תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 01:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 694 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העם דורש צדק חברתי!
הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 01:16 
ofri כתב:
אני לא הבנתי מה הפריע לאופ"א שיתלו שלט על המאבק

מי אמר שזה הפריע לאופ"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 01:18 
כ"כ קיוויתי ורציתי.
אבל כל המדינה מתעסקת בזה וזה נהיה מיינסטרים, אז עזוב אותך.

תן לעם לשנוא אותנו, הכי שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 01:23 
עד המ!!ת הפועל כתב:
ofri כתב:

מי אמר שזה הפריע לאופ"א?

לא הייתי שם ליד אבל ראיתי שתלו שלט ואחר כך ביקשו להוריד אותו בגלל החוקים של אופ"א מישהו יודע מה בדיוק היה כתוב בשלט?

נערך לאחרונה על ידי ofri בתאריך 29 יולי 2011, 01:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 01:23 
לגבי השואה למכבי, גם אני פעם הייתי שר אבל היום אני מבין יותר מהכל שהשיר הזה יכול לפגוע בקבוצה.
אם בכדורסל האולטרס הבינו זאת אחרי שקיבלנו רדיוס והיום יש ירידה דרסטית בנושא במשחקי הכדורסל
אני מאמין שבכדורגל זה גם יקרה כאשר נקבל רדיוס אחד, ובהנהלה יבינו שצריך לעשות משהו בנידון כמו
שהנהלת הכדורסל עושה...
וכל ילדי האולטרס, נכון זה כיף לשיר את השיר אבל כשזה יכול לפגוע בקבוצה ובנו האוהדים אז אפשר
להפסיק את זה כן ועכשיו!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 01:26 
ofri כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
ofri כתב:

מי אמר שזה הפריע לאופ"א?

לא הייתי שם ליד אבל ראיתי שתלו שלט ואחר כך ביקשו להוריד אותו בגלל החוקים של אופ"א מישהו יודע מה בדיוק היה כתוב בשלט?

לא יודע אם זה קשור, אבל ראיתי פה באחד האשכולות מישהו שאמר ששמו לידו שלט בקשר לזה ואיזה מישהו (או כמה אנשים) אמרו לו שזה פוליטי ושיוריד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אז ניצחנו וזה יפה והכל אבל משהו מטריד אותי ממש!
הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 01:59 
כמה מטומטם זה לריב 8 עמודים על משהו פשוט.
רואים שנוצר פילוג בקהל, קהל שמחזיק את הפועל בכל עונה עם לפחות 6000 מינויים ואפילו יותר.
קהל שידוע כטוב בארץ, וגם במשפחות הכי טובות יש בעיות, בואו נפתור את הבעיה. כדי שלא ישמעו יותר יציע אחד שורק בוז ליציע שני
זה מתאים לצד השני של הכביש ממנו אנחנו כל כך סולדים.
ואם לא לשיר מספר מילים שמפריעות לאנשים מסויימים ואני מודה כאן אין לי בעיה עם השואה, נאצים דרדסים קטקטים וכל מה שיוצא בזה, אבל אני מכבד את האנשים שזה מפריע להם. לי לא יפריע לשיר שיר אחר.

אני פונה לאולטרס שישימו לזה סוף יגיעו להחלטה שהקהל של הפועל מאוחד ואם זה יוצר פילוג יעשו הכל כדי למנוע, העניין הוא לא אולטרס נגד שאר האוהדים
העניין הוא כל האוהדים בראשות האולטרס בעד הפועל תל אביב.

דווקא לא דווקא כאן האוהדים צריכים להוכיח שהם הכי טובים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 01:59 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
אני חושב שדוקא ברגעים שהתלבטתי אם לשרוק בוז לשירי השואה או פשוט לשתוק נפל לי האסימון.
זה מה שהיה צריך לשיר היום בבלומפילד!
העם דורש צדק חברתי!
אין לי ספק שאנחנו חייבים להקדיש שלוש דקות כאלה למאבק, ההפגנות חוצות אזורים ומגזרים והגיע הזמן שיגיעו גם לכדורגל כמו מחאה חברתית אמיתית.
אם זה יעבוד זה יהיה ענק ביום ראשון בדרבי לתת מפגן קצר אחד בפתיחה של העם דורש צדק חברתי!

אני לא אהיה ביום ראשון, אבל אני מאוד מקווה שמישהו ירים את הכפפה וכמו שהיה שלט לרופאים ולעובדים הסוציאליים וכמו שהיה שלט פריסה ענקי לילדי הפליטים גם יהיה שלט למחאה שהיא כ"כ :hapoel: . וכן, אפשר גם לשיר. עד שיש לנו הזדמנות להראות ערכים, להראות שאנחנו :COMMY: אנחנו שרים שירי שואה :bang:

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 02:41 
סמל אישי של המשתמש
תתרכזו בלייצג את הערכים שלנו ולא להתעסק בשטויות (כן, אנחנו צריכים לצאת מהבועה האדומה והנחמדה שלנו ולדרוש צדק חברתי, לייצג את הערכים של :hapoel: אני לא מבין למה לא ניצלו את החצי שעה האחרונה של המשחק למחאה, גם ככה היה שכונה ולא היה מה לשיר), תפסיקו לעשות דווקא, תפסיקו לפצל את הקהל ותיקלטו שיש אנשים מוזרים שנעלבים ונפגעים שהם שומעים את המילה "שואה".

ANTIFA עלק

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 03:23 
סמל אישי של המשתמש
לא מסוגל לשמוע את המילה שואה בהקשר שכזה..
בתור דור שלישי לניצולי שואה, לא מוכן לשמוע את זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 04:14 
סמל אישי של המשתמש
הקהל של הפועל תל אביב נחשב לקהל הטוב בארץ מכיוון שרובו מתרכז בלעודד את החשקנים בכל מצב, כל משחק וכל המשחק.
בנוסף, ה"קומץ" של האוהדים בקהל שבכל קבוצה עסוק באלימות פיזית ומילולית הוא הקטן ביותר ביחס לשאר הקבוצות.
ששאר אוהדי הקבוצה יעשו מה שבא להם, הגיע הזמן שאנחנו נתרכז בלעודד נטו את השחקנים ולא לשיר שירים ביזיונים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 04:15 
סמל אישי של המשתמש
איזיביטו כתב:
העם דורש זרים בלי מבחנים!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 04:57 
סמל אישי של המשתמש
האישו פה זה השואה. שיעלמו את המילה "שואה" ותראו את הצבועים סותמים את הפה.
"שיפול מטאור על מכבי" (הכחדת הדינזאורים שליטה :BOW: ) או ש"תהיה השמדה למכבי" ו-2 ו-13 ימשיכו לעשות את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב: למחוא כפיים ולשתוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 05:50 
סמל אישי של המשתמש
benaim כתב:
לא מסוגל לשמוע את המילה שואה בהקשר שכזה..
בתור דור שלישי לניצולי שואה, לא מוכן לשמוע את זה..

בתכלס אתה שחור אל תנכס לך את השואה..

ובתור בן למשפחה שחלקה הושמד בשואה אין לי בעיה לשיר שירים כאלה ולצחוק על כל נושא השואה

בתור אוהד הפועל אם זה מפריע לחלק גדול מהאוהדים של הקבוצה שלי צריך להתחשב בהם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 06:06 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שלא הגענו פה לשורש הבעיה. הבעיה לא מתחילה ונגמרת בשירי השואה, באיזכור המילה "שואה". לדעתי (שכמובן תסתבר כשגויה), מה שמפריע לאולטראס (ומה שמניע אותו כשהוא שר את השירים הקונטרוברסלים) זה שמה שגורם ל5,000 לעשות רעש זו לא אהבתם ואהדתם לקבוצה, אלא סלידה משיר כזה או אחר. בכל מקרה, תמיד אחרי 5 שניות של שריקות בוז, אחרי שיצא כל האוויר למאות (שימו לב לציניות) השורקים, מתחיל הפועל עולה. בכל המקרים, עד שהתגבשה איזושהי שירה חלושה, האולטראס הפסיקו לשיר, ואיכשהו, באורך פלא, גם השירה החלושה של הפועל עולה התנדפה לה. כלומר - השיר אפילו לא גורם לקהל לעודד, אלא רק לשמש כמעין ביפ, שהשכנים לא ישמעו...

