תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "בלומפילד יושבת בשנת 2012 לחצי שנה"
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 15:12 
לא נכון, בלומפילד מינוס אחד השערים הוא 12700. כלומר גדול מפ"ת, ואז הטיעון שלך, הפולני הלא מפונק, לא מחזיק מים.
ובהנחה וזה לא יקרה, מה אתה יודע, האיכסטדיון קצת יותר נגיש מפ"ת ומאכלס הרבה יותר. זה מגיע ממי שמתעב אותו בכל ליבו, ועדיין בין שתי האופציות, אין לי ספק מה פחות גרוע. אז שוב, אם אני פולניק מפונק, אתה חסר מושג שדואג לתחת של עצמו.
ויש להניח שמעבר לפ"ת אכן יתאים את עצמו למספר המושבים באצטדיון, פשוט כי הרבה פחות אנשים יגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
בת ים,ראשון לציון,חולון מנותקות מפתח תקווה כמעט לחלוטין ובטח שאין תחבורה ציבורית.
אתה מאבד נתח כבד מאוכלוסיית בלומפילד ובעיקר המון צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לא נכון, בלומפילד מינוס אחד השערים הוא 12700. כלומר גדול מפ"ת, ואז הטיעון שלך, הפולני הלא מפונק, לא מחזיק מים.
ובהנחה וזה לא יקרה, מה אתה יודע, האיכסטדיון קצת יותר נגיש מפ"ת ומאכלס הרבה יותר. זה מגיע ממי שמתעב אותו בכל ליבו, ועדיין בין שתי האופציות, אין לי ספק מה פחות גרוע. אז שוב, אם אני פולניק מפונק, אתה חסר מושג שדואג לתחת של עצמו.
ויש להניח שמעבר לפ"ת אכן יתאים את עצמו למספר המושבים באצטדיון, פשוט כי הרבה פחות אנשים יגיעו.

אם יסגרו שער לשיפוצים, יסגרו יותר מקומות מהכמות שהשער יכול להכיל, אתה יודע, מדובר בחתיכת קונסטרוקציה של בטון וממש אתר בניה לכל דבר ועניין.
ר"ג לא הרבה יותר נגיש מפ"ת לשניהם מגיעה הרכבת וכמו שכתבו פה, עם הגשר החדש, המרחק בינהם הוא מינורי.
גודל הוא לא תמיד יתרון, יש סיבה שהצהובים לא משחקים יותר בר"ג וגם הנבחרת מתחילה להעביר לשם משחקים. אבל מה הם מבינים, סוס אומר שר"ג עדיף.
אגב, אם אתה לא פולניה שרק מתלוננת, שלח מייל לניר ענבר, אולי הוא ישמח לתירוץ "להחליף ביתיות" עם מכבי.
אם לא תצליח לשכנע אותו לליגה, אולי לפחות הוא יסכים להעביר לשם את המשחקים שלנו באירופה. ככה שנינו נוותר קצת, אתה במשחקי הליגה ואני באירופה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 15:32 
אתה יודע, עקבתי אחרי כמה וכמה שיפוצי אצטדיונים בחיי, כך שמה שאתה כותב לא נכון. בתכנון נכון, לא צריך לסגור שום דבר, אולי קטעים מסויימים למשחק פה משחק שם ( העבודות מתחילות בפגרה, את החלקים הבעייתיים אפשר לסיים קודם, יש שיפוצים שמתקדמים בשיא המהירות אם רק רוצים ). לא שזה יקרה בכל מקרה, אז זה לא משנה.
גודל הוא יתרון כשמדובר באצטדיון שקטן מלהכיל את כל מי שמעוניין לראות את הקבוצה. במספר המושבים הנוכחי שיש שם יהיה מקום למקסימום 10000 אוהדי הפועל, וגם זה בהנחה וההפרדה הזו במגרש אפשרית פיזית, אחרת אפילו פחות. ועל כן הגודל קובע. אלא אם לא מעניין אותך שיש אוהדים שלא יוכלו להיכנס.
זה נחמד שאתה קובע ששניהם נגישים בדיוק אותו הדבר, רק שהם לא. מבחינת רכבים נניח שכן וההבדל הוא לא גדול, בוודאי בסופ"ש, לא יודע מה מצב הפקקים באזור פ"ת בימי חול. מבחינת תחבורה ציבורית זה שמיים וארץ, מוניות ואוטובוסים מכל מקום בארץ נגישים הרבה יותר לר"ג ואתה מוזמן לבדוק מתי הרכבות האחרונות שמגיעות לאזור בימי חול, תודיע לי מה מצאת. יש הרבה מאוד חברה צעירים שמגיעים היום לבלומפילד במוניות שירות בשבתות ובתחבורה ציבורית באמצע שבוע ולהם מעבר לפ"ת יהיה סיוט של ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 15:40 
מר סוס היקר, יש שיפוצים שעושים בשבועיים, ויש ניתוחים שמחלימים מהם בשבועיים, אבל אם הבסיס גרוע, גם גילי ורמוט מתקשה לפתוח את הבונדסליגה כי אינו כשיר. עובדה.

