joshsoos כתב:
לא נכון, בלומפילד מינוס אחד השערים הוא 12700. כלומר גדול מפ"ת, ואז הטיעון שלך, הפולני הלא מפונק, לא מחזיק מים.
ובהנחה וזה לא יקרה, מה אתה יודע, האיכסטדיון קצת יותר נגיש מפ"ת ומאכלס הרבה יותר. זה מגיע ממי שמתעב אותו בכל ליבו, ועדיין בין שתי האופציות, אין לי ספק מה פחות גרוע. אז שוב, אם אני פולניק מפונק, אתה חסר מושג שדואג לתחת של עצמו.
ויש להניח שמעבר לפ"ת אכן יתאים את עצמו למספר המושבים באצטדיון, פשוט כי הרבה פחות אנשים יגיעו.
אם יסגרו שער לשיפוצים, יסגרו יותר מקומות מהכמות שהשער יכול להכיל, אתה יודע, מדובר בחתיכת קונסטרוקציה של בטון וממש אתר בניה לכל דבר ועניין.
ר"ג לא הרבה יותר נגיש מפ"ת לשניהם מגיעה הרכבת וכמו שכתבו פה, עם הגשר החדש, המרחק בינהם הוא מינורי.
גודל הוא לא תמיד יתרון, יש סיבה שהצהובים לא משחקים יותר בר"ג וגם הנבחרת מתחילה להעביר לשם משחקים. אבל מה הם מבינים, סוס אומר שר"ג עדיף.
אגב, אם אתה לא פולניה שרק מתלוננת, שלח מייל לניר ענבר, אולי הוא ישמח לתירוץ "להחליף ביתיות" עם מכבי.
אם לא תצליח לשכנע אותו לליגה, אולי לפחות הוא יסכים להעביר לשם את המשחקים שלנו באירופה. ככה שנינו נוותר קצת, אתה במשחקי הליגה ואני באירופה...