מנקודת המבט שלי (שוב, כצפוי שגויה), זה לא פחות נורא מלעצבן בכוונה את שאר הקהל. לי אישית נראה פגום שמה שגורם לאנשים לפצות פה ולדחוף את הקבוצה שלהם זה לא עצם זה שזו הקבוצה שלהם, אלא איזה שיר מטומטם שמעצבן אותם.

ועכשיו לשיר הספציפי - בעיני (כרגיל, טעות), עצם זה שזה שיר שחלק לא קטן בקהל מוצא עצמו נפגע ממנו (ועד שלא נעשה סקר מקיף בקרב יושבי בלומפילד אין פה לא רוב ולא מיעוט, לא דומם ולא רועש), לא אומר שום דבר על השיר ותוכנו. זה כן אומר שצריך ומן הראוי שיצומצם זמן האוויר שהוא מקבל. יחד עם זאת, לתפיסתי (זוכרים מה אמרנו עליה?) זה שיר שכן מתאים בסיטואציות מסוימות. תגידו מה שתגידו, השיר הזה התאים בחצי גמר בהיכל, השיר הזה התאים בדקה 92 בדרבי ואפשר לפרוש פה תרחישים היפותטיים בהם השיר הזה היה מתאים. אני בטוח שאם יגיעו פה להבנה לפיה אם יימנעו מהשיר הזה בכל המשחקים למעט הדרבי שני הצדדים יצאו מרוצים.
שני הצדדים (שחבל ונוצרו) צריכים להבין שלא שרק לא הם צודקים, אלא שגם קיים צד שני. לא רק "המחנכים", "שורקי הבוז", "הבוגרים", "בעלי הניסיון", "שער 2", "המתנגדים", "אלה שבבלומפילד כבר מהמשחק הראשון נגד שמשון" צודקים ולא רק "הצעירים", "חסרי הניסיון", "הנגררים", "המטומטמים", "שישרפו", "אלה שעושים דווקא לכולם", "האולטראס", "שער 5", "אלה ששרים", "אלה שבבלומפילד עונה שלישית גג" טועים. כמו שנאמר פה עשרות פעמים, האולטראס ששרים אינם מעל שאר הקהל, אך גם לא אלה שזו העונה ה45 בבלומפילד שמתנגדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 06:19 
תשעה עמודים ועוד לא הגעתם לעיקר
העיקר אינו אם שרים ומה שרים
יש כאן מאבק על דמותנו כקהל אוהדים
יש כאן שחר של עידן חדש וחילופי משמרות
בקהל כפי שקורה מדי דור
אלה שהובילו בעשור האחרון את הקהל לתצוגות עידוד
מרגשות הופכים להיות לפחות ופחות רלבנטיים וראינו זאת היטב במאבק הבעלות האחרון
אך טבעי הוא שימשיכו לנסות להחזיק במעמדם ולו גם במחיר של פרובוקציה
אבל התהליך איננו הפיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד השיר הוא שיר עידוד טוב וסוחף, מצד שני יש בו מילים בעייתיות. להעלים את השיר יהיה קשה אבל להמשיך לשיר אותו עוד יותר קשה.
הפתרון לדעתי הוא גרסה אלטרנטיבית בה תוחלפנה השורות הבעייתיות. את זה קל להגיד, רעיונות טובים למילים אחרות אין לי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 06:59 
לי אין שום בעיה עם השירים או עם המילה "שואה". ממש לא אכפת לי ממה שהתקשורת אומרת או מאיך הקהל של הפועל יוצא כששרים את השירים האלה. אבל אני יכול להבין שיש אנשים שזה מפריע להם , ולכן אין לי שום בעיה להפסיק עם זה.בדרך כלל אני שר "שירי שואה" , אתמול פשוט שתקתי - לא שרתי , ולא שרקתי בוז. אין לשירים האלה שום ערך מוסף שמצדיקים פילוג בקהל. טוב ייעשו האולטראס אם יירדו מהעץ שלהם , יתנהגו בצורה בוגרת ויפסיקו עם השירים האלה לטובת כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
9 עמודים ואני עדיין לא מבין מה הבעיה בקריאה שתהיה שואה למכבי. אני מבין בהקשר של הכדורסל, אני לא מבין בהקשר העקרוני. האבסורד הוא שככל שיש פחות ופחות ניצולי שואה, המילה הזאת נהיית יותר ויותר טאבו. כאילו אנשים מנסים לקדש מילה שאף פעם לא הייתה קדושה ומשמעותה הייתה יותר נרחבת ממה שהיא.
וזה גם ספציפי למילה הזאת, השיר שואה למשטרה לא נוסה בזמן האחרון ככה שאין לי מדד אם זה נכון, מצד שני נשמעו מילים יותר חריפות כמו מכבי נאצים ולא שמעתי שריקות בוז קולניות שכאלה. אבל המון שירים אחרים הרבה יותר מזעזעים בעייני מהשורה שתהיה שואה למכבי. השיר על אובארוב, הקריאה לשמעון מזרחי להתאבד תוך כדי אזכרת מוני פנאן. בתאונת מטוס קלה וכולי

