אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:
[ עכשיו תגיד לי אתה - אם אני כאוהד משוכנע שמי שמנהל היום את המועדון מזיק לו והנזק רק ילך ויחמיר, מה אני אמור לעשות? לשבת מנגד בחיבוק ידיים? להתפלל?
אני צריך לתת קרדיט להנהלה שאני לא מאמין בה וכל יום רק מספקת עוד ועוד סיבות לדאגה?
זהו בדיוק, שעל סמך מה אתה משוכנע שטביב יגרום נזק? אתה הרי לא נתת לו צ'אנס אפילו.
ב-2 העונות היחידות שהוא היה בהנהלה של הפועל, בעונה הראשונה לקחנו דאבל, ובעונה השניה לקחנו גביע והגענו לצ'מפיונס ליג.
אין לי בעיה עם ביקורת, להיפך. אבל הביקורת צריכה להיות מבוססת על משהו. כל "הראיות" שיש לך הן רק מראית עין.
אם אתה היית שופט בבית משפט וטביב היה עומד לדין - בזכות אילו ראיות אתה היית מרשיע אותו?
בינתיים טביב (בשיתוף עם מוני) הביא תוצאות יותר מכל הנהלה אחרת ב-20 השנים האחרונות.
זה לא מדוייק.
קודם כל, גם בשתי העונות האלו היו הרבה בעיות. כל הסיפור שלו ושל מוני זה ענין שגורם להרבה סימני שאלה לגבי היושר של האנשים הללו והכוונות שלהם. מעבר לכך, היו הרבה תקריות קטנות, שהתפרסמו לאורך השנה, שכולם הפריעו למועדון במאבק האליפות והכשילו אותו. שחקנים ומאמן שהסתובבו עם בטן מלאה ולא התרכזו בכדורגל, וזה המשיך גם בקיץ האחרון עם ההתנהגות המכורעת כלפי שכטר, גילי, ערן, בונדר ועכשיו אבוטבול.
אתה צודק שאין לנו ראיות, כי בכל זאת, כאוהדים, אנחנו רואים בעיקר מה שהתקשורת מראה לנו ומתבססים על הרבה שמועות מפה לאוזן, אבל יש פה גם תחושת בטן.
זה לא שאנחנו מדברים על תקרית נקודתית אחת או שתיים, אלא מדובר במשהו שיטתי, שחוזר בתדירות גבוהה. תוסיף לזה את העבר של טביב (הרשעה בפלילים, ההסטוריה שלו בכפר סבא), תוסיף לזה את הלכלוכים בתקשורת נגד כל היריבים שלו (כולל הפצת שמועות בקשר להליכי הגירושין של הראל), תוסיף לזה את מסיבות העיתונאים המוזרות והעדות המביכה בבית המשפט.
אלי טביב מצטייר בעיני כאדם כוחני, לא ישר, מנותק, עם שיקול דעת מאד בעייתי, והכי חשוב - אני מפקפק באינטרסים שלו.
ולמרות הכל, הייתי מוכן לשים הכל בצד אם הייתי רואה שאני טועה. אין לי בעיה להודות בטעויות שלי, אבל לצערי, כל יום החששות שלי רק מתגברים, לנוכח ההתנהלות.