morrissey כתב:
רועי כתב:
ועוד משהו
ג'ימי הנדריקס הוא לא הגיטריסט הכי גדול בהיסטוריה
הוא רק גיטריסט ענק ופורץ דרך שהמיתוס בנה אותו , וראוי להיכלל לדעתי בחמישיה , אולי בשלישיה הראשונה
הוא כן. נקודה.
הוא עשה דברים מטורפים שאנשים לא העלו על הדעת שאפשר לעשות אותם ושזה הגיוני ומוזיקלי לעשות אותם.לא רק שהוא ניגן סולואים מדהימים, שני תפקידים ביחד ועשה הכל עם פיל מדהים, אלא הוא היה פורץ דרך ומהראשונים בתחום. נכון, יש היום גיטריסטים לא מעטים שיותר טובים ממנו ביכולת, אבל אל תשכח שאנחנו בערך 50 שנה אחרי.
מפתיע אותי אחרי האמרה הזאת שלך שכתבת אחר כך שסטריאני ושות' הם זייני שכל כי האבן בוחן שלך דוגלת עם כך ביכולת נטו. אם ככה, סע ליפן, תמצא איזה ילד גיטריסט טכני בטירוף ושים אותו מקום ראשון.
חס ושלום
סטיב ואי הוא אמ אמא של הגיטריסטים הטכניים
ה-גיטריסט המשפיע עליי הוא דייב גילמור , כשאחריו קלפטון ובריאן מיי . זה אומר דרשני על חשיבות הפיל אצלי
מאותה סיבה מאוד זלזלתי בסטיב מורס עד שראיתי אותו בלייב
אחרי שחוויתי אותו אני יכול להגיד בפה מלא שהוא הגיטריסט הפעיל הכי טוב שנתקלתי בו , וכנראה שגם מבין אלה שמתו ובנו סביבם מיתוס
סבבה גם אני חושב שסטיב מורס גיטריסט ענק. אבל הוא לא פורץ דרך כמו הנדריקס וקלפטון ודומיהם. זה ההבדל העיקרי. הם עשו דברים שהם המציאו, דברים שלא היו מקובלים. סטיב מורס מושפע מגיטריסטים כמוהם וזה כל המשמעות של המקום הראשון של הנדריקס.