רוצה לומר: יסודותיו של בלומפילד נוצקו לפני 50 שנה. הוא לא בנוי היום למספר הצופים המוצע ולכן השיפוץ הוא לא שיפוץ אלא בניה מחדש, כולל יסודות פלדה ולא יסודות בטון. במיוחד שמדובר ביציעים שקופצים בהם ולא יושבים בהם בשלווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 15:45 
מי דיבר על שיפוץ של שבועיים? העניין הוא אם השיפוצים הם רק ב5 ו11, ואז גם בבניה מחדש לא חייבת להיות בעיה להמשיך לשחק כל עוד יעשו כל פעם שער אחר. אתה רוצה דוגמאות של אצטדיונים שנהרסו שם יציעים ונבנו מחדש תוך כדי משחק שם? כי אני יכול להביא לך כמה שרק תרצה.
אם מדובר בשיפוץ לכלל האצטדיון זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 15:46 
joshsoos כתב:
מי דיבר על שיפוץ של שבועיים? העניין הוא אם השיפוצים הם רק ב5 ו11, ואז גם בבניה מחדש אין בעיה כל עוד יעשו כל פעם שער אחר. אתה רוצה דוגמאות של אצטדיונים שנהרסו שם יציעים ונבנו תוך כדי משחק שם? כי אני יכול להביא לך רק כמה שרק תרצה.

ידידי, זה ערעור על יסודות האצטדיון. כשמשפצים אצלי חדר, אני עובר לגור אצל ההורים. למה? מסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 15:51 
ובלי להיות מהנדס אני לא מניח שעשרות אצטדיונים באנגליה שנבנו לפני מאה שנה ויותר ועברו כזה שיפוץ היו עם יסודות אחרים, ועדיין לא הושבתו בשיפוצים שנערכו בכולם בשנות ה90 בשל מסקנות ועדת טיילור.
אבל שיהיה, זה שלא נשחק בבלומפילד כבר ברור לי, סתם העליתי את התהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 18:38 
זה באמת שווה עוד 3,000 צופים השיפוץ הזה? נראה פחות מ2000 אפילו, אבל כרגיל אצלנו אוהבים מאוד לעגל כלפי מעלה כדי שיראה מרשים.
גג אני מבין שלא ישכילו לעשות, וחבל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
joshsoos כתב:
מי דיבר על שיפוץ של שבועיים? העניין הוא אם השיפוצים הם רק ב5 ו11, ואז גם בבניה מחדש אין בעיה כל עוד יעשו כל פעם שער אחר. אתה רוצה דוגמאות של אצטדיונים שנהרסו שם יציעים ונבנו תוך כדי משחק שם? כי אני יכול להביא לך רק כמה שרק תרצה.

ידידי, זה ערעור על יסודות האצטדיון. כשמשפצים אצלי חדר, אני עובר לגור אצל ההורים. למה? מסוכן.

למה? כי אתה אהבל (או שאתה גר בדירת חדר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2011, 19:31 
אסור לשתוק! צריך לעשות בלגן ולפתוח עם חולדאי עוד חזית, למה מה קרה שאנחנו נשחק באיצטדיון של פתח תיקווה בגלל היורו המזדיין?! שישחקו באיצטדיון הלאומי ויעזבו אותנו בשקט!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: