שחר כתב:
טיש כתב:
אם אתה רוצה השוואות מופכות אז גם אני יכול להתמם ולאמר שלא הייתי מודע לשכר הדירה הגבוה כי אני לוקח משכנתא כבר 12 שנה. אתה מסתכל על עצמך, על היכולת שלך לרכוש מנוי ומתעלם מסקטורים אחרים שלא יכולים להגיע למשחק ותעזוב אותי אלא תחשוב על בני נוער וחיילים. אח"כ אתה רוצה שנשנתף איתך פעולה במחאה סולידרית.
לגבי הצביעות, אני חושב שזה בעייתי לרכוש קוטג' בסופר ובאותו זמן להחזיק שלטי מחאה נגד מחירי הקוטג, זה צביעות ללכת לקנות דירות במגדלי היוקרה ולרדת לתמוך בחבר'ה שבמאהל ברוטשילד.
בוא נדרוש קודם שיתייחסו לצרכני הכדורגל בצורה שפוייה ואח"כ נהיה סולידרים עם המאבק הכללי.
אני לא ממש מבין למה שחר אבל אתה סתם מתפרץ לדלת פתוחה.
זה לא היה המשחק הראשון ולא האחרון שהבעיה הזאת קיימת בו ומין הסתם גם אתה הגעת למשחקים כאלה בעבר.
בס"הכ ציינתי שלא הייתי מודע בכלל שיש בעיה ספציפית במשחק הזה כמו למשל מה שקרה בשנה שעברה עם ליגת האלופות וכו... זה לא שקמה כאן או במקום אחר צעקה ונסיון להחרים או משהו.
היו הרבה נסיונות בעבר לארגן מרד כרטיסים ומנויים וכו.. והם אפילו לא התקרבו להצלחה חלקית לצערי הרב.
כרגע עם המחאה הכללית שיש בארץ יש אולי סיכוי לשנות משהו בגישה הכללית וכמו שאמר כבר אוגוסטוס היל באשכול הזה "מדינה זונה, הנהלה זונה same same" לטעמי אם באמת נצליח להביא לאיזה שהוא שינוי כללי כרגע יהיה לכולנו הרבה יותר קל בעתיד לארגן מחאות ספציפיות שנכשלו בעבר בעיקר כי אולי אנשים יתחילו להאמין בכוח שלהם.
את הדרך שלך כבר ניסינו ונכשלנו בוא ניתן סיכוי לכיוון אחר.