על פניו מדובר במלחמה כנגד המילה שואה בהקשר שונה משואת יהודי אירופה, מעין יישור קו עם החוק שמתייחס לזה. אין כאן כוונה בשריקות הבוז לקריאה לעידוד "חיובי" כלומר להיות מושפעים מכל מי שאמר לנו במשך השנים "הגיע הזמן שתתרכזו לעודד את הקבוצה שלכם", אבל אולי כן. אולי נהינו קהל גדול יותר ובתור שכזה אין לנו את הפריביליגיה להיות האלה שמתריסים, אוהדי הפועל המעצבנים, אלה שחייבים להיות אנטי. אולי אנחנו פשוט עוד קהל כמו חיפה וכמו מכבי וכל שנשאר לנו זה שאריות מהמאה הקודמת של שירים שנכתבו ע"י סוקולובסקי.

למען ההבארה, לא שרתי אתמול שתהיה שואה למכבי וגם לא שרקתי בוז, זה פשוט נראית לי פארסה מגוחכת שהגיעה מהכדורסל אבל אין בה תוכן אמיתי.
בברכת שתהייה שואה לממשלה, שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור שוב לא הגענו לשום מסקנה ושום כלום.
ששער 2 ו13 ימשיכו לשתוק במשך 90 דק' ושנוח להם יתחילו לפתוח תפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 08:55 
mkorman1 כתב:
בקהל כפי שקורה מדי דור
אבל התהליך איננו הפיך

אתה בלבלן שכל לא קטן מסתבר.מי מחליף את מי ?
אולי אלו ששרקו בוז אתמול לוקחים את המושכות ויובילו אותנו לתצוגת עידוד מרגשת בעתיד?
שתהיה שואה למכבי שואה שואה שואה יפי נפש מגעילים, זין עליכם יא טוחני שכל .
עכשיו אתם יכולים להעיף אותי מהפורום יא חסרי חיים,לשיר מכבי נאצים ושער 11 גטו זה בסדר ושואה לא?זדיינו!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 08:55 
mkorman1 כתב:
בקהל כפי שקורה מדי דור
אבל התהליך איננו הפיך

זה היה ברור כבר מספיחי מקרה אהובה תומר והשלט של המלשינים ,רוב הקהל לא יסבול דברים כאלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 08:57 
מתחיל להרגיש שאתה מיותר?
לא נורא ,יעבור לך
(ההודעה מופנית כמובן לגרמני המקורי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
mkorman1 כתב:
בקהל כפי שקורה מדי דור
אבל התהליך איננו הפיך

זה היה ברור כבר מספיחי מקרה אהובה תומר והשלט של המלשינים ,רוב הקהל לא יסבול דברים כאלו

לצד כל דבר חיובי יש גם דבר שלילי.
אולטראס הפועל אף פעם לא אמרו שהם מייצגים את הפועל,מייצגים את הקהל או מייצגים מישהו,הם מייצגים את עצמם.
בואו נראה איזה עידוד או תפאורה תהיה בלעדיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 09:07 
mkorman1 כתב:
מתחיל להרגיש שאתה מיותר?
לא נורא ,יעבור לך

מיותר? בכלל לא,פשוט רוצה להבהיר לטרחני הפורום הזה שהדמיון שלכם על מהפכות,חילופי דורות וכד" נשאר ברוטשילד
רק שער 5 נותן את הטון רק שער 5 מוציא תצוגות עידוד מרגשות ולא יעזור לכל מיני זיינים שמנצלים כל הזדמנות להתנגח באולטראס או בשער 5 כלום.
אגב גם את דמותנו כקהל קובע שער 5 כואב לחלק מכם נכון אבל מול עובדות אין על מה להתווכח ולא תוכלו לשנות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 09:10 
הגרמני המקורי כתב:
mkorman1 כתב:
מתחיל להרגיש שאתה מיותר?
לא נורא ,יעבור לך

מיותר? בכלל לא,פשוט רוצה להבהיר לטרחני הפורום הזה שהדמיון שלכם על מהפכות,חילופי דורות וכד" נשאר ברוטשילד
רק שער 5 נותן את הטון רק שער 5 מוציא תצוגות עידוד מרגשות ולא יעזור לכל מיני זיינים שמנצלים כל הזדמנות להתנגח באולטראס או בשער 5 כלום.
אגב גם את דמותנו כקהל קובע שער 5 כואב לחלק מכם נכון אבל מול עובדות אין על מה להתווכח ולא תוכלו לשנות את זה.

אם תשים לב תמצא שלא הבעתי שום דעה במה שכתבתי אלא רק ציינתי שיש להערכתי תהליך מסוים שקורה עכשיו בלי להגיד אם זה טוב או רע
לכן היציאה שלך כלפי היתה מיותרת לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
mkorman1 כתב:
מתחיל להרגיש שאתה מיותר?
לא נורא ,יעבור לך

עוזב רגע את המנותקים הוירטואלים והקביעות ההזויות שלהם ונדבר לענין.

כמו בכדורסל גם בכדורגל השיר לא בא בטוב. כן צודק, לא צודק, האפקט שלו הוא לא טוב. לא בשביל הקהל ולא בשביל הפועל.
ההתעקשות של אלעד, בדיוק כמו שהיה בכדורסל מזיקה לכולנו.
לא יהיו מנצחים בסיפור הזה אם הוא ימשך, רק מפסידים.
שאלעד ושאר האנשים ,שבניגוד להזוי מלמעלה אני כן מכיר ומאוד אוהב, ישחררו ויתקדמו - זה לא יהיה השיר הראשון שהחליטו להפסיק לשיר (בתקווה שיחליטו) וכנראה גם לא האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
הגרמני המקורי כתב:
mkorman1 כתב:
מתחיל להרגיש שאתה מיותר?
לא נורא ,יעבור לך

עוזב רגע את המנותקים הוירטואלים והקביעות ההזויות שלהם ונדבר לענין.

כמו בכדורסל גם בכדורגל השיר לא בא בטוב. כן צודק, לא צודק, האפקט שלו הוא לא טוב. לא בשביל הקהל ולא בשביל הפועל.
ההתעקשות של אלעד, בדיוק כמו שהיה בכדורסל מזיקה לכולנו.
לא יהיו מנצחים בסיפור הזה אם הוא ימשך, רק מפסידים.
שאלעד ושאר האנשים ,שבניגוד להזוי מלמעלה אני כן מכיר ומאוד אוהב, ישחררו ויתקדמו - זה לא יהיה השיר הראשון שהחליטו להפסיק לשיר (בתקווה שיחליטו) וכנראה גם לא האחרון.

אני יודע מה היה בכדורסל אבל זה ממש לא מה שהיה אתמול נראהלי. אין מה להאשים את אלעד הוא כל אדם ספציפי.
אם אתה רוצה להאשים מישהו תאשים את כל מי ששר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 09:20 
mkorman1 כתב:
הגרמני המקורי כתב:
mkorman1 כתב:
מתחיל להרגיש שאתה מיותר?
לא נורא ,יעבור לך

אם תשים לב תמצא שלא הבעתי שום דעה במה שכתבתי אלא רק ציינתי שיש להערכתי תהליך מסוים שקורה עכשיו בלי להגיד אם זה טוב או רע

מצטער אם אני תוקפן מדי אבל בכל מקרה לדעתי אתה טועה והערכה שלך לא מדוייקת
זה שייש יותר שריקות בוז לא אומר שמשהו הולך להשתנות אולי יש חילופי משמרות אבל בטח לא שינוי גישה בכל הקשור לשירי שואה למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 09:31 
הגרמני המקורי כתב:
mkorman1 כתב:
הגרמני המקורי כתב:
mkorman1 כתב:
מתחיל להרגיש שאתה מיותר?
לא נורא ,יעבור לך

מצטער אם אני תוקפן מדי אבל בכל מקרה לדעתי אתה טועה והערכה שלך לא מדוייקת
זה שייש יותר שריקות בוז לא אומר שמשהו הולך להשתנות אולי יש חילופי משמרות אבל בטח לא שינוי גישה בכל הקשור לשירי שואה למכבי.

יכול להיות שאני טועה ויכול להיות שאינני טועה
ימים יגידו
בסך הכל הבעתי את דעתי ואפילו בלי קשר לנושא האשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
mkorman1 כתב:
מתחיל להרגיש שאתה מיותר?
לא נורא ,יעבור לך

בוא נשים רגע את עניין השואה בצד (למרות שלי בתור נכד לסבתא גרמניה לא מפריע כל עניין הקריאות האלה,ואני מודה שגם אני צועק אותן כאשר אני מגיע למגרשים).
לי קשה לקבל את עניין "התלות" בשער 5 כמו שחלק מהקהל שיושב בשער 5 רואה אותה(לא נכנס לעניין של האולטראס שאחרי הכל מורכב מאוהדים כמו כל אחד מאיתנו).
גם אני ישבתי בשער הזה עד עונת השרוכים,ואין ספק שהוא השער הדומיננטי ביותר באיצטדיון,ואני בייחוד מעריך את אותם חברה בגילי (25 ומעלה) שעדיין יש להם את הכוח והסבלנות לשבת שם,ולא לפרוש ליציעים צדדיים ורגועים יותר.
מרוכז בו רוב הגוש המעודד,יש בו לרוב תפאורה,אותו שומעים תמיד,וכמו בכל דבר בחיים - מי שרועש,לרוב זוכרים אותו.
אבל עדיין מציק לי חוסר ההערכה כלפי האוהדים בשערים האחרים כמו שמצטייר ממנה בהודעה מעליי שרק שער 5 קיים,ורק הוא מייצג,ורק הוא ורק הוא.
בכל שער השערים מסתובבים לא פחות כאלה שהם אוהדי הפועל עשרות שנים עוד לפני שחשבו על חלק ממנויי שער 5 הנוכחיים.
כאלה שגם אם הם לא מעודדים בשער 5,עדיין הם בחורים טובים שידועים בתור אוהדי הפועל,גם אם הם יושבים בשערים אחרים.
אז עם כל הכבוד לחברים היקרים שעושים עבודה נלפאה בשער 5,יש שם כמה כאלה שצריכים קצת לרדת לקרקע ולדעת שיש באיצטדיון כאלה שהיו שם הרבה לפניהם,ומגיע להם את הכבוד המינימלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 694 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: