נועם שחם כתב:
לא ייאמן שגם אתה ג'וסוס נופל לשטות הדמגוגית הזו.
שי עובר זובור, טרטור והשפלה ברמה שאפילו שחקן נוער לא זוכה לה. הבעיה של שי היא שהוא נאיבי מדי.
הטרטור שהוא עובר, זו הסיבה היחידה לתגובות שלו. אז בסוף מה יוצא, ששחקן מתאפק ומתאפק, עובר מסכת השפלות וטרטורים, וכשהוא מעז לשחרר קיטור, עדו מאשימים אותו בזה שהוא מניפולטור ובכיין.
האמת, כל הכבוד לטביב, אפילו על ציניקן כמוך הוא הצליח לעבוד.
העניין פה הוא יחסי ציבור. לא אתה וגם לא אני יודעים בדיוק מה קורה.
אנחנו יודעים שכנראה הובטחו לשי שדרוג בשכר ע"י מוני הראל שטביב לא מוכן לתת לו.
אז כמו שג'וש כתב, אלי טביב רחוק מלהיות טלית שכולה תכלת בסיפור הזה. גם מבחינת היחס לשי ובעיקר בגלל הסחיבה של הסיפור הזה.
אני, לעומת הרבה אחרים, לא חושב שצריך להתאבד על שי אבוטבול מבחינה מקצועית. שחקן ליגה סביר, לא יותר מזה, שאין לו מקום בהרכב של קבוצה שרוצה אליפות (זו דעתי האישית כמובן).
כל העניין של כמה מרוויח השוער לא רלוונטי. זה העץ ששי אבוטבול נתלה עליו כרגע וזו טקטיקה גרועה מבחינתו. בסופו של דבר, מי שאמור לחלק את העוגה מבחינת התקציב הוא המאמן. מקבל תקציב ועושה את הבחירות שלו. ההישארות של שי בקבוצה ושדרוג השכר שלו יקומו ויפלו על זה. אם קשטן היה חושב שחייבים את שי בקבוצה, אז כל העסק הזה היה נגמר מזמן. אף מאמן לא היה רוצה ששחקן מפתח יהיה ממומר כל כך ובשביל 20 או 40 אלף דולר, טביב לא היה עושה לו את המוות.
קשטן כנראה לא חושב ששי כזה קריטי לו (שוב, במקרה הספציפי הזה אני גם מסכים איתו), הוא מתכנן בכל מקרה להביא שחקן בעמדה שלו וטביב מנצל את זה בשביל לעשות לשי את המוות. זה לא בסדר. טביב צריך לחתוך לכאן או לכאן בלי לשחק עם שי משחקים.
שי אבוטבול קצת מתנהג כמו ילד במקרה הזה. בסופו של דבר, הוא אכן חתום על חוזה ומה שהובטח לו, היה ע"י הבעלים הקודם ולא נחתם בשום מקום. לא נעים מבחינת שי אבל אלו דברים שקורים ולא רק בכדורגל. שי צריך להבין שהוא מתמוד כרגע מול מציאות חדשה עם בעל בית חדש שעם כל הביקורת שיש כלפיו (גם לי וגם במקרה הספציפי הזה) זכותו גם לא לשלם לשי את הסכום שהוא מבקש לפנים משורת הדין. אני שוב אומר, שי לא שווה את הסכומים שהוא דורש וזה לא קשור כמה שילמו על אלרואי או על דמארי וכמה מרוויח השוער.