוא מעריץ את פועלו של אייזנברג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 10:06 
אוגוסטוס היל כתב:
fidel כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

היית שואל את יוסי לפני חודשיים מה הוא חושב עליו היה אומר לך דברים אחרים ;)
זה שלטביב יש סגנון לא סימפטי וכו', לא אומר כלום על הכוונות שלו

הטענה שלי ושל אחרים שלנהל קבוצת כדורגל ים תיכונית זה גם לדעת להגיע לשחקנים
או להוציא כסף אחרת אין סיבה לשחקנים להיות כאן והעובדות מדברות בעד עצמן יש לנו סגל קצר
וגם מי שנמצא מחפש ללכת, זה לא ככה מעבר לכביש ולא בחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 10:07 
לא מתווכח איך על זה. אין לי מושג. הוויכוח כאן הוא על המוטיבציות שלו ולא על היכולות והסגנון.
טביב לא צריך לנהל יש לו מנכ"ל ויושב ראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 10:16 
אוגוסטוס היל כתב:
לא מתווכח איך על זה. אין לי מושג. הוויכוח כאן הוא על המוטיבציות שלו ולא על היכולות והסגנון.
טביב לא צריך לנהל יש לו מנכ"ל ויושב ראש.

המוטיבציה שלו היא למקסם רווחים ולהראות לכולנו מי הבוס, אולי זה לא שאול, אבל זה לא עולה בקנה אחד
עם מה שאני כאוהד מאמין שהפועל צריכה. אין לי גם בעיה עקרונית שירוויח אבל קודם שישקיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 10:25 
אורנה אוסטפלד כתב:
redrony כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
redrony כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אתה מדבר על מוני הראל? זה שהכניס את טביב לקבוצה?ֿ
אותו מוני הראל שרצה להביא את משה סיני בתור מאמן רק כי הוא חבר שלו ושילם לאנשים שיעודדו אותו ביציע?

אני לא גבר כמוך זה בטוח, אבל יכול להיות שאני גם לא חושב כמוך. נראה לי שזה לגיטימי. לך תלוי מעל הראש שאול איינברג. אמרתי לך, מבין את הטראומה שלך, אני פשוט לא חושב שזה חייב להיות יעקב שחר או שאול איינברג. יש גם מן הסתם באמצע. הפועל שרדו את בית ברנר, סגול עם הריסוק של הקבוצה. נעבור גם את טביב ואולי אפילו נופתע לטובה, לא יודע.
כרגע, אין מישהו אחר. אתה רוצה להעיף אותו, תציג אלטרנטיבה. אל תזרוק את התינוק עם המים.

אני אמרתי שמוני בסדר?? לרגע? לא רציתי שיילך כבר?
אבל כן,הוא לא טביב זה אין לי ספק

לא,לי תלוי טביב הן במעשים שלו היום והן במה שעשה בכ"ס,מה עוד אתם צריכים כדי להתעורר? הצהרה שלו שהוא מעריץ את פועלו של אייזנברג?

לא, ממש לא. אני רק נותן לך דוגמאות של רצף ניהולי כושל בהפועל ת"א שבכולם השתמשו בשיטות שאול אייזנברג. אני לא בטוח שטביב הוא הכי גרוע.
שמע, זה הויכוח ביננו הוא קצת במבוי סתום. שנינו חושבים שטביב גרוע, אתה חושב שהוא יביא לפירוק הקבוצה, אני חושב שלא. אני חושב שהוא לא יהיה בהפועל יותר מדי זמן ואם כן זה יהיה תלוי ביצועים ותוצאות. אלה הקבלות שהוא יכול לנפנף בהן ואלה הקבלות בנותנות לו מרחב נשימה ציבורי. ברגע שהן לא יהיו, גם הוא לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 10:46 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

זה לא מדוייק.

קודם כל, גם בשתי העונות האלו היו הרבה בעיות. כל הסיפור שלו ושל מוני זה ענין שגורם להרבה סימני שאלה לגבי היושר של האנשים הללו והכוונות שלהם. מעבר לכך, היו הרבה תקריות קטנות, שהתפרסמו לאורך השנה, שכולם הפריעו למועדון במאבק האליפות והכשילו אותו. שחקנים ומאמן שהסתובבו עם בטן מלאה ולא התרכזו בכדורגל, וזה המשיך גם בקיץ האחרון עם ההתנהגות המכורעת כלפי שכטר, גילי, ערן, בונדר ועכשיו אבוטבול.

אתה צודק שאין לנו ראיות, כי בכל זאת, כאוהדים, אנחנו רואים בעיקר מה שהתקשורת מראה לנו ומתבססים על הרבה שמועות מפה לאוזן, אבל יש פה גם תחושת בטן.

זה לא שאנחנו מדברים על תקרית נקודתית אחת או שתיים, אלא מדובר במשהו שיטתי, שחוזר בתדירות גבוהה. תוסיף לזה את העבר של טביב (הרשעה בפלילים, ההסטוריה שלו בכפר סבא), תוסיף לזה את הלכלוכים בתקשורת נגד כל היריבים שלו (כולל הפצת שמועות בקשר להליכי הגירושין של הראל), תוסיף לזה את מסיבות העיתונאים המוזרות והעדות המביכה בבית המשפט.

אלי טביב מצטייר בעיני כאדם כוחני, לא ישר, מנותק, עם שיקול דעת מאד בעייתי, והכי חשוב - אני מפקפק באינטרסים שלו.

ולמרות הכל, הייתי מוכן לשים הכל בצד אם הייתי רואה שאני טועה. אין לי בעיה להודות בטעויות שלי, אבל לצערי, כל יום החששות שלי רק מתגברים, לנוכח ההתנהלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
לא, ממש לא. אני רק נותן לך דוגמאות של רצף ניהולי כושל בהפועל ת"א שבכולם השתמשו בשיטות שאול אייזנברג. אני לא בטוח שטביב הוא הכי גרוע.
שמע, זה הויכוח ביננו הוא קצת במבוי סתום. שנינו חושבים שטביב גרוע, אתה חושב שהוא יביא לפירוק הקבוצה, אני חושב שלא. אני חושב שהוא לא יהיה בהפועל יותר מדי זמן ואם כן זה יהיה תלוי ביצועים ותוצאות. אלה הקבלות שהוא יכול לנפנף בהן ואלה הקבלות בנותנות לו מרחב נשימה ציבורי. ברגע שהן לא יהיו, גם הוא לא יהיה.

יסלח לי כבודו אבל הוא לא מבין מה באמת הבעיה בשאולים/טביבים

ניהול כושל? ממש לא,שאול ניהל את הפועל ככה ביודעין ובכוונה תחילה. זה לא שהרסו את אוסישקין כי הוא לא הצליח לשמור עליו,הוא רצה בהרס הזה שיביא לו המון כסף
הוא רצה לא לשלם לשחקנים
הוא רצה שהפועל תרד ליגה כשזה התאים לו
ניהול כושל זה לוני הרציקוביץ' למשל,האיש ניסה והפסיד המון כסף ששם בקבוצה ואין מה לעשות,עשה שגיאות ניהוליות
פה ביודעין אלה אנשים שרוצים להרוויח כסף על גב הקבוצה ולאחר שהם מוצצים את לשדה הם זורקים לכלבים. זה קרה עם שאול בכדורסל,זה קרה עם טביב בכפ"ס,זה יקרה גם הפעם
אכן,עד שלא תבין את ההבדל ותפסיק לספר לי שמדובר ב"ניהול כושל" אין טעם לויכוח הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:17 
לא קראתי את כל התגובות פה- אבל ממה שאני מבין,
יש אנשים שממשיכים לטמון את הראש בחול, גילי לא בסדר, זהבי לא בסדר, שכטר ילד מניאק, בונדר כפוי טובה.
שי סתם בוכה למרות שיש לו חוזה, וצריך לתת צ'אנס לטביב!
מתי תבינו שההתפרקות של הפועל מתחילה עכשיו עם השחרור של שי(בתנאי שהוא באמת יעזוב)?
ההשוואה למקום עבודה רגיל היא לא נכונה, שחקן כדורגל מסיים את הקריירה בגיל 35+-, לא בגיל 60.
שי לא ביקש ולא מבקש להיות שיאן השכר בהפועל, הוא רק מבקש להתפרנס ולסיים את הקריירה בהפועל,
מגיע לו הרבה יותר ממה שהוא מקבל עכשיו!
ומי שלא הבין ששי הוא הברמוטר שלנו מוזמן לראות את המחצית ה-1 וה-2 בדרבי...
לא מאמין שיש אנשים שטומנים את הראש בחול,
לא רוצה את טביב בהפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:18 
אורנה אוסטפלד כתב:
redrony כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

יסלח לי כבודו אבל הוא לא מבין מה באמת הבעיה בשאולים/טביבים

ניהול כושל? ממש לא,שאול ניהל את הפועל ככה ביודעין ובכוונה תחילה. זה לא שהרסו את אוסישקין כי הוא לא הצליח לשמור עליו,הוא רצה בהרס הזה שיביא לו המון כסף
הוא רצה לא לשלם לשחקנים
הוא רצה שהפועל תרד ליגה כשזה התאים לו
ניהול כושל זה לוני הרציקוביץ' למשל,האיש ניסה והפסיד המון כסף ששם בקבוצה ואין מה לעשות,עשה שגיאות ניהוליות
פה ביודעין אלה אנשים שרוצים להרוויח כסף על גב הקבוצה ולאחר שהם מוצצים את לשדה הם זורקים לכלבים. זה קרה עם שאול בכדורסל,זה קרה עם טביב בכפ"ס,זה יקרה גם הפעם
אכן,עד שלא תבין את ההבדל ותפסיק לספר לי שמדובר ב"ניהול כושל" אין טעם לויכוח הזה

אוקיי, אני אקבל את ההערה שלך, אבל מדובר רק על סמנטיקה מהכיוון שלי שנתפסת אליה. כוונתי היתה שהיו תסמיני שאול בהרבה מאוד הנהלות של הפועל. אף אחת מהן לא היתה שאול. על ההסתדרות אני באמת שלא מדבר, אבל היו דברים "שאוליים" גם אצל סגול וגם אצל מוני הראל. אז שוב המחלוקת ביננו היתה ונשארה האם טביב זה שאול. אני עדיין לא רואה את זה מאוד מקווה ובטוח שזה לא המצב פה. מה שאתה עושה בהפועל כפ"ס אתה לא יכול לעשות בהפועל ת"א וכמו שכבר כתבתי לך, הזמנים של שאול זה לא היום.
יצטרכו הרבה יותר מטביב בשביל לפרק את הפועל ובינתיים הוא מחזיק את הקבוצה וכרגע אין מישהו אחר. אם הפתרון שלך הוא לזרוק אותו מהפועל, אתה צריך להביא אלטרנטיבה ואל תגיד שמצדך לרדת ולהתחיל הכל מהתחלה. זה לא פתרון אמיתי. אתה עדיין הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:20 
צריך לגרום בכל הכח לאלי טביב למכור את הקבוצה, מבחינתי שהוא יגיד שבגלל הקהל הוא ישיקיע יותר בהפועל(מי ישמע כמה הוא משקיע בהפועל).
למרר לו את החיים עד שימכור את הקבוצה הזאת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
בלה בלה בלה,גם אי אפשר להביא את בית"ר למצב של התפרקות,נו בחייך
ההבדל הוא שגאיידמק שפך מליונים על בית"ר,טביב ימצוץ את המליונים מהקופה ויברח לאחר פשיטת העור
וכן,אתה צודק,הפועל ת"א זו לא כפ"ס. הקבוצה הקטנה ההיא הצליחה להביא להפגנה מול טביב 500 אוהדים,אנחנו לא
תמשיכו להגן עליו,מעניין שפתאום כולכם שכחתם את מה שאמרתם לפני הבמבי: נעיף אחד ואז את השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
ההבדל הוא שגאיידמק שפך מליונים על בית"ר,טביב ימצוץ את המליונים מהקופה ויברח לאחר פשיטת העור
וכן,אתה צודק,הפועל ת"א זו לא כפ"ס. הקבוצה הקטנה ההיא הצליחה להביא להפגנה מול טביב 500 אוהדים,אנחנו לא
תמשיכו להגן עליו,מעניין שפתאום כולכם שכחתם את מה שאמרתם לפני הבמבי: נעיף אחד ואז את השני

כאילו זה מפתיע באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:29 
לירון האדום כתב:
לא קראתי את כל התגובות פה- אבל ממה שאני מבין,
יש אנשים שממשיכים לטמון את הראש בחול, גילי לא בסדר, זהבי לא בסדר, שכטר ילד מניאק, בונדר כפוי טובה.
שי סתם בוכה למרות שיש לו חוזה, וצריך לתת צ'אנס לטביב!
מתי תבינו שההתפרקות של הפועל מתחילה עכשיו עם השחרור של שי(בתנאי שהוא באמת יעזוב)?
ההשוואה למקום עבודה רגיל היא לא נכונה, שחקן כדורגל מסיים את הקריירה בגיל 35+-, לא בגיל 60.
שי לא ביקש ולא מבקש להיות שיאן השכר בהפועל, הוא רק מבקש להתפרנס ולסיים את הקריירה בהפועל,
מגיע לו הרבה יותר ממה שהוא מקבל עכשיו!
ומי שלא הבין ששי הוא הברמוטר שלנו מוזמן לראות את המחצית ה-1 וה-2 בדרבי...
לא מאמין שיש אנשים שטומנים את הראש בחול,
לא רוצה את טביב בהפועל!

מעבר לחוסר ההסכמה המקצועי שלי איתך לגבי שי, מי שטומן את הראש בחול פה זה אתה. האשכול הזה הוא על שי אבוטבול.ֿ
ההתפרקות של הפועל תתחיל מזה ששי יעזוב? אם הבעיה שלך היא אלי טביב, אז זה ששי יישאר יעלים את טביב? לא יהיו יותר בעיות?
מה הקשר למתי כדורגלן גומר את הקריירה? כדורגל מתנהלֿ להבדיל מרב המקצועות בשוק בחוזים לטווח ארוך (גם שנה זה חוזה לטווח ארוך בשוק). לשי יש חוזה שהוא צריך לעמוד בו ולכבד אותו. כל השאר לא רלוונטי. בא הבעל בית ומוכן לפתוח את החוזה? סבבה. לא מוכן, זה מה יש. ככה זה עובד בכל קבוצת כדורגל נורמלית. אז המקרה של שי הוא קצת שונה, כי הבעל בית הקודם הבטיח לו. אכן, מזל רע ומצב מאוד לא נעים עבור שי.
ההתנהגות של טביב כלפיו, לא מכובדת, אין ויכוח. בשורה התחתונה, אם אתה מדבר רק על שי זה יקום וייפול עד כמה הפועל רוצים אותו מבחינה מקצועית. אם יירצו, יתנו לו מה שהוא מבקש, אם לא (וזה כנראה המצב), לא ייתנו. שוב, גם אם הוא חתום על חוזה, אתה לא רוצה ששחקן מפתח שלך יהיה ממורמר. אז כנראה שעבור קשטן, שי לא מספיק חשוב. תתמודדו עם זה לפני הכל.
עם הבעיה שלך היא הניהול של אלי טביב (ופה אכן יש בעייתיות) ההישארות של שי אבוטבול לא רלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:31 
די כבר. אף אחד לא מגן עליו. רק שיש פה אנשים שבטוחים שהם יודעים הבל כולל הכל כולל ה כ ל.
זה כבר הגיע לכך שזה לחלוטין לא משנה מה יקרה בשטח, הטענות נשארות.
אני לא יודע מה יהיה. אני כן יודע שטביב עוד לא חודש בעלים וקצת לדעת לאן הרוח נושבת.

אם מישהו מתיימר לדעת שהכל יהיה איום ונורא, הואילו לפחות להציב תמונה עתידית ולומר- אם בעוד X זמן יקרה Y- סימן שצדקו/טעינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:35 
לא צריך להפריד את הדברים, ההתנהלות של טביב היא ביזיונית וזה לא מהיום.
המקרה של שי רק מוכיח את מה שאני ואחרים טוענים כאן כמה הרבה זמן, טביב יהרוס את הפועל!
מתי הוא יהרוס זאת השאלה, כמה זמן ייקח לו.
אם הוא יעיף את שי אז כן זאת ההתחלה, אם שי יישאר וייקבל את דרישותיו אז ההתפרקות רק נדחת.
אז נכון לשי יש חוזה, אבל להגיד ששי חוצפן כי הוא רוצה העלאה במשכורת הדיי נמוכה שלו זאת חוצפה!
שנה שעברה פתחו חוזים להרבה שחקנים, אז מה קרה פתאום שאי אפשר לפתוח חוזה לשחקן כמו שי?
אין כמעט סמלים בכדורגל, שי הוא היחיד שנשאר סמל בהפועל, היחיד שמצהיר שהוא רוצה לסיים את הקריירה בהפועל..
שי מעבר להיותו סמל מבחינת האוהדים, גם אהוב מאד ע"י השחקנים.
על קשטן אני לא מדבר כי זה שווה אשכול אחר, דרור כנראה הבובה של טביב ומפחד להכינס לכסאח עם טביב(הריי כל מי שנכנס עם טביבי לתאקל מוצא את עצמו מחוץ להפועל).
ואם אתה חולק על ברמה המקצועית על הרמה של שי, אתה מוזמן לראות את המחצית ה-1 בדרבי בלי שי ואת המחצית עם שי, שתי מחציות שונות לגמריי.
כנראה שנוסא הזה זה המחליף של שי.
צר לי אבל אם שי יעזוב בגלל הסיבה הזאת, אז כן צריך לשרוף(מטפאורה) את המועדון.
מכבי לא מכבי, כנראה שהקהל יותר מידי שבוי בסיסמא אנחנו לא מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:36 
אורנה אוסטפלד כתב:

טוב ידידי, מיצינו. אם אתה חושב שאני מגן על אלי טביב אז כנראה אתה לא ממש קורא את מה שאני כותב ואם כן, אולי לא כל כך מבין. ההבדל ביננו, בפעם המאה, הוא החזון האפוקליפטי שלך שאני לא שותף לו, לפחות לא כרגע. יכול להיות שאני טועה, אבל גם יכול להיות שאתה טועה. נקווה שאכן אתה טועה. אני לא רוצה את טביב בהפועל, אני רוצה אלטרנטיבה. שתסיים לצעוק חמאס, תחשוב על להביא אלטרנטיבה במקום לשבור את הכלים.
אני לא יודע מה אתה מתכוון שאתה אומר "כולכם" אמרתם לפני הבמבי, אבל אם אני הייתי אומר משהו, זה היה יותר בסגנון של "נעיף אחד, נביא שלישי ורק אז נעיף את השני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:37 
אוגוסטוס היל כתב:
די כבר. אף אחד לא מגן עליו. רק שיש פה אנשים שבטוחים שהם יודעים הבל כולל הכל כולל ה כ ל.
אני לא יודע מה יהיה. אני כן יודע שטביב עוד לא חודש בעלים וקצת לדעת לאן הרוח נושבת.

אם מישהו מתיימר לדעת שהכל יהיה איום ונורא, הואילו לפחות להציב תמונה עתידית ולומר- אם בעוד X זמן יקרה Y- סימן שצדקו/טעינו .

אני מוכן להצהיר בזאת שאם בתחילת עונת 13\14 הפועל ת"א עדיין תיחשב לקבוצת צמרת שיכולה להתמודד על האליפות וכל זה יחד עם טביב כבעלים אז סימן שטעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:38 
אוגוסטוס היל כתב:

אם מישהו מתיימר לדעת שהכל יהיה איום ונורא, הואילו לפחות להציב תמונה עתידית ולומר- אם בעוד X זמן יקרה Y- סימן שצדקו/טעינו.

אני הצבתי את הX זמן אחרי ה הדאבל בטדי ,אם תסתכל נכוחה על הדברים תראה דפוס מאוד מדויק וברור , אחרי עזיבת מוני כשמנקים את כל הסטיות הסטטיסטיות שכביכול הוא הכניס למשוואה ,הדפוס נעשה ברור הרבה יותר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:42 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני הצבתי את הX זמן אחרי ה הדאבל בטדי ,אם תסתכל נכוחה על הדברים תראה דפוס מאוד מדויק וברור , אחרי עזיבת מוני כשמנקים את כל הסטיות הסטטיסטיות שכביכול הוא הכניס למשוואה ,הדפוס נעשה ברור הרבה יותר .

"דפוס" הוא עניין פרשני. תהיה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:44 
לירון האדום כתב:
לא צריך להפריד את הדברים, ההתנהלות של טביב היא ביזיונית וזה לא מהיום.
המקרה של שי רק מוכיח את מה שאני ואחרים טוענים כאן כמה הרבה זמן, טביב יהרוס את הפועל!
מתי הוא יהרוס זאת השאלה, כמה זמן ייקח לו.
אם הוא יעיף את שי אז כן זאת ההתחלה, אם שי יישאר וייקבל את דרישותיו אז ההתפרקות רק נדחת.
אז נכון לשי יש חוזה, אבל להגיד ששי חוצפן כי הוא רוצה העלאה במשכורת הדיי נמוכה שלו זאת חוצפה!
שנה שעברה פתחו חוזים להרבה שחקנים, אז מה קרה פתאום שאי אפשר לפתוח חוזה לשחקן כמו שי?
אין כמעט סמלים בכדורגל, שי הוא היחיד שנשאר סמל בהפועל, היחיד שמצהיר שהוא רוצה לסיים את הקריירה בהפועל..
שי מעבר להיותו סמל מבחינת האוהדים, גם אהוב מאד ע"י השחקנים.
על קשטן אני לא מדבר כי זה שווה אשכול אחר, דרור כנראה הבובה של טביב ומפחד להכינס לכסאח עם טביב(הריי כל מי שנכנס עם טביבי לתאקל מוצא את עצמו מחוץ להפועל).
ואם אתה חולק על ברמה המקצועית על הרמה של שי, אתה מוזמן לראות את המחצית ה-1 בדרבי בלי שי ואת המחצית עם שי, שתי מחציות שונות לגמריי.
כנראה שנוסא הזה זה המחליף של שי.
צר לי אבל אם שי יעזוב בגלל הסיבה הזאת, אז כן צריך לשרוף(מטפאורה) את המועדון.
מכבי לא מכבי, כנראה שהקהל יותר מידי שבוי בסיסמא אנחנו לא מכבי.

מוכיח? אתה בטוח שאתה מבין מה המשמעות של המילה מוכיח?
שנה שעברה פתחו חוזים לשחקנים כי רצו אותם. מבחינה מקצועית. תכניס לך את זה טוב לראש. רצו ששחקן כמו שכטר יישאר ולא רצו שהוא יישאר וירגיש מקופח, אז פתחו לו את החוזה. את שי לא מספיק רוצים אז עושים לו יותר בעיות. הכתובת שלך היא דרור קשטן (מבלחינת למה לא מוכנים להעלות לו את השכר, לא למה מתייחסים אליו ככה).
ומי אמר ששי חוצפן כי הוא רוצה העלאה במשכורת? אתה מכיר מישהו שלא רוצה העלאה במשכורת?
שי עושה לעצמו דין ומחרים אימונים ובתוך כך מפר את החוזה שעליו הוא חתם ואותו הוא צריך לכבד. פה שי לא בסדר. לא יודע אם חוצפן זו המילה.
לגבי הקטע המקצועי, נו מילא, לא ניכנס לזה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
אני הולך: שי אבוטבול צריך להפסיק לאיים
לשי אבוטבול מגיע יותר, הרבה יותר. אם הוא באמת רוצה ויכול, שיקום ויעזוב.
אם לא, שיפסיק עם ההצהרות ויתרכז בלהיות השחקן הכי חשוב של הפועל ת"א
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/267/ ... p=3&loc=10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 11:53 
להחרים אימונים יכול להיות כמו שביתה, זה דבר מאד מקובל בכדורגל.
לא היתי ממהר להצהיר שאי הגעה לאימון משמע הפרת חוזה בוא לא נלך רחוק מידי..
אני חושב בניגוד אלייך כנראה שהבקשה שי היא יותר מצודקת, פשוט כי מגיע לו העלאה בשכר, אם שי היה מבקש שכר גבוהה כמו אדל למשל היתי נגד הבקשה הזאת.
ישנה כאן בקשה לגיטימית לגמריי, אם טביב מוכן לקחת את הסיכון שהקהל ימרר לו את החיים בגלל 20 30 אלף דולר, זה כנראה מראה משהו על טביב.
ושוב אם נחזור לקשטן- הוא בובה שמפחדת על המקום שלו, מבחינתי טביב וקשטן ראוים לכל בוז וקללה אפשרית.
אני מבין שההנהלה בראשות טביב עושה הכל אבל הכל כדי להראות לשי שהם לא מעוניינים בו, אבל טביב גם לא טיפש, הוא יודע שאם שי יעזוב על רקע פיצוץ במו"מ זה אחרת מאשר שסתם ככה טביב הודיע לשי שהוא לא מעוניין בו(והנה העובדה שיש כאן דעות שאומרות שלגיטימי מבחינת טביב לא להיענות לדרישות).
הריי זה היה ידוע עוד לפני מחנה האימונים שהם ימשכו את שי כמה שיותר מכמה סיבות:
1. למצוא לו מחליף לפני שהוא עוזב כדי להשתיק את הקהל(מי אמר נוסא).
2. שסגלים של קבוצות אחרות יתמלאו ככה ששי לא יוכל למצוא לעצמו קבוצה גדולה אחרת(ע"ע בוזגלו במכבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אני חושב בניגוד אלייך כנראה שהבקשה שי היא יותר מצודקת, פשוט כי מגיע לו העלאה בשכר , אם שי היה מבקש שכר גבוהה כמו אדל למשל היתי נגד הבקשה הזאת.
ישנה כאן בקשה לגיטימית לגמריי, אם טביב מוכן לקחת את הסיכון שהקהל ימרר לו את החיים בגלל 20 30 אלף דולר, זה כנראה מראה משהו על טביב.
ושוב אם נחזור לקשטן- הוא בובה שמפחדת על המקום שלו, מבחינתי טביב וקשטן ראוים לכל בוז וקללה אפשרית.
אני מבין שההנהלה בראשות טביב עושה הכל אבל הכל כדי להראות לשי שהם לא מעוניינים בו, אבל טביב גם לא טיפש, הוא יודע שאם שי יעזוב על רקע פיצוץ במו"מ זה אחרת מאשר שסתם ככה טביב הודיע לשי שהוא לא מעוניין בו(והנה העובדה שיש כאן דעות שאומרות שלגיטימי מבחינת טביב לא להיענות לדרישות).
2. שסגלים של קבוצות אחרות יתמלאו ככה ששי לא יוכל למצוא לעצמו קבוצה גדולה אחרת(ע"ע בוזגלו במכבי)

לירון, את דעותי הכלליות אתה יודע.
יש לי רק ויכוח אחד איתך: לא תפקידך ולא תפקידי לקבוע מה מגיע לשחקן בקבוצה.
זה תפקיד המאמן וההנהלה.
הטענה שלי היא לא שמגיע לו, אלא שהבטיחו לו. עד כדי כך פשוט.
אם בינואר היו אומרים לו "קח 100,000 או לך", הייתי מתבאס, אבל לא היו לי טענות על הדרך.
ברגע שהבטיחו לו - ולא, זה לא משנה גם אם רק הראל הבטיח (שעובדתית ובהודאת אוסידון לא זה היה המצב).
אם בעל תפקיד מוסמך במועדון הבטיח, המועדון צריך לקיים את ההבטחה, שלא לדבר על זה שדין ההבטחה כהצעת חוזה, ואם השחקן הסכים, משפטית נחתם חוזה.
מי שחושב אחרת מוזמן לקרוא את חוק החוזים ולספר לי איפה מופיעה שם חובה להעלות את החוזה על הכתב.
ושוב, גם הטיעון המשפטי הוא שולי.
יש פה עניין מוסרי פשוט - נתת מילה, תעמוד בה. לא רוצה לקיים, אל תבטיח.
זה צריך להיות הקו האדום שלנו האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 12:04 
לירון האדום כתב:
אני חושב בניגוד אלייך כנראה שהבקשה שי היא יותר מצודקת, פשוט כי מגיע לו העלאה בשכר, אם שי היה מבקש שכר גבוהה כמו אדל למשל היתי נגד הבקשה הזאת.

זה דבר מאוד מקובל? אחי, אני מכבד אותך, אבל אתה יורה כל מיני דברים שלא קשורים למציאות ומציג אותם כעובדות. אני לא יודע איפה זה מקובל ואני לא מכיר הרבה שחקנים שמחרימים אימונים. עשו את זה ערן זהבי ואביחי ידין בשנה שעברה וזה גם הטריף אותי וגם אז כתבתי שהם היו לא בסדר (וגם לא איך שהם נראו 4 ימים אח"כ נגד ק"ש בבלומפילד) ואם אני זוכר נכון היה להם קייס יותר מוצדק (לדעתי לפחות במקרה של זהבי, החוזה שלו לא היה חתום, החוזה שאיתו הוא אמור היה לשחק בעונה הקודמת).
אם טביב יביא את השלושה שחקנים הוא הבטיח, הפועל יצליחו מבחינה מקצועית ושי יעזוב, אתה חי בסרט אם אתה חושב שהקהל ימרר לו את החיים. בסוף זה יקום וייפול על ההצלחה של הפועל במגרש. ככה זה עובד.
לגבי קשטן, אני האחרון שיגן עליו, כי אני באמת לא יכול לסבול אותו, אבל להגיד שהוא בובה של טביב, זו שוב, אמירה שאולי היא במקרה נכונה אבל אני באמת שלא יודע מאיפה את מביא את הביסוס לזה. אני אגיד לך דבר אחד. אם קשטן היה חושב שאבוטבול קריטי לו מבחינה מקצועית, כמו דמארי לדוגמא, או כמו ששכטר וורמוט היו קריטיים בעונה הקודמת עבור גוטמן, שי היה יושב היום עם שכר של 180 אלף דולר מבסוט מהחיים. קשטן רוצה את אבוטבול בקבוצה כגיבוי מהספסל, אבל הוא לא יתאבד עליו במחיר של חוסר הסכמה עם בעל הבית שלו ויותר חשוב לו להביא 2 זרים ברמה גבוהה לקישור (ולהרכב). מבחינה מקצועית, בקטע הספציפי הזה, אני איתו ב-100%. מצטער. לא פופולרי, אבל ככה אני חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 12:13 
אמיר ונונו כתב:
לירון האדום כתב:
אני חושב בניגוד אלייך כנראה שהבקשה שי היא יותר מצודקת, פשוט כי מגיע לו העלאה בשכר , אם שי היה מבקש שכר גבוהה כמו אדל למשל היתי נגד הבקשה הזאת.

לירון, את דעותי הכלליות אתה יודע.
יש לי רק ויכוח אחד איתך: לא תפקידך ולא תפקידי לקבוע מה מגיע לשחקן בקבוצה.
זה תפקיד המאמן וההנהלה.
הטענה שלי היא לא שמגיע לו, אלא שהבטיחו לו. עד כדי כך פשוט.
אם בינואר היו אומרים לו "קח 100,000 או לך", הייתי מתבאס, אבל לא היו לי טענות על הדרך.
ברגע שהבטיחו לו - ולא, זה לא משנה גם אם רק הראל הבטיח (שעובדתית ובהודאת אוסידון לא זה היה המצב).
אם בעל תפקיד מוסמך במועדון הבטיח, המועדון צריך לקיים את ההבטחה, שלא לדבר על זה שדין ההבטחה כהצעת חוזה, ואם השחקן הסכים, משפטית נחתם חוזה.
מי שחושב אחרת מוזמן לקרוא את חוק החוזים ולספר לי איפה מופיעה שם חובה להעלות את החוזה על הכתב.
ושוב, גם הטיעון המשפטי הוא שולי.
יש פה עניין מוסרי פשוט - נתת מילה, תעמוד בה. לא רוצה לקיים, אל תבטיח.
זה צריך להיות הקו האדום שלנו האוהדים.

הכל סבבה, אבל אם בוס קודם הבטיח (ולא חתם), בוס חדש לא חייב לקיים. זה אכן מצב מאוד לא נעים לשחקן ומזל רע בשבילו. אם דין הבטחה מעוגנת במבחינה משפטית זה כבר משהו אחר, אבל זה כבר עניין לערכאות משפטיות. אם לא, אין מה לעשות. זה מבאס, אבל זה תלוי ברצון טוב ויכולות של מקום העבודה (אני מדבר בתיאוריה, לא על המקרה הספציפי הזה).
טביב לא נתן את המילה ולא הבטיח, אז המשפט האחרון שלך לא רלוונטי. להגיד שהבטחה של מוני הראל חלה גם עליו, זה קצת מצחיק אם מתייחסים למה שאנחנו עוברים כאן בשנתיים האחרונות.
שי למזלו הרע נתפס כאן בין הפטיש לסדן בשנה שעברה. כמו עוד הרבה אנשים במערכת הזו. אז אחד מהם (הפטיש או הסדן) כבר לא כאן, ומהבחינה הזו יש כבר התקדמות. עכשיו יש מציאות חדשה ושי יצטרך להתאים את עצמו אליה, קודם כל בשביל שיהיה לו טוב, לשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 12:14 
שער 7 הוא אדום כתב:
אני חושב ששי צריך לקום וללכת.
בלי שום קשר לקריירה שלו - קודם כל בשביל הנפש.
להיות במערכת שלא מעריכה אותך,עם מאמן שלא ממש נותן לך גיבוי ונלחם עלייך,עם סיפורים מהתחת כל שני וחמישי - א למה הוא צריך את זה?
נכון שזאת הפועל,והיא אהבת חייו.
נכון שהקהל מת עליו.
ונכון גם שברמה המקצועית מגיע לו מקום ב11 שלנו בלי למצמץ.

אבל אם לרגע נצא מהאנוכיות שמאפיינת אותנו בתור אוהדי הפועל ושרוצים אותו כל כך בקבוצה ולא משנה מה - לא מגיע לו כל הסבל והמרורים האלה,ומגיע לו שיילך למקום שמעריך אותו ואת היכולות שלו,מצידי גם אם אלה מכבי,חיפה או בית"ר.
שיילך וייפרח במקום אחר,וייתן לטביב להביא מישהו בתפקיד שלו במיליון דולר,ושנותן תוצרת כמו רומן רוקי,ואז אולי בעוד שנה יילמדו להעריך מה היה לנו ביד,ועוד במחיר של בזוקה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אני חושב ששי צריך לקום וללכת.
בלי שום קשר לקריירה שלו - קודם כל בשביל הנפש.
להיות במערכת שלא מעריכה אותך,עם מאמן שלא ממש נותן לך גיבוי ונלחם עלייך,עם סיפורים מהתחת כל שני וחמישי - א למה הוא צריך את זה?
נכון שזאת הפועל,והיא אהבת חייו.
נכון שהקהל מת עליו.
ונכון גם שברמה המקצועית מגיע לו מקום ב11 שלנו בלי למצמץ.

אבל אם לרגע נצא מהאנוכיות שמאפיינת אותנו בתור אוהדי הפועל ושרוצים אותו כל כך בקבוצה ולא משנה מה - לא מגיע לו כל הסבל והמרורים האלה,ומגיע לו שיילך למקום שמעריך אותו ואת היכולות שלו,מצידי גם אם אלה מכבי,חיפה או בית"ר.
שיילך וייפרח במקום אחר,וייתן לטביב להביא מישהו בתפקיד שלו במיליון דולר,ושנותן תוצרת כמו רומן רוקי,ואז אולי בעוד שנה יילמדו להעריך מה היה לנו ביד,ועוד במחיר של בזוקה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 12:44 
אני קורא כאן שוב ושוב את הודעות תומכי טביב ואני פשוט לא מצליח להבין מה באמת שיכנע אותם שטביב טוב להפועל. בחיים לא היו ראיות כה חותכות כנגד בנאדם שמקבל על אף זאת כל כך הרבה קרדיט. רבאק, אתם כמו נשים מוכות שמשכנעות את עצמן שזה טבעי שהבעל יתפרץ מדי פעם ואולי זה בכלל מגיע להן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: